- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.701
zaten ilk drum...bana 2 ay önce diyet listesi verdi...kesinlikle yum günü diye bişiy yok ...ama hamile kalman için o günü bulabiliriz dedi.hiç stres yapma doğal akışına bırak ...dedi...bu yöntemle hastalarımın yüzde 90 erkek doğurdu dedi ...ve ben girdim bu yola...ama hamile kalınca diyet miyet çöpe gitti ...düşükden sonra tekrar başlıcakda o gücü bulamıyorum kendimde süt içerken inanın canım acıyo ...nasıl bir piskolojidir bu ya ...saldım cayıra allah kayıra,çokda kesin karar vermiş değilim...4. için...
Nasıl yani kuranda geçen ayet diye. Öyle bir ayet yok sadede hz Zekeriya a.s ve hz ibrahim a.s duası var oda erkek bebek diye değil hayırlı bir evlat diye dua ediyorlar. Allah erkek evlat nasip ediyor
o zmn güzel güzel bekleyecegiz
Zaten sitede oyle aciklama yapmis kurucusu Allah erkek ve kiz diye ayirt ederek ayet indirmemistir diye kimide demis yol gosterici vb yorumkar var her kim adetten temizlendikten sonra ilk 5 gun erkek sonrasi kiz 5 ile 8 gunmu yaziyordu tam hatirlatamadim bilen varmi diye yada dogruluk payi
Benim duydugum kadariyla kuran da Meryem suresinin ilk ayetleri Zekeriya aleyhisselam in duasini iceriyormus duada nesil diye geçiyor bence erkek evladi kast ediyor
Zaten sitede oyle aciklama yapmis kurucusu Allah erkek ve kiz diye ayirt ederek ayet indirmemistir diye kimide demis yol gosterici vb yorumkar var her kim adetten temizlendikten sonra ilk 5 gun erkek sonrasi kiz 5 ile 8 gunmu yaziyordu tam hatirlatamadim bilen varmi diye yada dogruluk payi
Selam hanımlar nasılsıniz ben arada gelip gidiyorum sizin kadar aktif olamıyorum ama 4. Cocuğu düşünenler iyce duşunun stres insanı mahvediyor ben su an bir gun iyiysem 2 gun kötü sürekli cinsiyeti düşünüyorum garip rüyalar görüyorum ve cok bunalıyorum
Allah inşallah cümlemizin gönlüne göre nasip eder.Hz zekariya a.s duasını yazmışsınız bu duayı bende duydum
Bizim okulda bir kızımın arkadasinın annesi söylemişti hamile oldugumu öğrendikten sonra okudum enbiya süresinde geçiyo demişti bende baktım doğru enbiya süresinde geçiyo sayfa 328 son uç ayet zekariyya die başlıyor Kuran'ı Kerim bilenler zaten çabuk bulur.
Bayanın 2 kızı varmış 3. De oğlu oldu yazdıklarınızı okuyunca yazmak istedim.
Birde burda başka topikte bir bayan söylemişti bana hamile olduğunu öğrendiğin an 39 gun boyunca Yusuf süresi okunacakmis bebeğinin erkek olmasi niyeti ile Allahım dualarınızı dergahından boş çevirmesin inşallah.
Uç yıldır takip edip okuduğum kadarıyla kızlar birde eşinizin takviye kullanması bence onemli takviyeleri siz değil esınız kullansın çinko ,gnc arginmax yada multivitamin gibi şeyler teravet bana yazmıştı eşinin kullandığı takviyeleri isterseniz bulup yazarım ama uç ay sonra denemeye başlamanız lazım
Gecen gun sordum ama kimse cevap yazmadı esleriniz takviye alıyormu yumurtlama kadar bence Buda onemli diyorum ins herkesin gonlundekini mevlam kucağına nasip etsin.
Bu arada benimde 3 kızım var.
Eri
yaptığım hesaplar teravetinkiyle yaklaşık olarak tutuyordu...size de detaylı yazarım,ama inanın tutmuyo...bi ara epey kafayı takmıştım...yumurtlama saati kişiden kişiye inanılmaz deiğiyo ve programla falan yürümüyo
Benim doktorum igne den sonraki 13.gun kan testinde cikar demisti heyecanla bekliyoruz sonuclarinizi
13.gun o zmn evde de test yapsak bellı olur :))
bacım inşallah sağlıcakla oğlunu kucağına alırsın sıkıp strese sokma kendini bebekte etkilenir bu durumdan. ben eşime takviye olarak arginmax çinko ve e vitamini kullanıyorum sen teravetin yazdıklarını bulursan benimle paylaşır mısın eğer yanlışsa başka takviye kullanayım. ben zaten takviye yapmıyorumm çünkü geçen ay folik asit kullandım adetim 6gün geçti o yüzden kesinlikle vitaminde olsa ilaç kullanmayı düşünmüyorum.
Selam hanımlar nasılsıniz ben arada gelip gidiyorum sizin kadar aktif olamıyorum ama 4. Cocuğu düşünenler iyce duşunun stres insanı mahvediyor ben su an bir gun iyiysem 2 gun kötü sürekli cinsiyeti düşünüyorum garip rüyalar görüyorum ve cok bunalıyorum
Allah inşallah cümlemizin gönlüne göre nasip eder.Hz zekariya a.s duasını yazmışsınız bu duayı bende duydum
Bizim okulda bir kızımın arkadasinın annesi söylemişti hamile oldugumu öğrendikten sonra okudum enbiya süresinde geçiyo demişti bende baktım doğru enbiya süresinde geçiyo sayfa 328 son uç ayet zekariyya die başlıyor Kuran'ı Kerim bilenler zaten çabuk bulur.
Bayanın 2 kızı varmış 3. De oğlu oldu yazdıklarınızı okuyunca yazmak istedim.
Birde burda başka topikte bir bayan söylemişti bana hamile olduğunu öğrendiğin an 39 gun boyunca Yusuf süresi okunacakmis bebeğinin erkek olmasi niyeti ile Allahım dualarınızı dergahından boş çevirmesin inşallah.
Uç yıldır takip edip okuduğum kadarıyla kızlar birde eşinizin takviye kullanması bence onemli takviyeleri siz değil esınız kullansın çinko ,gnc arginmax yada multivitamin gibi şeyler teravet bana yazmıştı eşinin kullandığı takviyeleri isterseniz bulup yazarım ama uç ay sonra denemeye başlamanız lazım
Gecen gun sordum ama kimse cevap yazmadı esleriniz takviye alıyormu yumurtlama kadar bence Buda onemli diyorum ins herkesin gonlundekini mevlam kucağına nasip etsin.
Bu arada benimde 3 kızım var.
Eri
Nesil erkek evlat diye değil ona bakarsan peygamber efendimizin nesli kız çocuğundan devam etmiştir. Ama işte umut okumakta fayda var çünkü ameller niyetlere göre niyet çok önemli biz duamızı içimizdeki niyete göre okursak o dua o olduğu gibi değilde bizim niyetimize göre olur
Evet ama kiz cocugunun soyadi değiştiği için pek sayilmiyo
Ama Meryem süresini kiz bebek için okuduklarini duymuştum bide
kanı bilmem ama evde yapılan idrar testlerinde adet 10 gün geçikince anca çıkıyor hatta bazen 10 gün bile yeterli olmuyor
Canım inşallah gönlüne göre olsun. Dua herzaman güzeldir gerçekten olacağına inanarak dua etmek çok önemlidir. Stres yapma. Nasılki biz ne yaparsak yapalım ölüm gelip birgün kapımızı çalacak. Ozamansende lşimdi ne yaparsan yap karnındaki neyse o olur. Sadece samimi olarak dua et. Rabbim için hiçbirşey zor değil
keçi boynuzu kürü mutlaka kullansın. ayrıca günde 1 adet solgar çinko-günde 3 adet arginmax ayrıca günde 1 adet solgar pycnogenol öneririm size.fazla sarımsaktan uzak dursun.
Canım direk teravetin yazdığını kopyaladım hersey gönlünde olsun
Aminn cok sagol hepimizin inşallah.
İste insanın elinde olmuyo bazen icimi öyle bunaltiyoki kendime hakim olamıyorum ister istemez stres oluyoruz
Kızlar birde gebelikleriniz hep birbirinden farklimiydi ben uç kizimdada şiddetli bulantı yasadım özellikle sabahları ama bu degisik hic kusmadım hic birşeyden tiksinmedim ötekilerde eşimden bile tiksinmistim hersey kokuyodu kendimize fazla kaptırmak istemiyorum ama yinede gönül acaba degisikmi diyor:)
3 tane mi ben 1 tane veriyordumeşim fazla sarımsak tüketmiyor ama ben aşırı sarımsak tüketiyorum ne yapayım bende mi keseyim? Keçiboynuzu pekmezi veriyorum onuda kırk tantanayla içiyor suyunu nasıl içecek bilmiyorum
evet canım kesinlikle kız ve erkek hamilelikleri birbirinden farklı oluyor. ama en küçük kızınla bu hamileliğinin arasında 10 yaştan fazla varsa yani gebeliklerinin arası 10 sene ve fazlasıyla farklı olmasıda normal. her zaman söylemişimdir erkek hamililikleri çok rahattır kız hamileliği çok zor kolay olması erkek olduğuna işaret olabilir rabbim inşallah hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?