Süper Anneler - 2011

rica ederim canim elimden geleni yapmak istiyorum.topigi lenarin söylemisti hesaplamayi ben bulmustum.ama bunun da diger takvimlerden pek farki yok zaten.benim 3 cocugumda da tutan bir bu bir de eylülümün takvimi oldu.diger bütün takvimler en az bir kizimda yanlis cikti mutlaka.

canim insallah gönlündeki olur. öteki hamileligindekiyle farklimi belirtiler?

Tugbacim yapma boyle doktor yuzde yuz kiz mi dediki sana hem oyle bile olsa ornekleri cok kiz denilip sonra erkek denilen bir suru kisi var istersen birde baska doktora gorun.

Rabbim saglikli Bir Kiz bebek verir ins.
Bence seninki Kiz Icime doguyor
Canim Benim Icin Dua et,hamilelerin duasi kabul olur derler.bu geceden Sonra calismam var ins benimde iki kizimdan Sonra Bir oglum olur.
Rabbim gônlümüzdekileri Versin ins.,gönlümüzdekileride bize hayirli kilsin ins.

slm.senin dedigin ovulation calendar galiba.adeti düzenli olanlar icin güzel.bat ve yumurtlamanin yüksek oldugu günleri gösteriyo.buarada almanyadamisin?

slm.senin dedigin ovulation calendar galiba.adeti düzenli olanlar icin güzel.bat ve yumurtlamanin yüksek oldugu günleri gösteriyo.buarada almanyadamisin?

Evet canim almanyadayim
Aynen ordan bakiyordum.yillardir turkce bakmaktan,almancayi yeni farkettim. Sende bir takvimebakiyormussun. O Nasil oluyor
Benide bilgilendirin. Kritik son 36 icine girdim Sonra calismalar Start verecek

Bence hergün deneyip sperm kalitesini azaltma Ama bu tamamen Benim fikrim.hamilelik sansinin yuksek oldugu günlere sakla.ovulasyon gunu dahil,Bir gün öncesi ve birgün sonrasi(ozamanlar hergün Yap)
Onun disinda spermleri ziyani yapmayin canim :)

Hamilelik sansin=> 27 nisan-3 mayis arasi
Kiz bebek=>28 nisan
Ovulasyon günu ve erkek bebek
=>1 mayis
Olursa gelecek Adet t.-15 mayis
Hamile kal.sansin-23 ve 29 may
Kizbebek- 24 mayis
Erkek ve ovulasyon tarihi 27 mayis

Insallah göbesin siser.hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina alirsin.

bu ay böyle oldu tutmazsa bidahaki ay gün aşırıdan devam edeceğiz bu zamana kadar gün aşırılar tutmadıda
hay allah bi tek 28 nisan da olmamıştı o günde kıza denk gelmiş :) hayırlısı artık bu ay olmazsa diğer ayı iyi değerlendirmek lazım :))

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için yüreğine sağlık rabbim gönlünden geçeni versin sana...

bir sorum daha olacak şimdi ovulasyon günüm yarın. biz dün geceyi değerlendirdik. bu geceyi mi ya da yarın sabahı mı değerlendirmeliyiz yoksa yarın geceyi mi. ben bunu pek anlamıyorum yardımcı olurmusun.

13 hftalik dr kesin dedi birkac damla akti o an.degisirmi umudum yok zaten.hayirlisi kismet nasip bu sozleri duymaya alismaliyim cok kotu hissediyorum kendimi

canim bence erken daha nasil kesin diyebiliyoki.bahara da erken demistik bak erkekmis.bence 16.-20. haftaya kadar emin olma.eger kizsa seni en iyi ben anlarim heralde.birkac gün sonra düsüncelerin degisecek canim merak etme.basta kendini kötü hissetmen normal benim cinsiyeti ögrendigim günü hatirlarsin.ama sonra topladim kendimi simdi cok iyiyim.aklina kötü seyler getirme saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah yavrunu.

kizlar ben artik fazla giremiyorum topige.bu hafta nedense cok agirlastigimi hissediyorum.yine evin islerini yapiyorum ama kendimi halsiz hissediyorum uykuya doyamasamda gece cok uyaniyorum.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
deneme yapan arkadaslar hayirli olsun. allah gönlünüzdeki versin.

cok sevindim tebrik ederim.ben demistim kesin degil demis dr diye yukari bak yazmistim sana.

Allah razı olsun Sultan Rabbim seninkinize tamamına erdirsin bende 3 kiz annesiyim.

Kızlar yarın kandil Rabbim mübarek günler hürmetine kalbinizde ne duanız varsa hayirlisiyla onu yaşatsın Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Amin cnm cumlemizin duasını kabul buyursun Rabbim inşallah

htc ile

Kizlar Bir sorunum var.ben dün dr gidecektim fakat Kizim rahatsizlaninca iptal ettim.dr gidecem diye ovulasyon testi yapmadim,dün gece vajinaki siviyi kontrol ettim cok hafif esneyip kopan bi akiskan vardi. Bugun orucum haliyle sabah dünyanin suyunu ictim.testide kalktiktan sonraki 2. Idrarda yaptim negativ cikti.ama normalde Benim herseyim duzenli gecen ayda oyleydi ve Benim takvim göre bu gece olmasi gerek simdi Ben ne yapiyim.bu ayi es mi geceyim

saçma sapan düşünme.bebeğin senin kıymetlin.ne derlerse desinler.kimseye kalmamış kız mı oğlan mı.gij nij geçen gün yazmıştı 13 tane kızı varmış birinin.benim 3 kızım var bu söylemlere sürekli maruz kalıyorum biliyorum hissettiğin şeyi ama laf edenlerin ne kadar çiğ ve kişiliksiz oldukları zaten belli.sen onlar için yavrunu mu feda edeceksin.lütfen kendini topla ve pabuç bırakma kişiliksiz boş konuşan insanlara.bana vayy 3ü de mi kız oldu diyenlere tarifini verseydiniz de ben de oğlan yapaydım diyorum.eeee biz mi yaptık allah verdi diyolar.ben de yaa işte öyle dediğiniz gibi allah verdi diyorum.

selam süper anneler.. bi oğlum war 4,5 aylık, yaşına yaklastıgında ıkıncıyı dusunuoruz.. gezırnırken gordum bu cınsıyet tahmıni için yabancı bi site bulmuş bi arkadaş acaba bana adresını verebılır mı? bu arada 30 yasındayım, ve buyumesın dıye dua ettıgım iki mıyomum.. oncelıkle sağlıklısı hayırlısı oğluma ıyı arkadaş kardeş , sonra da kısmetse kız olsun ıstıyoruz..

canim insallah gönlündeki olur. öteki hamileligindekiyle farklimi belirtiler?

Evet oglumdakinden cok farkli bu hamileligim canim hicbirsey istmyr zorla bile olsa yiyemyrm istifra etmiyrm ama surekli midem bulanyr cok fenayim koku duymak istmyrm parfum dahil esim diyor ki bence kiz cunku simdiden zorluk cikarmaya basladi hanim efendi benim oglum hic uzmedi annesini diyor yani kadinlar taaa anne karninda basliyrmus etrafi uzmeye :) insallah saglikli birkiz olur ayni zamanda hayirli olur umarim cani sagolsun napalim annelik herseye ragmen kutsal

Yaptığın bi yöntem var mi tornadom senin sonucunu çoook merak ediyorum inşallah sağlıklı bir kızdır

htc ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…