Süper Anneler - 2011

Canim yukardaki postu sana yazmistim ama yanlis olmus

ya latif

Bende basindan beri anlamistim hamile olmadigimi ama umut fakirligi iste naparsin bi an heveslendim bakalim artik baska aylara kaldi. Gecen ay soldan yumurtladim kistte sol tarafta belkide o yuzden tutmadi. Bu ay sagdan yumurtlayacagim tutma ihtimali daha yuksek ins bu ay hamis kaliriz kizzz

Ayyy evet Insallah
Ben yumurtlamada cigir actim, soldan baslayip sagdan tamamladim bu ay ahhhahhh
HADI KIZ DEFNEEEEM GELSIN BEBISLER bu ay sen ben eylul

ya latif

Son düzenleme:
Ayyy evet Insallah
Ben yumurtlamada cigir actim, soldan baslayip sagdan tamamladim bu ay ahhhahhh
HADI KIZ DEFNEEEEM GELSIN BEBISLER bu ay sen ben eylul

ya latif

Senin hormislere bak hormislere gercekten cigir acmislar tatlim ya soldan baslayip sagdan catlamak tebrik etmek lazim onlarida )) insallah canim benim dua edelim birbirimize bol bol

Son düzenleme:

canım ben henüz o aşamalara gelemedim o nedenle yardımcı olamıyorum üzgünüm. şu an sadece kendim diyet yapıyorum, eşime takviyelere ve alkali olmak için karbonatlı su içmeye bile başlamadım.

canım msjını yeni farkettim kusura bakma, ben internetten aldım, turnusol yada ph ölçer diye yaz çıkar. ben daha çok alkali olma olayına girmedim o yüzden bir kez ölçtüm bıraktım canım.

canım bende çok yeniyim topikte sende aramıza hoşgeldin, çok güzel dileklerde bulunmuşsun hepimizin adına rabbim duysun ve kabul etsin inşallah.....

ay ne kadar güzel.... rabbim duy dualarımızı o arkadaşın prensini anne babasına ve millletine hayırlı bir evlat kılsın inşallah...... sağlıkla kucağına alsın bebüşünü darısıda bize olsun inşallah......

Son düzenleme:

canımsın ya en az benim bebeğimin cinsiyeti belli olmuş kadar çooook sevindim inan canım, allahım dua ve dileklerin kabul etti çok şükür, çabalarını boşa çıkarmadı. tekrar tebrik ederim canım gözün aydın olsun, sağlıkla kucağına al prensini..........

canım bence bu kez oldu, çünkü bende kızıma hamiş kaldığımda ayaklarımı kaldırdığımda tutmuştu birde akıntı olmadı geri dışarı akmadı diyosun bence oldu bu ay... inşallah prensin tutmuştur, ay hadi hayırlı haberler ver inşallah!

Amiiiiiiin.... Canım ne güzel yazmışsın senin sevdiğin kul olsun bu emanetin ...aminnnn aslında olay kısaca bu....

Son düzenleme:
40 gün okunacak bir dua ve altında NOT:asitli içecekler içilmesin... Eeee peki erkek diyetindeki bu soda olayı, ne olcak şimdi kafam karma karışık oldu... Birde bu olayı deneyen hanımlarınhep erkeği oldu..4 kız 5 kız üstüne erkeği bulanlar olmuş...isterseniz okunacak ayetiyazarım. Size...gel gelelim asitli içeceklere... Bir fikrini varmı bu konuda,,,haydi göreyim sizi kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…