Süper Anneler - 2011

Bana bakabilirmisin hamile degilim kiz istiyorum Allah nasip ederse sat 8 nisan adet aralığı 26 gün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

SAT ilk günü => 22.04.2014 olan arkadasım döngünü 28-29 diye yazmissin.
Döngünü 28 olarak girdim
Hamile kalma sansin Mayıs'ın 2 sinden 8 kadar.
Kız cocuk icin 3 mayis
Ovülasyon ve erkek cocukicin 6 Mayıs gösteriyor
Eger döngün 29 ise tarihler +1 oluyor örn/ kız cocuk 4 Mayıs
Ov. Ve erkek cocuk 7 Mayıs
Rabbim herkesin gönlüne göreversin,gônlümüzdekini bize hayırlı kılsın ins.

Canlarım benim,ilginiz için çok mutlu oldum, ben vallahi billahi dedim, tillahi demedim,,, böyle oluncada 3 gün oruç tutmak mı gerekiyo...yada ben en iyisi anacığımın evine gideyim.biraz dinlenmiş olurum.kendimi çok yorgun hissediyorum...

Bana bakabilirmisin hamile degilim kiz istiyorum Allah nasip ederse sat 8 nisan adet aralığı 26 gün

Canim Nisan'ın 17 si kız cocuk icin uygunmus.ovulasyon ve erkek bebek icinde ayin 20 siymisumarim 17 sinde olmuştur

Mayisin 4 ünde gelecek adet olma tarihin görülüyor
Hamile kalma sansin 12 -18 mayisa kadar
Kız cocuk =>13 Mayıs
Ov.ve erkek bebek =>16 Mayıs
Rabbim gönlüne göre versin ins

Evet canım öyle demen bile üç gün oruç tutmak zorundasın. İşte biz bazen sinir halinde öyle şeyler yapıyoruzki tüm ipleri koparıyoruz. Adamın biri sinir halinde karısını boşuyor aslında boşanmakta öyle boş oldum demeklede olmuyor onunda teferruatlı çok. Adam pişman oluyor ama yeniden karı ile evlenebilmesi için önce karısının bir başkası ile bir gece evli kalması lazım mecbur buna katlanarak karıyı başkasıyla halvete koyuyor sabah kalkıyor ne adam var ortada nede kadın. Karısı bir mektup yazmış öyle sinirlenince beni boşayan bir erkeğe değil. Yatakta mutlu edecek bir erkeğe ihtiyacımvar diye. Yani kısaca bu dini konularda çok hata yapıyoruz. Yanlış anlama senin için değil bunu genel olarak ve kendim içinde söylüyorum. Lütfen çok daha dikkatli olalım. Bazen geri dönüşü olmayan yollara gitmeyelim

Çok sagolasin cnm bu tarihleri yaziyim sanırım ayın 20 sinde şüpheli bi durum oldu hayırlısı artik gerçek 4 mayısta belli olcak :what: bide haziran temmuz için bakabilirmisin rica etsem

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.

Kizlar az once esimle boludan geldik cuma gunu kaplicaya gitmistik fiziksel ve ruhsal olarak cok faydasini gordum kendimi yenilenmis hissediyorum. Size bir sorum olacak. Internette bir ov gunu hesaplayicisi buldum 3 aydir ov gunlerimi hic sasmadan buldu bu hesaplayiciya gore 1 mayis yumurtlama gunum. Tam bu gun deneme yapmam gerekiyor ama o gun kandil. Kandil gunu deneme olmasinin bir sakincasi olur mu?

kızlar merhaba;
önceki topiği ve süper anneler topiğini bir haftadır okuyorum. Tek aklıma takılan şu takvim hesaplamaları özellikle bioritm.... 6 ay önce bir bebek kaybım var. 6 aylık korunma sonrası tekrar bebek sahibi olmak istiyoruz. Bir kızım var Allah'ım bağışlasın. Bilgilerimi yazsam ve rica etsem benim içinde kız ve erkek bebek için cinsiyet tahmin testlerini bilenler yapabilir mi? Mayıs ayında çalışmalara başlayacağız önerilerinizle. Bu topiklere emeği geçmiş geçecek herkese çok teşekkürler, Allah'ım gönlünüze göre sağlıklı evlatlar, dertlerinize derman versin inşallah...

Benim doğum tarihim: 05.05.1980
Eşimin : 02.05.1970
Sat: 14.04.2014
adet döngüm: 28 gün
Adet görme süresi normalde 5, max. 6 gün

Canım günahı yok hatta o gece yapılacak duaları yapar ve o günün hürmetine dua et inşallah Rabbim kabul eder.

cnm banada bakarmısın....
son sat:22.04.2014
adet döngusu 26.28....mayıs ayı ve hazıran ıçın tşkler

Canım günahı yok hatta o gece yapılacak duaları yapar ve o günün hürmetine dua et inşallah Rabbim kabul eder.

Canımmm o kadar mutluyum ki az önce kasık ağrısı hissettim tuvalete gittim şeffaf uzayan akıntım gelmiş hemen ov testi yaptım anında 2.çizgi kopkoyu çıktı. bugun yumurtladım bu gece deneme olacak inşallah allahıma bin şükür perşembe gecesini ibadetle geçirmek istiyordum öylede olacak. şimdi senden akıl istiyorum facede bir arkadaş ov testi kullandım çift cizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üstte ilişki oldu demişti sanırım dilaydı adı şimdi oğluna hamile bende öyle yapayım mı bugun salı ve çarsamba yapayım mı geçen ay tek denedim olmadı bu ay 3 gün yapayım diyorum sence fikrin ne ???

Evet canım dilaydı aynen öyle yapmıştı sende dene olur inşallah çünkü tek seferde senin için çok zor olur. Bak sen perşembe gününü düşündün Allah onun hürmetine nasılda erkenden güzel bir yol açtı hadi hayırlısı olsun.

Aynen öyle Allahın kudreti isteği devreye giriyor...lakin dayınıza çok şaşırdım,,,17 çocuk ğun ayrı ayrı eğitim ve diğer masraflarıyla ilgilenebiliyormu yetebiliyormu inan film gibi,,,burda herkez 4.ye niyetlendiğim için beni fena halde eleştiriyor lar...

Canım gerçi eşim mayısın ilk günlerinde burda olamayacak ama sen yine bak belki süpriz yapar bana 23 nisan sat günü 25 günde bir oluyorum... Erkek günü hangi gün acaba,,,

Haklısın. Tatlım, ama bazen beni öyle çıldırtıyorki afedersiniz. Ama kendimi öküzle evli hissediyorum... Bu evliliği hep idare eden ben oldum... Birbirimizi çok seviyoruz ama genelde anlaşamıyoruz,,,maddi sıkıntımız hiç yok,ama omuzlarıma yüklediği yük ağır, çok kez huyundan sebep boşanmak istedim,,, çocuklar hep engelim oldu.imtihan deyip sabır dedim,bakalım döneceği zaman dananın kuyruğu kopacak...

Eylülüm sılam,,,, çok teşekkürler canım... Bakalım benim durum şu sıralar muamma...çok sinir letti beni ağzımdan birden yemin çıktı....telafisini muhtemelen dediğiniz gibi yaparım fakat anneme gitmeyi de düşünmüyo değilim...

Canım gerçi eşim mayısın ilk günlerinde burda olamayacak ama sen yine bak belki süpriz yapar bana 23 nisan sat günü 25 günde bir oluyorum... Erkek günü hangi gün acaba,,,

Canim Mayıs'ın 4 ü pazar erkek gunuymus.esin evde olmazsa bugunlerde gelecek adet tarihin 18 mayis ve Mayıs'ın 29 uda gelecek ovulasyon-erkek bebek tarihin canim ins oglusunu kucağına alırsın canim

Birde hüzün çiçeği 73 canim adet döngüsü cok önemli 1 günde bile tarihler değişiyor tam bı sayi söyle bakicam

Canim benim icinde aynı şey geçerli
Hatta ogün oruç tutmak istiyordum ama iptal edecegim.
Eger günah mı diye endişeleniyorsan Hayir,günah degil.hocalardan dinlediğim kadarı öyle bir gunü firsat olarak düsünüp daha cok ibadetle ve duayla geçirmek daha iyi dedi
Bizde duamizida eder ins bebegimiz icinde adım atarız :}

Merhabalar forumu takip edenler,
pH olayına çok taktım. Eğer doğru ölçebildiysem bayağı bir asidiğim. Beslenmeyle pH çok fazla artmayacak gibi.
On tane çeşitli değeri ölçen (içinde de pH olan) idrarda ölçen test almıştım.
Karbonutlu su ve sirkeli su ile hangi kısımların neyi ölçtüğünü tesbit etmeye çalıştım. ..
Sonuç olarak vajen çok asidik. Nasıl alkali olacak bilmiyorum.
Alkali beslenmeye çalışıyorum ve her gün karbonatlı su içiyorum. Ekstralara ihtiyaç olacak anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…