Süper Anneler - 2011

Usutmedim de iltihap mi acaba ben önümüzde ki hafta dr a gideyim bi muayene şart doğru diyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet görün bir doktora faydası olur mutlaka. Bizde sizlere duacıyız. Rabbim bu mubarek gün hürmetine kabul etsin dualarımızı inşallah

kanamanın az az da olsa olması gerekirdi canım..
bende dr görün derimm.

Doktoru aradım şimdi normal dedi içini iyice temizlemiştim ondan görmemen normal. Nette okudum oradada normal yazıyordu. Önemli olan bundan sonraki adetlerin düzeni ve miktarı. Sanırım 1 ay 40 gün beklemek gerekiyormuş yeni adet için

dr un nırmal dediyse bir şey söyleyemeyecegım.
ben 35 gun sonra olmuştum canım sende cabuk olursun gıbıme gelıyor..

Deneme gun asiri 3 gunde bir vs oluyor canim tahmini yum gunum 1 mayis. Eger ilac kullanirsam yum zamanim degisir dengem bozulur diye icmiyorum canim pastil aldim simdi daha iyiyim allaha sukur.
tamam anladım hadi güzel haberlerinizi bekliyorum ama doktor bana etkilemez demişti aklında olsun..
Usutmedim de iltihap mi acaba ben önümüzde ki hafta dr a gideyim bi muayene şart doğru diyorsun

hamilelik düşünmeden önce alttan muayene gerekli ben gitmiştim ve doktor çok iyi demişti erkek bebek istiyorsan iltihap falan olmaması lazım mış bir muayene ol derim ben birde iltihap okadar agrı yapmaz varsada canım

Canim fındığı kırdım ustune kuru incir paketledim i$e bile gönderdim.
Keciboynuzunu bulurumda O cakrisir tozunu tanımam etmem nerden bulacam. Ben yurtdisindayim
Hiç olmadı keciboynuzu ve pekmezini öyle yedirsem.keci boynuzunda öyle yese olmazmı?

canım çok üzüldüm geçmiş olsun umut var oldukça inan sonunda amacına ulaşırsın neler yasadı gördü bu forumdaki arkadaslar ama sonunda muradına kavustu cogu bu seferde nasip değilmiş demekki vardır bir hayrı sen vazgeçme gönulden iste yeter ki ama biran önce kafanı bosaltıp güç toplamaya moral bulmaya çalış insallah rabbim dualarını kabul eder bu mubarek günde seninde isteyen tüm arkadaşlarında muradını verir....

Allah kısmet ederse kiz istiyorum forever cim hakkımızda hayırlısı dr ada gideyim bi genel baktirayim

Canım onu aktardan bulabilirsin orada nerede satılır bilemem. Keçi boynuzu pekmezci özü taneleri hangisini bulursan onu yedir adama
Canım çok teşekkür ederim. Nasipten ötesi olmuyor gerçekten. Bende genetik sonucunu bekliyorum ona göre bir yol çizicem kendime. Bakalım artık hayırlısı olsun. İnşallah sende gönlündeki muradı hayırlı olarak kavuşursun inşallah. Allah için hiçbirşey zor değil

Kizlar disardayim birazda yogunun bu gece hepinize tek tek yazican, biraz once adette oldum dun meryem suresine basladim ama adetim bitene kdr esim okucak 5 6 gun. Sonrada sadece keciboynuzu fln esime bende adetin 3.gunu sogankurune baslicam. Aranizda yapan varsa beni yonlendirirse cok sevinirim.
Suan hatirlamiyorum ama ya badem ya calikusu yazmisti Cinko yu 5 gun bile icse kardir. ICIRIN KIZLAR INAN VARDIR FAYDASI

ya latif

Ben sogan kurunu iki kur halinde uyguladim hic bir faydasini gormedim canim.

Ben sogan kurunu iki kur halinde uyguladim hic bir faydasini gormedim canim.

Ne biliyimm defnem doktirum kultur smear hersry aldi subataa check up yaptirdigimda. Birak iltihabi mantar fln bile yoktu cok sukur temizdi ... herkes faydasi oldu diyince napiyim yapiyim defnem zarari olmaz...

BIRTANECIK CANARKADASLARIM UZUNTUME ORTAK OLDUGUNUZ ICIN TEK TEK TESEKKUREDERUMM... INSALLAH YAKIN ZAMANDA MJDE VERIRIM

ya latif

Tabiki canim hic bir yan etkisi yok tamamen dogal bir kur zaten dene kaybedecek bir seyin yok bana faydasi olmadi ama insallah sana faydasi olur. Insallah onumuzdeki ay mujdeli haberi beraber veririz.

ilk sayfada keciboynuzunun nasil yapilacagi var. ibrahim saracoglu da pekmez yerine bunu oneriyor. onu deneyebilirsiniz.

eger dogum kontrol hapiyla korunuyorsan bir sure hamilelik olmamasi normal. ikincisi de hakkaten strest cok etkili. sakinlesmedikce hamilelik de olmuyor.

@gijnij bacim kusura bakma, bulamadim? dusuk falan mi oldu? kotu bir sey olmus?

Esf canım düşük olmadı bebeğin kalbi durdukkürtaj olmak zorunda kaldım. Niye hiç gelmiyorsunuz insan arada bir uğramazmı?

kızlr zemzem suyu cok fazla alkalıymış burda bır bayan vardı zemzem suyu ıctım dıyodu oğlu oldu yada olacak emın değilim yalnız....

Esf canım düşük olmadı bebeğin kalbi durdukkürtaj olmak zorunda kaldım. Niye hiç gelmiyorsunuz insan arada bir uğramazmı?

cok gecmis olsun. bir rahim filmi cektir istersen. kolay bir film degil ama, her seyi kontrol ettirmek lazim. ben artik bu metotlara vs inanmadigimdan topikte de konusacak bir sey bulamiyorum, o yuzden pek okumuyorum acikcasi.

gözünüz aydın cok sevındm...neler yaptın anlatırsan sevınırız takvım falan ne yaptınız...

darısı başına sende öğren artık merakla beklıyoruz cnm...

Gözün aydin olsun canim hayirli evlat olur insallah pasan Allah bizlerede nasip eder insallah

kızlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim inşallah gönlünüze göre nasip etsin

biraz önce uzun bir cevap yazmıştım ayrıntılı ama sistem atmiş beni cevap gitmedi inş en kısa zamanda yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…