- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.061
haklısın cnm en kısa zamanda alıyorum....
gecmış olsun tekrardan...o ruyalarında psikolojik cnm çok düşünmekten ınşallah tersi çıkar guzel haberler verırsın...dıkkatlı ol yorma kendını ....
hadi inşallah ııkı hafta sonra mujdeli haberlerınızı beklıyoruz...
CANIMMM huzuncicegimmm, o akintin buyuk ihtimal yumurtlamana az kaldigini gosteren akintin olabilir, yani yumurtan buyurken olan akintin
Amin canim benim insallaaah hayirli haber verebiliriz insallaaah
ya latif
kızlar ben bişey dıycem şimdi bugun adetımın 18.gunu ve sağ kasığımda ağrı var ama akıntı çok az bıde kıvamı uzayan akıntı değil daha değişik...az ve koyu beyazlıklar var..anlamadım yanı yardımcı olun....
INSALLAAAH defnem ben senin hamile olmadigini cok kuruyum dediginde anladim, bildigin uzere bende gecen ay hamileyim diye dolandim dolandim ama kupkuruydum sozum ona sag kasik agrilarimd bel fitigindanmis onud ogrendim
BU AY DEFNEEEM hayirlisiyla bu ay olucak
ya latif
Bende basindan beri anlamistim hamile olmadigimi ama umut fakirligi iste naparsin bi an heveslendim bakalim artik baska aylara kaldi. Gecen ay soldan yumurtladim kistte sol tarafta belkide o yuzden tutmadi. Bu ay sagdan yumurtlayacagim tutma ihtimali daha yuksek ins bu ay hamis kaliriz kizzz
ama cnm uzayan akıntıyı gördüğümde sancım yoktu bugun cok az var ama uzayan değil bılemıyom napıyım yanı...haklısın cnm en kısa zamanda alıyorum....
gecmış olsun tekrardan...o ruyalarında psikolojik cnm çok düşünmekten ınşallah tersi çıkar guzel haberler verırsın...dıkkatlı ol yorma kendını ....
CANIMMM huzuncicegimmm, o akintin buyuk ihtimal yumurtlamana az kaldigini gosteren akintin olabilir, yani yumurtan buyurken olan akintin
Amin canim benim insallaaah hayirli haber verebiliriz insallaaah
ya latif
bugun adetıme tam 14 gun kala sancım başladı ama uzayan akıntı daha önce vardı bugun ıtıbarıyle sancım var sağ kasığımda ve bacağımda...planlı olunca karışıyo işler ıyıce yaa...Nasil yani canim gecen seferki akintilarin nasildi ben pek anlayamadim gecen seferkilerle karsilastir daha dogru sonuc alirsin.
Ayyy evet Insallah
Ben yumurtlamada cigir actim, soldan baslayip sagdan tamamladim bu ayahhhahhh
HADI KIZ DEFNEEEEM GELSIN BEBISLER bu ay sen ben eylul
ya latif
ama cnm uzayan akıntıyı gördüğümde sancım yoktu bugun cok az var ama uzayan değil bılemıyom napıyım yanı...
bugun adetıme tam 14 gun kala sancım başladı ama uzayan akıntı daha önce vardı bugun ıtıbarıyle sancım var sağ kasığımda ve bacağımda...planlı olunca karışıyo işler ıyıce yaa...
Bacim sen bu saatten sonra gun asiri iliski yap o halde..
ama cnm uzayan akıntıyı gördüğümde sancım yoktu bugun cok az var ama uzayan değil bılemıyom napıyım yanı...
bugun adetıme tam 14 gun kala sancım başladı ama uzayan akıntı daha önce vardı bugun ıtıbarıyle sancım var sağ kasığımda ve bacağımda...planlı olunca karışıyo işler ıyıce yaa...
Canimmm huzuncicegim ya tam emin olmK istiyosan bu ayi es gecip bidahaki ay ovulasyon testi alip yapicaksin yada defnemin dedigi gibi direk bu sanciyi yumurtlamaya yorup gun asiri iliski.
Bak ayni sey gecen ay bende de oldu her ay uzayan akintim gecen ay uc gunde bir gelmeye basladi, tamamen beynin oyunu bize. Sen planladikca o tum belirtileri kaciroyo ki anlayamayalim diye
ya latif
Canimmm huzuncicegim ya tam emin olmK istiyosan bu ayi es gecip bidahaki ay ovulasyon testi alip yapicaksin yada defnemin dedigi gibi direk bu sanciyi yumurtlamaya yorup gun asiri iliski.
Bak ayni sey gecen ay bende de oldu her ay uzayan akintim gecen ay uc gunde bir gelmeye basladi, tamamen beynin oyunu bize. Sen planladikca o tum belirtileri kaciroyo ki anlayamayalim diye
ya latif
Bacim sen bu saatten sonra gun asiri iliski yap o halde..
bılemıyorum kızlar sancı var ama kuruyum o neolcak....bıde cın takvımıne ınanıyom ben onda kız görunuyo....
bılemıyorum kızlar sancı var ama kuruyum o neolcak....bıde cın takvımıne ınanıyom ben onda kız görunuyo....
Canimm ic sesine guven kalbin yuregin bu ayi gecmeknistiyorsa gec, yok herseye ragmen bu ay denemek istiyorsan dene. Bence kalbinin icinin sesine guven, inan bana ALLAH heryerde alnina yazilan kalbine doguyor zateno yuzden icini dinle....
ya latif
Canm eger kafan cin takviminde bu ay kiz diye gidiyorsa direk beyinde sinyal yolluyor bu ay olmasin cunku bu ay kiz diye. Guven bana ben gecen ay kiz ayi ama oh ne guzel hem akintiyi hemde teste cift cizgiyi gordum deneyeyim dedim denedim ama denemeden sonra cine gore bu ay kiz ya kiz olursa bi kizim daha olacak ucuncuyu mu yapacagim kaynanam acacak agzini millete nasil soyleyecegim ayyy kafamdan boyle bir suru ses dan dan dan(( velhasil stresten mi yoksa icimden gecen ay olmamasini istedigimden mi bilmem hamile kalamadim. Demem o ki eger senin icinde bu ay cine gore kiz diye bir stres varsa ne kadar iliski yaparsan yap hamile kalmazsin. Herseyin basi stres bunu unutma
bende oyleyım sabah ılk işim buraya gelmek...artık eşim alıştı ınanmıyo gulup gecıyo....ama öğrendıklerımı her seferınde kulağına fısıldıyom.....valla benım eltım 3.oğlanı doğuracak cok çirkef bır kadın o yöntemı öğrenmış ama demıyo cunkı hamıle kalır kalmaz erkek olduğunu söyluyo dediği gibide cıkıyo....
bende ıstıyorum cnm dosyadan...
benim akrabalarımdan birinde de var cinsiyet belirlemeyi çözen ve söylemeyen. ailesinde tek erkek çocuğu yoktu tüm ailede kız çocuk vardı, ne yaptı ne etti çözdü, aile de erkek çocuk patlaması yaşandı tam 4 erkek çocuk peşpeşe oldu........ama ağzından tek kelime doğru birşey çıkmıyor, üstelik şaşırtmacalı yanıtlar veriyor nasıl oldu böyle diye sorunca, ve ben o bilgilerin yanlış olduğunu biliyorum...... düşün gözünün içine baka baka yanlış şeyler söylüyor.
kızlar ben bişey dıycem şimdi bugun adetımın 18.gunu ve sağ kasığımda ağrı var ama akıntı çok az bıde kıvamı uzayan akıntı değil daha değişik...az ve koyu beyazlıklar var..anlamadım yanı yardımcı olun....
Merhaba,
pH ne kadara hangi siteden aldınız? Nette sadece bir yerde vardı sanki. Kullanımını ne kadar sıklıkla yaptığınızı da belirtebilir misiniz? Teşekkürler..
Yada bilgisi olan daha detaylı bilgi verebilir mi? Turnusolu eczaneler satar mı acaba?
Kısmetten ötesi olmayacak ama yaratan, verecek olan çalışmaları boş koymaz. Sürünerekte olsa,uğraşarakta olsa, acı çekerekte, ağlayarak da sızlayarakta olsa sebeplere yapışanların hakkını yerde koymaz. Varislerin en hayırlısı, kucaklarımızı boş koyma ya Rabbim. Bizi bizden daha iyi bilen güzel Allahım, her şey sonunda senindir. Ne olur uğraşanlara da emanetlerden emanet ver bize. Senin sevdiğin bir kul olsun bu emanetin de. Rabbim bizi yalnız bırakma. Salih ve salihalar ver bize... Amin.
Merhaba riseboz hoageldin
Ne guzel dua etmissin arkadasim AMIN AMIN AMIN....
Kizlar bizim kuzen vardi ya esi dogulu asiret, nubda herkes kiz demisti gecen hafta dojtorda kiz demisti. Bugun baska bi doktora gitti ERKEEEEEEK
hatta inanamadi tekrar kendi doktoruna gitti o d bu defa kesin ERKEEEK dedi...
Hic bi yontemsiz KAPLICADA kaynar sulara girerek sik iliski ve umre ziyareti sonrasi ogrenmisti hamile oldugunu... Kiza alismisti ama MUCIZE RABBIMIN DUASINI DUALARIMIZI KABUL ETMESIYLE ERKEK cok sukut, esi hamileleiginden beri memleketteydi, bizimki aldi biletini gidiyo yarin yanina...
Doktoru demisti bazen 16. Haftada NUB yani cinsel organ iyice gelisiyo bazi bebeklerde gec gelisiyo ve klitoris sandigimiz cikinti erkege donebiliyo aynen oyle olmus
DARISI HEPIMIZE INSALLAAAH
ya latif
Merhaba riseboz hoageldin
Ne guzel dua etmissin arkadasim AMIN AMIN AMIN....
Kizlar bizim kuzen vardi ya esi dogulu asiret, nubda herkes kiz demisti gecen hafta dojtorda kiz demisti. Bugun baska bi doktora gitti ERKEEEEEEK
hatta inanamadi tekrar kendi doktoruna gitti o d bu defa kesin ERKEEEK dedi...
Hic bi yontemsiz KAPLICADA kaynar sulara girerek sik iliski ve umre ziyareti sonrasi ogrenmisti hamile oldugunu... Kiza alismisti ama MUCIZE RABBIMIN DUASINI DUALARIMIZI KABUL ETMESIYLE ERKEK cok sukut, esi hamileleiginden beri memleketteydi, bizimki aldi biletini gidiyo yarin yanina...
Doktoru demisti bazen 16. Haftada NUB yani cinsel organ iyice gelisiyo bazi bebeklerde gec gelisiyo ve klitoris sandigimiz cikinti erkege donebiliyo aynen oyle olmus
DARISI HEPIMIZE INSALLAAAH
ya latif
masal0663 said:
02-09-2013.23:52
sonuç???okuyun görün :)
uzun uğraşlar sonucu 5 yıl sonra bir kızımız oldu...dünya tatlısı sağlıklı çok şükür....
yaşım geçmeden 2. bebek olsun diye kızımız 4 aylıkken çalışmalara başladık olmadı olmadı aylarca bekledik ama aylar sadece bu sefer yılları beklememe kararı almıştık...doktora gittik...klomen çatlatma iğnesi ooooooo alışık olduğum herşey...maddi ve manevi bunları kaldırmak kolay değil yaşayanlar bilir
E artık cinsiyette seçelim bide erkek olsun dedim beeen eşim değil..o bebek olsun sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil diye düşünür ama erkek isterdi...biliyorum hatta eminim
neler yapmadım ph ı 7 nin üstünde su içtim hep..hatta ben garanti olsun diye 8 in üstünde tercih ettim...erkek bebek diyeti yapmaya eşime de çaktırmadan yaptırmaya çalıştım..hatta oturup konuştum "sağlıklı olsun elbette bebeğimiz Rabbim sağlıklı olanı hayırlı olanı erkek evlat olarak nasip etsin canım şunları şunları şunları yapalım mı?" diye....ilişkiden önce sert kahve,soğuk duş tam yumurtlama günü ilişki (ovulasyon testleri yaşantımın bir parçası olmuştu artık).......yok olmuyor..rahim filmi mi çektirsek..e borç edip tüp bebek mi yaptırsak...neyse bu son ay serbest artık Rabbim nasip eder mi etmez mi takip makip yok sık ilişki....hoooooooop bebek geldi çoooooook şükür
tabi sonrasında cinsiyet merakı...nub görünmüyor...6-7 haftalık ultrason yok o haftalar doktora gitmediğim için bebek kesenin içinde nasıl uzun mu yuvarlak mı cinsiyetini tahmin edelim...lahana testi kız diyor...lavabo açıcı testi kız...süt erkek...benim hissettiğim kız...çirkinleştim karnım geniş idrar açık aş erme kızımda da olmadı bunda da yok...tatlı yiyorum ama ben hep tatlı yiyorum ki 12. haftada gittim doktora %50 %50 dedi..16. haftada niyetliydim ramazanın son günü 29 gün tutmadım son gün nerden esti tuttum bebek kıpırdamadı göstermedi doktorum "aç ayı oynar mı?" dedi bide üstüne...elimde ultrason kağıtları kızımınkiyle karşılaştırıyorum aaaayyy ne hikayeler dinledim sonra son dört hafta ne kadar buralara yazsamda hevesim geçti...
Rabbim sağlıklı nasip eyle artık cinsiyetinin bi önemi yok demeye başladım nihayet
20. haftadayız...bugün doktora gittik bebeğin cinsiyet belli oldu...erkek...
çok zamanınızı aldım...umudunuzu kaybetmeyin..dua etmek kadar yapılacak doğru bir iş yok bence...şükürler olsun ki bunları Rabbimden istiyoruz kuldan değil...O da kulunun gönlüne göre veriyor yada vermiyor..ama sonucu hep hayırlı olan oluyor....
Allah kimseyi evlat hasreti,evlat özlemi ve evlat acısıyla sınamasın...hepinizin gönlüne göre versin Yaradan..."Ol" desin tüm dilekleriniz oluversin
AYYYY DEFNEMMM HADI INSALLAH olur mu dersin, bubay hamis kalirmiyiz acep?
Icimde olmadi gibi bi his var hic heveslenmiyorum cok kuruydum ama eylulle gijnijde kuruymus igne kuruluk yapiyomus, bide sadece bugun baslayan bi batma hissim var.
Valla son denemeyi yarin sabah degil yarin aksam yapicaz napiyim nasipten ote koy yok....
Ama aynen katiliyorum kesinlikle Rabbim ne derse o yontem montem hep kendimizi tatmin edip yaptim demek icin. Yaprim olursada Rabbimden olmazsada Rabbimden...
ya latif
Kısmetten ötesi olmayacak ama yaratan, verecek olan çalışmaları boş koymaz. Sürünerekte olsa,uğraşarakta olsa, acı çekerekte, ağlayarak da sızlayarakta olsa sebeplere yapışanların hakkını yerde koymaz. Varislerin en hayırlısı, kucaklarımızı boş koyma ya Rabbim. Bizi bizden daha iyi bilen güzel Allahım, her şey sonunda senindir. Ne olur uğraşanlara da emanetlerden emanet ver bize. Senin sevdiğin bir kul olsun bu emanetin de. Rabbim bizi yalnız bırakma. Salih ve salihalar ver bize... Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?