Süper Anneler - 2011

Bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum düşünme diyorum kendime kafam ugulduyor bazen düşünmekten boşa yiipratiyorum kendimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı akşamlar kızlar

diğer mesajlarda bana yöntem deneyip denemediğimi soran arkadaşlar vardı pek yöntem denemedim ama yaptıklarımı anlatayım

ben kendim hiç diyet yapmadım sadece 1 yıldır alkali saka su içiyorduk zaten bebeğide 2 yıldır istiyorduk olmuyordu

hamile kaldığım ay vajen ph ölçmedim alkali beslenmedim aksine bol ayran süt peynir eşimde aynı şekilde beslendi

gebelikten 1 ay önce aşırı akıntı rahatsızlığı ile dk gittim enfeksiyon çok fazla dedi ve ilaç fitil tedavisi gördüm

her ay 14- yada 15. gün deneme yapıyorduk tutturamamıştık gebe kaldıgım ay adetin tam 13. günü deneme oldu ertesi gün asırı kasık ağrısı ve batması yasadım herhalde yumurta çatladı dedim

o ay korunmasız olarak bir adet bitimi birinde 13. gece birde adete yakın oldu muhtemelen 13. gecedeki tuttu

hamile kaldığım ayda RABBİ HEBLİ MİNESSALIHIYN duasını cok okumuştum birde zekeriya a.s duasını bunları hamile haberini aldıktan sonrada elimi karnıma koyup okumaya devam ettim birde yusuf suresini 15-20 gün civarı sayı tutmadım bilmiyorum okudum

diyet ve takviyelere gelince ben kendim hiç bir takviye ilaç almadım ama eşim 4 ay solgar çinko bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum solgar folik asit gnc arginmaks kullndı arginmaksı düzenli kullanmadı genelde sabhları iki tane içti okadar

eşim hamile kalmadan 4 ay önce kilo vermek için diyetisyene gitmeye başlamıştı bu çinkoyu falan vitamin degerleri düşük olduğu için dk vermişti

eşime bol kuru incir fıstık ezmesi kabak çekirdeği ceviz badem diyetisyene gittiği için dk bol süt ayran veriyordu bol balık yedi

Rabbim dediği olur kızlar benim hikayem bu şekilde RABBİM HEPİNİZE GÖNLÜNÜZDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞEY VARSA cevaplarım bildiğim kadarıyla

ama eskilerden teravette hep baba adayının takviyelere 3 ay önceden başlaması gerektiğini ve alınması gerektiğini hep söylüyordu

ama ben cok dua ettim Rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıcakla kucağıma aldığımıda görürüm

herşey gönlünüzce olsun inşallah

bu arada geçen yıl iki kere aşılama denedik ve tutmadı ve değerlerin cok düşük oldugunu öğrendik

Rabbim miniğimizi çok şükür nasip etti

arkadasım bende erkek bebek ıstedıgım ıcın gerıden takıp edıyorum sızı ama sana yazmadan gecemedım
gnjı dını bılgılerı kuvvetlı bırısı o sana fıkır verır kesın dedım ama baktım baska bısey yazmıs dayanamadım.tevbenı et tabı cok önemlı ınsan sınır anında ne dedıgını bılmıyo ama yemının kefaretı dınen 3gun oruc tutmaktı.arka arkaya ara vermeden 3gun oruc tutman lazım.keske etmeseydın ama sınırlenınce oluyo .naçizane yazmak ıstedım

Son düzenleme:
Açık olan kızlar gözünüzü seveyim birşey aklına gelen desin adet sancısı gibi sancim var üç gündür iki gundurde bel ağrısı ölduruyordu bu akşam bobregime kadar vurdu ağrı yoksa taş falan mi yarında pazar offfffff ya

Aa olabilir böbrek ağrısı onun için buscopan var ağrı kesici o iyi geliyor onun haricinde bilmiyorum canım ya

Canım affına sığınarak şunu düzeltmek istiyorum. Dinimizde yemin demek yemin ederim şunu yaparım yada böyle yaparım demek yeminden sayılmaz onun için sadece sadaka vermesi yeterli dedim. Asıl yemin (vallahi billahi tillahi ) bu üçü ile yemin edilirse dediğin gibi kefaretle oruç tutulması gerekiyor. Ve normalde bu herkese söylenmez insan sinir hali ile söylerse bazen dönüşü olmayan durumlar olmuşturabileceği için. Lütfen kusura bakma. Yanlış anlaşılmak istemem

Aa olabilir böbrek ağrısı onun için buscopan var ağrı kesici o iyi geliyor onun haricinde bilmiyorum canım ya

Çok sağol cnm ya yarın da pazar evde o ilaçtan da yokki bi gün daha cekicem mecbur olmadı bi Minoset iciyim ölüyom

Çok sağol cnm ya yarın da pazar evde o ilaçtan da yokki bi gün daha cekicem mecbur olmadı bi Minoset iciyim ölüyom

Canım bir tencerede süt ve maydanoz kaynat biraz üzerine buharına otur onunda faydası var hem Rahimde filan bir sorun varsa onada iyi gelir. Yalnız çok bekleme 5 dk filan sonra sıcak tut kendini.

Canım bir tencerede süt ve maydanoz kaynat biraz üzerine buharına otur onunda faydası var hem Rahimde filan bir sorun varsa onada iyi gelir. Yalnız çok bekleme 5 dk filan sonra sıcak tut kendini.

Tmm cnm bir kereye mahsus mu yapıyım maydonozu

Geçti mi ağrın doktora gitmek gerek bugün pazar ama en azından acilden bir baktır derim canım

sen zaten buradaki bir cok kisiye yol gostermis olacaksin.

benim 1 kizim var. tek iliski bende tutmuyor, guatirim var. ben pek iyi bir ornek degilim. her seyi deneyin, icinizde kalmasin. ancak bu topikte benim bildigim en az 6 kiside maalesef olmadi. erkek istediler, kiz oldu. belki gercekten de, bir arkadasin yazdigi gibi, kimi erkeklerin y sperminde problem vardir. mesela acun ilicalinin 4 kizi varmis, 3 ayri kadindan. ya da 3 kizi olan dolu, ama nedense 3 oglu olan cok az.

velhasil belki umutsuzlukla alakali, neye inancagimi sasirdim. kendim icin en dogrusu kizimin bir kardesi olmasi. kiz ya da erkek su asamada artik cok onemli degil.

tas olsa hic duramazdiniz, dogum sancisindan bile zor oldugu soyleniyor. ancak yine de bir acile gidin, apandisit falan olur. gecmis olsun.

canım aciller bu günler için.ne çekiyosun ağrıyı idrar yolu enf. daolabilir ftık ta.bunu bilemeyiz.duruma göre tedavin başlasın.koş git hemen bence acile.

merhaba hanimlarr
nasilsiniz eskilerden kimlerr varr sohbetinizi ozledimm kimler hamile kimler hazirlik asamasinda
yeni teoriler varmii deyin gayrii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…