- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.601
hayırlı akşamlar kızlar
diğer mesajlarda bana yöntem deneyip denemediğimi soran arkadaşlar vardı pek yöntem denemedim ama yaptıklarımı anlatayım
ben kendim hiç diyet yapmadım sadece 1 yıldır alkali saka su içiyorduk zaten bebeğide 2 yıldır istiyorduk olmuyordu
hamile kaldığım ay vajen ph ölçmedim alkali beslenmedim aksine bol ayran süt peynir eşimde aynı şekilde beslendi
gebelikten 1 ay önce aşırı akıntı rahatsızlığı ile dk gittim enfeksiyon çok fazla dedi ve ilaç fitil tedavisi gördüm
her ay 14- yada 15. gün deneme yapıyorduk tutturamamıştık gebe kaldıgım ay adetin tam 13. günü deneme oldu ertesi gün asırı kasık ağrısı ve batması yasadım herhalde yumurta çatladı dedim
o ay korunmasız olarak bir adet bitimi birinde 13. gece birde adete yakın oldu muhtemelen 13. gecedeki tuttu
hamile kaldığım ayda RABBİ HEBLİ MİNESSALIHIYN duasını cok okumuştum birde zekeriya a.s duasını bunları hamile haberini aldıktan sonrada elimi karnıma koyup okumaya devam ettim birde yusuf suresini 15-20 gün civarı sayı tutmadım bilmiyorum okudum
diyet ve takviyelere gelince ben kendim hiç bir takviye ilaç almadım ama eşim 4 ay solgar çinko bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum solgar folik asit gnc arginmaks kullndı arginmaksı düzenli kullanmadı genelde sabhları iki tane içti okadar
eşim hamile kalmadan 4 ay önce kilo vermek için diyetisyene gitmeye başlamıştı bu çinkoyu falan vitamin degerleri düşük olduğu için dk vermişti
eşime bol kuru incir fıstık ezmesi kabak çekirdeği ceviz badem diyetisyene gittiği için dk bol süt ayran veriyordu bol balık yedi
Rabbim dediği olur kızlar benim hikayem bu şekilde RABBİM HEPİNİZE GÖNLÜNÜZDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞEY VARSA cevaplarım bildiğim kadarıyla
ama eskilerden teravette hep baba adayının takviyelere 3 ay önceden başlaması gerektiğini ve alınması gerektiğini hep söylüyordu
ama ben cok dua ettim Rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıcakla kucağıma aldığımıda görürüm
herşey gönlünüzce olsun inşallah
Azaldı ama gecmedi cnm ya bol şu içiyorum iyi geliyor şu an gijnjn dediginide yapicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bahaaaaaaaarrrrrrcanim facedende yazmistim ama olsun buradanda yazayim cook tebrik ederim ben gunu falan birakta duanin gucune coook inaniyorummm sen cok ihlasli bir insandin rabbim nasip etmis ne mutlu sana tevekkulun tammis demekki
ben dilimle rabbime tevekkul ederken zihnim hep baska seylerden medet umuyorduzaten simdide regl sonu deneyecem relaxxx yanii
canım aciller bu günler için.ne çekiyosun ağrıyı idrar yolu enf. daolabilir ftık ta.bunu bilemeyiz.duruma göre tedavin başlasın.koş git hemen bence acile.
sen zaten buradaki bir cok kisiye yol gostermis olacaksin.
benim 1 kizim var. tek iliski bende tutmuyor, guatirim var. ben pek iyi bir ornek degilim. her seyi deneyin, icinizde kalmasin. ancak bu topikte benim bildigim en az 6 kiside maalesef olmadi. erkek istediler, kiz oldu. belki gercekten de, bir arkadasin yazdigi gibi, kimi erkeklerin y sperminde problem vardir. mesela acun ilicalinin 4 kizi varmis, 3 ayri kadindan. ya da 3 kizi olan dolu, ama nedense 3 oglu olan cok az.
velhasil belki umutsuzlukla alakali, neye inancagimi sasirdim. kendim icin en dogrusu kizimin bir kardesi olmasi. kiz ya da erkek su asamada artik cok onemli degil.
Çok sagolasın cnm kum galiba daha öncede olmuştu aşırı su içiyorum iyi geliyor hafifledi yarın gidicem dr a uyuz kocam götürmez şimdi kavgaliyiz fena halde
Senin adına sevindim kendi adıma korkmaya başladım
Korkma Allah'ın izniyle herşeyi atlatacağız
Korkma Allah'ın izniyle herşeyi atlatacağız
Amin inşallah
merhaba hanimlarr
nasilsiniz eskilerden kimlerr varr sohbetinizi ozledimm kimler hamile kimler hazirlik asamasinda
yeni teoriler varmiideyin gayrii
merhaba hanimlarr
nasilsiniz eskilerden kimlerr varr sohbetinizi ozledimm kimler hamile kimler hazirlik asamasinda
orkıdem selam tesaduf acdım ıyıkıde acmısım senı gördum.nasılsın canım ıyımısın.bebek nasıl.ne kadar oldu.zaman nasılda gecıyor deılmı.neler yapıyosun anlat bıraz bende merak ettım eskı arkadasları.kımse gelmıyor fazla
Hepinize merhaba kizlar giremyrm rahatsizim bugunlerde miden cok bulaniyr halsizim birde benim oglan cok yoruyr bizi dusunmuyr degi
im sanki birini hallettim de ikinciye geldi siraBu aralar henuz 6 haftalik olan bebisin cinsiyetin merak ediyrm daha erken nasil ogrenrm acaba... ben yumurtlama hesabiyla deneme yaptim yani yumurtlamadn galiba bir gun oncesine kadar 3 gun ust uste denedik insallah sonuc kizdir demekten alamiyrm kendimi cooook istyrm coook
Tornado bende sendenim kuzu kiz,istiyorum ama nasip biz daha denemelere baslamadik yontemleri ogrenmeye calisiyorum bide kocami razı etmem lazım ikinciye şiddetle karsi çünkü Allah hayirlisiyla saglikli bereketli bir kiz nasip Eder sana da bana da
Nerelerdesin özlettin kendini ben hamileyim canım bugün 12+0olacağım ve cuma doktora gideceğim ikili test için inşallah güzel çıkar sonuçlarım ve cinsiyeti belli olur ama benim doktorum soylemez belkide bende fotosunu koyarim canım sen Nub dan anliyordun bizede bakarsın olurmu ..Allaha emanet olmerhaba hanimlarr
Hepinize merhaba kizlar giremyrm rahatsizim bugunlerde miden cok bulaniyr halsizim birde benim oglan cok yoruyr bizi dusunmuyr degi
im sanki birini hallettim de ikinciye geldi siraBu aralar henuz 6 haftalik olan bebisin cinsiyetin merak ediyrm daha erken nasil ogrenrm acaba... ben yumurtlama hesabiyla deneme yaptim yani yumurtlamadn galiba bir gun oncesine kadar 3 gun ust uste denedik insallah sonuc kizdir demekten alamiyrm kendimi cooook istyrm coook
dortycim sen nasılsın deneme falan yapıyor musun?
Insallah zeynocum sanada banada nasip olur esinide ne yap ne et ikna et buda zor bir durum zaten iki cocuktan ne cikar birde kardessiz olur mu hic yazik insallah rabbim gonlune gore versin ben yumurtlama oncesi sik iliski denemeye calistim bakalim nasip
Merhabalar kizlar
İnternette bir araştırma yaparken (almanca) bir siteyle karşılaştım
Ovulasyon hesaplaması ama kız yada erkek bebege hamile kalma günlerini liste seklinde gösteriyor,belki daha önce farkeden arkadaslar vardır bilmiyorum ama benim ilgimi çekti paylaşmak istedim.
Sadece son adet tarihini ve adet döngünü yazıyorsun.aslinda ovulasyon testleriyle bizde hesapliyoruz ama böyle cok hoşuma gitti. Hamile kalmış cinsiyetini öğrenmek isteyen yada cinsiyet belirlemek isteyen arkadaslar icin seve seve bakarim..
Nasıl bakılıyor cnm ne tarih veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?