Süper Anneler - 2011

Bahar canim cok sevindim biluyomusun en son dr kiz gibi dedi yazmistin Allah biliyorya uzuldum uc kizdan sonra kesin dimi ay canim ya darisi bizae hayirlusiyla al pasani doya doya sev oglusum diye mavis kiyafetler al gez toz gonlunce bir hamilelik gecir rabbin bizede nasip edermi bilmem ama cok sevindim gozun aydin olsun

Beklenmeyen gebeliklerde genelde erkek oluyor nedense tekrar gözün aydın
Naber tuğba sen ve ben kaldik galiba cinsiyeti belli olmayan ne yaptın ne ye karar verdin ikili test için yaptırdınız mi benim 13.hafta başına sarkabilir haftaya izmir den ablam gelecek doktoru erteleyebilirim belli olmaz

Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik

Oglum geliyor veren Rabbime binlerce kez sukurler olsun

Allahim cumle isteyenlere nasip etsin insallah

Darisi sizlere olsun insallah

gözün aydın canım benim çok çok sevindim 3 kızın üzerine erkek seni kınayan canını sıkanlara kapak olsun rabbim kucağına alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza bacımmm dua et bizede :)))

Bende hafta basi gidecegim 13. Hft oluyor insallah guzel haberler aliriz ikimizde cok merak ve endise doluyum kizsa nasil soylerim erkekse nasil sevinirim bilmiyorum her iki durumada alistiramadim kendimi

Bende hafta basi gidecegim 13. Hft oluyor insallah guzel haberler aliriz ikimizde cok merak ve endise doluyum kizsa nasil soylerim erkekse nasil sevinirim bilmiyorum her iki durumada alistiramadim kendimi
Alışmak zor olur biraz evet ..doğar doğmaz kollarına alınca neden üzülmüşüm iyiki seni verdi Allah bana demezmiyiz deriz emin ol ...merak içindeyim beynimi sürekli kemiriyor kendimi işlere veremiyorum belli olsa bir cinsiyeti de rahatlasak yaa

canim sen nasil oldun?agrin,acin var mi?
Canım hiç ağrım yok herşey relax ama sadece beyin yorgunluğu var
Evet canım ama hem kadında hem erkekte cinselliği çok arttırıyor. Okadar çok yöntem varki insan hangisini uygulayacak şaşıyor
Ay çok tatlı bu. Benimde yeğenim oldu çok tatli sende hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Bacım eşim benden daha duygusal ben onu daha çok teselli ediyorum. Bizim balığımız vardı bir gün biri öldü nasıl üzüldü öyle böyle değil diğerlerini götürüp iade ettik. Bundada sözde bana belli etmemeye çalışıyor
kızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu
Canım benimde öyle olmuştu hamile gibi görünüyor gönlüne göre olsun inşallah
Bacım bol bol ya vedüd oku eşini ikna etmek için çaktırmadan üfle faydasını görürsün
Kizlar cepten giriyorum bu aksam is cikisi beta hcg baktircam dayanamiyirumm DUA EDIN saat 8 bucuk 9 gibi cikar sonucu yazarim Insallah mujde veririmm

ya latif
Hadi inşallah hayırlısı ile haberlerini bekliyoruz

Canım inan okadar sevindinki inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsun Rabbim bizede nasip etsin. Geçen doktor kız demiş dediğinde inanmamıştı ve yorum bile yapmamıştım içime senin için erkek doğmuştu gerçekten. Hayırlı uğurlu olsun inşallah

gözünüz aydın cok sevındm...neler yaptın anlatırsan sevınırız takvım falan ne yaptınız...

darısı başına sende öğren artık merakla beklıyoruz cnm...

defnem ben ilaç almak istemediğim zaman ballı zencefil yaparım iyi geliyor 3 gün aç karnına ye.

Kizlar cepten giriyorum bu aksam is cikisi beta hcg baktircam dayanamiyirumm DUA EDIN saat 8 bucuk 9 gibi cikar sonucu yazarim Insallah mujde veririmm

ya latif
bejnubalım dayanamadın :) hadi hayırlı haberlerle dön canım inşallah hamiş olduğun haberini verirsin ......

ay ne kadar sevindim anlatamam hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al prensini, bi ara bize neler uyguladığını yazarsan çok sevinirim......... darısı bizlerin başına nolur benim ve diğer arkadaşlarım içinde dua et baharım, bizlerde müjdeli haber veririz bigün inşallah........

eşin hangi takviyeleri kullandı canım, sen karbonatlı duş falan hiçmi bişey yapmadın yada yumurtlama anını takippp

Canlarimm maaalesef 0,100 Negatif... Allahin takdiri kismet degilmis.. hic bi sorun yok vee hamile kalamiyorum. Daha once korunurken havada hamile kalan ben suan herseyi deneyip ikinci ayimizda da negatif... biraz agladim bu gece persembe meryem suresine baslamayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz?

ya latif

Canım nasip herşey üzülme Allah yeni kapılar açar. İnan stresten olmuyor çok sakin olmak lazım. Başla meryem süresine Allah'ın ayeti mutlaka faydasını görürsün

Gerçekten mi gijnijim ınan çok sevindim çok dua ederim sana kabul etsin şimdide ediyorum gerçi ınan yildim bu kararsız halinden psikolojim bozuldu konusmuyoruz su an

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bacım soğan kürü yap çok faydası var o kur bitince de incir ye günde 5 tane Allah in izniyle olur

Canımzaten esmalar ile yapılan dualar çok makbuldur bunuda bize büyük bir hoca söylemişti. Ben eşimde çok faydasını görüşmüştüm ama sabırlı olacaksın illa herşeyin bir zamanı var. Bende sizin duacınızım Rabbim inşallah hepimizin gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin..

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm benım dediğin gibi allahın takdiri olurunamı bıraksan aceba belkı senın ıcın daha hayırlı olcak cnm benım......çok şükür bır sıkıntın yok olcak korunmadan ılk üç olmaması normal bence bu ay dene bakalım olur ınşallah....

Çok sagol cnm bnm bi yerde okudum şimdi tavsiyen üzere ya vedüdül camîî diye olunursa daha tesirli olurmuş okumaya baslicam hayırlısı neyse o olsun

birde ben kaldım cinsiyeti öğrenmeyen ben sizin kadar aktif değilim ama okuyorum yazdıklarınızı benim 14+0 ve 3 hafta sonra doktor randevum var sizinkiler kaç haftalık oldu hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünüzdekini versin

bahar ın adına da çok mutlu oldum 3 çiçek 1 böcek olacak sağlıcakla kavuş yavruna inşaallah canım

gijnij sanada çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda sende kavuşursun isteğine herkese bol bol dua ediyorum Rabbim her kulun gönlündekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…