- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.761
canim denemelerin hayirli olsun.insallah olur.
Kizlar Bir sorunum var.ben dün dr gidecektim fakat Kizim rahatsizlaninca iptal ettim.dr gidecem diye ovulasyon testi yapmadim,dün gece vajinaki siviyi kontrol ettim cok hafif esneyip kopan bi akiskan vardi. Bugun orucum haliyle sabah dünyanin suyunu ictim.testide kalktiktan sonraki 2. Idrarda yaptim negativ cikti.ama normalde Benim herseyim duzenli gecen ayda oyleydi ve Benim takvim göre bu gece olmasi gerek simdi Ben ne yapiyim.bu ayi es mi geceyim
Evet oglumdakinden cok farkli bu hamileligim canim hicbirsey istmyr zorla bile olsa yiyemyrm istifra etmiyrm ama surekli midem bulanyr cok fenayim koku duymak istmyrm parfum dahil esim diyor ki bence kiz cunku simdiden zorluk cikarmaya basladi hanim efendi benim oglum hic uzmedi annesini diyor yani kadinlar taaa anne karninda basliyrmus etrafi uzmeye :) insallah saglikli birkiz olur ayni zamanda hayirli olur umarim cani sagolsun napalim annelik herseye ragmen kutsal
Akşam yine test yap negatif se bu gece yapma bence gerekirse es geç bi ihtimal yarın git doktora belki bu gece degildir
Gunaydin...gerci bana aydin bir gun olmadi butun gece sessizce agladim...dusunceler beynimde dondu durdu.keske dusursem bebegi...keske degisse...dusundum agladim kendime geldigimde coktan 6 olmus saat basim nasil agriyor...dua etmek bile gelmiyor icimden...bombos hissediyorum. Belki burdanda silerim kaydimi hic inancim kalmadi bu mevzulara.soranlara belli degil diyorum aa yinemi kiz budami kiz bu laflari duymaktan biktim.ikinci hamileligimde boyle gecmisti sinirli gergin yinemi kiz sorularu.buda oyle gececek belkide bunalima girecegim yazarken bile gozyaslarimi Tutamıyorum.
Seni en iyi anlayan biri olarak buda geçecek üzülme ne olur bende 3kızımı ögrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı tam bir ay ağladım sabahlara kadar oturmuştum çok üzülmüştüm herşeyin en iyisini mevlam bilir şimdi kızım 20aylık oğlumda 4 aylık oldu mevlam ol deyince oluyor kızım 8 aylıktı oğluma hamile kaldığımda şimdi şunu iyi anladımki herşey kısmet ve dünya imtihan dünyası herkesi farklı imtihan ediyor sabır ve tevekkül et duadan asla vazgeçme zamanı vardır dualarının kabul olması icin allah yardımcın olsun buğün dua günü senin için dua edecegim mevlam er yada geçgönlündekini versin sana
Teşekkürler canım 17.18.19 subat denemelerim bakalım tutacakmiHamilelik sansin =>14 'ten 20 Şubat'a kadar
Kız bebek 15 Şubat
Erkek ve ovulasyon günü-18 subat
Rabbim gönlümüzegöre verir ins.
Bebegi saglikli Bir sekilde kucagina almayi nasip eylesin
Gunaydin...gerci bana aydin bir gun olmadi butun gece sessizce agladim...dusunceler beynimde dondu durdu.keske dusursem bebegi...keske degisse...dusundum agladim kendime geldigimde coktan 6 olmus saat basim nasil agriyor...dua etmek bile gelmiyor icimden...bombos hissediyorum. Belki burdanda silerim kaydimi hic inancim kalmadi bu mevzulara.soranlara belli degil diyorum aa yinemi kiz budami kiz bu laflari duymaktan biktim.ikinci hamileligimde boyle gecmisti sinirli gergin yinemi kiz sorularu.buda oyle gececek belkide bunalima girecegim yazarken bile gozyaslarimi Tutamıyorum.
Mevlam cümlemizin dualarını kabul etsin bende bekliyorum sahur yapacağım Mevlam bu gecenin hürmetine bizleri bağışlasın dualarımızı kabul etsin cümlemizin gönlündekini nasip etsin
Ya kizlar aglattiniz beni sabah sabahtabiki bende biliyorum dogdugunda hersey farkli olacak ama suan...dun esim yenege goturdu artik cik su ruh halinden saglikli evlatlarimiz var sukret diye ama cikamiyorum iste yardim edin nolur ben kizima yemek yedirirken yanima bidil bidil yuruyen bir oglan cocugu geldi baktim oyle bos bos benin hic olmayacak dedim oglum pasam oglusum diyemeyecegim babalariyla bir cift giyinen oglanlari gordukce imrenecegim magazalarda mavi kiyefetleri es gececegim hic kayinvalide olmayacagim gelinim oglum olnayacak oglum var diye nazlanamayacagim ve uc kizin var diye hep hayata ezik bakacagim oglu olanlar hep hava atarken ben hep iclenip aglayacagim mutlu bir hamilelik gecirmeyecegim hep budami kiz sorusuna once ezilip sonra mutluymus gibi yanitlar verecegim esime hep kiz esprisi yapacaklar hadi arabayi isitda geliyoruz oglum diyemeyecek hep ici buruk olacak ama bana hissettirmemek icin cabalayip duracak....ya aglamaktan devam edemiyirum rabbim duy beni diyorum
Ya kizlar aglattiniz beni sabah sabahtabiki bende biliyorum dogdugunda hersey farkli olacak ama suan...dun esim yenege goturdu artik cik su ruh halinden saglikli evlatlarimiz var sukret diye ama cikamiyorum iste yardim edin nolur ben kizima yemek yedirirken yanima bidil bidil yuruyen bir oglan cocugu geldi baktim oyle bos bos benin hic olmayacak dedim oglum pasam oglusum diyemeyecegim babalariyla bir cift giyinen oglanlari gordukce imrenecegim magazalarda mavi kiyefetleri es gececegim hic kayinvalide olmayacagim gelinim oglum olnayacak oglum var diye nazlanamayacagim ve uc kizin var diye hep hayata ezik bakacagim oglu olanlar hep hava atarken ben hep iclenip aglayacagim mutlu bir hamilelik gecirmeyecegim hep budami kiz sorusuna once ezilip sonra mutluymus gibi yanitlar verecegim esime hep kiz esprisi yapacaklar hadi arabayi isitda geliyoruz oglum diyemeyecek hep ici buruk olacak ama bana hissettirmemek icin cabalayip duracak....ya aglamaktan devam edemiyirum rabbim duy beni diyorum
Gnjnj canım ne zamandır aklımdasın gecmiş olsun
Benım taşınma işim vardı o yuzden gıremedim nete
Demek ki hayırlısı buymus insallah rabbim gönlündekini nasip eder
Bahar arkadasımız içinde cok sevındım
Sağlıklıca kucagına alır umarım
Bende esimi ikna edebılırsem 3. İstiyorum bakalım nasıp
Istemıyorum demıyor ama bu zamanda zor cocuk buyutmek dıyor haklıda aslına
İnsanlar kötü hersey pahalı yıyecekler hormonlu hastalıklar cok
Bı yanım ıstıyor dıger yanım vazgecıyor
Canim baktim Suan tam ovülasyon günumun icindeyim sorunu cözdüm
Ben gülen yüzu yapiyorum gülen yüzu ciktiktan 24-36 Saat Sonra iliski olmasi Ben gec Test yaptigim Icin bos cikt
Asil Sorun Kocam gitti
Adami oturttum sert kahveyi bile icirdim,Sonra cikti gitti Zaten kafasi biseye bozukmus.ise gidecem dedi ve gitti kala kaldim
Ya Ben 1 Ay dahami bekliyecem Zaten Süt ürünlerinden uzak durmaktan ginar geldi
Yine Stress yine bekleme
Mevlam cümlemizin dualarını kabul etsin bende bekliyorum sahur yapacağım Mevlam bu gecenin hürmetine bizleri bağışlasın dualarımızı kabul etsin cümlemizin gönlündekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?