- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.221
öyle gülüm öyle.. kıss kara bulutları dağıt inşallah ne yapıyosan yap fakir mi doyurursun, kurban mı kesersin. bitsin gitsin inşallah..
yeni ev yeni bebek taze kan kııı. ay sevindim ya gene delü delü konuştum haaa..
ay kociş kızdı gitti içerde tv seyrediyo bende yanına varam bari, iyi geceler...
gurbetim çok geçmiş olsun rabbim eşini sana çocuklarına bağışlasın daha güneş doğmadı senin için dua edicem inş.
dualarımda sende varsın inş.iyi haberler ver bize
çok çok geçmiş olsun....
bi tek gobek marul serbest onuda kirkta yilda alirsak yiyorum ben genelde havuc salatasi yapiyorum bol limonlu hafif yag katarak esim yogurtlu seviyo ona bazen yogurtlu
baskada yessiillik yemiyorum hatta taze fasulye cok kafa karistiriyo kizdada var erkektete o yuzden onuda yemiyorum
kahvaltida bol domatesli kup kup dogranmis patates yiyorum
duba gibi olcam yakinda
canım yaa sen de benim gibi kıstıkça kısmışsın patates muz yemekten sararacam zaten yakında... ben ekstradan bol bol yeşil zeytin yiyorum tabağa koyuyorum bilgisayarın başında çerez yer gibi onu yiyorum tuzludan sıkılıncada kuru incir kayısı üzüm hurma karışık karbonatlı suyu eylülde çok içiyordum tiksindim 2 aydır ağzıma sürmedim..meyve niyetine domates ve bol bol elma elma suyu alkali yapıyormuş ....bu beslenmeye bebek tutunacak mı bilmem ayın 10 gecesi bi kaza olduydu birazı içe çoğu dışarı..:))) adetimi 2 gün geçtim pazartesi gelmezse test yapacam kızlar yaaaa azıcık spermin içinde kaç yy vardır ki Allahım diyorum yardım et...sen bak yüzümüze ..yüzümü güldür ..tüm süper anneler ailesinin... cümlemizin...
canım yaa sen de benim gibi kıstıkça kısmışsın patates muz yemekten sararacam zaten yakında... ben ekstradan bol bol yeşil zeytin yiyorum tabağa koyuyorum bilgisayarın başında çerez yer gibi onu yiyorum tuzludan sıkılıncada kuru incir kayısı üzüm hurma karışık karbonatlı suyu eylülde çok içiyordum tiksindim 2 aydır ağzıma sürmedim..meyve niyetine domates ve bol bol elma elma suyu alkali yapıyormuş ....bu beslenmeye bebek tutunacak mı bilmem ayın 10 gecesi bi kaza olduydu birazı içe çoğu dışarı..:))) adetimi 2 gün geçtim pazartesi gelmezse test yapacam kızlar yaaaa azıcık spermin içinde kaç yy vardır ki Allahım diyorum yardım et...sen bak yüzümüze ..yüzümü güldür ..tüm süper anneler ailesinin... cümlemizin...
cnm neden olmasin ki bence oglusun sana dogru addimliyor.
Ben bu gece bi ruya gordum birileri bu eve oglan cocugu gelicek dedi ama sabaha karsi gordum ruyayi
bakalim hayirlisi
cnm neden olmasin ki bence oglusun sana dogru addimliyor.
Ben bu gece bi ruya gordum birileri bu eve oglan cocugu gelicek dedi ama sabaha karsi gordum ruyayi
bakalim hayirlisi
slm kızlar...
nasılsınız bakalım...
ben akşam rüya gördüm.hayır olsun inşallah...
öle biriyle konuşuyorum ben hamileyim.buda kız olacak diyorum karnımı tutup.inşallah artık 3. ye erkek olucak diyorum.
hayır olsun valla çok düşündüğümüz için mi görüyoruz böyle rüyalar acaba..bilinç altı olayı mı?
gerçeklik payı varmıdır acep???
işallah canım haberci rüyadır gördüğün bakalım pazartesiye kadar bekliyecem bi de öyle korkuyorumki ya hamileysem diye planlayarak yapmak istemiştim vücudumu iyice hazırlayacaktım 8 gibi akıntı gelmişti ama o kadar azdıki bu ay yumurtlamadım herhal demiştim 10 unda gece kaza oldu şaştım yaa
ben rüyalara çok inanırım canım etkisinde de çok kalırım 2 kızımda da rüyamda gördüm hamile kalacağımı ilkinde küpe verdiler süslü aldım taktım sonra bir yakınıma sormuştum ne demek bu küpe diye kızın olacaktır dedi oldu zaten ...ikincide yine küpe gördüm bilinç altı işte ilkinden biliyorum yaa süslü olmasın süslü olmasın derken uyandım ikinci kızımın geleceğini öğrendim...:))))
slm kızlar...
nasılsınız bakalım...
ben akşam rüya gördüm.hayır olsun inşallah...
öle biriyle konuşuyorum ben hamileyim.buda kız olacak diyorum karnımı tutup.inşallah artık 3. ye erkek olucak diyorum.
hayır olsun valla çok düşündüğümüz için mi görüyoruz böyle rüyalar acaba..bilinç altı olayı mı?
gerçeklik payı varmıdır acep???
Yusuf (a.s) hayra yorsun hayır olsun inşallah canım....bir de ben sabaha karsi olan ruyalara guvenmem
dogru cikan ruyalar gece gorulen ruyalardir bence
hayirlisi hep Yusuf peygamber hayira yozsun deriz biz
ne bileyim canım yaaa.
kızıma hamileyken rüyamda kucağıma erkek bebek verdiler.öle bembeyaz bi bebek maviler içinde maşallah topaç gibi...
sonra yengeme dedim böle böle...
yengem tersi çıkacak dedi.bende erkek gördüm kızım oldu dedi.dediği gibi de oldu benimde bi kızım oldu.....
bu sefer daha hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum...
geçenlerde ikiz gördüm bi kız bi erkek.bu akşam kızım olacakmış gördüm...
ne diyim valla Hakkımızda Hayırlı olanı versin Yüce Rabbim inşallah.....
haa bu arada eşim diyoki bence sen hamilesin bak paramıza bereket geldi.çocuk berekettir der hep. :26::26:
gurbetim ne var ne yok? nasılmış kocişin?
orkdm sen harikasın...
iyi cok sukur yanina gidicem normal odaya alacaklar cnmmmm
iyi cok sukur yanina gidicem normal odaya alacaklar cnmmmm
inşallah canım hakkımızda hayırlı olanı versin Allahım....ben iki kizimda da kiz gordum
aynen ruyamdaki kizlari da dogurdum
bu defa hamile olmadan gordum erkek bebegi
sonra hamile kaldim
simdi hic bebek gormuyorum ruyada
ins senin icin de hayirlisi olur
tekrar çok çok geçmiş olsun canım ....iyi cok sukur yanina gidicem normal odaya alacaklar cnmmmm
işallah canım haberci rüyadır gördüğün bakalım pazartesiye kadar bekliyecem bi de öyle korkuyorumki ya hamileysem diye planlayarak yapmak istemiştim vücudumu iyice hazırlayacaktım 8 gibi akıntı gelmişti ama o kadar azdıki bu ay yumurtlamadım herhal demiştim 10 unda gece kaza oldu şaştım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?