Süper Anneler - 2011

13 hftalik dr kesin dedi birkac damla akti o an.degisirmi umudum yok zaten.hayirlisi kismet nasip bu sozleri duymaya alismaliyim cok kotu hissediyorum kendimi

Üzme kendini canım burda biri yazmıştı bebek hissediyor ya çok Üzgün doğmuş bebeği biliyorum bize söylemek kolay ama elden ne gelir inşallah Allah seni sınıyordur ve değişir cinsiyeti

Iste buda kanit diye verdi dr.ovulasyon takip tek iliski falan yaptim iste ama ne diyim olmadi iste beceremedik alnima kiz yazilmis.

Tubacim ben bir yabanci site buldum bakıyoruz hangi gün erkek-kız hamile kalma şansını gösteriyor ayrıca geçmişteki hamileliklere bakabiliyorsun..
Senin Sat ilk gunünü ve hatirliyorsan adet döngünü söyle bı bakalım bu site ne diyor.
Canim yarın gece 3 ayların bası ve ertesi gün kandil emin ol senin icin cok dua edecegim.icini ferah tut.Rabbime hersey icin cok sukur.

Banada bakarmısın arkadaşım hamileyim ama bakalım tutacakmı son adet tarihim 4.2.2014 adet aralığı 28 gün yaşim 32

Gunaydin...gerci bana aydin bir gun olmadi butun gece sessizce agladim...dusunceler beynimde dondu durdu.keske dusursem bebegi...keske degisse...dusundum agladim kendime geldigimde coktan 6 olmus saat basim nasil agriyor...dua etmek bile gelmiyor icimden...bombos hissediyorum. Belki burdanda silerim kaydimi hic inancim kalmadi bu mevzulara.soranlara belli degil diyorum aa yinemi kiz budami kiz bu laflari duymaktan biktim.ikinci hamileligimde boyle gecmisti sinirli gergin yinemi kiz sorularu.buda oyle gececek belkide bunalima girecegim yazarken bile gozyaslarimi Tutamıyorum.

BAHİR YILDIRIM ADANA - Araştırmacı Osman Yıldız, Türkiye'nin büyük sorunu olan sakat çocuk doğumlarının,geliştirdiği bir program ile yüzde 100 önlenebileceğini savunuyor. Yıldız'ın ''Yıldız Formülü'' adını verdiği program, kadının ilk adet saati ile devam eden aydaki adetin başlangıç saatleri arasındaki zamanı formüle ediyor. Program, sakat çocuk doğumu açısından riskli günü bularak, çiftleri ilişkiye girmemeleri konusunda uyarıyor. İktisat Fakültesi mezunu olduğunu belirten Osman Yıldız, bir televizyon kanalında yayımlanan sakat çocuk doğumu ile ilgili programdan etkilenerek konu üzerine düşünmeye başladığını söylüyor. 1997 yılında bir hastane ile işbirliği sonucu aile planlamasına dönük program geliştirdiğini ve bu programın 27 binden fazla aile tarafından halen kullanılmakta olduğunu anlatan Yıldız, ''İlişkiye girilmesi veya girilmemesi gereken günleri tavsiye eden programla ilgili şimdiye kadar hiçbir şikayet gelmeyince, sakat çocuk doğumlarının önemli kısmının, ilişki günüyle doğrudan alakalı olduğu sonucuna vardım. Bu safhadan sonra ise bunun formülünü geliştirdim'' diyor. Osman Yıldız, program için işbirliği yaptığı hastanenin, araştırma sonuçlarını, çeşitli baskılar yüzünden açıklamaktan vazgeçtiğini de öne sürüyor. ''BİLİM DIŞI'' PROJEYE ABD İLGİSİ Yıldız, akraba evliliği kaynaklı sakat çocuk doğumlarını bile önlediğini ileri sürdüğü formülü ise şöyle açıklıyor: ''Sakat Çocuk Saati (SÇS) hesaplanacak anne adayının, adet başlangıç saati ile devam eden ayda başlayan ikinci adet başlama saati not alınacak. Örnek olarak 10 Ocak 2003 saat 07.35'de adeti başlayan bayanın, 6 Şubat 2003 saat 19.10'da ikinci adeti başlamış olsun. Bu bayanın adet saati 659 saat 35 dakikadır. Dakika saate yuvarlanırsa 660 saat. SÇS=660-365= 295. İkinci adet başlangıç saatine 295 ilave edilirse 19 Şubat 2003 saat 02.10'dur. Bu saat, sakat çocuk doğumu için en riskli saattir. Bu andan geriye ve ileriye doğru en az 24 saat uzaklaşmakla risk de ortadan kalkar. Uzaklaşma oranına bağlı olarak bu devam eder.'' Başvurduğu Meclis Başkanlığı, Başbakanlık ve Sağlık Bakanlığı gibi resmi kurumlarla büyük şirketlerin, projesini 'bilim dışı' diye nitelendirdiğini ve işbirliğine yanaşmadığını vurgulayan Osman Yıldız, ''ABD'den ise bir üniversite, konuyla yakından ilgilenip, kendilerinden önce başka yerde açıklamamam kaydıyla işbirliği teklif ettiler. Benim önceliğim ülkemdir. Tıpta devrim anlamına gelen bu tezin doğruluğu, Türkiye'de hemen hemen sıfır maliyet ile ispat edilebilecekken, bilerek veya bilmeyerek savsaklanıyor. Oysa, ABD'deki ilgili üniversite, konuyu araştırmaya başladı bile. Ülkemin geleceği adına büyük üzüntü duyuyorum'' diye yakınıyor.

Topiğin sayfalarında bu adamın ismi geçmişti. Bir sitede böyle bir yazı buldum. Paylaşmak istedim. Bu konuda nötr düşünüyorum sonuçta bilimsel olarak kanıtlanmış değil.

Son düzenleme:
Banada bakarmısın arkadaşım hamileyim ama bakalım tutacakmı son adet tarihim 4.2.2014 adet aralığı 28 gün yaşim 32

Hamilelik sansin =>14 'ten 20 Şubat'a kadar
Kız bebek 15 Şubat
Erkek ve ovulasyon günü-18 subat

Rabbim gönlümüzegöre verir ins.
Bebegi saglikli Bir sekilde kucagina almayi nasip eylesin

Son düzenleme:

CALIKUSUUUUUU BANA DA bakar misin lutfen ama hamileym artik bebisin cinsiyetini merak ediyrm cok kismet insallah son adet tar 15.03.2014 yas 32 dondum 26 27 gun kiz gunleri ve erkek gunleri ne zman ona gore soyle bir bakalim tesekkurler simdiden

Allah in takdiri böyleymiş cnm bnm ağlama lütfen yine mi kiz diyenlerin hepsi cahilliginden diyor geçen daha upuzun bir yazı okudum ıslami bir sayfada orda her kimin üç kızı olursa onlara iyi bakarsa cennet ona farz olur diyor kan keşke benimde üç kızım olsa dedim Allah c.c. belkide sana bu melekler hürmetine cenneti verecek onlara çok iyi bak sana çok büyük bir fırsat verilmiş aslında sevin yazıyı bulabilirsem buraya kopyalarim oku sende için rahatlasin cok sukur sagliklilarya

htc ile

Allah Resulü (s.a.a) sonunda kız çocuğunun değeri hakkında şöyle buyurmuştur:.“Evlatlarınızın en hayırlısı kız çocuklarıdır.”[566]

Allah Resulü (s.a.a) şöyle buyurmuştur:.“Her kim üç kız veya üç kız kardeşine bakacak olursa cennet ona farz olur.”.Bir kimse şöyle arz etti: Eğer iki kişiye bakacak olursa” Peygamber (s.a.a) şöyle buyurmuştur:.“Yine de cennet ona farzdır.”.Bunun üzerine şöyle arz ettiler: Eğer bir kız çocuğu ve bir de kız kardeşi de bulunursa durum nedir? ” Peygamber (s.a.a) şöyle buyurdu:.“Yine de cennet ona farz olur

Cnm bak bu yazı ıslam kütüphanesinden alıntı coook uzun bu bir bölümü netten okumani tavsiye ederim

htc ile

Canım lütfen üzme kendini sabah namazında bile aklımda sen vardın her aklıma geldiğinde dua ediyorum sana Rabbine güven

Son düzenleme:
CALIKUSUUUUUU BANA DA bakar misin lutfen ama hamileym artik bebisin cinsiyetini merak ediyrm cok kismet insallah son adet tar 15.03.2014 yas 32 dondum 26 27 gun kiz gunleri ve erkek gunleri ne zman ona gore soyle bir bakalim tesekkurler simdiden

Hamilelik Sansin=>23 ve 29 Mart arasiymis
Kiz bebek => 24 Mart
Erkek ve ovulasyon => 27 Mart gösteriyor

Döngü süresi cok önemli seninkini 26 diye hesapladim. 27 ise Eger bu günlere +1 ekle
Ör: Kiz 25 Mart

Sence hangi günlerde tutturdugunu düsünüyorsun.? Bende Merak ediyorum bakalim ne kadar tutturuyor

canim hayirli olsun.kesin degil demis belki bir umut vardir.persembe insallah doktorun farkli söyler.ama en önemlisi saglikli olsun.

Kizlarrrrrr bugun kendi doktoruma gittim ve cinsiyetini ogrendik

Oglum geliyor veren Rabbime binlerce kez sukurler olsun

Allahim cumle isteyenlere nasip etsin insallah

Darisi sizlere olsun insallah

cok sevindim tebrik ederim.ben demistim kesin degil demis dr diye yukari bak yazmistim sana.

canim benim sen yeni evini bi düzene sok kendini topla.bir düzene girdikten sonra daha iyi olacagina inaniyorum.ben iyiyim bu hafta agirlastigimi hissediyorum artik.hareketlerim falan yavasladi iste.gece cok uyaniyorum.kizlar iyiler.

Calikusum sagolasin benim iliskiler 23 24 26 mart olmus insallah tutmustur heyecanlyim bir onceki ay yani subatta 17 sinde olmusum yani adet dongum son aya gore 27 gun ama insallah hayirlisi sagliklisi butun istyen arkadslara nasip olur insallah ilk cocugum erkek onda hic mide bulantisi yasamdim desem yeridir yiyip iciyrdum bunda hep midem bulanyr surekli hic birsy yiyemyrm kokuya cok duyarliym cok fenaym farkli bir hamilelik umarim kizdir demekten alamyrm kendimi

Canim saglikli sihhatli hayirli evlat olsun insallah bakarsin yanlis gormustr doktor seni anliyrm nasip Rabbim ne istrse o olur biz aciziz Allah bizleri evlat acisi ilesinamasin evlat ilesinav olmak inan cok zor sabir et sukret nasip

Yas 30 iki kizim var bir deneme yaptim sadece iliskide 1 defa son adet tarihi 26 ocak denenr gunu 7 subat yani 13.gune dek geliyor sonuc hamile cinsiyet belirsiz hisler kiz yonunde bunuda ekliyormuyduk

Canim hamileligini 28 gün olarak aldim hamilelik sansin 5 ile 11 subat arasi
Kiz cocuk 6 subat
Erkek ve ovulasyon 9 subatmis

Canim ortadaki gunde yapmissin %50
Stress e koyma kendini..
Bebegine,kendine aci yazik Sana
Aglarsan stress yaparsan Bebisin dogdugunda Uyumaz sinirli Olur
Ins.dr yanlis gôrmûstür

merhaba çalıkuşu ben henüz hamile değilim ama banada bakarmısın lütfen ben bu işlerden hiç anlamıyorum

sat: 19 nisan 2014
adet aralığı 26 gün
yaş 29
adetin bitişi 24 nisan
o günden beri hergün deniyoruz
ne zaman hamile kalabilrim

şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…