- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.481
aynı benımkı benım eşimde hıç istemıyo bacım ama konuşuyom ıkna edene kadar dvm....
cnm benım ınşallah hamışsındır bende bışey dıyemıyorum....
Canım sana fazlaca katılıyorum bende çok dikkat ettim buna 2. 3. yine erkek doğuran üzülmüyor ama 2. 3. kızı olanlar üzülüyor ve çevre baskısıda daha fazla oluyor.
alevim kuşum kaplıca işini ben ve bejnubal çıkardıkhani onun bir akrabasına 3 doktorda kız demiş sonra erkeğe dönmüş ya kesin erkek demişler bejnubalda dediki kaplıcayla alakası olabilir kaplıcaya gitmişti sonra sende cinsel isteği arttırıyor dedin bende araştırdım bu hafta sonu kaplıcaya gideceğim. ama ben erkek bebek için gitmiyorum kızlar bende kist var ve kaplıca suyu kadın hastalıklarına intihap mikroba iyi geliyormuş bence kistimede faydası dokunur yakın arkadaşım işe yarayabileceğini söyledi. Benim kaplıcadaki amacım kiste etki etmesi ve kolay hamile kalabilmem :)
Dün eşim ikinci bebek mevzusundan 176. Kez vazgeçti yorruldum artık ama yaaa bende insanım annelik için yalvarmam mi gerek bu adama af af
Ayyyy benim ki resmen odun bir sürü bahane saydı cinnet geçirdim akşam birbirimize girdik çok kötüyüm şu an ne yapacağımı şaşırdım
Zeynocum canim bence esin istemiyorsa ona biraz daha zaman ver ikna olmasi, istemesi icin alttan alttan hisssetmesini yeni cocugu istemesini sagla.... kac cocugun var erkekmi istiyorsun? Hamis kalmadan once baba adayinin cocuga istekli olmasi etkiliyor bebegin cinsiyetini ben inaniyorum buna...... benimkide uzun zaman istemedi cocuk, kizimin kardes istegi etkili oldu yeni bebek istemesinde... buda sana bir fikir olabilir canim.
Dün eşim ikinci bebek mevzusundan 176. Kez vazgeçti yorruldum artık ama yaaa bende insanım annelik için yalvarmam mi gerek bu adama af af
Ayyyy benim ki resmen odun bir sürü bahane saydı cinnet geçirdim akşam birbirimize girdik çok kötüyüm şu an ne yapacağımı şaşırdım
Zeynocum canim bence esin istemiyorsa ona biraz daha zaman ver ikna olmasi, istemesi icin alttan alttan hisssetmesini yeni cocugu istemesini sagla.... kac cocugun var erkekmi istiyorsun? Hamis kalmadan once baba adayinin cocuga istekli olmasi etkiliyor bebegin cinsiyetini ben inaniyorum buna...... benimkide uzun zaman istemedi cocuk, kizimin kardes istegi etkili oldu yeni bebek istemesinde... buda sana bir fikir olabilir canim.
Allah bağışlarsa bir oğlum var cnm yasimiz geçiyor diye bide ara acilmasin istiyorum ben 33 oldum eşim 39 artık 5-6 sene bekleyecek lüksümüz yokki diye düşünüyorum yaşım genç olsaydı olurdu 5 sene sonra yapardim ne bilim kafam karmakarışık oldu cnm yaa hayırlısı olsun kısmet artık ne diyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok tatlı ya maşallah ne güzel çıkmış kız bu ne kadar netBu benim kofte dudaklimEki Görüntüle 1083980
Bence hamilesin benimde cok silik çıkmıştı idrar testim ..ertesi gün kan testinde öğrendim hayırlı olsun kız güzel haberlerini bekliyoruz canımkızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu
Esimde bende kiz istiyorduk ışte vazgecti yine yine yine
Anliyorum cnm bence esin ikinci cocuk icin kendini hazir hissetmiyor, ona zaman ver dedigim gibi, prensinde kucukmus daha hic stresee sokma kendini istemese benim esim istemezdi, zamanla onnunda fikri degisecek emnim. Az kuzun buyusun bebek gorunce esinde ozlem duyup isteyecek, amaen ccokta kuzunun kardes istemesi etkili oldu bizde, kardesi olan cocuklarla gorustur etkili oluyor, senin yonlendirmene bile gerek kalmiyor, benim kardesm neden yok diye soyleniyor benim kuzummmmmm hergun...........
Kizlar bi kac gundur havalar guzel gidiyor diye dondurma yedim simdide bademciklerim acaip sis ilac ve antibiyotik icmek istemiyorum malum hafta sonu deneme yapacagiz bitkisel olarak neler yapabilirim? Yada yuma etki etmeyecek ilac olarak ne icebilirim??? Tam zamaninda sisti((
kızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu
Bu benim kofte dudaklimEki Görüntüle 1083980
Kizlar bi kac gundur havalar guzel gidiyor diye dondurma yedim simdide bademciklerim acaip sis ilac ve antibiyotik icmek istemiyorum malum hafta sonu deneme yapacagiz bitkisel olarak neler yapabilirim? Yada yuma etki etmeyecek ilac olarak ne icebilirim??? Tam zamaninda sisti((
gözün aydın canım hamilesin.çünkü b hcg dışında hiçbir hormon otest alanının rengini değiştiremez.
Çok tatlı ya maşallah ne güzel çıkmış kız bu ne kadar net
Bence hamilesin benimde cok silik çıkmıştı idrar testim ..ertesi gün kan testinde öğrendim hayırlı olsun kız güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik
Oglum geliyor veren Rabbime binlerce kez sukurler olsun
Allahim cumle isteyenlere nasip etsin insallah
Darisi sizlere olsun insallah
Ay çok sevindim iki kızın vardı ve geçen başka doktor sana kız demişti değilmi yanlış mi hatırlıyorum canım ya Allah bağışlasın bende böyle bir haber versem Allahtan başka ne isterimki erkek denemeleri yapmismiydin canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?