- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.501
Beklenmeyen gebeliklerde genelde erkek oluyor nedense tekrar gözün aydınHayır canım uc kızım vardı bu 4. Bebeğim inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin
2 yıldır istiyorduk hatta uc yıl olucak hic beklemediğimiz anda Rabbim nasip etti diyet falan hic bisey yapmadım ama esim takviye kullandı allahıma binlerce kez şükürler olsun bolca dua etmiştim hamile kaldığım ay
Naber tuğba sen ve ben kaldik galiba cinsiyeti belli olmayan ne yaptın ne ye karar verdin ikili test için yaptırdınız mi benim 13.hafta başına sarkabilir haftaya izmir den ablam gelecek doktoru erteleyebilirim belli olmazBahar canim cok sevindim biluyomusun en son dr kiz gibi dedi yazmistin Allah biliyorya uzuldum uc kizdan sonra kesin dimi ay canim ya darisi bizae hayirlusiyla al pasani doya doya sev oglusum diyemavis kiyafetler al gez toz gonlunce bir hamilelik gecir rabbin bizede nasip edermi bilmem ama cok sevindim gozun aydin olsun
Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik
Oglum geliyor veren Rabbime binlerce kez sukurler olsun
Allahim cumle isteyenlere nasip etsin insallah
Darisi sizlere olsun insallah
Beklenmeyen gebeliklerde genelde erkek oluyor nedense tekrar gözün aydın
Naber tuğba sen ve ben kaldik galiba cinsiyeti belli olmayan ne yaptın ne ye karar verdin ikili test için yaptırdınız mi benim 13.hafta başına sarkabilir haftaya izmir den ablam gelecek doktoru erteleyebilirim belli olmaz
Alışmak zor olur biraz evet ..doğar doğmaz kollarına alınca neden üzülmüşüm iyiki seni verdi Allah bana demezmiyiz deriz emin ol ...merak içindeyim beynimi sürekli kemiriyor kendimi işlere veremiyorum belli olsa bir cinsiyeti de rahatlasak yaaBende hafta basi gidecegim 13. Hft oluyor insallah guzel haberler aliriz ikimizde cok merak ve endise doluyum kizsa nasil soylerim erkekse nasil sevinirim bilmiyorum her iki durumada alistiramadim kendimi
Canım hiç ağrım yok herşey relax ama sadece beyin yorgunluğu varcanim sen nasil oldun?agrin,acin var mi?
Evet canım ama hem kadında hem erkekte cinselliği çok arttırıyor. Okadar çok yöntem varki insan hangisini uygulayacak şaşıyorCanım sana fazlaca katılıyorum bende çok dikkat ettim buna 2. 3. yine erkek doğuran üzülmüyor ama 2. 3. kızı olanlar üzülüyor ve çevre baskısıda daha fazla oluyor.
alevim kuşum kaplıca işini ben ve bejnubal çıkardıkhani onun bir akrabasına 3 doktorda kız demiş sonra erkeğe dönmüş ya kesin erkek demişler bejnubalda dediki kaplıcayla alakası olabilir kaplıcaya gitmişti sonra sende cinsel isteği arttırıyor dedin bende araştırdım bu hafta sonu kaplıcaya gideceğim. ama ben erkek bebek için gitmiyorum kızlar bende kist var ve kaplıca suyu kadın hastalıklarına intihap mikroba iyi geliyormuş bence kistimede faydası dokunur yakın arkadaşım işe yarayabileceğini söyledi. Benim kaplıcadaki amacım kiste etki etmesi ve kolay hamile kalabilmem :)
Ay çok tatlı bu. Benimde yeğenim oldu çok tatli sende hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahBu benim kofte dudaklimEki Görüntüle 1083980
Bacım eşim benden daha duygusal ben onu daha çok teselli ediyorum. Bizim balığımız vardı bir gün biri öldü nasıl üzüldü öyle böyle değil diğerlerini götürüp iade ettik. Bundada sözde bana belli etmemeye çalışıyorGijnijim canim uzme kendini esinide uyar canim daha hassas davransin senin yaninda duygularini dusuncelerini pat diye soylemesin sana, sen yeni bir hamilelik bitirmissin hormonal ve psikolojik olarak toparlanman zaman alir, sonucta istenen bir gebeligi sonlandirdin, oda uzuluyor paylasmak istiyodur ama daha hassas davranmasi gerek canim, ben senin hata yapmadigina inaniyorum canim, sen bilincli bir hamilelik planladin ve gerceklestirdin ama kismet, demekki nazli prensini kucagina almanin daha zamani var canim......
Huzun cicegim, bencede sans ama sanki birazda annenin kromozomlari kabul etmesiylami alakali sanki?cunku kizi olanin kizi oglu olanin oglu oluyor.......
Allahim insallah gonlundeki prense kavussun tez zamanda, cok zor eminehan allah yardimcisi olsun......
Canim bencede cok sabirsiz davranmak. Daha da stres yapar sende bencede bekle hatta p.tesi olsun, gonlunu ferah tut cnm dusunme cik dolas kafani dagit.......
Saglikla. Buyut insallah babymuck, hayirli evlat olsunlar insallah,......
Sultanim ben bu konuyu kacirmisim, noldu nesi var apranaxxin?
Ayyy canim ne tatli oluyor su heyecani yasamak caninda oyle bir mucizeyi hissetmekcok tatli canim saglikla kucagina al insallh...... bende kizimi ultrason resmine bakip bakip ona daha cok baglanir. Severdim onu oksar ve onu cooook sevdigimi soylerdim mucize canim tek kelimeyle rabbimin mucizesi bebislerimiz......
Canım benimde öyle olmuştu hamile gibi görünüyor gönlüne göre olsun inşallahkızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu
Bacım bol bol ya vedüd oku eşini ikna etmek için çaktırmadan üfle faydasını görürsünDün eşim ikinci bebek mevzusundan 176. Kez vazgeçti yorruldum artık ama yaaa bende insanım annelik için yalvarmam mi gerek bu adama af af
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi inşallah hayırlısı ile haberlerini bekliyoruzKizlar cepten giriyorum bu aksam is cikisi beta hcg baktircam dayanamiyirumm DUA EDIN saat 8 bucuk 9 gibi cikar sonucu yazarim Insallah mujde veririmm
ya latif
gözünüz aydın cok sevındm...neler yaptın anlatırsan sevınırız takvım falan ne yaptınız...Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik
Ay çok sevindim iki kızın vardı ve geçen başka doktor sana kız demişti değilmi yanlış mi hatırlıyorum canım ya Allah bağışlasın bende böyle bir haber versem Allahtan başka ne isterimki erkek denemeleri yapmismiydin canım sen
Kizlar bi kac gundur havalar guzel gidiyor diye dondurma yedim simdide bademciklerim acaip sis ilac ve antibiyotik icmek istemiyorum malum hafta sonu deneme yapacagiz bitkisel olarak neler yapabilirim? Yada yuma etki etmeyecek ilac olarak ne icebilirim??? Tam zamaninda sisti((
bejnubalım dayanamadın :) hadi hayırlı haberlerle dön canım inşallah hamiş olduğun haberini verirsin ......Kizlar cepten giriyorum bu aksam is cikisi beta hcg baktircam dayanamiyirumm DUA EDIN saat 8 bucuk 9 gibi cikar sonucu yazarim Insallah mujde veririmm
ya latif
eşin hangi takviyeleri kullandı canım, sen karbonatlı duş falan hiçmi bişey yapmadın yada yumurtlama anını takipppHayır canım uc kızım vardı bu 4. Bebeğim inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin
2 yıldır istiyorduk hatta uc yıl olucak hic beklemediğimiz anda Rabbim nasip etti diyet falan hic bisey yapmadım ama esim takviye kullandı allahıma binlerce kez şükürler olsun bolca dua etmiştim hamile kaldığım ay
Canlarimm maaalesef 0,100 Negatif... Allahin takdiri kismet degilmis.. hic bi sorun yok vee hamile kalamiyorum. Daha once korunurken havada hamile kalan ben suan herseyi deneyip ikinci ayimizda da negatif... biraz agladim bu gece persembe meryem suresine baslamayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz?
ya latif
Canım hiç ağrım yok herşey relax ama sadece beyin yorgunluğu var
Evet canım ama hem kadında hem erkekte cinselliği çok arttırıyor. Okadar çok yöntem varki insan hangisini uygulayacak şaşıyor
Ay çok tatlı bu. Benimde yeğenim oldu çok tatli sende hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Bacım eşim benden daha duygusal ben onu daha çok teselli ediyorum. Bizim balığımız vardı bir gün biri öldü nasıl üzüldü öyle böyle değil diğerlerini götürüp iade ettik. Bundada sözde bana belli etmemeye çalışıyor
Canım benimde öyle olmuştu hamile gibi görünüyor gönlüne göre olsun inşallah
Bacım bol bol ya vedüd oku eşini ikna etmek için çaktırmadan üfle faydasını görürsün
Hadi inşallah hayırlısı ile haberlerini bekliyoruz
Canlarimm maaalesef 0,100 Negatif... Allahin takdiri kismet degilmis.. hic bi sorun yok vee hamile kalamiyorum. Daha once korunurken havada hamile kalan ben suan herseyi deneyip ikinci ayimizda da negatif... biraz agladim bu gece persembe meryem suresine baslamayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz?
ya latif
Gerçekten mi gijnijim ınan çok sevindim çok dua ederim sana kabul etsin şimdide ediyorum gerçi ınan yildim bu kararsız halinden psikolojim bozuldu konusmuyoruz su an
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya latif
Canımzaten esmalar ile yapılan dualar çok makbuldur bunuda bize büyük bir hoca söylemişti. Ben eşimde çok faydasını görüşmüştüm ama sabırlı olacaksın illa herşeyin bir zamanı var. Bende sizin duacınızım Rabbim inşallah hepimizin gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin..
birde ben kaldım cinsiyeti öğrenmeyen ben sizin kadar aktif değilim ama okuyorum yazdıklarınızı benim 14+0 ve 3 hafta sonra doktor randevum var sizinkiler kaç haftalık oldu hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünüzdekini versinBeklenmeyen gebeliklerde genelde erkek oluyor nedense tekrar gözün aydın
Naber tuğba sen ve ben kaldik galiba cinsiyeti belli olmayan ne yaptın ne ye karar verdin ikili test için yaptırdınız mi benim 13.hafta başına sarkabilir haftaya izmir den ablam gelecek doktoru erteleyebilirim belli olmaz
defnem ben ilaç almak istemediğim zaman ballı zencefil yaparım iyi geliyor 3 gün aç karnına ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?