Süper Anneler - 2011

herkese günaydın
maşallah Allah arttırsın,ne çok yazıyorsunuz ya hu
regl oldum,çok şükür boş ay bitti...sanki 3 ay sürdü,ne kadar zor boş beklemesi yaaa...hadi bakalım kızlar,ben gün aşırı denemelere başlıyorum,hayırlısı olsun....

Hiç duymadım. Teravet buna yakın bir yöntem bulmuş neden hiç paylaşmamış? Yada bana hiç denk gelmedi

paylaşmaz olur mu? adet analizi ile cinsiyet belirleme diye bi topik bile açtı ama hesaplamayı nasıl yaptığını kimseye demedi,sadece gün isteyenlere verdi....ama siklusu 28 günün altında olanlarda tutuyormuş bu hesap...

bacım,çakşıra başlamışsın okudum ama alıntı yapmak için mesajını bulamadım...çakşır suyu ve kökünün tadı hoş olmadığından tozunu almıştım ben...neyse hepsi aynı işi görüyor..içebiliyorsanız sorun yok...ben çok araştırmıştım bu otu...hem erkek hem kadın içiyor...erkekte spermi güçlendirirken,kadında yumurta kalitesini arttırıyor...
bilmem tesadüf mü ama benim içtiğim ay,yumurtlama anını net olarak hissettim,hem akntı hem sancı olarak...tüm göbek bölgemde bi saat kadar süren şiddetli bi sancı olmuştu,sonra kasıklara indi...ama bu kadar net hissettiğim tek aydı...şimdi yine içicem bakalım nasıl olacak...

kızlar nasıl gidiyo bekleme ? kıpırtı belirti var mı,paşalar nasıl ayy hadi inşallah yaa önce siz arkadan ben

kızlar nasıl gidiyo bekleme ? kıpırtı belirti var mı,paşalar nasıl ayy hadi inşallah yaa önce siz arkadan ben

GÜNAYDIN canım seni görmek ne güzel
valla pek bir belirti yok ama ben de bir kırgınlık var üşütmüşte olabilirim tabiii...
onun dışında beklemek zor biraz helede benim gibi aylardır bekleyen bir için daha da zorrrrrrrrrrrrrrrr

şimdiiiii size son ayın özetini geçeyim;

geçen reglin ilk günü coraspin ve folike başladım...ilk defa bu kadar düzenli hiç sektirmeden içtim...foliki nerdeyse 2-3 aydır bırakmıştım...coraspinde ilk defa düzenli içtim...reglin 10. ve 11. günü uzayan şeffaf akıntım oldu,aylardır ilk defa...hemde nasıl bol...şaştım kaldım...hatta bi ara dedim dene gitsin ama zor tuttum kendimi,hem sigarayı bırakmak için hem de monodoks kullanmak için boş geçtim bu ayı...bata 3-4 gün kala bi baktım yine aynı akıntı ama ne uzamak,valla çeksem daha uzardı o kadar şaştım ki...bu akıntı yum zamanı oluyo sadece,ee ben iki kere yumladıysam bile 3-4 gün sonra regl oldum...çıkamadım bu işin içinden :44:

canım ıyı olmana sevindim.kızların doğum gunu şimdiden kutlu olsun.sanada lalh kolaylık versin.
kızının resimlerine de bayıldım maşallah
ev fikri içinde eger senin için zor olmayacaksa doğumdan önce olsa daha iyi olur gibi....

son akıntıda yum kıvamımıydı canım :26::26::26::26:
her ya basımıza bir şey geliyor

son akıntıda yum kıvamımıydı canım :26::26::26::26:
her ya basımıza bir şey geliyor

aynen eylül yaa,vallahi o kadar şaştım ki...aylardır yalvar yakar aradığım akıntı,aynı resimlerdeki gibi,şeffaf ve cm.lerce uzayan hele regle yakın olanın miktarı daha çoktu,regl oldum sanıp wc ye gidince çamaşırımda gördüm hemde

diyorum ya bacım her ay başımıza bir iş geliyor şöyle normal insan gibi ayda birkez hep aynı zamnda şu akıntıyı görsek olmaz ...
bu ya test alacak mısın gün aşırının yanında kullanamak için??

yok canım ya,test mest yok...tam herşey yoluna girdi,denemelere gönül rahatlığıyla başlayayım dedim,sultanın haberiyle çöktüm salıcam engine,gitsin dengine...

Kızlar nasılsınız? Apranaxx hoş geldin bacım. Hakkında hayırlı olsun inşallah bu sefer oğlun nasip olsun. Ben pek merak etmiyorum tutsada olur tutmasada. Şu teravetin yaptığı adet analizi gerçekten tuttuysa kendinde neden denemedi? Bu arada sanırım bıjnubal o adamın ismini yazdığı için hesabını pasif yaptılar. Çünkü bu adam bu ile davalık olmuş

bence de bu yüzden ceza aldı,tam diyecektim anma adını diye ama baktım çoktan gitmiş teravetin hesabıyla aynı hesap...teravet kendi içinde yaptı o hesaplamayı ama sadece ona güvenmedi...anladığım kadarıyla işini sağlama bağlayan bi tipti...
ama sana bişey diyeyim,biz sultan eylül falan çözdük zaten o hesaplamayı...ay ama şimdi unuttum :26: çok istersen eve gidince yazarım sana...

Kız sen şimdi evde değilmisin? Bacım ben dün gece o topiği baya okudum bizim yum takibinden pek bir farkı yokki kız bebek için iki gün üç gün önceden erkek bebek için yine yum gününü veriyordu sence bir farklılık varmı?

yok canım ya,test mest yok...tam herşey yoluna girdi,denemelere gönül rahatlığıyla başlayayım dedim,sultanın haberiyle çöktüm salıcam engine,gitsin dengine...

apranax bak bacım sultanın gönlündeki olmadı diye senin vazgeçmeni doğru bulmuyorum.bak geçmişe tutan da olmuş tutmayan da ama kimse moralini bozuk vazgeçmemiş aylardır ugrastın arkadaşım gönlüm razı olmuyor inan...bence iç monodoksunu kullan fitilini gün aşırı testini de yap olsun bitsin yaaa offff..

sana böyle yazdığımız bakma benım de içimden geçmiyor değil tabi gün aşırı denem yapayım artık diye ama diyorum kızm kendine gel madem böyle yapacaktın neden 1 yılını heba ettin.... o yüzden hadi sende bozma moralını ve koyul işe...

aynı mantık işte ama bence inanılmaz saçma...yum günü dış etkenlerle o kadar kolay değişebiliyor ki...stres yapsan 1 gün geç çatlıyo,ilaç içsen 5 gün erken çatlıyo...bi hesapla bunu bulmak nerdeyse imkansız...

Evet mesela ben 28 günde bir adet oluyorum ama benim yum 14. Gün çatlaması gerekirken 16. Gün çatlıyor yavaş büyüyor çünkü herkeste tam net düzenli çalışıyor diye birşey yok. Ve zaten teravet yazmış kesinlikle baş ağrısı için bile ilaç kullanmamak lazım diye. Artık bu tür şeylere hiç inancım kalmadı. Rabbim isterse her şekilde veriyor zaten.

haklısın aslında,nerdeyse 1 yılımız gitti ama olmuyor eylülüm işte...böyle hamile bile kalamıyorum...valla çok sıkıldım artık...geçmişte de benim kadar uğraşan yok yaa,millet 1 yıla doğurmuş bile...bazen ümidim bitiyo,topiğe neden gelmiyorum sanıyosun,sıkıldım bıktım tükendim...ne yazayım ki,heyecaım kalmadı,ümidim de tükenirse elimde bişey kalmayacak...
bakalım çakşırla keçiye başlaıycam bende yarın bi de proxeede...en fazla yapacağım şey,yum akını görünce denemek,belki 5-6 saat arayla iki kere denemek...ama diğer günlerde korunmayacağım o net...belki 10. günden sonra 2-3 gün perhiz yapabilirim en fazla..ay ne bileyim çok karışığım...ama test almamakta kararlıyım,aldım da noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…