Süper Anneler - 2011

canım adetin gecizmiş durumda zaten.test yapabilirsin bencee ...
ama böle gecikmelerin oluyosa normalde o zmana beklemekte haklısın...

rabbim ol dese olur bunu biliyosun ablacım.Allah a güçlük yok...
tek ilişkiyle hamile kalan biçok kadın duydum ve gördüm ben..
hakkında hayırlı olan olsun bacım.

muharrem ayiniz mubarek olsun kizlarrrrr
bu arada asureler yaklasiyoo himmm cok severimm teravetttt bize serbestmidir ki

sana bravooooooo valla orkide en ince ayrıntıya bile dikkat ediyosun
ilkindede diyetine bu kadar dikkat etmişmiydin ?

saol cnm insallah emeklerimizin karsiligini alirizz

yok be canim nerdee babycoice zimbirtisina kapildik olmadi

ama eminimm cooook asidiktimm cunki cook zayiftim o donem suan 61 im o zaman 56 falandim ve diyet yapiyodum
bol marul balik yogurt gerisini sen dusun:)

gurbetim ne var ne yok? nasılmış kocişin?

orkdm sen harikasın...

yavuz korkuyorum cnm yaa

bak kilom bile yukseliyo yavas yavas insallah olurr

icimi bi bilsenizz rabbim hepimize versin bugun cok onemli bi gun dua edelim insallahh

sorma cnm
hele insan diyete alistikca iyice pimpirikleniyo bu kadar titiz olacagimi tahmin edemezdim:44:

kizim meyveli yogurtlari goturuyoda icim gidiyo bi kasik bile almiyorum
hani acarsinda kabinda bulasir ya ancak onu yalamakla yetiniyom

ben artik normal su nedir bilmiyorum hep karbonatli su
ve fitil kullaniyorum diyet yuzunden mantar olmusum dr asit duzenleyici fitil verdi bugun son gunum
ph olcemiyorum kac oldu acaba

esim cok kiziyo kafayi yedin sen iyice diyo
dun limonatasina karbonat koydum ben hayatta icememm bu ne bee dedi kizdi bana
bende o zaman cocuk yapmam dedim bak ne olur icimde kalmasin ic falan dedim ama icmedi

son bi kac hafta kala zorlarim aglarim falan icer insallah

benim eşim bu diyete asla uymazzzz biliorum bende hem diyet gıodalardan azda normalde yiyorumm zaten zayıfımm kalsiyum eksikliğim varya o yüzden azda olsa yemek zorundayımmm hergün kzızmı okula götür getir kilo alabilirmiyim bilmiom okul yakın üst gecit beni yoruyoooo folik asit iştahımı açıyo şimdi balık yağı falanda alıcamm yazında almıştım a ve d yokk içinde
sbah domates salalatalık zeytin limonata az sekerli içiyorum bide cayy acık tabi limonata en sona bütün yeşilliklerden salata yapıyorum limonlu falan hergün yemeklerin yanına havuç yemeye çalışıyorum yeşil fasulye yapıyorumm bide bişe sorcam ben annemin bahce domatesinden melemen yaptım organik o olur değilmi patetes kızartıyorum haşlıyorumm da 22 sinde başladım zatenn ama tatlılar kekler börekler yapıyorum maalesef onlardanda yiyorum az da olsa a bünyem zayıffff dersaneye gitcem haftada 2 gün kızımın okulu var baya yoğunum hamişlikte olursa ne yapcam ilk 3 ay yataktayımm netcem bilmiommmmm
aralık ayı neğatif olacak büyük ihtimlllllll
ben ertelemekzorundayım aralık ayda çünkü sınav haftasına gelio bebekk nasıl giderimmm kpss en mantıklısı haziran galiba martta eşim gidio haziranda gelcek bebekte 15 tatile doğsun bariii durdum durdum hepsini bi araya topladım inanın az da durayım barimmmm....saştımmmm yaaaa

allahım gönlümüzdekini versin canımmm anlıyorum seniiii birzda oluruna bırakkk diyete çok takmaa veren allahım yazdıysaolucakk sen asırıya kaçmadan tedbirini al yeterrrr....

Son düzenleme:
gulnevam ben boyle cook heyecanli bi yapiya sahibim eger heyecan varsa ben benlikten cikarim herseyi unuturum bildigimi sapitirim oyle yani
yoksa tabiiki herseyi yapip rabbime siginicam halaada ona muhtacim insallahh hayirlisindan kucagima alabilecegim bir oglan verir bana ve isteyen herkese

annenin domatesleri tabiiki olur normal marul kullanma gobek marul lahanadan havuctan salata yap
salatayi bosverde boool boollll tursu yeeeee

orkdm olacak insallah. bence yumurtlama günü en önemlisi, ha bir de belki yumurta duşu:)
baby chos mi denedin gülüm.o kadar emin konuşuyorlar ki onlar. siz tutmadı diyince şaşırdım haaa.
diyet felan yollamışlarmıydı sana, paranı geri aldın mı

cnm bi ben olsam 10 kisi falandik iste o donem

diyette vardi potasyum agirlikli falan demislerdi
zaten 3 aylik almistim sonrasinda aynisini cozen bir arkadas vardi sitelerindeki ornekle birebir ayniydi
nedense kiz icin alanlarin erkekk erkek icin alanlarin kizi oldu hep :)))
prayi almak sana bi cocuk daha dogurtturuyo cnm
ben hic ugrasmadim
bi gulnisa ablamiz vardi o ugrasti dogum belgesi bi kac bisey istemisler
pranin bi kismini odemisler sanirim

iyi aksamlar arkadaslar bilirsiz bu diyetler insana nasil kilo aldiriyor?
Mesela benim terazim diyete baslarken calismiyodu olcemedim cekimi ama agustosta 64 kiloydum
bi tek patatesi fazla yemem eti fazla tuketmem bana 4-5 kilo aldirdi.
Simdi 69 kiloydum.1.5 aylik hamileyim hem de.
Dusunun
muz
patates
et
meyve sulari
bugday
vitamin
bi baktim kilom artmis

Birde bisey sorucam obur hamileliklerde yasamadigim bisey var budefa
Dogru hep yiyorum midem bos kalmaz.Ama hep midemin yukaridan basildigini hissediyorum illa da otururken oluyor.Daha bebis cok kucuk ama bu nedir?

gurbet abla daha iyisin insallah rabbim sifa versin tekrardan

bi sorum olucakti sana simdi hamilelige baslandiginda bebegin erkek olmasi icin 40 muhammed(sav) ismi yutulacakmis yaa
arapcasinimi yutacagiz eger oyleyse
muhammet bin abdullah(sav) yani su sekildemi محمد بن عبد الله
yoksa surelerde gecen muhammed (sav) ismimi :44:

pirincemı okuyup yutacaksınız orkdm anlamadım öyle bi şey duymuştum ama o kolay doğum içindi bu nekı

en sondaki zaman dilimini doğru girn altaki hamile kaldığın gün:) kime baktımsa çıktı burdan ama

gurbetim döndün mü kuzum ne zaman çıkacak eşin, Allah korudu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…