- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.641
Canim benim icinde aynı şey geçerli
Hatta ogün oruç tutmak istiyordum ama iptal edecegim.
Eger günah mı diye endişeleniyorsan Hayir,günah degil.hocalardan dinlediğim kadarı öyle bir gunü firsat olarak düsünüp daha cok ibadetle ve duayla geçirmek daha iyi dedi
Bizde duamizida eder ins bebegimiz icinde adım atarız :}
Hepinize merhaba kizlar giremyrm rahatsizim bugunlerde miden cok bulaniyr halsizim birde benim oglan cok yoruyr bizi dusunmuyr degi
im sanki birini hallettim de ikinciye geldi siraBu aralar henuz 6 haftalik olan bebisin cinsiyetin merak ediyrm daha erken nasil ogrenrm acaba... ben yumurtlama hesabiyla deneme yaptim yani yumurtlamadn galiba bir gun oncesine kadar 3 gun ust uste denedik insallah sonuc kizdir demekten alamiyrm kendimi cooook istyrm coook
merhaba hanimlarr
nasilsiniz eskilerden kimlerr varr sohbetinizi ozledimm kimler hamile kimler hazirlik asamasinda
yeni teoriler varmiideyin gayrii
Merhabalar kizlar
İnternette bir araştırma yaparken (almanca) bir siteyle karşılaştım
Ovulasyon hesaplaması ama kız yada erkek bebege hamile kalma günlerini liste seklinde gösteriyor,belki daha önce farkeden arkadaslar vardır bilmiyorum ama benim ilgimi çekti paylaşmak istedim.
Sadece son adet tarihini ve adet döngünü yazıyorsun.aslinda ovulasyon testleriyle bizde hesapliyoruz ama böyle cok hoşuma gitti. Hamile kalmış cinsiyetini öğrenmek isteyen yada cinsiyet belirlemek isteyen arkadaslar icin seve seve bakarim..
Canlarım benim,ilginiz için çok mutlu oldum, ben vallahi billahi dedim, tillahi demedim,,, böyle oluncada 3 gün oruç tutmak mı gerekiyo...yada ben en iyisi anacığımın evine gideyim.biraz dinlenmiş olurum.kendimi çok yorgun hissediyorum...
Evet canım öyle demen bile üç gün oruç tutmak zorundasın. İşte biz bazen sinir halinde öyle şeyler yapıyoruzki tüm ipleri koparıyoruz. Adamın biri sinir halinde karısını boşuyor aslında boşanmakta öyle boş oldum demeklede olmuyor onunda teferruatlı çok. Adam pişman oluyor ama yeniden karı ile evlenebilmesi için önce karısının bir başkası ile bir gece evli kalması lazım mecbur buna katlanarak karıyı başkasıyla halvete koyuyor sabah kalkıyor ne adam var ortada nede kadın. Karısı bir mektup yazmış öyle sinirlenince beni boşayan bir erkeğe değil. Yatakta mutlu edecek bir erkeğe ihtiyacımvar diye. Yani kısaca bu dini konularda çok hata yapıyoruz. Yanlış anlama senin için değil bunu genel olarak ve kendim içinde söylüyorum. Lütfen çok daha dikkatli olalım. Bazen geri dönüşü olmayan yollara gitmeyelim
Kizlar az once esimle boludan geldik cuma gunu kaplicaya gitmistik fiziksel ve ruhsal olarak cok faydasini gordum kendimi yenilenmis hissediyorum. Size bir sorum olacak. Internette bir ov gunu hesaplayicisi buldum 3 aydir ov gunlerimi hic sasmadan buldu bu hesaplayiciya gore 1 mayis yumurtlama gunum. Tam bu gun deneme yapmam gerekiyor ama o gun kandil. Kandil gunu deneme olmasinin bir sakincasi olur mu?
Canımmm o kadar mutluyum ki az önce kasık ağrısı hissettim tuvalete gittim şeffaf uzayan akıntım gelmiş hemen ov testi yaptım anında 2.çizgi kopkoyu çıktı. bugun yumurtladım bu gece deneme olacak inşallah allahıma bin şükür perşembe gecesini ibadetle geçirmek istiyordum öylede olacak. şimdi senden akıl istiyorum facede bir arkadaş ov testi kullandım çift cizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üstte ilişki oldu demişti sanırım dilaydı adı şimdi oğluna hamile bende öyle yapayım mı bugun salı ve çarsamba yapayım mı geçen ay tek denedim olmadı bu ay 3 gün yapayım diyorum sence fikrin ne ???
Canım herkesin her dediğine bakarsak ömür bir adım ilerlemez. Ve Dayı okadar çocuk kahır çekti şimdi yoğun bakımda ölümle cebelleşiyor tüm çocukları orada başında ama kimse birşey yapamıyor. Yani kısaca bu kadar ısrarcı davranıyoruz kendimizi paraloyoruz ama kime neden değiyormu bunlar muamma.Aynen öyle Allahın kudreti isteği devreye giriyor...lakin dayınıza çok şaşırdım,,,17 çocuk ğun ayrı ayrı eğitim ve diğer masraflarıyla ilgilenebiliyormu yetebiliyormu inan film gibi,,,burda herkez 4.ye niyetlendiğim için beni fena halde eleştiriyor lar...
Haklısın. Tatlım, ama bazen beni öyle çıldırtıyorki afedersiniz. Ama kendimi öküzle evli hissediyorum... Bu evliliği hep idare eden ben oldum... Birbirimizi çok seviyoruz ama genelde anlaşamıyoruz,,,maddi sıkıntımız hiç yok,ama omuzlarıma yüklediği yük ağır, çok kez huyundan sebep boşanmak istedim,,, çocuklar hep engelim oldu.imtihan deyip sabır dedim,bakalım döneceği zaman dananın kuyruğu kopacak...
Merhabalar forumu takip edenler,
pH olayına çok taktım. Eğer doğru ölçebildiysem bayağı bir asidiğim. Beslenmeyle pH çok fazla artmayacak gibi.
On tane çeşitli değeri ölçen (içinde de pH olan) idrarda ölçen test almıştım.
Karbonutlu su ve sirkeli su ile hangi kısımların neyi ölçtüğünü tesbit etmeye çalıştım. ..
Sonuç olarak vajen çok asidik. Nasıl alkali olacak bilmiyorum.
Alkali beslenmeye çalışıyorum ve her gün karbonatlı su içiyorum. Ekstralara ihtiyaç olacak anlaşılan.
sabır cnm eğer senı sevıyor sana değer verıyosa kötü düşünceleri at aklından guzel gecırdığınız gunlerı düşün...umarım aranız en kısa surede duzelir geldiğinde sen bı guzellık yap guzel karşıla eşini....Haklısın. Tatlım, ama bazen beni öyle çıldırtıyorki afedersiniz. Ama kendimi öküzle evli hissediyorum... Bu evliliği hep idare eden ben oldum... Birbirimizi çok seviyoruz ama genelde anlaşamıyoruz,,,maddi sıkıntımız hiç yok,ama omuzlarıma yüklediği yük ağır, çok kez huyundan sebep boşanmak istedim,,, çocuklar hep engelim oldu.imtihan deyip sabır dedim,bakalım döneceği zaman dananın kuyruğu kopacak...
Canımmm o kadar mutluyum ki az önce kasık ağrısı hissettim tuvalete gittim şeffaf uzayan akıntım gelmiş hemen ov testi yaptım anında 2.çizgi kopkoyu çıktı. bugun yumurtladım bu gece deneme olacak inşallah allahıma bin şükür perşembe gecesini ibadetle geçirmek istiyordum öylede olacak. şimdi senden akıl istiyorum facede bir arkadaş ov testi kullandım çift cizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üstte ilişki oldu demişti sanırım dilaydı adı şimdi oğluna hamile bende öyle yapayım mı bugun salı ve çarsamba yapayım mı geçen ay tek denedim olmadı bu ay 3 gün yapayım diyorum sence fikrin ne ???
bejnubalım nerelerdesinnnnnn hiç sesin çıkmıyor ne durumdasın seni merak ediyorum
riseboz canım alkalin kaç çıkıyor benim 5 çıkıyor bende karbonatlı su içiyorum ama çok düzenli olmuyor maalesef 1 lt yi günde ancak bazen ertesi güne kalıyor şeklinde, sen neler yapıyorsun alkali olmak için, hac malzemeleri satan yerlerden zemzem suyu tavsiye etmişti arkadaşlar, ingiliz karbonatlı su iyi geliyor demişlerdi. senin kaç çocuk var canım?
yumurta takibi yapılırken, vajinal olarak mı bakılıyor, yoksa karından ultrasonlamı bakılyor? Muhtemelen vajinal bakılıyor değil mi?Dr gittim yumoş 17ml 3güne çatlar dedi sizce ilişki ne zAman olmalıııı ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
riseboz canım alkalin kaç çıkıyor benim 5 çıkıyor bende karbonatlı su içiyorum ama çok düzenli olmuyor maalesef 1 lt yi günde ancak bazen ertesi güne kalıyor şeklinde, sen neler yapıyorsun alkali olmak için, hac malzemeleri satan yerlerden zemzem suyu tavsiye etmişti arkadaşlar, ingiliz karbonatlı su iyi geliyor demişlerdi. senin kaç çocuk var canım?
bejnubalım nerelerdesinnnnnn hiç sesin çıkmıyor ne durumdasın seni merak ediyorum
canım ıyıyım çok sukur.ben deneme yapmıyorum.benden geçti artık.zaten diş sorunum vardı.ımplant takıldı hazıranda kısmetse diş taklacak.cerrahı mudahale oluyor ya.zaten ıstesemde yapamazmısım.kısmet artık.sen nasılsın ne yapıyosun bebek nasıl.ıyımısın
yumurta takibi yapılırken, vajinal olarak mı bakılıyor, yoksa karından ultrasonlamı bakılyor? Muhtemelen vajinal bakılıyor değil mi?
cnm banada bakacaktın....bende bejnubal merak ediyorum
verdigin tarihlere göre mayıs ayında
2-8 mayıs arası hamilelik sansin var
kız icin 3 mayıs
erkek ve ovulasyon 6 mayıs
olursa adet tarihin 20 mayis
haziran ayı
3-9 haziran arası ham. şansı
kız icin 4 haziran
erkek ve ov.7 haziran
ins istediğin gibi olur canim...
Bu arada benim icinde dua edin arkadaslar bende erkek bebek istiyorum.
Canim benim icinde aynı şey geçerli
Hatta ogün oruç tutmak istiyordum ama iptal edecegim.
Eger günah mı diye endişeleniyorsan Hayir,günah degil.hocalardan dinlediğim kadarı öyle bir gunü firsat olarak düsünüp daha cok ibadetle ve duayla geçirmek daha iyi dedi
Bizde duamizida eder ins bebegimiz icinde adım atarız :}
inşallah nazlı bir prensesin olur tornadom :) kız çocuk erkek çocuktan çok daha farklı oluyor, fiziksel olarak çok yormuyor ama takıntıları oluyor, işvesi cilvesi oluyor....inşallah sağlıklı, hayırlı bir prensesin olur inşallah bizimde sağlıklı birer prenslerimiz olur ne olur tornadom hamişsin bizim içinde dua et kabul olsun inşallah......
orkidem seni ilk sayfalardaki paylaşimlarından tanıyoruz, tanıyorum :) nasılsın bebişin kız olmuş sanırım, ne kadarlık oldu? yeniden çalışmalara başlıyacağını yazmışsın, peki bunda öncekinden farklı bişey yapıyormusun yoksa.... neler uyguluyorsun yazarmısın orkidem......
çalıkuşum benim içinde bakarmısın: bende çalışmalara başlayacağım
18 nisan 2014 adet trhim
benim sarkabiliyor döngüm en sonuncusu: 32 gün. 16 oluyor sanırım
mayıs ve haziran için teşekkür ederim canım.
gijnijim içimden geçenleri, yaşanmış örnek bir olayla çok güzel ifade etmişsin.... arkadaşın yazdıklarını okuyunca ters etki tepki yapabileceği gelmişti direkt benim aklımada!!!!! hanzadeydi sanırım olayı yaşayan, canım sözümü yerde bırakmıycam diye düşünürken daha olumsuz şeyler yaşanmasın. bencede iyice düşün öyle hareket et, eşini en iyi sen tanıyorsun çünkü canım....
defnem hangi ovülasyon testi olduğunu yazarmısın canım? hadi gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah rabbim gönlündekini prensini göbüşüne koysun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?