Süper Anneler - 2011

Kandilleri kutlamak gelenek haline gelmiş ama biliyor musunuz peygamberimiz ve eshabı hiç kandil kutlamamış. Aslında kandiil kutlma biat. İlk olarak yanılmıyorsam mevlid kandili Mısır da peygamberimizden 300 sene soonra kutlanıyor. Sonra Osmanlı bu geleği alıyor ve o önemli günler belli olsun diye kandil yakılıyor sokaklarda. Ondan dolayı kandil denilmiş hatırladığım kadarıyla..
Bir sene hiçbir ibadet yapmayan bir çok müslüman, sadece kandillerde ibadet yaparak ,farkında olmayarak dini, özel bir kaç gün ve gecelere indirgemiş durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah nazlı bir prensesin olur tornadom :) kız çocuk erkek çocuktan çok daha farklı oluyor, fiziksel olarak çok yormuyor ama takıntıları oluyor, işvesi cilvesi oluyor....inşallah sağlıklı, hayırlı bir prensesin olur inşallah bizimde sağlıklı birer prenslerimiz olur ne olur tornadom hamişsin bizim içinde dua et kabul olsun inşallah......

merhaba hanimlarr
nasilsiniz eskilerden kimlerr varr sohbetinizi ozledimm kimler hamile kimler hazirlik asamasinda
yeni teoriler varmii deyin gayrii

orkidem seni ilk sayfalardaki paylaşimlarından tanıyoruz, tanıyorum :) nasılsın bebişin kız olmuş sanırım, ne kadarlık oldu? yeniden çalışmalara başlıyacağını yazmışsın, peki bunda öncekinden farklı bişey yapıyormusun yoksa.... neler uyguluyorsun yazarmısın orkidem......

çalıkuşum benim içinde bakarmısın: bende çalışmalara başlayacağım
18 nisan 2014 adet trhim
benim sarkabiliyor döngüm en sonuncusu: 32 gün. 16 oluyor sanırım
mayıs ve haziran için teşekkür ederim canım.

gijnijim içimden geçenleri, yaşanmış örnek bir olayla çok güzel ifade etmişsin.... arkadaşın yazdıklarını okuyunca ters etki tepki yapabileceği gelmişti direkt benim aklımada!!!!! hanzadeydi sanırım olayı yaşayan, canım sözümü yerde bırakmıycam diye düşünürken daha olumsuz şeyler yaşanmasın. bencede iyice düşün öyle hareket et, eşini en iyi sen tanıyorsun çünkü canım....

defnem hangi ovülasyon testi olduğunu yazarmısın canım? hadi gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah rabbim gönlündekini prensini göbüşüne koysun inşallah

Dr gittim yumoş 17ml 3güne çatlar dedi sizce ilişki ne zAman olmalıııı ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım herkesin her dediğine bakarsak ömür bir adım ilerlemez. Ve Dayı okadar çocuk kahır çekti şimdi yoğun bakımda ölümle cebelleşiyor tüm çocukları orada başında ama kimse birşey yapamıyor. Yani kısaca bu kadar ısrarcı davranıyoruz kendimizi paraloyoruz ama kime neden değiyormu bunlar muamma.

Canım alttan almışsın bugüne kadar bundanssonrada öyle devam edecek. Herşeyi çocuklarımız için yApıyoruz. Bak üç ayların başlangıcı tut üç tane oruç sevaptır

riseboz canım alkalin kaç çıkıyor benim 5 çıkıyor bende karbonatlı su içiyorum ama çok düzenli olmuyor maalesef 1 lt yi günde ancak bazen ertesi güne kalıyor şeklinde, sen neler yapıyorsun alkali olmak için, hac malzemeleri satan yerlerden zemzem suyu tavsiye etmişti arkadaşlar, ingiliz karbonatlı su iyi geliyor demişlerdi. senin kaç çocuk var canım?

sabır cnm eğer senı sevıyor sana değer verıyosa kötü düşünceleri at aklından guzel gecırdığınız gunlerı düşün...umarım aranız en kısa surede duzelir geldiğinde sen bı guzellık yap guzel karşıla eşini....

hdi hayırlısı cnm ınşallah bu ay istediğine kavuşursun....

4 yaşında bir kızım var. Yaş ileri olunca ikinciye Rabbim nasip ederse erkek evlat istiyorum.
Alkali olmak için, et ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, süt ve süt ürünleri yemiyorum, (arada ayran içiyorum maalesef)
ben sabahları bir bardak suyun içine bir tatlı kaçığı karbonat atıp içiyorum.
Muz, patates, domates, incir.. ağırlıklı şeklinde bir beslenme.

Dr gittim yumoş 17ml 3güne çatlar dedi sizce ilişki ne zAman olmalıııı ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yumurta takibi yapılırken, vajinal olarak mı bakılıyor, yoksa karından ultrasonlamı bakılyor? Muhtemelen vajinal bakılıyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

İngiliz karbınatı bizim bildiğimiz normal karbonat, İdrardan bakınca 6-6.5. direkt ölçülünce 5 çıkıyor.

bejnubalım nerelerdesinnnnnn hiç sesin çıkmıyor ne durumdasın seni merak ediyorum

Bende bejnubal merak ediyorum
Bu arada canim baktim
Hamile kalma sansin 2-8 mayis arası
Kız cocuk 3 mayis
Erkek cocuk 6 Mayıs
Olursa gelecek adetin 20 mayis
Haziran ayı hamilelik sansin 3-9 arasi
Kız cocuk 4 Haziran
Erkek cocuk ve ovulasyon 7 haziran

bejnubalım nerelerdesinnnnnn hiç sesin çıkmıyor ne durumdasın seni merak ediyorum

Bende bejnubal merak ediyorum
Verdigin tarihlere göre Mayıs ayında
2-8 Mayıs arası hamilelik sansin var
Kız icin 3 Mayıs
Erkek ve ovulasyon 6 mayıs
Olursa adet tarihin 20 mayis

Haziran ayı
3-9 Haziran arası ham. Şansı
Kız icin 4 Haziran
Erkek ve ov.7 haziran

İns istediğin gibi olur canim...
Bu arada benim icinde dua edin arkadaslar bende erkek bebek istiyorum.

ben de nisan başında implant taktırdım canım.temmuz başında da alıştırma dişi takılacak.çokkolay oldu,ne acıda ne de şişti.10 gün sonra dikişler alındı ,tamam.şimdi 3aylık beklemedeyim.darısı başına.kızlar beni sömürüyo resmen.bütün enerjimi emiyolar.ben de dahayapamam.bir 4.yü kaldıramam hralde.bu gün mynette birhaber vardı,8.kızdan sonra oğullarıolmuş,o da1,5 yaşında yatalak olmuş,başınaneler gelmiş.belki de böyle 3 kızladır benim için de hayırlısı ,zaten de daha bakamam.

cnm banada bakacaktın....

canım benim ov testi bugun çift çizgiyi verdi bugun yarın ve çarsamba deneme olacak perşembede bol bol sizlere ve kendime dua edeceğim rabbim geri çevirmez inşallah.

aminnn canım rabbim her isteyenin gönlündekini göbüşüne koysun inşallah. ben loboquik marka ov testi kullanıyorum yalnız 50li olanları problemli oluyor 30lu yada 20li tercih et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…