Süper Anneler - 2011

gurbetim çok geçmiş olsun rabbim eşini sana çocuklarına bağışlasın daha güneş doğmadı senin için dua edicem inş.
dualarımda sende varsın inş.iyi haberler ver bize

çok çok geçmiş olsun....

cok cok sagolun kizlar Allha razi olsun aman param az olsun esim yanimda olsun baska birsey istemem

canım yaa sen de benim gibi kıstıkça kısmışsın patates muz yemekten sararacam zaten yakında... ben ekstradan bol bol yeşil zeytin yiyorum tabağa koyuyorum bilgisayarın başında çerez yer gibi onu yiyorum tuzludan sıkılıncada kuru incir kayısı üzüm hurma karışık karbonatlı suyu eylülde çok içiyordum tiksindim 2 aydır ağzıma sürmedim..meyve niyetine domates ve bol bol elma elma suyu alkali yapıyormuş ....bu beslenmeye bebek tutunacak mı bilmem ayın 10 gecesi bi kaza olduydu birazı içe çoğu dışarı..:))) adetimi 2 gün geçtim pazartesi gelmezse test yapacam kızlar yaaaa azıcık spermin içinde kaç yy vardır ki Allahım diyorum yardım et...sen bak yüzümüze ..yüzümü güldür ..tüm süper anneler ailesinin... cümlemizin...

Son düzenleme:

cnm neden olmasin ki bence oglusun sana dogru addimliyor.
Ben bu gece bi ruya gordum birileri bu eve oglan cocugu gelicek dedi ama sabaha karsi gordum ruyayi
bakalim hayirlisi

slm kızlar...
nasılsınız bakalım...
ben akşam rüya gördüm.hayır olsun inşallah...
öle biriyle konuşuyorum ben hamileyim.buda kız olacak diyorum karnımı tutup.inşallah artık 3. ye erkek olucak diyorum.
hayır olsun valla çok düşündüğümüz için mi görüyoruz böyle rüyalar acaba..bilinç altı olayı mı?
gerçeklik payı varmıdır acep???

diyet yaptin adetin gecikti demekki hamilesin
ama cinsiyeti ogrenene kadar insan bunaliyor yaa
yumurtlama gunu kaldin demi hamile?

cnm neden olmasin ki bence oglusun sana dogru addimliyor.
Ben bu gece bi ruya gordum birileri bu eve oglan cocugu gelicek dedi ama sabaha karsi gordum ruyayi
bakalim hayirlisi

işallah canım haberci rüyadır gördüğün bakalım pazartesiye kadar bekliyecem bi de öyle korkuyorumki ya hamileysem diye planlayarak yapmak istemiştim vücudumu iyice hazırlayacaktım 8 gibi akıntı gelmişti ama o kadar azdıki bu ay yumurtlamadım herhal demiştim 10 unda gece kaza oldu şaştım yaa

ben rüyalara çok inanırım canım etkisinde de çok kalırım 2 kızımda da rüyamda gördüm hamile kalacağımı ilkinde küpe verdiler süslü aldım taktım sonra bir yakınıma sormuştum ne demek bu küpe diye kızın olacaktır dedi oldu zaten ...ikincide yine küpe gördüm bilinç altı işte ilkinden biliyorum yaa süslü olmasın süslü olmasın derken uyandım ikinci kızımın geleceğini öğrendim...:))))rüyada küpe erkek demekmiş ama ben de tersi oldu (

Son düzenleme:

benim bi arkadasin kizi vardi
oglan istiyodu ama tedavi olayim sonra diyodu
diyete falan basladi ama zayiflamak icin
zayifladid da
bi ogrendiki hamile ama hazirliksizim dedi
oglu oldu
Tanrimiz neyi dilediyse odur

ne bileyim canım yaaa.
kızıma hamileyken rüyamda kucağıma erkek bebek verdiler.öle bembeyaz bi bebek maviler içinde maşallah topaç gibi...
sonra yengeme dedim böle böle...
yengem tersi çıkacak dedi.bende erkek gördüm kızım oldu dedi.dediği gibi de oldu benimde bi kızım oldu.....
bu sefer daha hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum...
geçenlerde ikiz gördüm bi kız bi erkek.bu akşam kızım olacakmış gördüm...
ne diyim valla Hakkımızda Hayırlı olanı versin Yüce Rabbim inşallah.....

haa bu arada eşim diyoki bence sen hamilesin bak paramıza bereket geldi.çocuk berekettir der hep. :26::26:

Son düzenleme:

bir de ben sabaha karsi olan ruyalara guvenmem
dogru cikan ruyalar gece gorulen ruyalardir bence
hayirlisi hep Yusuf peygamber hayira yozsun deriz biz

bir de ben sabaha karsi olan ruyalara guvenmem
dogru cikan ruyalar gece gorulen ruyalardir bence
hayirlisi hep Yusuf peygamber hayira yozsun deriz biz
Yusuf (a.s) hayra yorsun hayır olsun inşallah canım....
ben bilinç altından şüpheleniyorum çok kafa yoruyoruz burda bebek bebk diye....
ha bide rüya yı gece gördüm ben canımcım.....

ben iki kizimda da kiz gordum
aynen ruyamdaki kizlari da dogurdum
bu defa hamile olmadan gordum erkek bebegi
sonra hamile kaldim
simdi hic bebek gormuyorum ruyada
ins senin icin de hayirlisi olur

ben iki kizimda da kiz gordum
aynen ruyamdaki kizlari da dogurdum
bu defa hamile olmadan gordum erkek bebegi
sonra hamile kaldim
simdi hic bebek gormuyorum ruyada
ins senin icin de hayirlisi olur
inşallah canım hakkımızda hayırlı olanı versin Allahım....
inşallah son rüyanda doğru çıkar da oğluşunu alırsın kucağına canım.

esin ceket atti hamis kaldin cnm ins gnlumdeki olur ole gecikme olurmuydu adetinde cnm benim hakkinda hayirli olan olsunnn merakta birakma bizi guzelimmm
bu stresle ben nasil hamis kalirim onda bilmiyorum bide tek islski yumurtlamadan bir gun oncee oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…