- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.701
Canım hayırlı olsun nasıl öğrendin erken değilmi daha bende haftaya gideceğim bakalım soyleyecekmi merak içindeyim.bizler erkek istiyoruz ama kızlar büyüyünce annenin dert ortağı yardımcısı herşeyi oluyor .Slm herkese cinsiyeti belli oldu kiz.................
Yaaa önerdiğin bi marka varmı peki cnm ondan alayım
htc ile
13 hftalik dr kesin dedi birkac damla akti o an.degisirmi umudum yok zaten.hayirlisi kismet nasip bu sozleri duymaya alismaliyimcok kotu hissediyorum kendimi
ben idrardan denemedim canım birde onu deneyeyim yazarım sonucu.....İngiliz karbınatı bizim bildiğimiz normal karbonat, İdrardan bakınca 6-6.5. direkt ölçülünce 5 çıkıyor.
çallıkuşum teşekkür ederim Allahım gönlündekiyle kucağını doldursun inşallah.... birde haziran için ad.döngümde değişiklik olursa yazarım sana tekrar sağolasın canım......Bende bejnubal merak ediyorum
Bu arada canim baktim
Hamile kalma sansin 2-8 mayis arası
Kız cocuk 3 mayis
Erkek cocuk 6 Mayıs
Olursa gelecek adetin 20 mayis
Haziran ayı hamilelik sansin 3-9 arasi
Kız cocuk 4 Haziran
Erkek cocuk ve ovulasyon 7 haziran
oy çok üzücü bir olay..... çok üzüldüm Allahım sabır versin..... böyle düşünmekte haklısın maralım hakkında hayırlısı olsun canım.....ben de nisan başında implant taktırdım canım.temmuz başında da alıştırma dişi takılacak.çokkolay oldu,ne acıda ne de şişti.10 gün sonra dikişler alındı ,tamam.şimdi 3aylık beklemedeyim.darısı başına.kızlar beni sömürüyo resmen.bütün enerjimi emiyolar.ben de dahayapamam.bir 4.yü kaldıramam hralde.bu gün mynette birhaber vardı,8.kızdan sonra oğullarıolmuş,o da1,5 yaşında yatalak olmuş,başınaneler gelmiş.belki de böyle 3 kızladır benim için de hayırlısı ,zaten de daha bakamam.
bende labaquık almıştım 30 lu olanlardan, vilmeden almıştım ama denk geldi, ovu.testlerine bu ay başlıyacağım defnem....yani mayısın ilk haftası, çalıkuşumun yaptığı takvimde de 6 mayıs olarak görünüyor, bu ay deneme yapmıycam canım ovu.tespit etmek amaçlı olacak....aminnn canım rabbim her isteyenin gönlündekini göbüşüne koysun inşallah. ben loboquik marka ov testi kullanıyorum yalnız 50li olanları problemli oluyor 30lu yada 20li tercih et :)
gijnijim hatırlıyormusun topikte yazmaya ilk başladığımda bu damlalardan bahsetmiştim, ama almadım güvenemedim, sürekli telde arayıp duruyorlardı, bende güvensiz galiba bu iş diye düşündümEczanelerde alakalı olmak için damlalar varmış sorun onları. Yalel diye bir arkadaş vardı şuan gelmiyorda eczacı akrabası demiş son zamanlarda alkalı damlaları alıpta kullananların hep oğlu olmuş diye. Birde zayıflamaiçin kullanılıyormuş aslında ama ismini bilmiyorum sorun söyler eczacı mutlaka deneyin derin ama önce bir içeriğinede bakın
gijnijim canım Allahım gönlündekini versin sana inşallah...... neymiş bu ilaç, birde herkes kullanabilir miymiş yada aynı etkiyi yapar mı bunları da araştır nolursun, canımsın.......Bana özelden yazan biri var kendisine çok teşekkür ederim. Annesi benimde tanıdığım istanbulda bir hastane sahibi bayan varmış bu bayanın annesi yıllar önce o doktora gitmiş üç kızı varmış doktor ona birde oğlun olsun istermisin demiş. Ve ona eczaneden bir ilaç almış vajinadan kullanmış ve deneme yapmış kızı tam ayrıntıları bilmiyor. Kadının oğlu olmuş yani hamile kalmış 5 aylık ölmüş karnından sonra kadın başka sorunlar filan denenmemiş. Bu bayanda bende oraya gidicem dedi. Benim bebeğin genetik sonuçları çıksın duruma göre gidip odoktorla ggörüşücem bakalım nasıl bir yöntem deniyor diye. Kendim için gitmezsem bile sizin için giderim hastane çok yakın bana
canım geçtiğimiz hafta iki kızı olan bi arkadaş kız denen bebeği için sonraki kontrollerde erkek diye söylendi hepimiz çoook mutlu olduk burda, inşallah sende de öyle olur, ama öyle olmasa da nolur ağlayıp üzülme vardır bunda da bir hayır bak hamilesin hasta olursun bebişinde etkilenir.....Slm herkese cinsiyeti belli oldu kiz.................
Mucize olsada beni bulmaz zaten . Iki kizimda cok kucuk zaten bilmem nasil altindan kalkacagim.esim beni birakti yuruyerek yagmurda ise dondu
arabayi parketti.ben boyle aglak alismak zor olacak.sizinde caninizi sikiyorum yontem tutmayanlar listesine bende eklendim.
Iste buda kanit diye verdi dr.ovulasyon takip tek iliski falan yaptim iste ama ne diyim olmadi iste beceremedik alnima kiz yazilmis.
Mucize olsada beni bulmaz zaten . Iki kizimda cok kucuk zaten bilmem nasil altindan kalkacagim.esim beni birakti yuruyerek yagmurda ise dondu
arabayi parketti.ben boyle aglak alismak zor olacak.sizinde caninizi sikiyorum yontem tutmayanlar listesine bende eklendim.
neden özellikle erkek istiyorsun tuba??
Rabbim inşallah en kısa zamanda banada nasip eder o ultrason kağıdında bebeğimi görmeyi
Slm herkese cinsiyeti belli oldu kiz.................
Canim her insan gibi kizi olan erkek oglu olan kiz istiyor bizde kendimizce denedigimiz yontemleri paylasiyoruz tuba arkadasimizin iki kizi var haliyle birde oglu olsun istiyor insallah rabbim ona hayirli cok saglikli erkek evlat nasip eder. Senin kac cocugun var?
anladım. hakkınızda hayırlısı olsun kusura bakmayın kimseyi tanımadığım için çocuklarınızıda bilemiyorum :))
benim kaç çocuğum mu var?
HİÇ...
hiç çocuğum yok.
Hani siz kız olsun erkek olsun diyorsunuzya...
ben testteki çift çizgiye bile muhtacım.
Keşke rabbim bana da bu stresi yaşamayı nasip etse...
Allahım inşallah hayirlisiyla en kısa zamanda göbusunu kucağını doldursun
Bolca dua et Hz zekariya as duasını oku inşallah hayırlı bir evladın olur
Slm herkese cinsiyeti belli oldu kiz.................
Olvido ben 11+3 oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?