Süper Anneler - 2011

Canımmmmmmm

İyi niyetli bir insansın
Rabbim biliyor bunu hepimizden önce
,
Eşini bağışlamış size
İnşallah ta bir daha yaşatmaz

çok sevindim canım şükür olsun Yaradana

allaha çok şükür ablam allahım sna çocuklarına bağışlasın acilen sifalar diliorumnmm

Gurbetim ALLAH şifa versin..Çok geçmiş olsun..

gurbet abla yoğun bakımdan çıkmasına çok sevındım RABBIM size bağışlasın acil şifa vrsin çok üzüldüm ya dualarım sizinle
ver tabii hastaneyı mahkemeye insan canı bu ya

Allah razi olsun kizlar Allh kimseye gstermesin cok zor hersey bizim icin ins kimse cekmesin cok cok sagolunnn

gurbet ilk defa mı oldu ? kaç yaşında eşin birdenbire mi oldu? benim eşim biraz kilolu çok korkuyorum bende ve çok stresli işleri de ..allah korusun hepimizi herşeyin başı sağlık
cnm ik defa oldu, esim kilolu degil, henuz 35 yasinda ve isi cok stresli cnm bide esim sinirli bir yapiya sahip olunca tasiyon cikmis ve beyin kanamsi gecirmisss

gurbet abla çok geçmiş olsun.iyi haberlerini aldık çok şükür.
Allah acil şifa versin.Allahım sana ve çocuklarına bağışlamış...
çok tehlikeli birşey atlattınız sonuçta....

eşim kusuyor demişti. aklıma beyin kanaması geldi. darbe aldımı kafasına dedim ama yanıt gelmedi. keşke görseydi mesajı.
birisi kafasına darbe almışsa ve kusuyorsa %90 beyin kanamasıdır.

gurbet abla çok geçmiş olsun.iyi haberlerini aldık çok şükür.
Allah acil şifa versin.Allahım sana ve çocuklarına bağışlamış...
çok tehlikeli birşey atlattınız sonuçta....

Evet cnm dr bir hayat daha verildigini soledi bu sansi iyi degerlendir dedi

allah acill sifaa versinn,umuyorumkii allah hep yanlarinda olurrr,tez zamanda hersey yoluna girer ve evlerine donerlerrr insss,

gurbet abla gelmis gecmis olsun rabbim uzun omurler versin esine sana cocuklarina inann icim ciz etti
rabbim korumus

arkadaşlar diyete başladığımdan beri akıntım olmuyo yumurtlama döneminde. sizde de oldu mu böle bi durum?

ben sana kustum ama neyseee cvp yazicam ama uzerine alinma

cevabim ben normalinde bile kupkuru oldumm sanirim takviyeleri almadikcada yesermiycemm takviyelere baslamamm gerek
bide bol su icmelisin mevsimselde olabilir bi tek diyete baglama

Gurbet bacım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Buna da şükür.

allah acill sifaa versinn,umuyorumkii allah hep yanlarinda olurrr,tez zamanda hersey yoluna girer ve evlerine donerlerrr insss,

gurbet abla gelmis gecmis olsun rabbim uzun omurler versin esine sana cocuklarina inann icim ciz etti
rabbim korumus

Canlarim Allahh razi olsun Allsh size yasatmasin ins

gurbetim çok çok geçmiş olsun.. gün boyu aklımdan çıkmadın zaten.. nedense sana bakıp durdum. Allah bir daha yaşatmasın, bununla geçmiş olsun... çok şükür.

ben sana kustum ama neyseee cvp yazicam ama uzerine alinma

cevabim ben normalinde bile kupkuru oldumm sanirim takviyeleri almadikcada yesermiycemm takviyelere baslamamm gerek
bide bol su icmelisin mevsimselde olabilir bi tek diyete baglama

bacım sen msn e gel yazmışsın da ben görmeden netten çıktım akşam.ondan mı küstün? bi de bişi sorcam ben yeşillik yemiyom hiç. sen yiyonmu? hangi yeşillikleri yasakladın hangileri serbest?

gurbetcim çok geçmiş olsun eşine rabbim size bağışlamış

gurbetim çok çok geçmiş olsun.. gün boyu aklımdan çıkmadın zaten.. nedense sana bakıp durdum. Allah bir daha yaşatmasın, bununla geçmiş olsun... çok şükür.

cok cok sagolun kizlar Allahim razi olsun gonlunuzdekileri Rabbim karniniza koysun ins
simdi haber geldi yemek yemis tv izletmisler cok sukur yaa Allahima ne kadar sukretsem azdirrrrr

öyle gülüm öyle.. kıss kara bulutları dağıt inşallah ne yapıyosan yap fakir mi doyurursun, kurban mı kesersin. bitsin gitsin inşallah..
yeni ev yeni bebek taze kan kııı. ay sevindim ya gene delü delü konuştum haaa..
ay kociş kızdı gitti içerde tv seyrediyo bende yanına varam bari, iyi geceler...

gurbetim çok geçmiş olsun rabbim eşini sana çocuklarına bağışlasın daha güneş doğmadı senin için dua edicem inş.
dualarımda sende varsın inş.iyi haberler ver bize

bacım sen msn e gel yazmışsın da ben görmeden netten çıktım akşam.ondan mı küstün? bi de bişi sorcam ben yeşillik yemiyom hiç. sen yiyonmu? hangi yeşillikleri yasakladın hangileri serbest?

bi tek gobek marul serbest onuda kirkta yilda alirsak yiyorum ben genelde havuc salatasi yapiyorum bol limonlu hafif yag katarak esim yogurtlu seviyo ona bazen yogurtlu

baskada yessiillik yemiyorum hatta taze fasulye cok kafa karistiriyo kizdada var erkektete o yuzden onuda yemiyorum
kahvaltida bol domatesli kup kup dogranmis patates yiyorum
duba gibi olcam yakinda

sana bravooooooo valla orkide en ince ayrıntıya bile dikkat ediyosun
ilkindede diyetine bu kadar dikkat etmişmiydin ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…