Süper Anneler - 2011

aynı benımkı benım eşimde hıç istemıyo bacım ama konuşuyom ıkna edene kadar dvm....

cnm benım ınşallah hamışsındır bende bışey dıyemıyorum....

Ayyyy benim ki resmen odun bir sürü bahane saydı cinnet geçirdim akşam birbirimize girdik çok kötüyüm şu an ne yapacağımı şaşırdım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence hangisi yoksa onu istiyor gönül hani 2 oğlu olanlar üzülmüyor demişsiniz ya zaten allahın verdiğine üzülünmez ama benm 1 oğlum var 2cisini deli gibi kız istiyorum ama 2cide oğlan olursa sadece burukluk olur okadar yada olmaz bilmiyorum allah ne verirse hayırlısını verisin bunun kızla erkekle alakasın yok her ikisini tadmakla alakası var

Son düzenleme:

Esimde bende kiz istiyorduk ışte vazgecti yine yine yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tatlı ya maşallah ne güzel çıkmış kız bu ne kadar net
kızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu
Bence hamilesin benimde cok silik çıkmıştı idrar testim ..ertesi gün kan testinde öğrendim hayırlı olsun kız güzel haberlerini bekliyoruz canım

Allah bağışlarsa bir oğlum var cnm yasimiz geçiyor diye bide ara acilmasin istiyorum ben 33 oldum eşim 39 artık 5-6 sene bekleyecek lüksümüz yokki diye düşünüyorum yaşım genç olsaydı olurdu 5 sene sonra yapardim ne bilim kafam karmakarışık oldu cnm yaa hayırlısı olsun kısmet artık ne diyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Kizlar bi kac gundur havalar guzel gidiyor diye dondurma yedim simdide bademciklerim acaip sis ilac ve antibiyotik icmek istemiyorum malum hafta sonu deneme yapacagiz bitkisel olarak neler yapabilirim? Yada yuma etki etmeyecek ilac olarak ne icebilirim??? Tam zamaninda sisti ((

canım adaçayıyla gargara yap.antiseptik özelliği var.içebilirsin de,iyi gelir.geçmiş olsun.

valla bence sıcak bişeyler tuket çorba gibi...aklıma bu geldı bacım...

Kizlar cepten giriyorum bu aksam is cikisi beta hcg baktircam dayanamiyirumm DUA EDIN saat 8 bucuk 9 gibi cikar sonucu yazarim Insallah mujde veririmm

ya latif

Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik

Oglum geliyor veren Rabbime binlerce kez sukurler olsun

Allahim cumle isteyenlere nasip etsin insallah

Darisi sizlere olsun insallah

Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik

Oglum geliyor veren Rabbime binlerce kez sukurler olsun

Allahim cumle isteyenlere nasip etsin insallah

Darisi sizlere olsun insallah

Ay çok sevindim iki kızın vardı ve geçen başka doktor sana kız demişti değilmi yanlış mi hatırlıyorum canım ya Allah bağışlasın bende böyle bir haber versem Allahtan başka ne isterimki erkek denemeleri yapmismiydin canım sen

Hayır canım uc kızım vardı bu 4. Bebeğim inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin

2 yıldır istiyorduk hatta uc yıl olucak hic beklemediğimiz anda Rabbim nasip etti diyet falan hic bisey yapmadım ama esim takviye kullandı allahıma binlerce kez şükürler olsun bolca dua etmiştim hamile kaldığım ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…