- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.781
Kız evladı ömür boyu yanında. Erkek evlat 17 sinde bi çıkar evden okumak için sonra evlenir araki bulasın. Gönül erkek evlat istiyor ama kesinlikle isyan etmemek lazım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
orkıdem selam tesaduf acdım ıyıkıde acmısım senı gördum.nasılsın canım ıyımısın.bebek nasıl.ne kadar oldu.zaman nasılda gecıyor deılmı.neler yapıyosun anlat bıraz bende merak ettım eskı arkadasları.kımse gelmıyor fazla
hoş geldin canım.ben de çok gelemiyorum,seni görmek güzel bir sürpriz oldu.
Nerelerdesin özlettin kendini ben hamileyim canım bugün 12+0olacağım ve cuma doktora gideceğim ikili test için inşallah güzel çıkar sonuçlarım ve cinsiyeti belli olur ama benim doktorum soylemez belkide bende fotosunu koyarim canım sen Nub dan anliyordun bizede bakarsın olurmu ..Allaha emanet ol
Ilk günler olur canım sabırlı ol Allah hasretiyle yandığın o güzel prensesi sana nasip eder inşallah ...
Ya kizlar aglattiniz beni sabah sabahtabiki bende biliyorum dogdugunda hersey farkli olacak ama suan...dun esim yenege goturdu artik cik su ruh halinden saglikli evlatlarimiz var sukret diye ama cikamiyorum iste yardim edin nolur ben kizima yemek yedirirken yanima bidil bidil yuruyen bir oglan cocugu geldi baktim oyle bos bos benin hic olmayacak dedim oglum pasam oglusum diyemeyecegim babalariyla bir cift giyinen oglanlari gordukce imrenecegim magazalarda mavi kiyefetleri es gececegim hic kayinvalide olmayacagim gelinim oglum olnayacak oglum var diye nazlanamayacagim ve uc kizin var diye hep hayata ezik bakacagim oglu olanlar hep hava atarken ben hep iclenip aglayacagim mutlu bir hamilelik gecirmeyecegim hep budami kiz sorusuna once ezilip sonra mutluymus gibi yanitlar verecegim esime hep kiz esprisi yapacaklar hadi arabayi isitda geliyoruz oglum diyemeyecek hep ici buruk olacak ama bana hissettirmemek icin cabalayip duracak....ya aglamaktan devam edemiyirum rabbim duy beni diyorum
hosbulduk kizlarrrr bende sizleri cok ozledim eski sohbetlerimizine guzel gunlerdi
kizim buyudu 1.5 yasinda ucuncuyu dusunuyorum ama hiiiiiiiiiiç bisey yapmiycam yaptikta ne oldu verecek olan ALLAH
hoşgeldin canım senin varmı çocuk?Kızlar meb aranıza yeni katıldım
sende hoşgeldin canım inşallah gönlündeki olur.......selam süper anneler.. bi oğlum war 4,5 aylık, yaşına yaklastıgında ıkıncıyı dusunuoruz.. gezırnırken gordum bu cınsıyet tahmıni için yabancı bi site bulmuş bi arkadaş acaba bana adresını verebılır mı? bu arada 30 yasındayım, ve buyumesın dıye dua ettıgım iki mıyomum.. oncelıkle sağlıklısı hayırlısı oğluma ıyı arkadaş kardeş , sonra da kısmetse kız olsun ıstıyoruz..
Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Herşey allahtan bende oğlum olsun istiyorum. Kuzenimin denediği bi yöntemi denicem. Adetin 15. Günü tek ilişki yaptı oğlu oldu arkadaşlarının bu şekilde oğlu olmuş oda denedi oldu.
say54
onun döngüsüyle seninki aynı mı peki senin ad.döngün kaç canım? bunu bana 14. gün ilişki olarak söylediler ama orada esas olay yumurtlama günü bence sen yinede bu şekilde denemek istiyorum diyorsan yinede sen bilirsin canım.....
Hepinize tek tek tesekkur ederim.azda olsa rahatliyor icim atlacagim insallah.belkide bu yontemlerden cok inandim ne bileyim tam 5 ay takip yaptim ovl testiyle ve hic sasmadan her ay ayni tarihte cift cizgi oldu.neyse diete cok uymasamda esim zaten iyi beslenir keciboynuzu falan o gun karbonatli dusuydu duasiydi kahvesiydi yani ne gerekiyorsa yaptim cunku bu bes ayda ne kadar bilgi varsa topladim yaptim yani cok onandim belkide bu kadat hayal kirikligim bu yuzden olmayinca olmuyor iste.dua edip bu kotu dusuncelerden kurtulurum umarim.
İyiyim canım sen nasılsın niye gelmiyorsunuz hep yalnız kalıyoruz.nasılsın tatlım .
hepinize hayırlı kandiller diliyorum. dualarınız kabul olsun inşallah, Allahım herkesin gönlündekini versin inşallah.....
hosbulduk kizlarrrr bende sizleri cok ozledim eski sohbetlerimizine guzel gunlerdi
kizim buyudu 1.5 yasinda ucuncuyu dusunuyorum ama hiiiiiiiiiiç bisey yapmiycam yaptikta ne oldu verecek olan ALLAH
hoşgeldin canım senin varmı çocuk?
sende hoşgeldin canım inşallah gönlündeki olur.......
Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Herşey allahtan bende oğlum olsun istiyorum. Kuzenimin denediği bi yöntemi denicem. Adetin 15. Günü tek ilişki yaptı oğlu oldu arkadaşlarının bu şekilde oğlu olmuş oda denedi oldu.
say54
onun döngüsüyle seninki aynı mı peki senin ad.döngün kaç canım? bunu bana 14. gün ilişki olarak söylediler ama orada esas olay yumurtlama günü bence sen yinede bu şekilde denemek istiyorum diyorsan yinede sen bilirsin canım.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?