Süper Anneler - 2011

Slm herkese cinsiyeti belli oldu kiz.................
Canım hayırlı olsun nasıl öğrendin erken değilmi daha bende haftaya gideceğim bakalım soyleyecekmi merak içindeyim.bizler erkek istiyoruz ama kızlar büyüyünce annenin dert ortağı yardımcısı herşeyi oluyor .

13 hftalik dr kesin dedi birkac damla akti o an.degisirmi umudum yok zaten.hayirlisi kismet nasip bu sozleri duymaya alismaliyim cok kotu hissediyorum kendimi

Mucize olsada beni bulmaz zaten . Iki kizimda cok kucuk zaten bilmem nasil altindan kalkacagim.esim beni birakti yuruyerek yagmurda ise dondu
arabayi parketti.ben boyle aglak alismak zor olacak.sizinde caninizi sikiyorum yontem tutmayanlar listesine bende eklendim.

kızlar merhaba
ben bu ilk sayfadaki bioritm takviminden bişey anlamadım yaa anlayan biri varsa yardımcı olabilirmi bana

İngiliz karbınatı bizim bildiğimiz normal karbonat, İdrardan bakınca 6-6.5. direkt ölçülünce 5 çıkıyor.
ben idrardan denemedim canım birde onu deneyeyim yazarım sonucu.....

çallıkuşum teşekkür ederim Allahım gönlündekiyle kucağını doldursun inşallah.... birde haziran için ad.döngümde değişiklik olursa yazarım sana tekrar sağolasın canım......

oy çok üzücü bir olay..... çok üzüldüm Allahım sabır versin..... böyle düşünmekte haklısın maralım hakkında hayırlısı olsun canım.....

aminnn canım rabbim her isteyenin gönlündekini göbüşüne koysun inşallah. ben loboquik marka ov testi kullanıyorum yalnız 50li olanları problemli oluyor 30lu yada 20li tercih et :)
bende labaquık almıştım 30 lu olanlardan, vilmeden almıştım ama denk geldi, ovu.testlerine bu ay başlıyacağım defnem....yani mayısın ilk haftası, çalıkuşumun yaptığı takvimde de 6 mayıs olarak görünüyor, bu ay deneme yapmıycam canım ovu.tespit etmek amaçlı olacak....

gijnijim hatırlıyormusun topikte yazmaya ilk başladığımda bu damlalardan bahsetmiştim, ama almadım güvenemedim, sürekli telde arayıp duruyorlardı, bende güvensiz galiba bu iş diye düşündüm nerden bilim!!!

gijnijim canım Allahım gönlündekini versin sana inşallah...... neymiş bu ilaç, birde herkes kullanabilir miymiş yada aynı etkiyi yapar mı bunları da araştır nolursun, canımsın.......

canım geçtiğimiz hafta iki kızı olan bi arkadaş kız denen bebeği için sonraki kontrollerde erkek diye söylendi hepimiz çoook mutlu olduk burda, inşallah sende de öyle olur, ama öyle olmasa da nolur ağlayıp üzülme vardır bunda da bir hayır bak hamilesin hasta olursun bebişinde etkilenir.....

Canim seni cok iyi anlıyorum,benimde iki kizim var
Üzülme canim ins Dr yanlış görmüştür
Benim kuzenime kız dedi oğlu oldu.
Sana cok erken bakmış
Canim ins hayırlı sağlıklı bir evladın olur.
Sen kür,ovulasyon testi uyguladinmi canim ?

aaaahhhhhh ahhh sağlıklı olsun ana babasına devletine hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez kızlar.
Rabbim hayırlısınız versin herkese...

Iste buda kanit diye verdi dr.ovulasyon takip tek iliski falan yaptim iste ama ne diyim olmadi iste beceremedik alnima kiz yazilmis.

Eklentiler

• $20140429_192052.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
Iste buda kanit diye verdi dr.ovulasyon takip tek iliski falan yaptim iste ama ne diyim olmadi iste beceremedik alnima kiz yazilmis.

neden özellikle erkek istiyorsun tuba??

Rabbim inşallah en kısa zamanda banada nasip eder o ultrason kağıdında bebeğimi görmeyi

Son düzenleme:

Ne diyeyim ki insallah bir mucize olur sakin isyan etme rabbime surekli sukur et o ol derse her turlu mucize gerceklesebilir pes etme yusuf suresini oku bacim insallah doktor yanilmistir. Sen hangi yontemleri uyguladin? Doktor mu takip yapti?

neden özellikle erkek istiyorsun tuba??

Rabbim inşallah en kısa zamanda banada nasip eder o ultrason kağıdında bebeğimi görmeyi

Canim her insan gibi kizi olan erkek oglu olan kiz istiyor bizde kendimizce denedigimiz yontemleri paylasiyoruz tuba arkadasimizin iki kizi var haliyle birde oglu olsun istiyor insallah rabbim ona hayirli cok saglikli erkek evlat nasip eder. Senin kac cocugun var?

Hayırlısı olsun tubacim ama bana göre cinsiyet icin cok erken ben bile daha öğrenelim 5 gun oldu 17. Haftadayim ve 16. Da uc boyutlu USg ile doktor buyuk ihtimal kiz dedi 16 haftaya kadar degisebiliyor inşallah gonlundeki nasip olur

Kiz olursada hic üzülme aslında böyle demek kolay ama inanki kucağına alınca cok pişman oluyorsun saglicakla kucağına alda ne yapalım bak benimde 3 kızım var inanki en kiyamadigimda 3. Kızım inşallah hayirlisiyla Rabbim gonlundekini nasip etmiştir

Hamileliğin tadını çıkar

Devamlı aynı doktoramı gidiyorsun bilmiyorum ama bana kiz diyen ilk defa gittiğim bı doktordu erkek olduğunu söyleyen sürekli gittiğim doktorumdu bana kiz diyen doktor bilerek öyle söyledi gibime geliyo 2 hafta sonra istersen başka doktora görün derim bazı doktorlar giciklik yapmayı seviyo

Son düzenleme:

anladım. hakkınızda hayırlısı olsun kusura bakmayın kimseyi tanımadığım için çocuklarınızıda bilemiyorum :))

benim kaç çocuğum mu var?
HİÇ...
hiç çocuğum yok.
Hani siz kız olsun erkek olsun diyorsunuzya...
ben testteki çift çizgiye bile muhtacım.
Keşke rabbim bana da bu stresi yaşamayı nasip etse...

Allahım inşallah hayirlisiyla en kısa zamanda göbusunu kucağını doldursun

Bolca dua et Hz zekariya as duasını oku inşallah hayırlı bir evladın olur

Allahım inşallah hayirlisiyla en kısa zamanda göbusunu kucağını doldursun

Bolca dua et Hz zekariya as duasını oku inşallah hayırlı bir evladın olur

Amin Allah razı olsun arkadaşım.
Hergün içimdeki yangın büyüyor
dilerim rabbim en kısa zamanda bizlere hayırlı bir evlat sizlere de gönlünüzden geçeni verir.

cnm benım hayırlısı olsun ama inşallah bıdaha gittiğinde doktor yanılmış olur ve buyuk bır mucizeyle guzel yuce rabbım hayırlı bır erkek evlat nasip etsin inşallah...duaiarımız senınle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…