- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.681
Kızlar biraz suphelenip dün test yaptım evde birşey çıkmamıştı bu sabah baktim gölge gibi ikici çizgi var gibi yöntemler hayal olcak galiba hayırlısı inşallah iki güne tekrar yaparim
htc ile
Canim senin hamile kalma şans aralığın:26 nisan- 2 Mayıs arası
Kız icin 27 Nisan
Erkek icin ve ovulasyon: 30 nisan
Gelecek adet günün 14 Mayıs
Ham.kalma sansin 28 mayis-3 haziran
Kız icin 29 Mayıs
Erkek ve ov.:1 Haziran
Kizlar Ovulasyonun ertesi Gününude değerlendirin cinsiyet icin bir takintiniz yoksa cunku ertesi gün hamilelik sansi cok yüksek gôrülüyor..
Rabbim gönlüne göre versin
Ovulssyon testinde hiç yok ikinci çizgi baya bi negatif bak fotosuna bu ovulasyon testi
htc ile
Canim bu sekilde anlayamazsin sen en iyisi adetin gecerse direk kan testi yaptir.
Ve kizlar hem ovulasyon hemde gebelik testleri eger pozitifse ikinci cizgi idrari damlatmanizla aninda cikiyor. 10 dakika sonra gordugunuz ikinci cizginin hic bir anlami yok. Ben bunu gecen ay aci bi sekilde ogrendim. Sizlerinde aklinda bulunsun.
Çok sagolasin cnm Allah en hayırlı vakitte tüm umutla bekleyenlere nasip etsin inşallah doğru diyosun böyle bi sonuca varilamiyor dedim ya çok sabırsız,bi insanım hiç sevmiyorum bu huyumu bu ay beklemiyordum sadece görünce şaşırdım çok yaza düşünüyordum zaten esim de hiç istemiyor ikinciyi nasip herşey Allah tan yeterki kaldiramayacagimiz yük yuklemesin Rabbim
htc ile
Canim benim cok tesekkur ederim rabbim gonlune gore versin. Ben zaten 3 gun ust ust deneme yapmayi dusunuyorum bir arkadas o sekilde erkegi bulmustu.
Çok sagolasin cnm Allah en hayırlı vakitte tüm umutla bekleyenlere nasip etsin inşallah doğru diyosun böyle bi sonuca varilamiyor dedim ya çok sabırsız,bi insanım hiç sevmiyorum bu huyumu bu ay beklemiyordum sadece görünce şaşırdım çok yaza düşünüyordum zaten esim de hiç istemiyor ikinciyi nasip herşey Allah tan yeterki kaldiramayacagimiz yük yuklemesin Rabbim
htc ile
bence 1 kere daha düşün canım.bari testin pik yaptıktan 10 saat sonrasını düşün derim.yinede sen bilirsin Allah gönlüne göre versin.benim de bu ay 3.denemem olacak...
Ama tek deneme ile hamile kalamiyorum canim gecen ay tek deneme yaptim kalamadim((
Anliyorum seni canim gecen ay bende senin gibiydim 1 saat icinde 4 tane test yaptigim oluyordu gecmis sayfalari okursan gecen ay yasadiklarimi gorup bana hal verirsin. Hakkimizda hayirlisi olsun canim benim rabbim en uygun vakitte hayirli evlat nasip etsin.
canım geçen ay adet olacağım günde gebelik testi yaptım 2 kere hemde sabah idrarıyla 2.çizgi çok silik çıktı.ovulasyon testi yaptım 1 tanede.oda 2.çizgi baya koyu çıktı.tabi 2 gün sonra adet oldum.en iyisi adet gününü geçmen.testimin markası laboguickti.
ben de çok kolay hamile kalıyodum.bunuda öyle olacak sandım.2 denememde karbonatı çok yaptım ondan kalamadım diye düşünüyorum.bu ay yapmıycam karbonat.soğan kürüne başladım.bu ay da testim silindikten sonra deniycem bakalım
defnem34 canım sana özel msj atmıştım görmedin sanırım bana mayıs ayı için bioritme bakabilirmisin....
Canim muhtemelen almamistir.özel mesajı yanlisliklA bana atmissin. :)
Bende ki testler de o marka cnm iyi mi bu marka testler
htc ile
ovulasyon testi idare eder de gebelik testi yanlış sonuç verdi bende
Slm herkese cinsiyeti belli oldu kiz.................
Slm herkese cinsiyeti belli oldu kiz.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?