- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.661
günaydın gijnij...
haklısın aslında,nerdeyse 1 yılımız gitti ama olmuyor eylülüm işte...böyle hamile bile kalamıyorum...valla çok sıkıldım artık...geçmişte de benim kadar uğraşan yok yaa,millet 1 yıla doğurmuş bile...bazen ümidim bitiyo,topiğe neden gelmiyorum sanıyosun,sıkıldım bıktım tükendim...ne yazayım ki,heyecaım kalmadı,ümidim de tükenirse elimde bişey kalmayacak...
bakalım çakşırla keçiye başlaıycam bende yarın bi de proxeede...en fazla yapacağım şey,yum akını görünce denemek,belki 5-6 saat arayla iki kere denemek...ama diğer günlerde korunmayacağım o net...belki 10. günden sonra 2-3 gün perhiz yapabilirim en fazla..ay ne bileyim çok karışığım...ama test almamakta kararlıyım,aldım da noldu
Anlıyorum seni bacım ama en azından yum gününü bekle ve cinsel perhiz olsun ve gün aşırı yapma. Hem sen gerçekten yum gününü bulupta ona göre deneme yapıyorsan ve tutmuyorsa ozaman başka bir sıkıntı vardır. Neden doktora gitmiyorsunuz?
gitmezmiyiz canım yaa,dr dan çıkamadım bi arayum gelişyo sorun yok,sperm sayısı düşük .çıktı onu da hallettik,bana tahlller yapıldı sorun yok,bi rahim filmi kaldı...
Günaydın eylül son 6 gün kaldı seninki heyecan artıyormu? Ben nedense hiç umursayamıyorum. İçimde tuhaf bir his var
haklısın aslında,nerdeyse 1 yılımız gitti ama olmuyor eylülüm işte...böyle hamile bile kalamıyorum...valla çok sıkıldım artık...geçmişte de benim kadar uğraşan yok yaa,millet 1 yıla doğurmuş bile...bazen ümidim bitiyo,topiğe neden gelmiyorum sanıyosun,sıkıldım bıktım tükendim...ne yazayım ki,heyecaım kalmadı,ümidim de tükenirse elimde bişey kalmayacak...
bakalım çakşırla keçiye başlaıycam bende yarın bi de proxeede...en fazla yapacağım şey,yum akını görünce denemek,belki 5-6 saat arayla iki kere denemek...ama diğer günlerde korunmayacağım o net...belki 10. günden sonra 2-3 gün perhiz yapabilirim en fazla..ay ne bileyim çok karışığım...ama test almamakta kararlıyım,aldım da noldu
paylaşmaz olur mu? adet analizi ile cinsiyet belirleme diye bi topik bile açtı ama hesaplamayı nasıl yaptığını kimseye demedi,sadece gün isteyenlere verdi....ama siklusu 28 günün altında olanlarda tutuyormuş bu hesap...
Kız apranaxx bak tükenmişlik sendromu yaşayanların kızı oluyormuş. Eski hürrem meryem öyle oldu doğurdu kızı ona göre umudundan vaz geçme :)
Gunaydin hanimlar benim adetim 27 28 gun sasmaz hesaplama nasil yapiliyor saate gore biliyormusunuz bana bi yapsaniz topigi okudum ama tam cozemedim :44:
gebelik haftası hesabı mı istiyorsun canım
heyecanım yok canım aslında tutmamıştır dıye düşünüyorum ben
anlıyorum canım aynı durumdayız biliyorsun..
aslında yalelın kullandığı folc asıtı kullanabılırısn şimdi ismaini hatırlamıyorm.yum daha kolay catlamsını da sağlıyordu sanırım dr vermıstı
Öyle düşünme umutsuz olma. Benimde sanki tutmasa rahatlıycam. Ne diye uğraşıyorsam artık. O hayal kırıklığına henüz hazır değilim sanırım
her ay olmaması bağımlılık yaptı herhalde bende
Evet gijnij teravetin yaptigi nasil yapiliyor acaba :44:
yok canım facede falan...biz yaklaşık hesaplamayı bulmuştuk ama unuttum şimdi..bişeyden 360 mı çıkarıyoduk ne? evde değilim şimdi,geçince bakıcam defterimden...çok ilgimi çekti bu yöntem...benim siklus 25 demekki tutacakmış traveti bulamazmıyız faceden felan...
En erken ne zaman test yapabiliriz? İlla 14. Günü beklemekmi lazım?
O bir program bulmuştu ona göre yApmış ve kimseye söylememiş
görüsürüz arkadaslar kendinize iyi bakin.öptüm hepinizi.
yok canım facede falan...biz yaklaşık hesaplamayı bulmuştuk ama unuttum şimdi..bişeyden 360 mı çıkarıyoduk ne? evde değilim şimdi,geçince bakıcam defterimden...
bakarım o zaman sana da
kan testi 1 haftada sonuç veriyor...
ama gerek yok bence beklemek en iyisi..
evet canım o pc programıyla hesaplıyordu...
En erken ne zaman test yapabiliriz? İlla 14. Günü beklemekmi lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?