- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.721
13 hftalik dr kesin dedi birkac damla akti o an.degisirmi umudum yok zaten.hayirlisi kismet nasip bu sozleri duymaya alismaliyimcok kotu hissediyorum kendimi
Iste buda kanit diye verdi dr.ovulasyon takip tek iliski falan yaptim iste ama ne diyim olmadi iste beceremedik alnima kiz yazilmis.
yaptırdım canım ikili testi sonuç temiz çok şükür ilk bebeğimde yüksek oranda riskli çıkmıştı sen yaptırdın mı ?
Kızlar meb aranıza yeni katıldım
Banada bakarmısın arkadaşım hamileyim ama bakalım tutacakmı son adet tarihim 4.2.2014 adet aralığı 28 gün yaşim 32
Tubacim ben bir yabanci site buldum bakıyoruz hangi gün erkek-kız hamile kalma şansını gösteriyor ayrıca geçmişteki hamileliklere bakabiliyorsun..
Senin Sat ilk gunünü ve hatirliyorsan adet döngünü söyle bı bakalım bu site ne diyor.
Canim yarın gece 3 ayların bası ve ertesi gün kandil emin ol senin icin cok dua edecegim.icini ferah tut.Rabbime hersey icin cok sukur.
Gunaydin...gerci bana aydin bir gun olmadi butun gece sessizce agladim...dusunceler beynimde dondu durdu.keske dusursem bebegi...keske degisse...dusundum agladim kendime geldigimde coktan 6 olmus saat basim nasil agriyor...dua etmek bile gelmiyor icimden...bombos hissediyorum. Belki burdanda silerim kaydimi hic inancim kalmadi bu mevzulara.soranlara belli degil diyorum aa yinemi kiz budami kiz bu laflari duymaktan biktim.ikinci hamileligimde boyle gecmisti sinirli gergin yinemi kiz sorularu.buda oyle gececek belkide bunalima girecegim yazarken bile gozyaslarimi Tutamıyorum.
Allah in takdiri böyleymiş cnm bnm ağlama lütfen yine mi kiz diyenlerin hepsi cahilliginden diyor geçen daha upuzun bir yazı okudum ıslami bir sayfada orda her kimin üç kızı olursa onlara iyi bakarsa cennet ona farz olur diyor kan keşke benimde üç kızım olsa dedim Allah c.c. belkide sana bu melekler hürmetine cenneti verecek onlara çok iyi bak sana çok büyük bir fırsat verilmiş aslında sevin yazıyı bulabilirsem buraya kopyalarim oku sende için rahatlasin cok sukur sagliklilarya
htc ile
Gunaydin...gerci bana aydin bir gun olmadi butun gece sessizce agladim...dusunceler beynimde dondu durdu.keske dusursem bebegi...keske degisse...dusundum agladim kendime geldigimde coktan 6 olmus saat basim nasil agriyor...dua etmek bile gelmiyor icimden...bombos hissediyorum. Belki burdanda silerim kaydimi hic inancim kalmadi bu mevzulara.soranlara belli degil diyorum aa yinemi kiz budami kiz bu laflari duymaktan biktim.ikinci hamileligimde boyle gecmisti sinirli gergin yinemi kiz sorularu.buda oyle gececek belkide bunalima girecegim yazarken bile gozyaslarimi Tutamıyorum.
CALIKUSUUUUUU BANA DA bakar misin lutfen ama hamileym artik bebisin cinsiyetini merak ediyrm cok kismet insallah son adet tar 15.03.2014 yas 32 dondum 26 27 gun kiz gunleri ve erkek gunleri ne zman ona gore soyle bir bakalim tesekkurler simdiden
canim hayirli olsun.kesin degil demis belki bir umut vardir.persembe insallah doktorun farkli söyler.ama en önemlisi saglikli olsun.
Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik
Oglum geliyor veren Rabbime binlerce kez sukurler olsun
Allahim cumle isteyenlere nasip etsin insallah
Darisi sizlere olsun insallah
Sultanim,iyi diyeyim canim ama degilim malesef...bu siralar hersey ustume ustume geliyo...okuyuorum arada sizleri ama yazacak keyif bulamiyorum kendimde ruh gibiyim...bide tasindik ya net baglantisi yok.wifi olan otobus duraklari parklarda durup okuyorum sizide....sen nasilsin canim bebegin kizlarin nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamilelik Sansin=>23 ve 29 Mart arasiymis
Kiz bebek => 24 Mart
Erkek ve ovulasyon => 27 Mart gösteriyor
Döngü süresi cok önemli seninkini 26 diye hesapladim. 27 ise Eger bu günlere +1 ekle
Ör: Kiz 25 Mart
Sence hangi günlerde tutturdugunu düsünüyorsun.? Bende Merak ediyorum bakalim ne kadar tutturuyor
Yas 30 iki kizim var bir deneme yaptim sadece iliskide 1 defa son adet tarihi 26 ocak denenr gunu 7 subat yani 13.gune dek geliyor sonuc hamile cinsiyet belirsiz hisler kiz yonunde bunuda ekliyormuyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?