- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.301
Canım ben geçen eylül iki defa cinsiyet belirlemek için kıbrısta gittim ama ne yazıkkısağ olsunlar ssonradan öğreniyorumki bizi kaldırmışlar. Ben eski doktoruma hep bunu öğrenmek için tahliller varmış bizede yapalım diyordu hayır öyle tahliller yok bu Allah'ın takdiri sizin sadece kıbrısta giderek orda en sağlıklı embyo seçilerek erkek bebeğiniz olur başka türlü asla olmaz diyordu meğerse para için bizi oraya yönlendirmek içinmiş. Ne diyeyim bu dünya'nın öbür tarafıda var
Anladim canimm hani ben demistim ya buraya uye olmadan once hem erkek bebek hemde bu topigi en bastan en sona okudum diye orda biri paylasmis yengesimi halasimi yaki yapmis oglu olmus kadinda denemis onunda oglu olmus.. Bu bilgiyi topikten buldum yani.
Canimsin yardimlarin icin cok sagol allahim gonlundekini versin insallah. Bu tur cikaari ve menfaati dogrultusunda hareket eden cok insan var maalesef.allahim bir daha cikarmasin karsina boyle insanlar.....
Canım dene istersen ama genel olarak tüm bilgileri topladığımızda en kesin yöntem tam çat anı ve ph hatta benim bebeğin cinsiyeti belli olsun 20 güne belli olur ozaman ph ninde bir anlamı kalmayacak.
Canım benim neden özür diyorsun aşk olsun. Herkes düşüncelerinde ve yaptıklarında özgürdür ve kimsenin kimseyi kınaması söz konusu bile olamaz. Halan çok çekmiş sonra muradına kavuşmuş darısı bizim gibi isteyen herkesin başına. Evet bizim eşimle akrabalığımız var hemde öyle çok uzakta değil eski doktorum bunun için yapılacak hiçbirşey yok diyordu ama şimdiki doktorum tıp bu kadar ilerlemişken nasıl olmaz diyor hatta bebek olmasa bile çiftler kan vererek kromozom analizi yaptırıp bir bozukluk olup olmadığını öğreniyorlar. Mesaj at halanı iyice anlat banada örnek olur
GİJNİJİM
canım çok sağol verdiğin bilgiler için. tamam devlet hast.düşünmüyorum bile artık ama benim yaşadığım şehirde bana kim o şekilde yardımcı olu ki :26:
GİJNİJim senin eski doktor neden öyle bir kanıya vardı ki! öyle bir durum varsada tedaviye yönlendirseymiş ya çözümsüz karmakarışık bir halde kafalarınızı soru işaretleriyle doldurmuş......
hiçbirimiz seni anlamamazlık yapmayız bejnubalım merak etme, sen kendi isteklerin doğrultusunda ikinci bebekte daha rahat davranma lüksünü kullanmak istiyorsun..... bu da senin en doğal hakkın, gijnijimin dediği gibi seçme şansımın olduğunu bilseydim ikinci cinsiyette daha rahat olabilmek için aynen senin gibi yapardım, ilkimin erkek olmasını isterdim......
birde canım teyzenin yaşadıklarından çok etkilendim, çocuklarını kendisine bağışlasın rabbim...... o cinsiyet için herhangi bir yöntem yaptımı canım 2 kız 2 erkek çok güzel denk gelmiş, yeni bebeği de hayırlı olsun canım ......
Defnem oda enteresanmış peki paket üzerinde neden bebek resmi var?Kizlar simdi ben yaki dedim yaki sicak yapiyor xler sicagi yler soguyu seviyor dediniz ya soyle bir sey dusundum hani gratix ve watsons gibi markalarda yakinin soguk yapan turleri var mavi paket uzerinde bebek var bebegin kafasinda sogutucu var onu iliski oncesi belimize koysak ise yarar mi acaba? Ben denemeyi dusunuyorum kendimi bu konuda kobay olarak kullanacagim insallah oglum olursa hepinize oneririm :))) googla sogutucu bant yazin gorsellerde cikiyor.
Tamam gijnijim, ilk firsatta ilk rahat zamanimda yazicam hatta teyzeme de tekrar sorucam neler yapildi diye, ama dedigim gibi tip muthis ilerlemis ve her turlu duruma ragmen tedavi var. Bak dedigim gibi kibris mibris tup bebek hep yalan, cunku oyle olsa teyzemle enisteme tup yapilirdi, tedavi oldular ilk bebekleri asilama oldu, sonrasi hep dogal yolla hamile kaldi, hem kizi hem oglu var suanda da hamile bakalim bunun cinsiyeti ne olucak
Ahhh bir de gijnijim kibris degilde annemin bir arkadasi 8 sene cocugu olmadi sonra HOLLANDA ya gittiler cinsiyet secimi ile oglu oldu ikiz istmisti ama olmadi neyse oglu 4 yasindayken dogal olarak kendi kendine burd istanbulda hamile kaldi tkrar erkek sonra yine hamile kaldi cok kiz istiyordu yine erkek, cok uzulmustu belki ilkini erkek yapmasaydim kizimda olurdu diye, yasida ilerlemisti 4. Cesaret edemedi korundu. Yani sunu soylemek istiyorum 8 sene tum doktorlar sizin asla cocugunuz olmaz dedi, tup bebekle bile sansiniz yok gibi dedi. Alman hastanesinde tup denedi tutmadi en son ist Hollanda da cinsiyet secimi de yapti ama arkasindn ALLAH ona iki evlat daha verdi belki korunmasa dha d olurdu cocuklariINAN BANA OLMAZ DIYE BIRSEY YOK ALLAH OL dee yeter....
Canimmm bademimm, inan teyzem 6 bebegini dogumdan sonra kaybedince cinsiyet aklina bile gelmedi, ama ilki erkekti sonra kiz erkek aynen devam etmisti hepsi vefat etti...
Sonra asilama oldugunda tedvi sonrasi ilki kiz oldu daha o 2 yasina gelemden yine hamile kaldi erkek sonraki yine erkek sonuncusu kiz simdi karnindakinin cinsiyetini bilmiyoruz. Benim anne tarafimda hep ilk kiz sonra iki erkek sonrasi kiz olmus. Anneminde oyle, ilk ben sonra iki erkek kardesim var annem 3 te durmus belki 4. Yapsa o da kiz olabilirmis halen kizarim anneme bi kiz kardesim niye yok diye
Teyzemin sadece ilk kizinin yani tedaviyle olan ilk bebeginin bagirsaklarinda biraz sirun var yavas buyudu kuzenim, ama diger bebekleri masallah tas gibi... Yontm fln bilmez uygulamaz cunku dedigim gibi cok acilar cekti cok bebegini gomdu, suanda korunmaya korkuyor cok yemin ettim Allah in gucune gider diyo, 5. Cocuguna hamile ve son kizi daha 4 aylik
Ama bizim anne tarafinda hep ilkler kiz sonra erkek geliyor.
Ben biraz inaniyorum aile yatkinligina ama hic belli de olmuyor, bak mesela annemin bir tyzesinin 6 erkek 7. Kiz oluyor sonra kocasi vefat ediyor sonra, neyse o tek kiz evlenince 5 kizi oldu arka arkaya sonrada 6 oglu oldu
Simdi kizlari evli hepsinim erkek bu mesela cok istisna bir durum ama genelde iki taraftaki cinsiyet yatkinligi cok etkiliyor bence, bi bakarsiniz bende ilki erkek olunca burda deli gibi kiz icin ugrasirim....
ya latif
Defnem oda enteresanmış peki paket üzerinde neden bebek resmi var?
Kizlar simdi ben yaki dedim yaki sicak yapiyor xler sicagi yler soguyu seviyor dediniz ya soyle bir sey dusundum hani gratix ve watsons gibi markalarda yakinin soguk yapan turleri var mavi paket uzerinde bebek var bebegin kafasinda sogutucu var onu iliski oncesi belimize koysak ise yarar mi acaba? Ben denemeyi dusunuyorum kendimi bu konuda kobay olarak kullanacagim insallah oglum olursa hepinize oneririm :))) googla sogutucu bant yazin gorsellerde cikiyor.
Hani bebeklerin atesi cikiyor ya alnina yapistirin atesi alsin atesi dusursun diye bebek resmi var hayatim
Bugün aklımdan geçtin soracam soracam unutuyom süper bir haber nasıl öğrendin neler hissettin paylaş bizimle hadi hayırlısı kızın yola çıkmıştır inşallah kız istiyordun degilmi
Tornadom tebrik ederim saglikla gonlundeki bebisi kucagina al insallah....... kac cocuk var bu arada canim......
OLLLEEEYYY DE OOLLLLEEEYYY
AYYYY tornadoooo havalara uctumm birtanecimmm Hadi gozun aydin PRENSESIN SAGLIKLA KARNINDA OLSUN INSALLLAAAH♥♥♥
hemen dua et ben dahil burdakilerin hemen hamis mujdeleri gelsin
ya latif
hayırlı olsun allah sağlıklısıyıla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir kız evladın olsun insallah
Amin canim Allah hepinize hayirli saglikli gonlunuzdeki bebislerinasip etsin simdi sira geldi cinsiyetine hayirlisi insallah saglikli bir kizdir
Hayırlı olsun Rabbim kucagına aşmayı nadip etsin inşallh...
Gozun aydin canimmmm hadi insallah prensesin karnindadir. Ah bacim ahh benimde olsaydi simdi 5 haftalikti ama nasip degilmis bu ay mujdeli haberi vericem insallah.
Allah bizlerede nasip etsin canim seninde 3 kizdi demi :26:deneme nezaman duayi okumaya basladinmi Allah yardimcimiz olsun kimselere imrandirmesin bizi
Peki defnem ve gijnijim ben bel agrim gecsin diye iliskiden bir hafta sonra bu haftasonu iki gece yaki yapistirdim, bir alakasi olmaz dimi, bel agrimda gecti cok sukur yaki sayesinde.
Ama defnem bu soguk bantlar cok daha mantikli y ler sogugu seviyor hakkaten bence dene hatta bu ay olmazsa bebis bi dahaki ay birlikte deneriz
ya latif
Doktordan geldim yarın kürtaj olucam doktor baktı tekrar bebek hepten küçülmüş kalp atışıda yok betada düştü zaten yine başım ağrıyor ve boğazım dolmuş yarını bir atlatayım biraz rahat ederim belki
Defnem canim benim hayirli olsun gec olsun bos ver seninde guzel haberlerini paylasagiz hemde pasalar gibi insallah dualari sizinle sizde bana dua edin yatili misafirm var cok sık giremyrm hafta sonuna gidecek hala esime soylemedim cunku yarin evlillik yildonumumuz onun hediyesi bebek hepinizi opuyrm hadi calismalara devam reyhamin durmak yok yola devam
hayırlısı gecmış olsun tekrardan...Doktordan geldim yarın kürtaj olucam doktor baktı tekrar bebek hepten küçülmüş kalp atışıda yok betada düştü zaten yine başım ağrıyor ve boğazım dolmuş yarını bir atlatayım biraz rahat ederim belki
Guzelim kacgundurgiremiyrm yatili misafirimiz var sehir disina ciktik bir yogunluk basimi kasiyamiyrm adetim gecince test yaptim ogrendim ogreneli 15 gun oldu ama esime soylemedim cunku yarin evlilik yildonumumuz yarinin surprizi yani bebek evet bir kiz istyrm insallahrabbimden hepinize hayirli saglikli evlat nasip etsin
Doktordan geldim yarın kürtaj olucam doktor baktı tekrar bebek hepten küçülmüş kalp atışıda yok betada düştü zaten yine başım ağrıyor ve boğazım dolmuş yarını bir atlatayım biraz rahat ederim belki
Canim benim esimin teyzesinin bir oglu var sonra sol yum alindi bir kizi bir oglu daha oldu yumurtaligin cinsiyetle alakasi yok ben inanmiyorum..
Demekki herhangi bir etkisi yok canım.
Bu arada dikkatimi çekti kadınlarda problem çıkaran genelde sol taraftaki yumurtalık oluyor galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?