- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.261
Orkişimmmmmmm
bende onu şöyle duymyuştum
peçeteye yazdıracaksın ama ismi mehmet (muhammed olan birine)
onu suda ıslayacaksın peçete çözünüyor suda
onuda içeceksin
.
yok cnm 40 tane muhammed ismini her sabah namazdan sonra o niyetle iciyomussun bende diyenlerin yalancisiyim gecmis forumlarda okumustumpirincemı okuyup yutacaksınız orkdm anlamadım öyle bi şey duymuştum ama o kolay doğum içindi bu nekı
Orkişimmmmmmm
bende onu şöyle duymyuştum
peçeteye yazdıracaksın ama ismi mehmet (muhammed olan birine)
onu suda ıslayacaksın peçete çözünüyor suda
onuda içeceksin
.
hosgeldin beyaz melek nasilsinn evet bi girdin bidaha gelmedin neysehepinize iyi akşamalr sayfa taşınmış ben anca bulabildim sizi umarım herkez iyidir..
ben yoğunluktan fala giremedim siteye okul yoğun bu yıl 3 yaş grubundayım zorlayıcı oluyo biraz..
çalışmalar başlamız çoğunuzda benim daha biraz zaman var yaza doğru düşünüyorum nasip olursa
bu eğitim yılı bitsin hazirandan sonra bakalım
Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
birde etrafımdakilere bu takvim tuttu birde siz bakın bakim
ay yok kız mıdenizi mahvetmeyın derimmpeçete sonuçta
yavuz o link subat ayi icin bana erkek diyoooooooooooooo
mrh cnm,bilmiyorum kizlarinda kilon nasildi ama bence dikkat et derim,gerci bunyeden bunyeye degisiyor kilo alimi ve vermesi ama benim mesela ilk kizimda 59 kiloydum 20 kiloyla doguma gitmistim,tabi alti ayda hic bisey kalmadi,ee sonra baya ne olduysa bende senin gibi 69 70 kilo falan oldum ikincisine hamile oldugumda ve inanki gecte dogdugu icin tam 94 kiloyla doguma girdim,ve suan kizim iki yasinda ve ben 64 kiloyumiyi aksamlar arkadaslar bilirsiz bu diyetler insana nasil kilo aldiriyor?
Mesela benim terazim diyete baslarken calismiyodu olcemedim cekimi ama agustosta 64 kiloydum
bi tek patatesi fazla yemem eti fazla tuketmem bana 4-5 kilo aldirdi.
Simdi 69 kiloydum.1.5 aylik hamileyim hem de.
Dusunun
muz
patates
et
meyve sulari
bugday
vitamin
bi baktim kilom artmis
Birde bisey sorucam obur hamileliklerde yasamadigim bisey var budefa
Dogru hep yiyorum midem bos kalmaz.Ama hep midemin yukaridan basildigini hissediyorum illa da otururken oluyor.Daha bebis cok kucuk ama bu nedir?
hadii inss oglusunnn yoldadirda hani erkek bebekte daha bi yiyomussun biraz obur oluyolar herhalde ogluslariyi aksamlar arkadaslar bilirsiz bu diyetler insana nasil kilo aldiriyor?
Mesela benim terazim diyete baslarken calismiyodu olcemedim cekimi ama agustosta 64 kiloydum
bi tek patatesi fazla yemem eti fazla tuketmem bana 4-5 kilo aldirdi.
Simdi 69 kiloydum.1.5 aylik hamileyim hem de.
Dusunun
muz
patates
et
meyve sulari
bugday
vitamin
bi baktim kilom artmis
Birde bisey sorucam obur hamileliklerde yasamadigim bisey var budefa
Dogru hep yiyorum midem bos kalmaz.Ama hep midemin yukaridan basildigini hissediyorum illa da otururken oluyor.Daha bebis cok kucuk ama bu nedir?
gulnevam ben boyle cook heyecanli bi yapiya sahibim eger heyecan varsa ben benlikten cikarim herseyi unuturum bildigimi sapitirim oyle yani
yoksa tabiiki herseyi yapip rabbime siginicam halaada ona muhtacim insallahh hayirlisindan kucagima alabilecegim bir oglan verir bana ve isteyen herkese
annenin domatesleri tabiiki olur normal marul kullanma gobek marul lahanadan havuctan salata yap
salatayi bosverde boool boollll tursu yeeeee
Mgurbet abla daha iyisin insallah rabbim sifa versin tekrardan
bi sorum olucakti sana simdi hamilelige baslandiginda bebegin erkek olmasi icin 40 muhammed(sav) ismi yutulacakmis yaa
arapcasinimi yutacagiz eger oyleyse
muhammet bin abdullah(sav) yani su sekildemi محمد بن عبد الله
yoksa surelerde gecen muhammed (sav) ismimi :44:
en sondaki zaman dilimini doğru girn altaki hamile kaldığın gün:) kime baktımsa çıktı burdan ama
gurbetim döndün mü kuzum ne zaman çıkacak eşin, Allah korudu valla.
SaGolun cnlar b bakalim saglicakla eve doner insGurbetim çok sevindim canooo
Allah bir daha yaşatmasın
Çok çok geçmiş olsun
kizlar ya ben ayin 12 sinde adet oldum ve suan sag kesigimda agri var tam 14.gunu hakatende yumurtluyom galibabide ben yazin turkiyeye gittigimde su antepteki doktorada gitmistim ve bana adetinden sonra 12 14 16 VE 18.gunler iliski dedi ama bence en dogrusu 14 VE tek iliski ha kizlar oglende beyaz sumuksu akintim vardi boyle yumurlama oluyo demii:44:
Sari yspiskan sivi yumurtladin demektir cnm
yaa sari degilde beyaz yapikan siviydi,suanda kasiklarim agriyoo,ya boyle takip etmek lazimm bencede son aylar dikkat edimde inss 2 yada 4. ayda dusunuyorum inss oglusumm geliryaa,valla buyuk kizim 5 yasinda oda cok istiyo,arkadaslarinin erkek kardesi var diye bizimde olsun diyo adini bile dusunmus cnm kizimSari yspiskan sivi yumurtladin demektir cnm
ALLAHIMMMMMMMMMMMMMM
Çok üzgünüm bacılar
Ne kadar kötü haberler alıyorum .....resmen deprasyona giricem ben
Gurbetimin
Canımızın eşi beyin kanaması geçirmiş...şuan yoğun bakımdaymış
Ne olur hepimiz dua edelim..
Rabbim abimize acil şifalar versin
Geri zekalı dokktorlar mide gribi diye eve yollamış önce
ama kusuyr demişti gurbetim meğersem beyin kanamasındanmış
Dua edelim hepimiz
Rabbim şifa versin....Bacımıza çocuklarına bağışlasın
afffffffffffffffff Allahım afffffffffffffffffffffffffff
Dert verme
Dermansız dert verme
Dert verip derman aratma kimselere Yarabbimmmmmmm
cok cok sagolun kizlar Allahim razi olsun gonlunuzdekileri Rabbim karniniza koysun ins
simdi haber geldi yemek yemis tv izletmisler cok sukur yaa Allahima ne kadar sukretsem azdirrrrr
bi tek gobek marul serbest onuda kirkta yilda alirsak yiyorum ben genelde havuc salatasi yapiyorum bol limonlu hafif yag katarak esim yogurtlu seviyo ona bazen yogurtlu
baskada yessiillik yemiyorum hatta taze fasulye cok kafa karistiriyo kizdada var erkektete o yuzden onuda yemiyorum
kahvaltida bol domatesli kup kup dogranmis patates yiyorum
duba gibi olcam yakinda
canım yaa sen de benim gibi kıstıkça kısmışsın patates muz yemekten sararacam zaten yakında... ben ekstradan bol bol yeşil zeytin yiyorum tabağa koyuyorum bilgisayarın başında çerez yer gibi onu yiyorum tuzludan sıkılıncada kuru incir kayısı üzüm hurma karışık karbonatlı suyu eylülde çok içiyordum tiksindim 2 aydır ağzıma sürmedim..meyve niyetine domates ve bol bol elma elma suyu alkali yapıyormuş ....bu beslenmeye bebek tutunacak mı bilmem ayın 10 gecesi bi kaza olduydu birazı içe çoğu dışarı..:))) adetimi 2 gün geçtim pazartesi gelmezse test yapacam kızlar yaaaa azıcık spermin içinde kaç yy vardır ki Allahım diyorum yardım et...sen bak yüzümüze ..yüzümü güldür ..tüm süper anneler ailesinin... cümlemizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?