Süper Anneler - 2011

Anlıyorum seni bacım ama en azından yum gününü bekle ve cinsel perhiz olsun ve gün aşırı yapma. Hem sen gerçekten yum gününü bulupta ona göre deneme yapıyorsan ve tutmuyorsa ozaman başka bir sıkıntı vardır. Neden doktora gitmiyorsunuz?

Kız apranaxx bak tükenmişlik sendromu yaşayanların kızı oluyormuş. Eski hürrem meryem öyle oldu doğurdu kızı ona göre umudundan vaz geçme :)

gitmezmiyiz canım yaa,dr dan çıkamadım bi ara yum gelişyo sorun yok,sperm sayısı düşük .çıktı onu da hallettik,bana tahlller yapıldı sorun yok,bi rahim filmi kaldı...

Gunaydin hanimlar benim adetim 27 28 gun sasmaz hesaplama nasil yapiliyor saate gore biliyormusunuz bana bi yapsaniz topigi okudum ama tam cozemedim :44:

gitmezmiyiz canım yaa,dr dan çıkamadım bi ara yum gelişyo sorun yok,sperm sayısı düşük .çıktı onu da hallettik,bana tahlller yapıldı sorun yok,bi rahim filmi kaldı...

Ozaman sorun ne olabilirki? Bu ayda dene olmazsa rahim filmi çektir inşallah birşey çıkmaz ve bu sefer nasip olur

Günaydın eylül son 6 gün kaldı seninki heyecan artıyormu? Ben nedense hiç umursayamıyorum. İçimde tuhaf bir his var

heyecanım yok canım aslında tutmamıştır dıye düşünüyorum ben

anlıyorum canım aynı durumdayız biliyorsun..
aslında yalelın kullandığı folc asıtı kullanabılırısn şimdi ismaini hatırlamıyorm.yum daha kolay catlamsını da sağlıyordu sanırım dr vermıstı

çok ilgimi çekti bu yöntem...benim siklus 25 demekki tutacakmış traveti bulamazmıyız faceden felan...

Kız apranaxx bak tükenmişlik sendromu yaşayanların kızı oluyormuş. Eski hürrem meryem öyle oldu doğurdu kızı ona göre umudundan vaz geçme :)

Gunaydin hanimlar benim adetim 27 28 gun sasmaz hesaplama nasil yapiliyor saate gore biliyormusunuz bana bi yapsaniz topigi okudum ama tam cozemedim :44:

gebelik haftası hesabı mı istiyorsun canım

Öyle düşünme umutsuz olma. Benimde sanki tutmasa rahatlıycam. Ne diye uğraşıyorsam artık. O hayal kırıklığına henüz hazır değilim sanırım

çok ilgimi çekti bu yöntem...benim siklus 25 demekki tutacakmış traveti bulamazmıyız faceden felan...
yok canım facede falan...biz yaklaşık hesaplamayı bulmuştuk ama unuttum şimdi..bişeyden 360 mı çıkarıyoduk ne? evde değilim şimdi,geçince bakıcam defterimden...
bakarım o zaman sana da
En erken ne zaman test yapabiliriz? İlla 14. Günü beklemekmi lazım?

kan testi 1 haftada sonuç veriyor...
ama gerek yok bence beklemek en iyisi..

O bir program bulmuştu ona göre yApmış ve kimseye söylememiş

evet canım o pc programıyla hesaplıyordu...

görüsürüz arkadaslar kendinize iyi bakin.öptüm hepinizi.

canım bizde seni öptük...kızlarının doğumgünlerini şimdiden teprik ediyorum...bu hamile halinle büyük bir yükün altına girmiyormusun tatlım...çok yorma kendini ...canım 3 kız anaları olarak peygamber efendimizin o muhteşem hadisi şeriflerine nail oluruz inşanlahhh...unutma biz seçilmiş anneleriz...bizler bu güzel yükün altından kalkabiliriz diye rabbim bu melekleri bize hediye etmiş bizlerde her an olsun duayı hiç bırakmadan hayırlısıyla sağlıklı ahlaklı terbiyeli büyütüp okutup yetiştirmeyi iyi insanlarla evlendirmeyi nasib etsin güzel allahım bizlere ...inşanlah sağlıklı sıhatli hayırlı bir erkek yavruylada bizleri...taçlandırır inşanlah...diye ümid ediyorum...canım benim 3.üm çok akıllıydı o şekilde 4 üncüye cesaret ettim...inşanlah senin kuzunda öyle olur çok ara vermezsin...durmak yok yola devam

Son düzenleme:

canım apranaksım ilgin için çok teşekkür ederim...bir umut işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…