Süper Anneler - 2011

Canimsin yardimlarin icin cok sagol allahim gonlundekini versin insallah. Bu tur cikaari ve menfaati dogrultusunda hareket eden cok insan var maalesef.allahim bir daha cikarmasin karsina boyle insanlar.....

Canım dene istersen ama genel olarak tüm bilgileri topladığımızda en kesin yöntem tam çat anı ve ph hatta benim bebeğin cinsiyeti belli olsun 20 güne belli olur ozaman ph ninde bir anlamı kalmayacak.

Canım dene istersen ama genel olarak tüm bilgileri topladığımızda en kesin yöntem tam çat anı ve ph hatta benim bebeğin cinsiyeti belli olsun 20 güne belli olur ozaman ph ninde bir anlamı kalmayacak.

Evet canim tam cat anini yakalasam sip diye hamis kalacagim.. Artik bu ayda deneyeyim yine olmazsa obur ay hamis kalabilmek icin yakiyla denerim.

Kizlar simdi ben yaki dedim yaki sicak yapiyor xler sicagi yler soguyu seviyor dediniz ya soyle bir sey dusundum hani gratix ve watsons gibi markalarda yakinin soguk yapan turleri var mavi paket uzerinde bebek var bebegin kafasinda sogutucu var onu iliski oncesi belimize koysak ise yarar mi acaba? Ben denemeyi dusunuyorum kendimi bu konuda kobay olarak kullanacagim insallah oglum olursa hepinize oneririm :))) googla sogutucu bant yazin gorsellerde cikiyor.

Tamam gijnijim, ilk firsatta ilk rahat zamanimda yazicam hatta teyzeme de tekrar sorucam neler yapildi diye, ama dedigim gibi tip muthis ilerlemis ve her turlu duruma ragmen tedavi var. Bak dedigim gibi kibris mibris tup bebek hep yalan, cunku oyle olsa teyzemle enisteme tup yapilirdi, tedavi oldular ilk bebekleri asilama oldu, sonrasi hep dogal yolla hamile kaldi, hem kizi hem oglu var suanda da hamile bakalim bunun cinsiyeti ne olucak
Ahhh bir de gijnijim kibris degilde annemin bir arkadasi 8 sene cocugu olmadi sonra HOLLANDA ya gittiler cinsiyet secimi ile oglu oldu ikiz istmisti ama olmadi neyse oglu 4 yasindayken dogal olarak kendi kendine burd istanbulda hamile kaldi tkrar erkek sonra yine hamile kaldi cok kiz istiyordu yine erkek, cok uzulmustu belki ilkini erkek yapmasaydim kizimda olurdu diye, yasida ilerlemisti 4. Cesaret edemedi korundu. Yani sunu soylemek istiyorum 8 sene tum doktorlar sizin asla cocugunuz olmaz dedi, tup bebekle bile sansiniz yok gibi dedi. Alman hastanesinde tup denedi tutmadi en son ist Hollanda da cinsiyet secimi de yapti ama arkasindn ALLAH ona iki evlat daha verdi belki korunmasa dha d olurdu cocuklari INAN BANA OLMAZ DIYE BIRSEY YOK ALLAH OL dee yeter....

Canimmm bademimm, inan teyzem 6 bebegini dogumdan sonra kaybedince cinsiyet aklina bile gelmedi, ama ilki erkekti sonra kiz erkek aynen devam etmisti hepsi vefat etti...
Sonra asilama oldugunda tedvi sonrasi ilki kiz oldu daha o 2 yasina gelemden yine hamile kaldi erkek sonraki yine erkek sonuncusu kiz simdi karnindakinin cinsiyetini bilmiyoruz. Benim anne tarafimda hep ilk kiz sonra iki erkek sonrasi kiz olmus. Anneminde oyle, ilk ben sonra iki erkek kardesim var annem 3 te durmus belki 4. Yapsa o da kiz olabilirmis halen kizarim anneme bi kiz kardesim niye yok diye
Teyzemin sadece ilk kizinin yani tedaviyle olan ilk bebeginin bagirsaklarinda biraz sirun var yavas buyudu kuzenim, ama diger bebekleri masallah tas gibi... Yontm fln bilmez uygulamaz cunku dedigim gibi cok acilar cekti cok bebegini gomdu, suanda korunmaya korkuyor cok yemin ettim Allah in gucune gider diyo, 5. Cocuguna hamile ve son kizi daha 4 aylik
Ama bizim anne tarafinda hep ilkler kiz sonra erkek geliyor.
Ben biraz inaniyorum aile yatkinligina ama hic belli de olmuyor, bak mesela annemin bir tyzesinin 6 erkek 7. Kiz oluyor sonra kocasi vefat ediyor sonra, neyse o tek kiz evlenince 5 kizi oldu arka arkaya sonrada 6 oglu oldu
Simdi kizlari evli hepsinim erkek bu mesela cok istisna bir durum ama genelde iki taraftaki cinsiyet yatkinligi cok etkiliyor bence, bi bakarsiniz bende ilki erkek olunca burda deli gibi kiz icin ugrasirim....

ya latif

Defnem oda enteresanmış peki paket üzerinde neden bebek resmi var?

Canım zaten kıbrıs cinsiyet için gidiliyor yoksa çocukları olmadığı için değil kimiside donasyon için Rabbim bizleri oralara düşürmesin inşallah

Hani bebeklerin atesi cikiyor ya alnina yapistirin atesi alsin atesi dusursun diye bebek resmi var hayatim

Peki defnem ve gijnijim ben bel agrim gecsin diye iliskiden bir hafta sonra bu haftasonu iki gece yaki yapistirdim, bir alakasi olmaz dimi, bel agrimda gecti cok sukur yaki sayesinde.
Ama defnem bu soguk bantlar cok daha mantikli y ler sogugu seviyor hakkaten bence dene hatta bu ay olmazsa bebis bi dahaki ay birlikte deneriz

ya latif

Bugün aklımdan geçtin soracam soracam unutuyom süper bir haber nasıl öğrendin neler hissettin paylaş bizimle hadi hayırlısı kızın yola çıkmıştır inşallah kız istiyordun degilmi

Guzelim kacgundurgiremiyrm yatili misafirimiz var sehir disina ciktik bir yogunluk basimi kasiyamiyrm adetim gecince test yaptim ogrendim ogreneli 15 gun oldu ama esime soylemedim cunku yarin evlilik yildonumumuz yarinin surprizi yani bebek evet bir kiz istyrm insallahrabbimden hepinize hayirli saglikli evlat nasip etsin

Tornadom tebrik ederim saglikla gonlundeki bebisi kucagina al insallah....... kac cocuk var bu arada canim......

Tesekkurler canim kac gundur giremiyrm Allah hepinize nasip etsin insallah gonlunuzdekini... benimbir oglum var insallah bir de kizimiz olur niyetindeym nasip tabi seninde guzel haberlerini bekliyrzzz

OLLLEEEYYY DE OOLLLLEEEYYY

AYYYY tornadoooo havalara uctumm birtanecimmm Hadi gozun aydin PRENSESIN SAGLIKLA KARNINDA OLSUN INSALLLAAAH♥♥♥
hemen dua et ben dahil burdakilerin hemen hamis mujdeleri gelsin

ya latif

hayırlı olsun allah sağlıklısıyıla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir kız evladın olsun insallah

Amin canim Allah hepinize hayirli saglikli gonlunuzdeki bebislerinasip etsin simdi sira geldi cinsiyetine hayirlisi insallah saglikli bir kizdir

Hayırlı olsun Rabbim kucagına aşmayı nadip etsin inşallh...

Canlar hepinize tesekkurederim dusunup vakit ayiripyazdiginiz icin hepinizeayri ayri dua edecgim Rabbim aratmasin hayirli saglikli kizlar pasalar versin gonlunuzdeki muradinizi hayirli kilsin hepinizi opuyrm

Doktordan geldim yarın kürtaj olucam doktor baktı tekrar bebek hepten küçülmüş kalp atışıda yok betada düştü zaten yine başım ağrıyor ve boğazım dolmuş yarını bir atlatayım biraz rahat ederim belki

Gozun aydin canimmmm hadi insallah prensesin karnindadir. Ah bacim ahh benimde olsaydi simdi 5 haftalikti ama nasip degilmis bu ay mujdeli haberi vericem insallah.

Allah bizlerede nasip etsin canim seninde 3 kizdi demi :26:deneme nezaman duayi okumaya basladinmi Allah yardimcimiz olsun kimselere imrandirmesin bizi

Defnem canim benim hayirli olsun gec olsun bos ver seninde guzel haberlerini paylasagiz hemde pasalar gibi insallah dualari sizinle sizde bana dua edin yatili misafirm var cok sık giremyrm hafta sonuna gidecek hala esime soylemedim cunku yarin evlillik yildonumumuz onun hediyesi bebek hepinizi opuyrm hadi calismalara devam reyhamin durmak yok yola devam

Sana mantikli geldi dimi canim akil iste akil akil gel bana takil :)))) ben bu ay bantla deneyecegim kendimi kobay olarak sizler icin feda ediyorum

Insallah yarini atlatta daha rahat ol ah be arkadasim rabbim nasip eder bir daha hamile kalirsan sakin kimseye hizmet falan etme hastayim de yat bacim cok kalabalik zamana geldi senin hamileligin bilmiyorum belkide hakkinda hayirlisi boyleymis uzulme unutmaki eger bir sey olmuyorsa daha iyisi olacagi icindir

Kizlar inanin her duamdasiniz insallah pembis yanakli kizin olur prensesine sag salim kavusursun misafir falan derken sende kendini cok yorma. Esinede ne guzel yil donumu hediyesi olacak bundan ala hediye mi var rabbim banada nasip etsin insallah esim resmen gozumun icine bakiyor haberi vericegim ani bekliyor du bakalim insallah benimde bir oglusum olur ve dukkani kapatiriz.

hayırlısı gecmış olsun tekrardan...(( nazaramı geldın ne oldun hepımızın gözü kulağı sendeydi cnm...ama herşeyde bır hayır vardır....sağlık olsun....

cnm tebrık ederım.....nasıl dayandın söylemedın harıkasın vallahı....süper bır hedıye olcak cnm...ben bıle heyecanlandım ...

Hakkında hayırlısı canım sen ıyi ol yine yaparsin ama sana tavsiyem 3.5 ay rahmini dinlendir çok yoruldun bu yaz denemelere ara ver kafanı dağıt vücudun dinlensin güzelce canım

Canim benim esimin teyzesinin bir oglu var sonra sol yum alindi bir kizi bir oglu daha oldu yumurtaligin cinsiyetle alakasi yok ben inanmiyorum..

Demekki herhangi bir etkisi yok canım.
Bu arada dikkatimi çekti kadınlarda problem çıkaran genelde sol taraftaki yumurtalık oluyor galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…