Süper Anneler - 2011

Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Herşey allahtan bende oğlum olsun istiyorum. Kuzenimin denediği bi yöntemi denicem. Adetin 15. Günü tek ilişki yaptı oğlu oldu arkadaşlarının bu şekilde oğlu olmuş oda denedi oldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biliyorum anlıyorum çok üzgünsün ama birde şu yönden düşün 4 oğlu olan kayınbabam kızımın olacağını duyduğunda kız olmaz erkek adamın erkek oğlu olur diye bağırmıştı bende çok kırıldım ama kayınbabamın kaynanamın halini görünce iyi ki kızım oluyor dedim bu devirde kız çocuk nimet inan bana tabiki istersein ama rabbim vermeyince yapacak bişi yok

kayınbabam bana bu lafı söylediği haftasonu 3 eltimde anne ve babalarıyla pikniktelermiş kaynanam da üzülmüş kayınbabama bizde parka gidelim bali demiş yeni bu hafta olan cinayetleri düşün gizemin katili karstaki çocuğun katili hepsi erkek ve aileleri kan davası olmasın diye sırf katil oğullarının yüzünden memleketlerini evlerini terketmek zorunda kaldılar işin kısası canın yansada yavrunu sev elini karnına koy hisset annesi onu o senin kanından bende hamileyim inan kız da olsa erkekde olsa duycağım sözlerden üzülceğimide bilsem onu seviyorum benim o

Kız evladı ömür boyu yanında. Erkek evlat 17 sinde bi çıkar evden okumak için sonra evlenir araki bulasın. Gönül erkek evlat istiyor ama kesinlikle isyan etmemek lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen cnm bende kiz istiyorum bu gece bol bol dua edicem hem kendim hem sizin için Allah im inşallah size hayırlı sağlıkli erkek evlat nasip eder banada hayırlı sağlıkli bereketli bir kiz evlat nasip etsin takdir Allah in

htc ile

hoş geldin canım.ben de çok gelemiyorum,seni görmek güzel bir sürpriz oldu.

hosbulduk kizlarrrr bende sizleri cok ozledim eski sohbetlerimizi ne guzel gunlerdi
kizim buyudu 1.5 yasinda ucuncuyu dusunuyorum ama hiiiiiiiiiiç bisey yapmiycam yaptikta ne oldu verecek olan ALLAH

Herkese hayırlı kandiller hanımlar allah gönlünüzden geçeni göbişinize koysun sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.......

tuba ben şimdi sana nedersem boş gelir ama genede yazayım canım .bak bende üçüncü kızımı kucagıma aldım kızım şuan 8 aylık inan eşimden çok ben üzüldüm kız oldugunu duydugumda.kimseyle konuşmak istemiyordum hayata küstüm sanki. çok kötü oldum 3 gün başımı yastıktan kaldıramadım dünya sanki durmuştu şimdi düşünüyorumda ne için kızım olacagı içinmi böyle yaptım o benim di içimdeydi kızlarım gelip karnımı öpüyorlardı canım kardeşim diyorlardı dogsun kardşimi ben gezdirecem diyorlardı onların destegiyle atlattım birazda .şimdi büyük kızımın destegi bana çok oluyor beraber banyosunu yaptırıyoruz altını beraber degiştiriyoruz canım benim üzme kendini aslında şuan bile düşünüyorum benim hiç oglum olmıycak diye dün mesela balkonda otururken erkek çocukları tahmince 10 yaşında varlardı top oynuyorlardı agladım benim oglum olmıycak kapıya gelip anne su ver arkadaşlar bekiyor top oynıycagız bunları düşünmedimmi sanıyorsun inan içimdekileri bir ben bir Allah biliyor ama kimseye diyemiyorum içimde kalack sadece burda sizinle dertleşiyorum bak tekrar içimi kanattınız ya

hosbulduk kizlarrrr bende sizleri cok ozledim eski sohbetlerimizi ne guzel gunlerdi
kizim buyudu 1.5 yasinda ucuncuyu dusunuyorum ama hiiiiiiiiiiç bisey yapmiycam yaptikta ne oldu verecek olan ALLAH

canım sen nerelerdesin ya bu eskiler neden ugramaz oldu buralara :26: eylüle nasıl haberleşiyormusunuz

Hayırlı kandiller arkadaşlar bugece duaların dönmeyeceği bizlere müşdelenmiş ne olur karamsarlıgı burakalım tam kalbimizle teslim olup dua edelim rabbim bizleri görecektir hiç şüpem yok

Hepinize tek tek tesekkur ederim.azda olsa rahatliyor icim atlacagim insallah.belkide bu yontemlerden cok inandim ne bileyim tam 5 ay takip yaptim ovl testiyle ve hic sasmadan her ay ayni tarihte cift cizgi oldu.neyse diete cok uymasamda esim zaten iyi beslenir keciboynuzu falan o gun karbonatli dusuydu duasiydi kahvesiydi yani ne gerekiyorsa yaptim cunku bu bes ayda ne kadar bilgi varsa topladim yaptim yani cok onandim belkide bu kadat hayal kirikligim bu yuzden olmayinca olmuyor iste.dua edip bu kotu dusuncelerden kurtulurum umarim.

Kızlar meb aranıza yeni katıldım
hoşgeldin canım senin varmı çocuk?

sende hoşgeldin canım inşallah gönlündeki olur.......

tuba elif canım hepimiz aynı ümitlerle araştırıyor ve inanıyoruz beklenti içinde olup hayal kırıklığı yaşaman çok normal ama kendini ezik psikolojisine sokma nolur, o masum bebişi de eminim diğer kızların kadar çok seveceksin, şu anki ruh halin yaptığın çalışmalara araştırmalara çoook inanmandan kaynaklanıyor ama herşeyin hayırlısı... belki kızının olması daha hayırlı bunu ancak rabbim bilir, üzme kendini sana kuzularının ihtiyacı var..... sen en başta böyle teslimiyetçi bir ruh haline bürünürsen kızlarını kim koruyup kollayacak, onları çok üzerler.... eşinde dahil hiç kimsenin sana böyle birşeyi hissettirmesine izin verme, çınar ağacı gibi dimdik dur çocuklarının yanında HER ZAMAN.... sana dua ederken kendim için de diliyorum canım rabbim hayırlı olan neyse hakkımızda onu versin inşallah..........benimde bir kızım var bir tane kardeş olsun kızımın yanına, ondan sonra kapatalım istiyoruz çocuk mevzusunu.bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum bende. ama her zaman için hayırlısını diliyorum....

Son düzenleme:
nasılsın tatlım .
İyiyim canım sen nasılsın niye gelmiyorsunuz hep yalnız kalıyoruz.
hepinize hayırlı kandiller diliyorum. dualarınız kabul olsun inşallah, Allahım herkesin gönlündekini versin inşallah.....

Amin inşallah Rabbim içten ve samimi yapılan duaları geri çevirmez. MüMinin mümine yaptığı dua kabuldur dualarda buluşmak dileği ile hayırlı kandiller

bence biraz bekle şekerim bebişin çok küçük.benimkilerin arası da az ya,çooooook zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…