- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.661
cnm banada bakarmısın....
son sat:22.04.2014
adet döngusu 26.28....mayıs ayı ve hazıran ıçın tşkler
canım benim ov testi bugun çift çizgiyi verdi bugun yarın ve çarsamba deneme olacak perşembede bol bol sizlere ve kendime dua edeceğim rabbim geri çevirmez inşallah.
ben de nisan başında implant taktırdım canım.temmuz başında da alıştırma dişi takılacak.çokkolay oldu,ne acıda ne de şişti.10 gün sonra dikişler alındı ,tamam.şimdi 3aylık beklemedeyim.darısı başına.kızlar beni sömürüyo resmen.bütün enerjimi emiyolar.ben de dahayapamam.bir 4.yü kaldıramam hralde.bu gün mynette birhaber vardı,8.kızdan sonra oğullarıolmuş,o da1,5 yaşında yatalak olmuş,başınaneler gelmiş.belki de böyle 3 kızladır benim için de hayırlısı ,zaten de daha bakamam.
Eczanelerde alakalı olmak için damlalar varmış sorun onları. Yalel diye bir arkadaş vardı şuan gelmiyorda eczacı akrabası demiş son zamanlarda alkalı damlaları alıpta kullananların hep oğlu olmuş diye. Birde zayıflamaiçin kullanılıyormuş aslında ama ismini bilmiyorum sorun söyler eczacı mutlaka deneyin derin ama önce bir içeriğinede bakın
Kızlar biraz suphelenip dün test yaptım evde birşey çıkmamıştı bu sabah baktim gölge gibi ikici çizgi var gibi yöntemler hayal olcak galiba hayırlısı inşallah iki güne tekrar yaparim
htc ile
Bana özelden yazan biri var kendisine çok teşekkür ederim. Annesi benimde tanıdığım istanbulda bir hastane sahibi bayan varmış bu bayanın annesi yıllar önce o doktora gitmiş üç kızı varmış doktor ona birde oğlun olsun istermisin demiş. Ve ona eczaneden bir ilaç almış vajinadan kullanmış ve deneme yapmış kızı tam ayrıntıları bilmiyor. Kadının oğlu olmuş yani hamile kalmış 5 aylık ölmüş karnından sonra kadın başka sorunlar filan denenmemiş. Bu bayanda bende oraya gidicem dedi. Benim bebeğin genetik sonuçları çıksın duruma göre gidip odoktorla ggörüşücem bakalım nasıl bir yöntem deniyor diye. Kendim için gitmezsem bile sizin için giderim hastane çok yakın bana
Tebrikler o zaman. bHCG ise kesin sonuç olur. Ovulasyon testinde de iki çizgi koyu olmaya devam ediyorsa da sonuç pozitif oluyor.
canım banada bakabilir misin?
sat 12 nisan adet döngüm 34 günde bir
Bhcg testi evet ikinci çizgiyi güneşe tutunca zor bela görünüyor emin olamadım adetime 5 gün var biraz daha bekleyip tekrar edeyim evde ovulasyon testi de var onla da mi bakılıyor. :what:
htc ile
Eğer test bozuk değilse, Çok silik de olsa ikinci çizgi varsa sonuç pozitif çıkıyor. Ov. testinde de çift çizgi aynı şekilde koyu ise (hatta gebeliğin ileri safhasında ikinci çizgi daha koyu oluyor) gebelik var demek.
Eğer test bozuk değilse, Çok silik de olsa ikinci çizgi varsa sonuç pozitif çıkıyor. Ov. testinde de çift çizgi aynı şekilde koyu ise (hatta gebeliğin ileri safhasında ikinci çizgi daha koyu oluyor) gebelik var demek.
Ov testi Negatiffffff çıktı yok birşey o zaman doğru mu
htc ile
Ov testi Negatiffffff çıktı yok birşey o zaman doğru mu
htc ile
Adet günümde ov. testi yaptığımda yumurtlayacak gibi koyu idi. O zaman anlamıştım. beta-hcg de yapınca zaten çok koyu bir şekilde koyu olmuştu. Sizin daha 5 gününüz varmış.
Ov. testinde aynı koyulukta değil mi?. Burada çeşitli forumlarda okuduğumdan ve kendi deneyimlerimden b-hcg testinde silikte olsa ikinci çizgi varsa, sonuç pozitif oluyor. En ideali kan testi o zaman. Yada biraz daha sabretmeniz lazım, sabrlı iseniz.
İlk çocuk olacak galiba?
Bana özelden yazan biri var kendisine çok teşekkür ederim. Annesi benimde tanıdığım istanbulda bir hastane sahibi bayan varmış bu bayanın annesi yıllar önce o doktora gitmiş üç kızı varmış doktor ona birde oğlun olsun istermisin demiş. Ve ona eczaneden bir ilaç almış vajinadan kullanmış ve deneme yapmış kızı tam ayrıntıları bilmiyor. Kadının oğlu olmuş yani hamile kalmış 5 aylık ölmüş karnından sonra kadın başka sorunlar filan denenmemiş. Bu bayanda bende oraya gidicem dedi. Benim bebeğin genetik sonuçları çıksın duruma göre gidip odoktorla ggörüşücem bakalım nasıl bir yöntem deniyor diye. Kendim için gitmezsem bile sizin için giderim hastane çok yakın bana
Hadi hayırlı denemeler canım... Allah ım inşallah kucağını erkekle doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?