Süper Anneler - 2011

bahaaaaaaaarrrrrr canim facedende yazmistim ama olsun buradanda yazayim cook tebrik ederim ben gunu falan birakta duanin gucune coook inaniyorummm sen cok ihlasli bir insandin rabbim nasip etmis ne mutlu sana tevekkulun tammis demekki
ben dilimle rabbime tevekkul ederken zihnim hep baska seylerden medet umuyordu zaten simdide regl sonu deneyecem relaxxx yanii

Canimsin cok sagol stresi bırak bolca dua et doktor takibi su bu hepsi faso inşallah allahım tüm isteyenlerin gonlundekini nasip etsin açılan ellerimizi boş çevirmesin hersey gönlünde olsun

canım aciller bu günler için.ne çekiyosun ağrıyı idrar yolu enf. daolabilir ftık ta.bunu bilemeyiz.duruma göre tedavin başlasın.koş git hemen bence acile.

Çok sagolasın cnm kum galiba daha öncede olmuştu aşırı su içiyorum iyi geliyor hafifledi yarın gidicem dr a uyuz kocam götürmez şimdi kavgaliyiz fena halde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben çevremde bir çok kişiyi göz önünde bulundurdum. Bazı erkekler kıza bazıları erkeğe yatkın. Aynı şekilde kadında kimisi kızı daha çok çekiyor yum kimisinin erkek. Bizim en yakın komşu babası 4 hanım ile evlenmiş 13 kızı var ve hiç oğlu olmadı. Bizim Dayı var ilk karısı 6 kız hiç erkek yokikinci karısı 7 erkek hiç kız yok üçüncü karısıda 2 kız 2 erkek. Daha bir çok örnek varda tek tek yazılmıyor. İşte burada Allah'ın kudreti ve isteği devreye giriyor.

Evet canım bir defa yapacaksın inşallah faydasını görürsün

merhaba hanimlarr
nasilsiniz eskilerden kimlerr varr sohbetinizi ozledimm kimler hamile kimler hazirlik asamasinda
yeni teoriler varmii deyin gayrii

orkıdem selam tesaduf acdım ıyıkıde acmısım senı gördum.nasılsın canım ıyımısın.bebek nasıl.ne kadar oldu.zaman nasılda gecıyor deılmı.neler yapıyosun anlat bıraz bende merak ettım eskı arkadasları.kımse gelmıyor fazla

Hepinize merhaba kizlar giremyrm rahatsizim bugunlerde miden cok bulaniyr halsizim birde benim oglan cok yoruyr bizi dusunmuyr degi
im sanki birini hallettim de ikinciye geldi sira Bu aralar henuz 6 haftalik olan bebisin cinsiyetin merak ediyrm daha erken nasil ogrenrm acaba... ben yumurtlama hesabiyla deneme yaptim yani yumurtlamadn galiba bir gun oncesine kadar 3 gun ust uste denedik insallah sonuc kizdir demekten alamiyrm kendimi cooook istyrm coook

dortycim sen nasılsın deneme falan yapıyor musun?

Tornado bende sendenim kuzu kiz,istiyorum ama nasip biz daha denemelere baslamadik yontemleri ogrenmeye calisiyorum bide kocami razı etmem lazım ikinciye şiddetle karsi çünkü Allah hayirlisiyla saglikli bereketli bir kiz nasip Eder sana da bana da

Son düzenleme:

Insallah zeynocum sanada banada nasip olur esinide ne yap ne et ikna et buda zor bir durum zaten iki cocuktan ne cikar birde kardessiz olur mu hic yazik insallah rabbim gonlune gore versin ben yumurtlama oncesi sik iliski denemeye calistim bakalim nasip

merhaba hanimlarr
nasilsiniz eskilerden kimlerr varr sohbetinizi ozledimm kimler hamile kimler hazirlik asamasinda
yeni teoriler varmii deyin gayrii
Nerelerdesin özlettin kendini ben hamileyim canım bugün 12+0olacağım ve cuma doktora gideceğim ikili test için inşallah güzel çıkar sonuçlarım ve cinsiyeti belli olur ama benim doktorum soylemez belkide bende fotosunu koyarim canım sen Nub dan anliyordun bizede bakarsın olurmu ..Allaha emanet ol

Ilk günler olur canım sabırlı ol Allah hasretiyle yandığın o güzel prensesi sana nasip eder inşallah ...

Merhabalar kizlar
İnternette bir araştırma yaparken (almanca) bir siteyle karşılaştım
Ovulasyon hesaplaması ama kız yada erkek bebege hamile kalma günlerini liste seklinde gösteriyor,belki daha önce farkeden arkadaslar vardır bilmiyorum ama benim ilgimi çekti paylaşmak istedim.
Sadece son adet tarihini ve adet döngünü yazıyorsun.aslinda ovulasyon testleriyle bizde hesapliyoruz ama böyle cok hoşuma gitti. Hamile kalmış cinsiyetini öğrenmek isteyen yada cinsiyet belirlemek isteyen arkadaslar icin seve seve bakarim..

dortycim sen nasılsın deneme falan yapıyor musun?

canım ıyıyım çok sukur.ben deneme yapmıyorum.benden geçti artık.zaten diş sorunum vardı.ımplant takıldı hazıranda kısmetse diş taklacak.cerrahı mudahale oluyor ya.zaten ıstesemde yapamazmısım.kısmet artık.sen nasılsın ne yapıyosun bebek nasıl.ıyımısın

Amiiiiiiiiiin inşallah cnm sağlıklı hayırlı bereketli salihalardan bi kiz,evlat diliyorum Allah tan hayirlisiysa nasip etsin inşallah

Nasıl bakılıyor cnm ne tarih veriyoruz

Nasıl bakılıyor cnm ne tarih veriyoruz

Canim sadece son adet tarihinin ilk günü ve iki adet arasındaki zaman aralığını.takvim üzerinde listelenmis olarak cikiyor.

Birde bazı arkadaslar özelden mesaj atıyorlar maalesef cevap yazamiyorum eski kimligimle geçemiyorum bu hesabimida yeni actım 25 yorumu daha asmadigimdan dolayı engelleniyor.sanmayinki ilgilenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…