Süper Anneler - 2011

Eczanelerde alakalı olmak için damlalar varmış sorun onları. Yalel diye bir arkadaş vardı şuan gelmiyorda eczacı akrabası demiş son zamanlarda alkalı damlaları alıpta kullananların hep oğlu olmuş diye. Birde zayıflamaiçin kullanılıyormuş aslında ama ismini bilmiyorum sorun söyler eczacı mutlaka deneyin derin ama önce bir içeriğinede bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana özelden yazan biri var kendisine çok teşekkür ederim. Annesi benimde tanıdığım istanbulda bir hastane sahibi bayan varmış bu bayanın annesi yıllar önce o doktora gitmiş üç kızı varmış doktor ona birde oğlun olsun istermisin demiş. Ve ona eczaneden bir ilaç almış vajinadan kullanmış ve deneme yapmış kızı tam ayrıntıları bilmiyor. Kadının oğlu olmuş yani hamile kalmış 5 aylık ölmüş karnından sonra kadın başka sorunlar filan denenmemiş. Bu bayanda bende oraya gidicem dedi. Benim bebeğin genetik sonuçları çıksın duruma göre gidip odoktorla ggörüşücem bakalım nasıl bir yöntem deniyor diye. Kendim için gitmezsem bile sizin için giderim hastane çok yakın bana

cnm banada bakarmısın....
son sat:22.04.2014
adet döngusu 26.28....mayıs ayı ve hazıran ıçın tşkler

Canim burda adet döngüsüde cok önemli önce onu kesinlestirmen lazim.seninkini 26 olarak hesapladim
Hamile kalma şansın 30 Nisan-6Mayıs

Kız icin 1 Mayıs
Erkek- ovulasyon gunü 4 mayis
Gelecek adet günün 18 Mayıs
Döngün eger 27 gün ise +1 tarih ekle örn kız icin 2 mayıs
Erk icin 5 Mayıs
Eger döngün 28 ise +2 ekle yukarıdaki tarihlere.
Rabbim gönlüne göre versin ins

geçmiş olsun.benımde hazıranda 3 ayım olacak ınsallah.ozaman takılacak dişler.ıkı tane benım ımplant.benımkı agır gecti.çunku hem ıkı diş çekıldı hemde ımplantlar takıldı.bayagı zordu.dikişlerımde alındı.bakalım hazıranda takılacak.bıraz korkuyorum.yıne kesılecek damak çunku.neyse.bencede eger kendıne guvenemıyosan yapma 4 cuyu.çok zor olur gercekten.yın ede kısmet dıyelım.allah ne derse o olur.hepımızın hakkımızda hayırlısı olsun.rabbım yavrularımızı bızlere bagıslasın.

internette de var canım.suyun içine damlatıyosun içiyosun.ben almadım ama baya ünlü.bir sürü markası var.

Kızlar biraz suphelenip dün test yaptım evde birşey çıkmamıştı bu sabah baktim gölge gibi ikici çizgi var gibi yöntemler hayal olcak galiba hayırlısı inşallah iki güne tekrar yaparim

htc ile

Kızlar biraz suphelenip dün test yaptım evde birşey çıkmamıştı bu sabah baktim gölge gibi ikici çizgi var gibi yöntemler hayal olcak galiba hayırlısı inşallah iki güne tekrar yaparim

htc ile

Tebrikler o zaman. bHCG ise kesin sonuç olur. Ovulasyon testinde de iki çizgi koyu olmaya devam ediyorsa da sonuç pozitif oluyor.

Muhtemelen o da karbonatlı sudur. Damla olayını merak ettim. Bazı gazete yazılarında ve bir face sayfasında vücut asidik olursa çeşitli hastalıklar olduğunu, bunlardan kurtulmak için karbonatlı su içmeyi tavsiye eden yazılar okumuştum.

Tebrikler o zaman. bHCG ise kesin sonuç olur. Ovulasyon testinde de iki çizgi koyu olmaya devam ediyorsa da sonuç pozitif oluyor.

Bhcg testi evet ikinci çizgiyi güneşe tutunca zor bela görünüyor emin olamadım adetime 5 gün var biraz daha bekleyip tekrar edeyim evde ovulasyon testi de var onla da mi bakılıyor. :what:

htc ile

canım banada bakabilir misin?

sat 12 nisan adet döngüm 34 günde bir

Canim senin hamile kalma şans aralığın:26 nisan- 2 Mayıs arası
Kız icin 27 Nisan
Erkek icin ve ovulasyon: 30 nisan

Gelecek adet günün 14 Mayıs
Ham.kalma sansin 28 mayis-3 haziran
Kız icin 29 Mayıs
Erkek ve ov.:1 Haziran

Kizlar Ovulasyonun ertesi Gününude değerlendirin cinsiyet icin bir takintiniz yoksa cunku ertesi gün hamilelik sansi cok yüksek gôrülüyor..
Rabbim gönlüne göre versin

Bhcg testi evet ikinci çizgiyi güneşe tutunca zor bela görünüyor emin olamadım adetime 5 gün var biraz daha bekleyip tekrar edeyim evde ovulasyon testi de var onla da mi bakılıyor. :what:

htc ile

Eğer test bozuk değilse, Çok silik de olsa ikinci çizgi varsa sonuç pozitif çıkıyor. Ov. testinde de çift çizgi aynı şekilde koyu ise (hatta gebeliğin ileri safhasında ikinci çizgi daha koyu oluyor) gebelik var demek.

Bide ov testi yapıyım o zaman eğer varsa birşey çin ve rus tak ve kan yenilenmesine göre kiz ov günü ne göre erkek bakalimm ne olacak nasip takdir Allah tan

htc ile

Ov testi Negatiffffff çıktı yok birşey o zaman doğru mu

htc ile

Ov. testinde aynı koyulukta değil mi?. Burada çeşitli forumlarda okuduğumdan ve kendi deneyimlerimden b-hcg testinde silikte olsa ikinci çizgi varsa, sonuç pozitif oluyor. En ideali kan testi o zaman. Yada biraz daha sabretmeniz lazım, sabrlı iseniz.
İlk çocuk olacak galiba?

htc ile

Adet günümde ov. testi yaptığımda yumurtlayacak gibi koyu idi. O zaman anlamıştım. beta-hcg de yapınca zaten çok koyu bir şekilde koyu olmuştu. Sizin daha 5 gününüz varmış.

Adet günümde ov. testi yaptığımda yumurtlayacak gibi koyu idi. O zaman anlamıştım. beta-hcg de yapınca zaten çok koyu bir şekilde koyu olmuştu. Sizin daha 5 gününüz varmış.

Evet beş gün var daha cnm yok ikinci olucak olursa ama bu ay beklemiyordum yazın düşünüyordum çok ağrım var kaç gündür dr randevusu da yakın değil ki nasip bakalım varmı yokmu kesin değil sabredip adeti beklemek lazım böyle bir sonuca varamiyor insan sağol cnm ilgilendiğin için :)

htc ile

Son düzenleme:

Ovulssyon testinde hiç yok ikinci çizgi baya bi negatif bak fotosuna bu ovulasyon testi

htc ile​

Eklentiler

• $1398761946338.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 39

Allah senden razi olsun paylasimci arkadasim benim ne ogrensen hemen bizimlede paylasiyorsun allahta senin gonlundekini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…