Süper Anneler - 2011

Orkişimmmmmmm

bende onu şöyle duymyuştum

peçeteye yazdıracaksın ama ismi mehmet (muhammed olan birine)
onu suda ıslayacaksın peçete çözünüyor suda
onuda içeceksin

.

hepinize iyi akşamalr sayfa taşınmış ben anca bulabildim sizi umarım herkez iyidir..
ben yoğunluktan fala giremedim siteye okul yoğun bu yıl 3 yaş grubundayım zorlayıcı oluyo biraz..
çalışmalar başlamız çoğunuzda benim daha biraz zaman var yaza doğru düşünüyorum nasip olursa
bu eğitim yılı bitsin hazirandan sonra bakalım

pirincemı okuyup yutacaksınız orkdm anlamadım öyle bi şey duymuştum ama o kolay doğum içindi bu nekı
yok cnm 40 tane muhammed ismini her sabah namazdan sonra o niyetle iciyomussun bende diyenlerin yalancisiyim gecmis forumlarda okumustum

Orkişimmmmmmm

bende onu şöyle duymyuştum

peçeteye yazdıracaksın ama ismi mehmet (muhammed olan birine)
onu suda ıslayacaksın peçete çözünüyor suda
onuda içeceksin

.

bilmiyorum cnm yaa tovbe yarabbim o ismi layikiyla tasiyan kalmadi be ablcm kime guvenip yazdiricanki ben insallah oglum olursa
muhammed berat koyacagim ama korkuyorumda tasiyabilcekmi diye:44:

hosgeldin beyaz melek nasilsinn evet bi girdin bidaha gelmedin neyse
zamani geldiginde neleri denemeyi dusunuyosun

mrh cnm,bilmiyorum kizlarinda kilon nasildi ama bence dikkat et derim,gerci bunyeden bunyeye degisiyor kilo alimi ve vermesi ama benim mesela ilk kizimda 59 kiloydum 20 kiloyla doguma gitmistim,tabi alti ayda hic bisey kalmadi,ee sonra baya ne olduysa bende senin gibi 69 70 kilo falan oldum ikincisine hamile oldugumda ve inanki gecte dogdugu icin tam 94 kiloyla doguma girdim,ve suan kizim iki yasinda ve ben 64 kiloyumyani altustt oldummm

hadii inss oglusunnn yoldadirda hani erkek bebekte daha bi yiyomussun biraz obur oluyolar herhalde ogluslarnasil obur hamileliklerinle aynimi daha bulanti falan baslamadi demi

tamam canım ya şimdi taze domatesler hep hormonlu bende pek sevmem o yüzden sordum
amin bende öle canımmmm

canım merhaba orkdm bende baktım kızıma erkek diyor yanlış bakmadım inş. dt 13,08,1982 2004 de kasım 9 gibi kızıma hamile kaldım 22 yasındaydım bide sen bak bakalım ne çıkcakkk

kizlar ya ben ayin 12 sinde adet oldum ve suan sag kesigimda agri var tam 14.gunu hakatende yumurtluyom galibabide ben yazin turkiyeye gittigimde su antepteki doktorada gitmistim ve bana adetinden sonra 12 14 16 VE 18.gunler iliski dedi ama bence en dogrusu 14 VE tek iliski ha kizlar oglende beyaz sumuksu akintim vardi boyle yumurlama oluyo demii:44:

M
Cnm badem uzerine yaz kuhamed arapca omu ye besmele ile
en sondaki zaman dilimini doğru girn altaki hamile kaldığın gün:) kime baktımsa çıktı burdan ama

gurbetim döndün mü kuzum ne zaman çıkacak eşin, Allah korudu valla.

Gurbetim çok sevindim canooo
Allah bir daha yaşatmasın
Çok çok geçmiş olsun
SaGolun cnlar b bakalim saglicakla eve doner ins

Sari yspiskan sivi yumurtladin demektir cnm

Sari yspiskan sivi yumurtladin demektir cnm
yaa sari degilde beyaz yapikan siviydi,suanda kasiklarim agriyoo,ya boyle takip etmek lazimm bencede son aylar dikkat edimde inss 2 yada 4. ayda dusunuyorum inss oglusumm geliryaa,valla buyuk kizim 5 yasinda oda cok istiyo,arkadaslarinin erkek kardesi var diye bizimde olsun diyo adini bile dusunmus cnm kizimbende hep dua edelimde olsun diyorumm,isimiz allaha kalmiss ne diyeyim

cok cok sagolun kizlar Allahim razi olsun gonlunuzdekileri Rabbim karniniza koysun ins
simdi haber geldi yemek yemis tv izletmisler cok sukur yaa Allahima ne kadar sukretsem azdirrrrr

Gurbetçim çok çok üzüldüm, ama herhade şimdi iiyiiymiş, Allah eşini sana ve çocuklarına bağışlasın, Acil şifalar versin yüce rabbim, peki birden mi olmuş, darbe falan mı aldı ??

kızlar bu diyeti kız için mi erkek için mi yapıyorsunuz bir dde ne kadar süreli yapıyorsunuz?

herkese iyi geceler kızlaaarrrr:119: çok fazlaca girmek istememe rağmen, işten güçten fırsat bulup ta giremiyorum, sonra geçmişi okuyayım diyorum başımı alamıyorum ( en yisi günlük girmek ama ben de kaça bölüneceğimi şaşırdım artık:84:, o kadar koşturmaca telaşe var ki hayatımda

aybüke canım kafana göre takılll bende sen givbiyimmmm eşim kalkıyo ben oturyorumm artık dio yüzüme bile bakmıyon hayrdır ne var öle orda falan demeye başlanıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…