- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.681
canım iğne olduğumuz için 14.günü beklemek zorundayız çünkü daha öncesinde pozitif çıkabilir ve hamiş olmayabilir mişiz
Banada bakarmisin biraz cozmus gibisin bu olayi
canım apranaksım ilgin için çok teşekkür ederim...bir umut işteeee
Hadi hayırlısıKesinlikle haklisin, ben bu ay olmadiysa gecen ki denemeden, birdahaki ay kocami ikna edip siki takip igne sobrasinda takip ve oyle deneme yapicam, tesekurederim
ya latif
Kızlar nasılsınız. Ben geldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama angelcim erkek bebek icin ayakta deniyordu cok yerde var bu konuda da gecmiste cok var kizlarin arastirmalari matematikd elarada hep savunurdu. Neyse dun ku gecti ben cuma gunku denemeyi dizdirsek olarak yapiyim bakalim hayirlisi:sly:
ya latif
Beklemek en iyisi zaten
yaptığım hesaplar teravetinkiyle yaklaşık olarak tutuyordu...size de detaylı yazarım,ama inanın tutmuyo...bi ara epey kafayı takmıştım...yumurtlama saati kişiden kişiye inanılmaz deiğiyo ve programla falan yürümüyo
13.gun o zmn evde de test yapsak bellı olur :))
yaptığım hesaplar teravetinkiyle yaklaşık olarak tutuyordu...size de detaylı yazarım,ama inanın tutmuyo...bi ara epey kafayı takmıştım...yumurtlama saati kişiden kişiye inanılmaz deiğiyo ve programla falan yürümüyo
Yok canim evde cikmayabilir çünkü once kanda sonra idrarda cikiyo hatta igneden dolayi idrarda zaten cikiyo ama yanlış sonuc
Çok doğru herkesin catlama saati farkli o hesap yapan adamida okumustum ondada yanilmalar olmustu birde düşünün alev doktora gittiği doktor hem tahlil hem takip yaptığı halde saati o bile bilemedi
canım benim...yakında dönersin aramızabejnubal...bir girdin ama pir girdin ,heyecan ve renk getirdin...çok renkli sempatiksin diye tahmin ediyorum...topiği alt üst ettin...bütün güdülen tezleri çürüttün...zaten her dr farklı bir yöntemden bahsediyo...rabbim ol diyecek olacak...bu kadar...bizler yine küçücükde olsa umutların peşinden gidicez tatlım...denemelerin hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin...topik beklemede seni...
o zmn güzel güzel bekleyecegiz
Çok doğru herkesin catlama saati farkli o hesap yapan adamida okumustum ondada yanilmalar olmustu birde düşünün alev doktora gittiği doktor hem tahlil hem takip yaptığı halde saati o bile bilemedi
Eylül kuzu kuzu beklemekten başka çaremiz yok
Hanzade benimde 12. Gun bende bilemiyorum dun nette daha once okudugum biryer vardi orayi tekrar okudum kuran da gecen ayet erkek cocuk isteyenler icin sonra dedim acaba bunumu deneseydim diye ama kesin gun yok dini bir site kimi dogru yazmis boyle oglum oldu diye
evt canım yazıları okudum şimdi 10 -14 gun sonra test yapılır demişler ama üzülmemk için 14 .günü beklemk en doğrusu olacak
Nasıl yani kuranda geçen ayet diye. Öyle bir ayet yok sadede hz Zekeriya a.s ve hz ibrahim a.s duası var oda erkek bebek diye değil hayırlı bir evlat diye dua ediyorlar. Allah erkek evlat nasip ediyor
Aslında benim Doktor son kontrollerde iki saate çatlar demişti ama ben güvenemedim yine gittim doktora. Ama onunkide yine kesin değil tahmin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?