- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.621
Canim sadece son adet tarihinin ilk günü ve iki adet arasındaki zaman aralığını.takvim üzerinde listelenmis olarak cikiyor.
Birde bazı arkadaslar özelden mesaj atıyorlar maalesef cevap yazamiyorum eski kimligimle geçemiyorum bu hesabimida yeni actım 25 yorumu daha asmadigimdan dolayı engelleniyor.sanmayinki ilgilenmiyorum.
Canım affına sığınarak şunu düzeltmek istiyorum. Dinimizde yemin demek yemin ederim şunu yaparım yada böyle yaparım demek yeminden sayılmaz onun için sadece sadaka vermesi yeterli dedim. Asıl yemin (vallahi billahi tillahi ) bu üçü ile yemin edilirse dediğin gibi kefaretle oruç tutulması gerekiyor. Ve normalde bu herkese söylenmez insan sinir hali ile söylerse bazen dönüşü olmayan durumlar olmuşturabileceği için. Lütfen kusura bakma. Yanlış anlaşılmak istemem
Bana bakabilirmisin hamile degilim kiz istiyorum Allah nasip ederse sat 8 nisan adet aralığı 26 gün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarım benim,ilginiz için çok mutlu oldum, ben vallahi billahi dedim, tillahi demedim,,, böyle oluncada 3 gün oruç tutmak mı gerekiyo...yada ben en iyisi anacığımın evine gideyim.biraz dinlenmiş olurum.kendimi çok yorgun hissediyorum...
Canim Nisan'ın 17 si kız cocuk icin uygunmus.ovulasyon ve erkek bebek icinde ayin 20 siymisumarim 17 sinde olmuştur
Mayisin 4 ünde gelecek adet olma tarihin görülüyor
Hamile kalma sansin 12 -18 mayisa kadar
Kız cocuk =>13 Mayıs
Ov.ve erkek bebek =>16 Mayıs
Rabbim gönlüne göre versin ins
SAT ilk günü => 22.04.2014 olan arkadasım döngünü 28-29 diye yazmissin.
Döngünü 28 olarak girdim
Hamile kalma sansin Mayıs'ın 2 sinden 8 kadar.
Kız cocuk icin 3 mayis
Ovülasyon ve erkek cocukicin 6 Mayıs gösteriyor
Eger döngün 29 ise tarihler +1 oluyor örn/ kız cocuk 4 Mayıs
Ov. Ve erkek cocuk 7 Mayıs
Rabbim herkesin gönlüne göreversin,gônlümüzdekini bize hayırlı kılsın ins.
Kizlar az once esimle boludan geldik cuma gunu kaplicaya gitmistik fiziksel ve ruhsal olarak cok faydasini gordum kendimi yenilenmis hissediyorum. Size bir sorum olacak. Internette bir ov gunu hesaplayicisi buldum 3 aydir ov gunlerimi hic sasmadan buldu bu hesaplayiciya gore 1 mayis yumurtlama gunum. Tam bu gun deneme yapmam gerekiyor ama o gun kandil. Kandil gunu deneme olmasinin bir sakincasi olur mu?
Merhabalar kizlar
İnternette bir araştırma yaparken (almanca) bir siteyle karşılaştım
Ovulasyon hesaplaması ama kız yada erkek bebege hamile kalma günlerini liste seklinde gösteriyor,belki daha önce farkeden arkadaslar vardır bilmiyorum ama benim ilgimi çekti paylaşmak istedim.
Sadece son adet tarihini ve adet döngünü yazıyorsun.aslinda ovulasyon testleriyle bizde hesapliyoruz ama böyle cok hoşuma gitti. Hamile kalmış cinsiyetini öğrenmek isteyen yada cinsiyet belirlemek isteyen arkadaslar icin seve seve bakarim..
Canım günahı yok hatta o gece yapılacak duaları yapar ve o günün hürmetine dua et inşallah Rabbim kabul eder.
Canımmm o kadar mutluyum ki az önce kasık ağrısı hissettim tuvalete gittim şeffaf uzayan akıntım gelmiş hemen ov testi yaptım anında 2.çizgi kopkoyu çıktı. bugun yumurtladım bu gece deneme olacak inşallah allahıma bin şükür perşembe gecesini ibadetle geçirmek istiyordum öylede olacak. şimdi senden akıl istiyorum facede bir arkadaş ov testi kullandım çift cizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üstte ilişki oldu demişti sanırım dilaydı adı şimdi oğluna hamile bende öyle yapayım mı bugun salı ve çarsamba yapayım mı geçen ay tek denedim olmadı bu ay 3 gün yapayım diyorum sence fikrin ne ???
Aynen öyle Allahın kudreti isteği devreye giriyor...lakin dayınıza çok şaşırdım,,,17 çocuk ğun ayrı ayrı eğitim ve diğer masraflarıyla ilgilenebiliyormu yetebiliyormu inan film gibi,,,burda herkez 4.ye niyetlendiğim için beni fena halde eleştiriyor lar...Ben çevremde bir çok kişiyi göz önünde bulundurdum. Bazı erkekler kıza bazıları erkeğe yatkın. Aynı şekilde kadında kimisi kızı daha çok çekiyor yum kimisinin erkek. Bizim en yakın komşu babası 4 hanım ile evlenmiş 13 kızı var ve hiç oğlu olmadı. Bizim Dayı var ilk karısı 6 kız hiç erkek yokikinci karısı 7 erkek hiç kız yok üçüncü karısıda 2 kız 2 erkek. Daha bir çok örnek varda tek tek yazılmıyor. İşte burada Allah'ın kudreti ve isteği devreye giriyor.
Canim sadece son adet tarihinin ilk günü ve iki adet arasındaki zaman aralığını.takvim üzerinde listelenmis olarak cikiyor.
Birde bazı arkadaslar özelden mesaj atıyorlar maalesef cevap yazamiyorum eski kimligimle geçemiyorum bu hesabimida yeni actım 25 yorumu daha asmadigimdan dolayı engelleniyor.sanmayinki ilgilenmiyorum.
Evet canım öyle demen bile üç gün oruç tutmak zorundasın. İşte biz bazen sinir halinde öyle şeyler yapıyoruzki tüm ipleri koparıyoruz. Adamın biri sinir halinde karısını boşuyor aslında boşanmakta öyle boş oldum demeklede olmuyor onunda teferruatlı çok. Adam pişman oluyor ama yeniden karı ile evlenebilmesi için önce karısının bir başkası ile bir gece evli kalması lazım mecbur buna katlanarak karıyı başkasıyla halvete koyuyor sabah kalkıyor ne adam var ortada nede kadın. Karısı bir mektup yazmış öyle sinirlenince beni boşayan bir erkeğe değil. Yatakta mutlu edecek bir erkeğe ihtiyacımvar diye. Yani kısaca bu dini konularda çok hata yapıyoruz. Yanlış anlama senin için değil bunu genel olarak ve kendim içinde söylüyorum. Lütfen çok daha dikkatli olalım. Bazen geri dönüşü olmayan yollara gitmeyelim
Eylülüm sılam,,,, çok teşekkürler canım... Bakalım benim durum şu sıralar muamma...çok sinir letti beni ağzımdan birden yemin çıktı....telafisini muhtemelen dediğiniz gibi yaparım fakat anneme gitmeyi de düşünmüyo değilim...arkadasım bende erkek bebek ıstedıgım ıcın gerıden takıp edıyorum sızı ama sana yazmadan gecemedım
gnjı dını bılgılerı kuvvetlı bırısı o sana fıkır verır kesın dedım ama baktım baska bısey yazmıs dayanamadım.tevbenı et tabı cok önemlı ınsan sınır anında ne dedıgını bılmıyo ama yemının kefaretı dınen 3gun oruc tutmaktı.arka arkaya ara vermeden 3gun oruc tutman lazım.keske etmeseydın ama sınırlenınce oluyo .naçizane yazmak ıstedım
Canım gerçi eşim mayısın ilk günlerinde burda olamayacak ama sen yine bak belki süpriz yapar bana 23 nisan sat günü 25 günde bir oluyorum... Erkek günü hangi gün acaba,,,
Kizlar az once esimle boludan geldik cuma gunu kaplicaya gitmistik fiziksel ve ruhsal olarak cok faydasini gordum kendimi yenilenmis hissediyorum. Size bir sorum olacak. Internette bir ov gunu hesaplayicisi buldum 3 aydir ov gunlerimi hic sasmadan buldu bu hesaplayiciya gore 1 mayis yumurtlama gunum. Tam bu gun deneme yapmam gerekiyor ama o gun kandil. Kandil gunu deneme olmasinin bir sakincasi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?