- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.581
cnm ben 3,5 tl ye eczaneden aldım bugun 2 lt suya 2 çay kaşığı koydum ona başladım...ingiliz karbonatı aldım bende normal marketten alıyodum bu daha faydalı olur dıye denıyım dedım....
aynı bensın ne olcaksa hemen olsun......
bejnubalım nolur bir daha ki aya daha relax olmaya çalış, çok stres yaptın bu ay, denemelerini, elinden geleni yap ama olsada olur olmasada diye oluruna bırak..... zihnen kendini buna ikna et....... doktorun ne diyor canım denemeler neden sonuçsuz kalıyormuş? :44:
Canım hacı malzemeleri satan bir yerden bulabilirsin reyhanında dediği gibi sahneleri var eve getirince ph sini ölç mutlakaNe biliyimm defnem doktirum kultur smear hersry aldi subataa check up yaptirdigimda. Birak iltihabi mantar fln bile yoktu cok sukur temizdi ... herkes faydasi oldu diyince napiyim yapiyim defnem zarari olmaz...
bence de soğan kürünü dene canım, bi de ilk sayfalarda maydonoz küründen bahsediliyordu cnm gebe kalmayı kolaylaştırıyor deniyordu..... sana uygunu hangisi ise onu dene canım.....
aktardan falan bulabilirmiyiz zemzem suyunu gijnijim?
lenarin canım sende tutmadı sanırım metotlar?kaç çocuk var senin? eeeee ne yapacağız şimdi biz sen böyle söyleyince hayallerim suya düştü.... peki sen şimdi başka bir yöntem, taktik deniyor musun, çocuk istiyor musun?
bende çok merak ediyorum gijnijim genetiğin sonuçlarını?......
Bacım ben hep varımda asıl sen neredesin? En son sınıfta kalcaksınAlevim maşallah toparlanmişsîn aramızdasin canım
bu arada zemzem suyunun pH i 10 muş arkadaşlar hac malzemeleri satılan yerlerde oluyomuş ama bazen sahtesini satiyolarmiş
Gijnijim bir kaç gündür sana çok yazmak istiyorum fakat nasip olmadı... Çok çok geçmiş olsun tatlım...hakkında hayırlısı olsun, eğer cinsiyeti erkekse, çevremde çok sık rastladığım bir olaydan bahsedeceğim.bazı şeyler (........)anne karnındaki erkek bebekleri katlediyorlar...hani bahsetmiştinya gebeliğin belli,belirsizdi ,sanada sıkıntı veriyorlardı,,,burda öyle olaylara maruz kalan kadınları hocalarda okutup aynı hocalar nuska yapıp göbeğinde dolayarak gebelikten önce takıyosun,bebek doğunca ipi kesiyosun.nuskayı çıkarıyosun.. Bende yaptırmayı düşünüyorım...
Canım en baştada yazmıştım bana üç harfliler karışıyor diye bu seferde öyle oldu ama bebeğin cinsiyetini bilmeden bişe diyemiycem ocakta düşük olanında hoca bana muska ve ip yapmıştı ona rağmen düştü bu seferde Allaha bıraktım nasip olacaksa her şekilde olur dedim ama demekki var bir hayır. Bu arada neden yemineediyorsun boşu boşuna adam zor durumda olmasa gitmez demekki. Sadaka vermen lazım tevbede et güzelce.
Canlarım moralim bozuk,,,, geçen ayı boş geçtim,dr um geçme denemeyi yap,kürtaş olmadın verimli olur demişti...nasip işte çin takvimi yüzünden mayıs bekledim, hemde 2 ayrı çin takviminde bile erkek diyordu, koca senede tek mayıs da birleşmişlerdi. Takviye diyet folik asit herşey rayındaydı adetimin 4 günündeydim mayısın 3.yumluyodum..ve fakat koca gitti istanbula. Gitme dedim.... işlerim var gitmem lazım dedi...bende çok kızdım ve gidersen yemin ettim beni bu evde bulamazsın dedim. Ama yine gitti.... Yemin ettim kızlar napcam ... ailevi durumlar yüzünden gitmesi gerekti....aslında 1 haftadan dünya kopmazdıı,çok kırıldım
bejnubalım nolur bir daha ki aya daha relax olmaya çalış, çok stres yaptın bu ay, denemelerini, elinden geleni yap ama olsada olur olmasada diye oluruna bırak..... zihnen kendini buna ikna et....... doktorun ne diyor canım denemeler neden sonuçsuz kalıyormuş? :44:
Canım hacı malzemeleri satan bir yerden bulabilirsin reyhanında dediği gibi sahneleri var eve getirince ph sini ölç mutlaka
Bacım ben hep varımda asıl sen neredesin? En son sınıfta kalcaksın
Canım en baştada yazmıştım bana üç harfliler karışıyor diye bu seferde öyle oldu ama bebeğin cinsiyetini bilmeden bişe diyemiycem ocakta düşük olanında hoca bana muska ve ip yapmıştı ona rağmen düştü bu seferde Allaha bıraktım nasip olacaksa her şekilde olur dedim ama demekki var bir hayır. Bu arada neden yemineediyorsun boşu boşuna adam zor durumda olmasa gitmez demekki. Sadaka vermen lazım tevbede et güzelce.
Alevim benim internet yoktu yazamadım internet buldukça okudum takipteyim sınav yaparsanız geçerim
Açık olan kızlar gözünüzü seveyim birşey aklına gelen desin adet sancısı gibi sancim var üç gündür iki gundurde bel ağrısı ölduruyordu bu akşam bobregime kadar vurdu ağrı yoksa taş falan mi yarında pazar offfffff ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadasım bende erkek bebek ıstedıgım ıcın gerıden takıp edıyorum sızı ama sana yazmadan gecemedım
gnjı dını bılgılerı kuvvetlı bırısı o sana fıkır verır kesın dedım ama baktım baska bısey yazmıs dayanamadım.tevbenı et tabı cok önemlı ınsan sınır anında ne dedıgını bılmıyo ama yemının kefaretı dınen 3gun oruc tutmaktı.arka arkaya ara vermeden 3gun oruc tutman lazım.keske etmeseydın ama sınırlenınce oluyo .naçizane yazmak ıstedım
Aa olabilir böbrek ağrısı onun için buscopan var ağrı kesici o iyi geliyor onun haricinde bilmiyorum canım ya
Çok sağol cnm ya yarın da pazar evde o ilaçtan da yokki bi gün daha cekicem mecbur olmadı bi Minoset iciyim ölüyom
Alevim benim internet yoktu yazamadım internet buldukça okudum takipteyim sınav yaparsanız geçerim
Kaynanam salı günü gidiyor özgürüm özgürüm. Sen ozaman gör sınavı
Canım bir tencerede süt ve maydanoz kaynat biraz üzerine buharına otur onunda faydası var hem Rahimde filan bir sorun varsa onada iyi gelir. Yalnız çok bekleme 5 dk filan sonra sıcak tut kendini.
Kaynanam salı günü gidiyor özgürüm özgürüm. Sen ozaman gör sınavı
Senin adına sevindim kendi adıma korkmaya başladım
Açık olan kızlar gözünüzü seveyim birşey aklına gelen desin adet sancısı gibi sancim var üç gündür iki gundurde bel ağrısı ölduruyordu bu akşam bobregime kadar vurdu ağrı yoksa taş falan mi yarında pazar offfffff ya
Geçti mi ağrın doktora gitmek gerek bugün pazar ama en azından acilden bir baktır derim canım
Canım çok sağol. Bebeği genetiğe yolladık sonuç 10 güne çıkar ona göre ne olduğu çıkacak ortaya ona göre nasıl bir yol çizeceğiz belli olacak. Bakalım bizim bebeğin cinsiyeti belli olsun ona göre yöntemlere devammı tamamı dicem
lenarin canım sende tutmadı sanırım metotlar?kaç çocuk var senin? eeeee ne yapacağız şimdi biz sen böyle söyleyince hayallerim suya düştü.... peki sen şimdi başka bir yöntem, taktik deniyor musun, çocuk istiyor musun?
bende çok merak ediyorum gijnijim genetiğin sonuçlarını?......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?