- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.561
cok gecmis olsun. bir rahim filmi cektir istersen. kolay bir film degil ama, her seyi kontrol ettirmek lazim. ben artik bu metotlara vs inanmadigimdan topikte de konusacak bir sey bulamiyorum, o yuzden pek okumuyorum acikcasi.
kızlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim inşallah gönlünüze göre nasip etsin
biraz önce uzun bir cevap yazmıştım ayrıntılı ama sistem atmiş beni cevap gitmedi inş en kısa zamanda yazıcam
Kızlar hamile kalma sürecini buldum saat saat yazıyor. Tam ne zaman test yapicamizi bulmuş oluruz
Döllenme 24 saat
Bölünmeye başlama 72 saat sonra
20 saatte bir tekrar bölünme ile
4. Bölünmeden sonra uterusa yerleşme. Bu kadar uzun suruyomus aslında Allah in hikmeti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben ıngılız karbonatını aldım nasıl kullancam ben şimdi bunu....
Canım bu önemli değil önemli olan hormonun kana geçmesi ve geçtikten ne kadar sonra testte belli olması
Işte yerleştikten sonra hormon salgilamaya başlıyormuş öyle okudum gijnijim yanlismi şimdi
Canım benim doktorum çat anınından sonra 12 ile 14 gün arası kanda belli olur demişti. Bende 13. Gün tahlil yapmıştım çıkmıştı. Birde bebek tam 7. Gün yerleşiyor rahime demekki yerleştikten 5. Gün ve sonrasında kana geçiyor
Kafam iyice karıştı yazidada dollenmeden itibaren 9.gün salgilanir diyor bu hafta dr a gidicem bende kasik ağrılarım felaket onada bi sorayım bu dr u cok ovuyorlar bakalım ne diccek bu.
Tamam benim dediğimle aynı aslında ama biraz kafa karıştırıyor. Zaten yum çatladıktan 14 gün sonra adet olmak lazım ona göre adete 1-2 gün kala kanda belli oluyor. Sen önce bir doktora git görün Rahime falan baktır bunlar sonra düşüneceğin şeyler
Çok Sağol cnm bnm benimbiraz fazla merakli bi yapım var herşeyi aynı anda düşünüyorum buda kafamı çok yoruyor yıpratıyor boş yere iyi değil aslında ama huy ışte
cnm ben 3,5 tl ye eczaneden aldım bugun 2 lt suya 2 çay kaşığı koydum ona başladım...ingiliz karbonatı aldım bende normal marketten alıyodum bu daha faydalı olur dıye denıyım dedım....Huzun cicegim ne kadara aldin karbonati. Marankinin sitesinde bir cay k. İngiliz karbonati, bir cay kk. Himalaya tuzu, bir litre suya karistiri iciin alkali olmak icin diyorr ben henuz ikisinide alamadim normal karbonatli su iciyorum.....
aynı bensın ne olcaksa hemen olsun......Çok Sağol cnm bnm benimbiraz fazla merakli bi yapım var herşeyi aynı anda düşünüyorum buda kafamı çok yoruyor yıpratıyor boş yere iyi değil aslında ama huy ışte
allah tamamına erdirsin canım.çok sevindim.allah bütün isteyenlere nasip etsin.
bejnubalım nolur bir daha ki aya daha relax olmaya çalış, çok stres yaptın bu ay, denemelerini, elinden geleni yap ama olsada olur olmasada diye oluruna bırak..... zihnen kendini buna ikna et....... doktorun ne diyor canım denemeler neden sonuçsuz kalıyormuş? :44:Kizlar disardayim birazda yogunun bu gece hepinize tek tek yazican, biraz once adette oldum dun meryem suresine basladim ama adetim bitene kdr esim okucak 5 6 gun. Sonrada sadece keciboynuzu fln esime bende adetin 3.gunu sogankurune baslicam. Aranizda yapan varsa beni yonlendirirse cok sevinirim.
Suan hatirlamiyorum ama ya badem ya calikusu yazmisti Cinko yu 5 gun bile icse kardir. ICIRIN KIZLAR INAN VARDIR FAYDASI
ya latif
Ne biliyimm defnem doktirum kultur smear hersry aldi subataa check up yaptirdigimda. Birak iltihabi mantar fln bile yoktu cok sukur temizdi ... herkes faydasi oldu diyince napiyim yapiyim defnem zarari olmaz...
bence de soğan kürünü dene canım, bi de ilk sayfalarda maydonoz küründen bahsediliyordu cnm gebe kalmayı kolaylaştırıyor deniyordu..... sana uygunu hangisi ise onu dene canım.....
aktardan falan bulabilirmiyiz zemzem suyunu gijnijim?Evet canım zemzem suyu çok alakalı biz umreden geldik umre arkadaşım hemen hamile kaldı oğlu oldu. Bulabilirsen iç mutlaka
lenarin canım sende tutmadı sanırım metotlar?cok gecmis olsun. bir rahim filmi cektir istersen. kolay bir film degil ama, her seyi kontrol ettirmek lazim. ben artik bu metotlara vs inanmadigimdan topikte de konusacak bir sey bulamiyorum, o yuzden pek okumuyorum acikcasi.kaç çocuk var senin? eeeee ne yapacağız şimdi biz sen böyle söyleyince hayallerim suya düştü.... peki sen şimdi başka bir yöntem, taktik deniyor musun, çocuk istiyor musun?
bende çok merak ediyorum gijnijim genetiğin sonuçlarını?......Canım çok sağol. Bebeği genetiğe yolladık sonuç 10 güne çıkar ona göre ne olduğu çıkacak ortaya ona göre nasıl bir yol çizeceğiz belli olacak. Bakalım bizim bebeğin cinsiyeti belli olsun ona göre yöntemlere devammı tamamı dicem
Allah senden bin kere razı olsun,aradın buldunya canım benim hakkını helal et o topiği ben çok okudum.ama kimse hesaplamanın nasıl yapılacağını vermiyor. Demek sana lenarin vermiş, sende doğru çıktıya o yüzden ilgimi çekti...öptüm seni aşkım....kiz hanzade oturdum o mesajimi aradim kac saattir.aradim taradim buldum sonucta. aralikta yazmisiz o mesaji.topigin adresini de lenarin arkadasimiz vermis..az önce yazdigim topik dogruymus.hesaplama da söyleymis. annenin ve babanin yasi 4 e bölünüyo kimde kalan fazlaysa cinsiyet o yönde oluyomus.
Canlarını olacaktı ralim bozuk,,,, geçen ayı boş geçtim,dr um geçme denemeyi yap,kürtaş olmadın verimli olur demişti...nasip işte çin takvimi yüzünden mayıs bekledim, hemde 2 ayrı çin takviminde bile erkek diyordu, koca senede tek mayıs da birleşmişlerdi. Takviye diyet folik asit herşey rayındaydı adetimin 4 günündeydim mayısın 3.yumluyodum..ve fakat koca gitti istanbula. Gitme dedim.... işlerim var gitmem lazım dedi...bende çok kızdım ve gidersen yemin ettim beni bu evde bulamazsın dedim. Ama yine gitti.... Yemin ettim kızlar napcam ... ailevi durumlar yüzünden gitmesi gerekti....aslında 1 haftadan dünya kopmazdıı,çok kırıldım
Evet canım zemzem suyu çok alakalı biz umreden geldik umre arkadaşım hemen hamile kaldı oğlu oldu. Bulabilirsen iç mutlaka
Gijnijim bir kaç gündür sana çok yazmak istiyorum fakat nasip olmadı... Çok çok geçmiş olsun tatlım...hakkında hayırlısı olsun, eğer cinsiyeti erkekse, çevremde çok sık rastladığım bir olaydan bahsedeceğim.bazı şeyler (........)anne karnındaki erkek bebekleri katlediyorlar...hani bahsetmiştinya gebeliğin belli,belirsizdi ,sanada sıkıntı veriyorlardı,,,burda öyle olaylara maruz kalan kadınları hocalarda okutup aynı hocalar nuska yapıp göbeğinde dolayarak gebelikten önce takıyosun,bebek doğunca ipi kesiyosun.nuskayı çıkarıyosun.. Bende yaptırmayı düşünüyorım...Canım benim doktorum çat anınından sonra 12 ile 14 gün arası kanda belli olur demişti. Bende 13. Gün tahlil yapmıştım çıkmıştı. Birde bebek tam 7. Gün yerleşiyor rahime demekki yerleştikten 5. Gün ve sonrasında kana geçiyor
Benim bildiğim kadarıyla yemin bozmak için sadaka veriliyor canım
birde böyle durumlarda belki bu ay kız olacaktı Allah yardım etti diyorum ben canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?