- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.521
Canlarimm maaalesef 0,100 Negatif... Allahin takdiri kismet degilmis.. hic bi sorun yok vee hamile kalamiyorum. Daha once korunurken havada hamile kalan ben suan herseyi deneyip ikinci ayimizda da negatif... biraz agladim bu gece persembe meryem suresine baslamayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz?
ya latif
Canlarimm maaalesef 0,100 Negatif... Allahin takdiri kismet degilmis.. hic bi sorun yok vee hamile kalamiyorum. Daha once korunurken havada hamile kalan ben suan herseyi deneyip ikinci ayimizda da negatif... biraz agladim bu gece persembe meryem suresine baslamayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz?
ya latif
Canım nasip herşey üzülme Allah yeni kapılar açar. İnan stresten olmuyor çok sakin olmak lazım. Başla meryem süresine Allah'ın ayeti mutlaka faydasını görürsün
Kismet degilmis demekki canim bi yerde hata yapiyoruz hamile kalamiyoruz her zaman dedigim bir sey var eger birsey olmuyorsa daha iyisi olacagindandir ben eminim en dogru zamanda hakkimizda en hayirli olacak evlatlari kucagimiza alacagiz pes etmeyelim. Bende gebelik istemedigim zamanlarda cok kolay hamile kaliyorum bir seyi ne kadar istersem o kadar zorlasiyor. O yuzden artik vucudumu bile dinlemiorum gecen ay azcik midem bulansa acaba mi diyordum simdi yoktur birsey yok canim hamile degilimdir diyorum belkide hevesim kirildi yada kendi kendimi daha cok uzulmemek icin simdiden alistiriyorum bilmiyorum canim ya sabretmek zor beklemek zor allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
birde ben kaldım cinsiyeti öğrenmeyen ben sizin kadar aktif değilim ama okuyorum yazdıklarınızı benim 14+0 ve 3 hafta sonra doktor randevum var sizinkiler kaç haftalık oldu hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünüzdekini versin
bahar ın adına da çok mutlu oldum 3 çiçek 1 böcek olacak sağlıcakla kavuş yavruna inşaallah canım
gijnij sanada çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda sende kavuşursun isteğine herkese bol bol dua ediyorum Rabbim her kulun gönlündekini versin
Amin hepimizin inşallah ...öğrenince hemen yazacağım merak etmeyingözünüz aydın cok sevındm...neler yaptın anlatırsan sevınırız takvım falan ne yaptınız...
darısı başına sende öğren artık merakla beklıyoruz cnm...
Hayırlısı hakkında ama senin denemenin üstünden kaç gün geçtiki 14.15gün oldumu ki daha erkendir belkideCanlarimm maaalesef 0,100 Negatif... Allahin takdiri kismet degilmis.. hic bi sorun yok vee hamile kalamiyorum. Daha once korunurken havada hamile kalan ben suan herseyi deneyip ikinci ayimizda da negatif... biraz agladim bu gece persembe meryem suresine baslamayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz?
ya latif
birde ben kaldım cinsiyeti öğrenmeyen ben sizin kadar aktif değilim ama okuyorum yazdıklarınızı benim 14+0 ve 3 hafta sonra doktor randevum var sizinkiler kaç haftalık oldu hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünüzdekini versin
bahar ın adına da çok mutlu oldum 3 çiçek 1 böcek olacak sağlıcakla kavuş yavruna inşaallah canım
gijnij sanada çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda sende kavuşursun isteğine herkese bol bol dua ediyorum Rabbim her kulun gönlündekini versin
Defnem neden ilaç alamıyorsun kusura bakma deneme yapmışmıydin ondan mi canımTesekkur ederim canim benim ben onuda deneyeyim kizimin suruplarini kafaya dikmemek icin kendimi zor tutuyorum((
Canım nasip herşey üzülme Allah yeni kapılar açar. İnan stresten olmuyor çok sakin olmak lazım. Başla meryem süresine Allah'ın ayeti mutlaka faydasını görürsün
ya latif
apranaxxim canim arkadasim nasil oldun?hadi gel de bi haber ver kac gündür aklim sende.
Defnem neden ilaç alamıyorsun kusura bakma deneme yapmışmıydin ondan mi canım
Gunaydin kızlar birşey sormak istiyorum üç gündür benim rahim ve kasiklarim hafif hafif ağrıyor daha önce düşük yaptığımda böyle sancim vardı şimdi nedir bu aklınıza birşey geliyormu iltahap falan mi var acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı canim ins bidahaki ay olur
Rabbim gönlümüze göre versin,gönlümüzdekileri ins bize hayırlı kilsin.
Bak benim suan 2 kizim var
1 hamilelik 8 haftalık dusuk
2. ". Canim kizim
3. ". 5 aylik oglum ölü dogum
4. ". Küçük kizim
Simdi cok sukur kızlarım iyi Rabbim daim benim ve herkesin evlatlarına sağlıklı hayırlı bir yasam nasip eylesin
Şimdide bir oğlum olsun istiyorum dualarım Rabb'ime ins kabul eder
Ama hamile bile kalmadım bendede sok. Kemal sunal in tabiriyle : ceketini bile üstüme atsa hamile kalan ben simdi...nasip hakkımızda hayırlı olsun ins..ben 1 hafta sonra yeniden deniyecegim ins bir erkek spermi tutar
İsmi bile hazır oglusumun(KP ismi) yeterki hayirlisiyla Hüseyin im gelsin
Bu arada ben 1 hafta sonra deniyecegim ya,esime bu kadar sürede çinko takviyesi yapsam ise yararmi?
canım elbet üzülüyoruz ama ertesi gün toparlanıp besmel çekip herşeye yeniden başlıyoruz..Bnece iğne olma insanı cok geriyor ve sende çok gerginsin o yüzden de tutmuyor olabılır...Canlarimm maaalesef 0,100 Negatif... Allahin takdiri kismet degilmis.. hic bi sorun yok vee hamile kalamiyorum. Daha once korunurken havada hamile kalan ben suan herseyi deneyip ikinci ayimizda da negatif... biraz agladim bu gece persembe meryem suresine baslamayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz?
ya latif
bahar cok mutlu oldum gözün aydınnn...Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik
Oglum geliyor veren Rabbime binlerce kez sukurler olsun
Allahim cumle isteyenlere nasip etsin insallah
Darisi sizlere olsun insallah
kızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu
Kizlaaaaaar adete 9 gün kala belirti olurmu benim ağrım çoğaldı belimde ağrıyor yaaa Üşütmedim de bu ay eşim korundu da ne oluyor bana anlamadım birşey mi var acaba test zamanida değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım stres yapma adet belirtileri her zaman olabilir mevsim değişikliği birde erkende olabilirsin. Bir bel ağrısı ile hamilelik belirtisi olmaz. Onu geç adetine 9 gün varsa bu kadar erkende hamilelik belirtisi olmaz
Canım üşütmüş ve iltihapta olabilir devam ederse bir doktora görün
ne yaptın canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?