Süper Anneler - 2011

Hayırlı geceler hayırlı kandiller kızlar

Rabbim mübarek gece hürmetine dualarımızı Ya Mucib ismi yüzü suyu hürmetine kabul buyursun kapısından aciz kullarını eli boş çevirmesin Allahım hayirlisiyla gönlünüze göre Salih saliha evlatlar Nasip etsin

Burayı hüzün sarmış Kızlar hayırlısı olsun dua dua dua açmadığı kapı yok

Allah var gam yok

Herkese hayırlı geceler Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah.

Hayirli kandiller kizlar hepinizin kandili mubarek dualari kabul olsun insallah bu gece hepimiz icin dua edecegim dualarinizda beni unutmayin dualarimdasiniz..

Oncelikle kandiliniz mubarek olsun bende bir oglum olsun cok istiyorum tabi saglikli ve hayirli bir evlat rabbim kimin gonlunden ne geciyorsa su mubarek gunde nasip eder insallah lutfen cevap verin

Oncelikle kandiliniz mubarek olsun bende bir oglum olsun cok istiyorum tabi saglikli ve hayirli bir evlat rabbim kimin gonlunden ne geciyorsa su mubarek gunde nasip eder insallah lutfen cevap verin

Canim hosgeldin oncelikle nikin cok hos ve manidar bende deneme icin beklemede olanlardanim, onceki sayfalara goz gezdirdinmi bilmiyorum ama tutturanda var tutturamayanda. Benimde bir kizim var birde yanina erkek kardes istiyorum. Rabbim gonlundekini versin insallah....

Günaydın. Vazifelerimizi yaptık duamızı ettik artık allahtan hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insaallah canim kabul olmustur dualarimiz benim iki kizim var insallah birde pasam olsun istiyorum ama vermezse mabud neylesin mahmut insallah verir gonlumuzdekini yaradanim

Gunaydin kızlar inşallah dün yapılan tüm dualarimizi Allah c.c. kabul buyurur

htc ile
Aminnn insaallah kabul olmustur canim benimde iki kizim var birde oglum olur insallah kizlarda hemen hamile k aldim isteyince adet sonrasi sik iliskiyle haberdar degildim boyle seylerden sadece bir akrabamin da iki kizi vardi sonra bir doktora gitmis ikide oglu oldu arka arkaya tamam bende gideyim dedim gittim once Bilmiyorum yumurta takibi nedir filan neyse altan yumurtalara bakarak catlamis sa ilizki veriyor ama tek iliski degil catladiktan sonra serbest ilk ay tutmadi ikinci ay igne verdi idrar yolu enfeksiyonu oldum ondan mi Bilmiyorum yine olmadi ama ben artik doktorun metodunu ogrenmistim bu arDa muayene ucreti yuzelli ve yumurya yumurta catladigini gorene kadar bayagi paran gidiyor altiyuzlira verdim ben sadece yumurta takibi yapiyor sonradan internetten bakarak herseyi ogrendim simdi ovulasyon testi ile deneyecegim insaallah olur

İnsallah cnm Allah gönlündeki muradini versin hayırlısıyla ben de pazar günü adet olucam evde ovulasyon testin var hemen yumurta takibine başlayacağım nasip kısmet bende kiz umuyorum takdir Allah tan sağlıklı hayırlı bereketli bebeklerimiz olsun insaallah

htc ile

Bu topikte benden ve tornado dan başka kiz isteyen varmı yada kiz için ugrasip yakalayan :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:

htc ile

hosbulduk kizlarrrr bende sizleri cok ozledim eski sohbetlerimizi ne guzel gunlerdi
kizim buyudu 1.5 yasinda ucuncuyu dusunuyorum ama hiiiiiiiiiiç bisey yapmiycam yaptikta ne oldu verecek olan ALLAH

canım benım ınan bende özledım o gunlerı.bak zaman nasıl gecıyor.lara nasıl gorusuyormusunuz

Bu topikte benden ve tornado dan başka kiz isteyen varmı yada kiz için ugrasip yakalayan :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:

htc ile

benım kızım sık ilişkiyle oldu.yanı ben ogluma nasıl hamıle kaldıgımı hatırlamıyorum cunku surprız olmustu.ozamanlar ben yumurtlama zamanı falan fılan hıcbısey bılmıyordum zaten.yuce rabbım ne verırse kabulmuzdur tabiki.ama kızıma sık ilişki ıle hamıle kaldım.kızım 3 yaşında.allah hepımızın evlatlarımızı bagıslasın ınsallah.

Ovulasyon gunude dahil mi cnm bu sık ilişkiye hangi günün de başladın tam

htc ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…