- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.741
Allah senden bin kere razı olsun,aradın buldunya canım benim hakkını helal et o topiği ben çok okudum.ama kimse hesaplamanın nasıl yapılacağını vermiyor. Demek sana lenarin vermiş, sende doğru çıktıya o yüzden ilgimi çekti...öptüm seni aşkım....
Hepinize merhaba kizlar giremyrm rahatsizim bugunlerde miden cok bulaniyr halsizim birde benim oglan cok yoruyr bizi dusunmuyr degi
im sanki birini hallettim de ikinciye geldi siraBu aralar henuz 6 haftalik olan bebisin cinsiyetin merak ediyrm daha erken nasil ogrenrm acaba... ben yumurtlama hesabiyla deneme yaptim yani yumurtlamadn galiba bir gun oncesine kadar 3 gun ust uste denedik insallah sonuc kizdir demekten alamiyrm kendimi cooook istyrm coook
Gunaydin...gerci bana aydin bir gun olmadi butun gece sessizce agladim...dusunceler beynimde dondu durdu.keske dusursem bebegi...keske degisse...dusundum agladim kendime geldigimde coktan 6 olmus saat basim nasil agriyor...dua etmek bile gelmiyor icimden...bombos hissediyorum. Belki burdanda silerim kaydimi hic inancim kalmadi bu mevzulara.soranlara belli degil diyorum aa yinemi kiz budami kiz bu laflari duymaktan biktim.ikinci hamileligimde boyle gecmisti sinirli gergin yinemi kiz sorularu.buda oyle gececek belkide bunalima girecegim yazarken bile gozyaslarimi Tutamıyorum.
Calikusum sagolasin benim iliskiler 23 24 26 mart olmus insallah tutmustur heyecanlyim bir onceki ay yani subatta 17 sinde olmusum yani adet dongum son aya gore 27 gun ama insallah hayirlisi sagliklisi butun istyen arkadslara nasip olur insallah ilk cocugum erkek onda hic mide bulantisi yasamdim desem yeridir yiyip iciyrdum bunda hep midem bulanyr surekli hic birsy yiyemyrm kokuya cok duyarliym cok fenaym farkli bir hamilelik umarim kizdir demekten alamyrm kendimi
Merhabalar kizlar
İnternette bir araştırma yaparken (almanca) bir siteyle karşılaştım
Ovulasyon hesaplaması ama kız yada erkek bebege hamile kalma günlerini liste seklinde gösteriyor,belki daha önce farkeden arkadaslar vardır bilmiyorum ama benim ilgimi çekti paylaşmak istedim.
Sadece son adet tarihini ve adet döngünü yazıyorsun.aslinda ovulasyon testleriyle bizde hesapliyoruz ama böyle cok hoşuma gitti. Hamile kalmış cinsiyetini öğrenmek isteyen yada cinsiyet belirlemek isteyen arkadaslar icin seve seve bakarim..
slm.senin dedigin ovulation calendar galiba.adeti düzenli olanlar icin güzel.bat ve yumurtlamanin yüksek oldugu günleri gösteriyo.buarada almanyadamisin?
merhaba çalıkuşu ben henüz hamile değilim ama banada bakarmısın lütfen ben bu işlerden hiç anlamıyorum
sat: 19 nisan 2014
adet aralığı 26 gün
yaş 29
adetin bitişi 24 nisan
o günden beri hergün deniyoruz
ne zaman hamile kalabilrim
şimdiden teşekkürler
canım benim ov testi bugun çift çizgiyi verdi bugun yarın ve çarsamba deneme olacak perşembede bol bol sizlere ve kendime dua edeceğim rabbim geri çevirmez inşallah.
Bence hergün deneyip sperm kalitesini azaltma Ama bu tamamen Benim fikrim.hamilelik sansinin yuksek oldugu günlere sakla.ovulasyon gunu dahil,Bir gün öncesi ve birgün sonrasi(ozamanlar hergün Yap)
Onun disinda spermleri ziyani yapmayin canim :)
Hamilelik sansin=> 27 nisan-3 mayis arasi
Kiz bebek=>28 nisan
Ovulasyon günu ve erkek bebek
=>1 mayis
Olursa gelecek Adet t.-15 mayis
Hamile kal.sansin-23 ve 29 may
Kizbebek- 24 mayis
Erkek ve ovulasyon tarihi 27 mayis
Insallah göbesin siser.hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina alirsin.
13 hftalik dr kesin dedi birkac damla akti o an.degisirmi umudum yok zaten.hayirlisi kismet nasip bu sozleri duymaya alismaliyimcok kotu hissediyorum kendimi
Evet canim almanyadayim
Aynen ordan bakiyordum.yillardir turkce bakmaktan,almancayi yeni farkettim. Sende bir takvimebakiyormussun. O Nasil oluyor
Benide bilgilendirin. Kritik son 36 icine girdim Sonra calismalar Start verecek
cok sevindim tebrik ederim.ben demistim kesin degil demis dr diye yukari bak yazmistim sana.
Allah razı olsun Sultan Rabbim seninkinize tamamına erdirsin bende 3 kiz annesiyim.
Kızlar yarın kandil Rabbim mübarek günler hürmetine kalbinizde ne duanız varsa hayirlisiyla onu yaşatsın Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Gunaydin...gerci bana aydin bir gun olmadi butun gece sessizce agladim...dusunceler beynimde dondu durdu.keske dusursem bebegi...keske degisse...dusundum agladim kendime geldigimde coktan 6 olmus saat basim nasil agriyor...dua etmek bile gelmiyor icimden...bombos hissediyorum. Belki burdanda silerim kaydimi hic inancim kalmadi bu mevzulara.soranlara belli degil diyorum aa yinemi kiz budami kiz bu laflari duymaktan biktim.ikinci hamileligimde boyle gecmisti sinirli gergin yinemi kiz sorularu.buda oyle gececek belkide bunalima girecegim yazarken bile gozyaslarimi Tutamıyorum.
canim insallah gönlündeki olur. öteki hamileligindekiyle farklimi belirtiler?
Evet oglumdakinden cok farkli bu hamileligim canim hicbirsey istmyr zorla bile olsa yiyemyrm istifra etmiyrm ama surekli midem bulanyr cok fenayim koku duymak istmyrm parfum dahil esim diyor ki bence kiz cunku simdiden zorluk cikarmaya basladi hanim efendi benim oglum hic uzmedi annesini diyor yani kadinlar taaa anne karninda basliyrmus etrafi uzmeye :) insallah saglikli birkiz olur ayni zamanda hayirli olur umarim cani sagolsun napalim annelik herseye ragmen kutsal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?