- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.241
canım yaa sen de benim gibi kıstıkça kısmışsın patates muz yemekten sararacam zaten yakında... ben ekstradan bol bol yeşil zeytin yiyorum tabağa koyuyorum bilgisayarın başında çerez yer gibi onu yiyorum tuzludan sıkılıncada kuru incir kayısı üzüm hurma karışık karbonatlı suyu eylülde çok içiyordum tiksindim 2 aydır ağzıma sürmedim..meyve niyetine domates ve bol bol elma elma suyu alkali yapıyormuş ....bu beslenmeye bebek tutunacak mı bilmem ayın 10 gecesi bi kaza olduydu birazı içe çoğu dışarı..:))) adetimi 2 gün geçtim pazartesi gelmezse test yapacam kızlar yaaaa azıcık spermin içinde kaç yy vardır ki Allahım diyorum yardım et...sen bak yüzümüze ..yüzümü güldür ..tüm süper anneler ailesinin... cümlemizin...
esin ceket atti hamis kaldin cnm ins gnlumdeki olur ole gecikme olurmuydu adetinde cnm benim hakkinda hayirli olan olsunnn merakta birakma bizi guzelimmm
bu stresle ben nasil hamis kalirim onda bilmiyorum bide tek islski yumurtlamadan bir gun oncee oldu
sana bravooooooo valla orkide en ince ayrıntıya bile dikkat ediyosun
ilkindede diyetine bu kadar dikkat etmişmiydin ?
gurbetim ne var ne yok? nasılmış kocişin?
orkdm sen harikasın...
canım yaa sen de benim gibi kıstıkça kısmışsın patates muz yemekten sararacam zaten yakında... ben ekstradan bol bol yeşil zeytin yiyorum tabağa koyuyorum bilgisayarın başında çerez yer gibi onu yiyorum tuzludan sıkılıncada kuru incir kayısı üzüm hurma karışık karbonatlı suyu eylülde çok içiyordum tiksindim 2 aydır ağzıma sürmedim..meyve niyetine domates ve bol bol elma elma suyu alkali yapıyormuş ....bu beslenmeye bebek tutunacak mı bilmem ayın 10 gecesi bi kaza olduydu birazı içe çoğu dışarı..:))) adetimi 2 gün geçtim pazartesi gelmezse test yapacam kızlar yaaaa azıcık spermin içinde kaç yy vardır ki Allahım diyorum yardım et...sen bak yüzümüze ..yüzümü güldür ..tüm süper anneler ailesinin... cümlemizin...
yavuz korkuyorum cnm yaa
bak kilom bile yukseliyo yavas yavas insallah olurr
icimi bi bilsenizz rabbim hepimize versin bugun cok onemli bi gun dua edelim insallahh
sorma cnm
hele insan diyete alistikca iyice pimpirikleniyo bu kadar titiz olacagimi tahmin edemezdim:44:
kizim meyveli yogurtlari goturuyoda icim gidiyo bi kasik bile almiyorum
hani acarsinda kabinda bulasir ya ancak onu yalamakla yetiniyom
ben artik normal su nedir bilmiyorum hep karbonatli su
ve fitil kullaniyorum diyet yuzunden mantar olmusum dr asit duzenleyici fitil verdi bugun son gunum
ph olcemiyorum kac oldu acaba
esim cok kiziyo kafayi yedin sen iyice diyo
dun limonatasina karbonat koydum ben hayatta icememm bu ne bee dedi kizdi bana
bende o zaman cocuk yapmam dedim bak ne olur icimde kalmasin ic falan dedim ama icmedi
son bi kac hafta kala zorlarim aglarim falan icer insallah
orkdm olacak insallah. bence yumurtlama günü en önemlisi, ha bir de belki yumurta duşu:)
baby chos mi denedin gülüm.o kadar emin konuşuyorlar ki onlar. siz tutmadı diyince şaşırdım haaa.
diyet felan yollamışlarmıydı sana, paranı geri aldın mı
a,slmmmm cnmbizlerden de selam söyle geçmiş olsun ediğimizi ilet canım
o senin guzeligin tatlim benimins esin daha da iyi olur
dikkatli olmak lazim bundan sonra
senin yaninda olsa zaten stresi falan kalmaz sen insana huzur veriyosun cnm
tekrar çok çok geçmiş olsun canım ....
canım allta ki bölüm ilişki zamanı mı? gün girmemiz gereklimi?ama kizimada erkekk diyooo:44:
canım allta ki bölüm ilişki zamanı mı? gün girmemiz gereklimi?
Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
birde etrafımdakilere bu takvim tuttu birde siz bakın bakim
gurbet abla daha iyisin insallah rabbim sifa versin tekrardan
bi sorum olucakti sana simdi hamilelige baslandiginda bebegin erkek olmasi icin 40 muhammed(sav) ismi yutulacakmis yaa
arapcasinimi yutacagiz eger oyleyse
muhammet bin abdullah(sav) yani su sekildemi محمد بن عبد الله
yoksa surelerde gecen muhammed (sav) ismimi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?