Süper Anneler - 2011

Bende güya dieti bıraktım ama süt ve pernir yerken sucluluk hissediyorum doyunca yiyemiyorum

Nasıl yani kuranda geçen ayet diye. Öyle bir ayet yok sadede hz Zekeriya a.s ve hz ibrahim a.s duası var oda erkek bebek diye değil hayırlı bir evlat diye dua ediyorlar. Allah erkek evlat nasip ediyor

Benim duydugum kadariyla kuran da Meryem suresinin ilk ayetleri Zekeriya aleyhisselam in duasini iceriyormus duada nesil diye geçiyor bence erkek evladi kast ediyor

Evet doğru aslında bana hayırlı bir zürriyet ver diyor. Ben İmamhatip okuyorumta bizim hoca erkek ona hep bu hadisi sormak istedim ama utandım soramadım. Ama insan düşününce buda yine yum gününe göre söylüyor aslında. Ama ona rağmen yine Rabbim ne isterse o oluyor.

Benim duydugum kadariyla kuran da Meryem suresinin ilk ayetleri Zekeriya aleyhisselam in duasini iceriyormus duada nesil diye geçiyor bence erkek evladi kast ediyor

Nesil erkek evlat diye değil ona bakarsan peygamber efendimizin nesli kız çocuğundan devam etmiştir. Ama işte umut okumakta fayda var çünkü ameller niyetlere göre niyet çok önemli biz duamızı içimizdeki niyete göre okursak o dua o olduğu gibi değilde bizim niyetimize göre olur

Selam hanımlar nasılsıniz ben arada gelip gidiyorum sizin kadar aktif olamıyorum ama 4. Cocuğu düşünenler iyce duşunun stres insanı mahvediyor ben su an bir gun iyiysem 2 gun kötü sürekli cinsiyeti düşünüyorum garip rüyalar görüyorum ve cok bunalıyorum

Allah inşallah cümlemizin gönlüne göre nasip eder.Hz zekariya a.s duasını yazmışsınız bu duayı bende duydum

Bizim okulda bir kızımın arkadasinın annesi söylemişti hamile oldugumu öğrendikten sonra okudum enbiya süresinde geçiyo demişti bende baktım doğru enbiya süresinde geçiyo sayfa 328 son uç ayet zekariyya die başlıyor Kuran'ı Kerim bilenler zaten çabuk bulur.
Bayanın 2 kızı varmış 3. De oğlu oldu yazdıklarınızı okuyunca yazmak istedim.

Birde burda başka topikte bir bayan söylemişti bana hamile olduğunu öğrendiğin an 39 gun boyunca Yusuf süresi okunacakmis bebeğinin erkek olmasi niyeti ile Allahım dualarınızı dergahından boş çevirmesin inşallah.

Uç yıldır takip edip okuduğum kadarıyla kızlar birde eşinizin takviye kullanması bence onemli takviyeleri siz değil esınız kullansın çinko ,gnc arginmax yada multivitamin gibi şeyler teravet bana yazmıştı eşinin kullandığı takviyeleri isterseniz bulup yazarım ama uç ay sonra denemeye başlamanız lazım

Gecen gun sordum ama kimse cevap yazmadı esleriniz takviye alıyormu yumurtlama kadar bence Buda onemli diyorum ins herkesin gonlundekini mevlam kucağına nasip etsin.
Bu arada benimde 3 kızım var.
Eri

Son düzenleme:

adetten sonra 7-14.gün olarak biliyorum bende

bacım inşallah sağlıcakla oğlunu kucağına alırsın sıkıp strese sokma kendini bebekte etkilenir bu durumdan. ben eşime takviye olarak arginmax çinko ve e vitamini kullanıyorum sen teravetin yazdıklarını bulursan benimle paylaşır mısın eğer yanlışsa başka takviye kullanayım. ben zaten takviye yapmıyorumm çünkü geçen ay folik asit kullandım adetim 6gün geçti o yüzden kesinlikle vitaminde olsa ilaç kullanmayı düşünmüyorum.

benim 32 33 günde bir oluyorum o yüzden hiç sansım yok 26 27 günde bir olanlar çözün bacılarım şu yöntemi..

keçi boynuzu kürü mutlaka kullansın. ayrıca günde 1 adet solgar çinko-günde 3 adet arginmax ayrıca günde 1 adet solgar pycnogenol öneririm size.fazla sarımsaktan uzak dursun.

Canım direk teravetin yazdığını kopyaladım hersey gönlünde olsun

Canım inşallah gönlüne göre olsun. Dua herzaman güzeldir gerçekten olacağına inanarak dua etmek çok önemlidir. Stres yapma. Nasılki biz ne yaparsak yapalım ölüm gelip birgün kapımızı çalacak. Ozamansende lşimdi ne yaparsan yap karnındaki neyse o olur. Sadece samimi olarak dua et. Rabbim için hiçbirşey zor değil

Evet ama kiz cocugunun soyadi değiştiği için pek sayilmiyo
Ama Meryem süresini kiz bebek için okuduklarini duymuştum bide

Evet ama kiz cocugunun soyadi değiştiği için pek sayilmiyo
Ama Meryem süresini kiz bebek için okuduklarini duymuştum bide

Evet bizim zamanımızza gelene kadar nesillerde değişti. Soyadından dolayı nesil erkek evlattan çoğalıyor. Bende meryem suresini kız için duymuştum

Aminn cok sagol hepimizin inşallah.

İste insanın elinde olmuyo bazen icimi öyle bunaltiyoki kendime hakim olamıyorum ister istemez stres oluyoruz

Kızlar birde gebelikleriniz hep birbirinden farklimiydi ben uç kizimdada şiddetli bulantı yasadım özellikle sabahları ama bu degisik hic kusmadım hic birşeyden tiksinmedim ötekilerde eşimden bile tiksinmistim hersey kokuyodu kendimize fazla kaptırmak istemiyorum ama yinede gönül acaba degisikmi diyor:)

3 tane mi ben 1 tane veriyordum eşim fazla sarımsak tüketmiyor ama ben aşırı sarımsak tüketiyorum ne yapayım bende mi keseyim? Keçiboynuzu pekmezi veriyorum onuda kırk tantanayla içiyor suyunu nasıl içecek bilmiyorum

evet canım kesinlikle kız ve erkek hamilelikleri birbirinden farklı oluyor. ama en küçük kızınla bu hamileliğinin arasında 10 yaştan fazla varsa yani gebeliklerinin arası 10 sene ve fazlasıyla farklı olmasıda normal. her zaman söylemişimdir erkek hamililikleri çok rahattır kız hamileliği çok zor kolay olması erkek olduğuna işaret olabilir rabbim inşallah hakkında hayırlısını nasip etsin

Sarımsak olayını sende ne olur bilemiyorum canım ama arginmax bende sabahları kahvaltıdan sonra 2 tane veriyorum çünkü esim ilaçtan nefret eder.keçi boynuzu kurunu bende iciremedim sabahları ac karnına pekmezini yedi bazanda çay bardağına suyla karıştırıyorum öyle iciyodu

Âmin inşallah en küçük kızım 10 yasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…