- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.641
Hiç duymadım. Teravet buna yakın bir yöntem bulmuş neden hiç paylaşmamış? Yada bana hiç denk gelmedi
kızlar nasıl gidiyo bekleme ? kıpırtı belirti var mı,paşalar nasılayy hadi inşallah yaa önce siz arkadan ben
canım ıyı olmana sevindim.kızların doğum gunu şimdiden kutlu olsun.sanada lalh kolaylık versin.kizlar merhaba nasilsiniz?ben iyiyim.deneme yapan arkadaslar hayirli olsun.bu hafta pek giremedim siteye.duruma alismaya calistim cok sükür atlattim iyiyim yanibu ay yogun gececek biraz buraya fazla giremeyebilirim sadece size haber vermek istedim.bu ay kizlarin dogum günü var pespese onlara hazirlik planlariyla ugrasiyorum.ben hersene dogumgünü partilerini kendim hazirladim yaklasik iki kizimin d.gününde 30-40 kisilik bir parti yaptim bütün hazirliklarida kendim yaptim.bu senede öyle olacak davetiyeler pastalar vs. plan yapiyorum.birde daha merkezi biryere tasinma fikrimiz var ev ariyoruz bir taraftan ya dogumdan önce ya da sonra tasinmak istiyoruz.benden haberler böyle.birazdan bebegimden foto da göndereyim siz teyzelerine
şimdiiiii size son ayın özetini geçeyim;
geçen reglin ilk günü coraspin ve folike başladım...ilk defa bu kadar düzenli hiç sektirmeden içtim...foliki nerdeyse 2-3 aydır bırakmıştım...coraspinde ilk defa düzenli içtim...reglin 10. ve 11. günü uzayan şeffaf akıntım oldu,aylardır ilk defa...hemde nasıl bol...şaştım kaldım...hatta bi ara dedim dene gitsin ama zor tuttum kendimi,hem sigarayı bırakmak için hem de monodoks kullanmak için boş geçtim bu ayı...bata 3-4 gün kala bi baktım yine aynı akıntı ama ne uzamak,valla çeksem daha uzardıo kadar şaştım ki...bu akıntı yum zamanı oluyo sadece,ee ben iki kere yumladıysam bile 3-4 gün sonra regl oldum...çıkamadım bu işin içinden :44:
son akıntıda yum kıvamımıydı canım :26::26::26::26:
her ya basımıza bir şey geliyor
aynen eylül yaa,vallahi o kadar şaştım ki...aylardır yalvar yakar aradığım akıntı,aynı resimlerdeki gibi,şeffaf ve cm.lerce uzayanhele regle yakın olanın miktarı daha çoktu,regl oldum sanıp wc ye gidince çamaşırımda gördüm hemde
diyorum ya bacım her ay başımıza bir iş geliyor şöyle normal insan gibi ayda birkez hep aynı zamnda şu akıntıyı görsek olmaz ...
bu ya test alacak mısın gün aşırının yanında kullanamak için??
Kızlar nasılsınız? Apranaxx hoş geldin bacım. Hakkında hayırlı olsun inşallah bu sefer oğlun nasip olsun. Ben pek merak etmiyorum tutsada olur tutmasada. Şu teravetin yaptığı adet analizi gerçekten tuttuysa kendinde neden denemedi? Bu arada sanırım bıjnubal o adamın ismini yazdığı için hesabını pasif yaptılar. Çünkü bu adam bu ile davalık olmuş
bence de bu yüzden ceza aldı,tam diyecektim anma adını diye ama baktım çoktan gitmişteravetin hesabıyla aynı hesap...teravet kendi içinde yaptı o hesaplamayı ama sadece ona güvenmedi...anladığım kadarıyla işini sağlama bağlayan bi tipti...
ama sana bişey diyeyim,biz sultan eylül falan çözdük zaten o hesaplamayı...ay ama şimdi unuttum :26: çok istersen eve gidince yazarım sana...
yok canım ya,test mest yok...tam herşey yoluna girdi,denemelere gönül rahatlığıyla başlayayım dedim,sultanın haberiyle çöktümsalıcam engine,gitsin dengine...
Kız sen şimdi evde değilmisin? Bacım ben dün gece o topiği baya okudum bizim yum takibinden pek bir farkı yokki kız bebek için iki gün üç gün önceden erkek bebek için yine yum gününü veriyordu sence bir farklılık varmı?
aynı mantık işte ama bence inanılmaz saçma...yum günü dış etkenlerle o kadar kolay değişebiliyor ki...stres yapsan 1 gün geç çatlıyo,ilaç içsen 5 gün erken çatlıyo...bi hesapla bunu bulmak nerdeyse imkansız...
apranax bak bacım sultanın gönlündeki olmadı diye senin vazgeçmeni doğru bulmuyorum.bak geçmişe tutan da olmuş tutmayan da ama kimse moralini bozuk vazgeçmemiş aylardır ugrastın arkadaşım gönlüm razı olmuyor inan...bence iç monodoksunu kullan fitilini gün aşırı testini de yap olsun bitsin yaaa offff..
sana böyle yazdığımız bakma benım de içimden geçmiyor değil tabi gün aşırı denem yapayım artık diye ama diyorum kızm kendine gel madem böyle yapacaktın neden 1 yılını heba ettin.... o yüzden hadi sende bozma moralını ve koyul işe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?