Süper Anneler - 2011

aa cıddımısın ne bıcım dr ler var gercekden ya ınsan nasıl anlamaz beyın kanamaasıyla grıbı tobe yarabbım ıns cocuklarına esıne bagıslasın allahım acıl sefalar versın

kızlar siteyi yazsalar bile

Herşey almancadır nasıl anlayacaz ki.....

evet hersey almanca, cünkü kadina bi degisik oldugu an mail atmam gerekiyor benim, mesela yumrutlamam gecikse, veja test positiv ciksa, anlasmaniz zor olur canim...dedigim gibi suan 4 kiside tuttu, tutmaya yok daha sirada bekleyen var, 3 kez kadinin tablosuna göre denedim tutmadi, hemde yumurtlama günü, sonra sizinle tanisdim pek alman sitesinle ilgilenmedim ama kadin bana mesaj ceince tekrak düsündüm yapmaya karar verdim...bana bu ay sakin deneme oglun olur yoksa dediama ben genede denedim, kadin nerden bilcek diy...
bernur bu ayda tutmadi gibi cünkü adet sancim geliyor hissediyorum, monitor 10-11 gölsterdi yumurtlamayi, ama ates ölctüm tablo 13-14 gösterdi, monitoru ilk kez denedim diyemi yoksa ates ölcümdemi bisey var anlamadim...

demek sende gün aldin, hadi hayirlisi canim, insallah yüce rabbim gönlüne göre verir...

Oğlumda almıştım canım
henüz almadım
bi,liyorsun siklus düzensiz

Ama Rabbimden herşeyden önce sağlık diliyorum
Dert vermesin Rabbimmmmmmmmmmmmm

ay inanmyiorum, bide doktoruz diyorlar,insallah tez zamanda yogun bakinda cikar...allah sifa veriri insallah...cok gecmisler olsun

´

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyorum yaaa neoluyor kızlar böyle ALLAHIM acil şifa ihsan eyle şokum yaniii
pekı durumu nasılmış bernur inş.iyidir rabbım sen koru cümlemızı

inannmiyorumm bernurrr ciddimisinn ayy rabbim acil sifalar vesin bu gece hurmetineee
yaaa bu avrupa son zamanlarda insana kendi sus kopekleri kadar deger vermiyolara insana demiyim daha dogrusuu yabancilaraaaaaaaaaaa

canim arkadasim yaaa(( cok gecmis olsn offf Allahim sana cocuklarina bagislar insallah gurbet dualarimiz saninle cnim iyi haerlerini aliriz insallah:

bernurr suan nasilmis tlf numarasi vardir sende ozelden atarmisin cnm yaa

canım teli var ama 10 dk. mesaj atabiliyorsunmuş
face yi ordan atam

pek bilgim yok...alemle konuştuk face de...o söyledi....dua etisn herkes dedi...

Son düzenleme:
kızlar şimdi yazıştım gurbet le
çok şükür beyne zarar vermemiş kan pıhtısı
antio olmuş
yarın normal odaya alınacakmış

ama sinir stres olamamalıymıuş
allah korusun yeniden tekrarlayabilirmiş

ama buna şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gurbetçim şimdi okudum geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bidaha yaşatmasın inşallah ben de giremedim 2 gündür siteye

kafasına bir darbe almışmıydı
yok gulum yaa yok yuksek tansiyon ve beyin kamasi iki gun adam azap cekti rsmen midesini ustmus diye yolladilar eve yaaa ayvrupa burasi ya mahkemeye vericem hastaneyiiiiii

gecmis olsun cnm ins onemli bisey yoktur'
bence tedavi yazicak doktor bu durumlarda oyle yaparlar

eşine noldu bacım arka sayfalara baktım göremedim çok geçmiş olsun iyi bakalım kocişlere onlar bize lazım de mi....

ayyy arkadaşlar benide su alman sitesine ekleyinnn canımmm ya bende bakıyımm tablomaa olmamıı ...gurbet güzeli eşin nasıll kfadan darbemi aldııı hayrolaaa anlamadıkkkk....neyi varrr ablammm..

Gurbettt cnm hayırdır eşin nasıl olduuu

kizlarrr yazanlar yazmayanlar daha alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun evimin diregi az daha gidiyordu yaa cok sukur
cocuklarimiza ve bana bagisladi guzel Allahimm dua edin bol bol simdiden sonra sinir stresten uzak durmasi lazimmisss
kizlarrrr ne yapayim ne edeyim ben yaaaa
Allahimsana sonsuz hamd ve sukurler olsun senden gelene raziyiz biz insoglu aciciz sen bizi bagislaaaaa

Canımmmmmmm

İyi niyetli bir insansın
Rabbim biliyor bunu hepimizden önce
,
Eşini bağışlamış size
İnşallah ta bir daha yaşatmaz

çok sevindim canım şükür olsun Yaradana

allaha çok şükür ablam allahım sna çocuklarına bağışlasın acilen sifalar diliorumnmm

gurbet ilk defa mı oldu ? kaç yaşında eşin birdenbire mi oldu? benim eşim biraz kilolu çok korkuyorum bende ve çok stresli işleri de ..allah korusun hepimizi herşeyin başı sağlık

gurbet abla yoğun bakımdan çıkmasına çok sevındım RABBIM size bağışlasın acil şifa vrsin çok üzüldüm ya dualarım sizinle
ver tabii hastaneyı mahkemeye insan canı bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…