Süper Anneler - 2011

nasılsınız yıne uzun zamandır gıremıyorum gecmısı pek okuyamadım,sizlere bırsey soracagım,kasımda hamıle kaldım 5 haftalık düşük yaptım beklemeden ocakta tekrar hamıle kaldım,ondada bebegımın kalp atısları olmadıgı için subatta kürtaj oldum kayınvaldem kımının kızı kımının oğlu durmaz dedı senınde oglan çocukları durmayacak heralde dedı :18:siz böyle bişey duydunuzmu, bırdaha hamıle kalmaya korkuyorum.
buarada arkadasımla aynı ay hamıle kalmıstık onunda ıkı kızı var benımde ben erkek bebek ıcın herseyı denemeye calısırken o bana gulerdı oluruna bırak rahat ol dıye,benım bebıs durmadı ama arkadasım cınsıyetını ogrendı erkek onun için cok sevındım ama kafama takıldı burda erkek bebek ıçın yapılanların nerdeyse hepsının tersını yaptı o ben kesın kız dıyordum ama erkek .
kafam karıstı rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın .

Canim gijnij nickli arkadasiminizinda sana benzer problemleri var en son kaybettigi bebeginin cinsiyetini sali gunu ogrenecekmis eger erkekse fikir uretebilecegiz bakalim senin sorunu gijnij yanitlasin. Benimde erkek cocuklar durmuyor ya kalbi duruyor yada dusukle sonuclarniyor allah bir daha yasatmasin.

amin allahım yaşatmasın bırdaha
6 haftalık bı kürtajta cinsiyet ögrenılebılıyormu,benım butun tahlıller yapıldı hersey temız hıc bır proplem yok ama nıye böyle oluyor anlamadımbır dua varmıs onu takmamı söyledıler bebeklerı durmayanlar hamıle kaldıgını ögrenınce bu duayı üzerınde tasımalıymıs.
hayırlısı bakalım,bırde onu deneyeyım.

Canım bendede öyle bir sorun var gibi görünüyor ama sonuçlar çıkmadan kesin birşey diyemiycem. Birde bebek genetiğe gitmeden bunu anlayamıyorsun. Sen burayı takipte kal ben sonuçları aldığımda yazıcam sanada fikir olsun. Bende ilk düşüğümde dua vardı taktım ama yine düştü ikincisinde takmadım şöyle düşündüm şimdi erkek bebek diyelim hastalıklı bir embriyo olarak oluşuyorsa ve rahim bunu dışarı atmaya çalışıyor. Dua ile onu orada tutturursam ya doğduğunda sakat özürlü olursa diye takmadım duayı. Allaha bıraktım Rabbim sen dilersen her şekilde nasip olur dedim. Bakalım genetik sonuca göre kendime bir yol çizicem

Ovulasyon gunude dahil mi cnm bu sık ilişkiye hangi günün de başladın tam

htc ile

belkı ınanmayacaksın ama ınan ben bunları bu sayfada ögrendım yanı yumurtlama gununu falan.ben adetım bıter bıtmez baslıoyoduk denemeye.yanı hemen hamıle kalmak ıstıyordum.öyle yumurtlama falan bılmıyordum yanı.

Canim birsey soracagim neler yaptiniz cogunluk tuttumu yoksa tutmadi midemi

vallahı kız ısteyen ıkı arkadasımızın oglu oldu.erkek ısteyen ve cok yöntem deneyen arkadaslarımızda oldu ama kızları var sımdı.aslında bılemıyorum herseyı rabbım bılır.ınsallah senınde gönlundekını versın rabbım.ne desek boş tabii.gecen senede yöntem deneyerek hamıle kaıp kızı olan çok var.herseyın hayırlısı olsun.senın ıkıncımı olacak canım

Yani bu durumda tutturan olmadı gibi dimi

htc ile

bebek patolojiye gidince öğrenilebilir canım. ben üzerinde dua taşınmaya karşıyım ondan medet umuyormuş gibi oluyor en güzeli allaha dua etmek ona yalvarmak.

Canım kızda tutturmak daha zor. Eskilerden kız tutturan iki kişi var. Erkek tutturanda baya var aslında. Ama hepsi bebeği bulan gittiği için eskilerden baya okumak gerekiyor

Bu kiz tutturanlar kiz isteyenler miydi sayfalarda bulamıyorum kiz daha zor doğru pek bilgi de yok nasip kısmet artık bir şansım var oldu oldu olmazsa da Allah in takdiri başım gozum üstüne sağlıklı hayırlı bereketli olsun inşallah yeter iki çocuk

htc ile

Dun aksam korkarakta olsa deneme yapmaya karar verdim mübarek gün hurmetine Rabbim bana bir kiz evlat verir belki dedim bir tek denemediğim âdetime 10gun kala yöntemi vardi kiz bebek için onu denetim dedim 32gunde bir adet oluyorum doğumdan beri 7 aydir 21.gundu dun ama dedim ki allahim ne olur bana bir işaret gönder ki olucaksa olsun tam o şurada tuvalete gittim bir baktim ki oğluma hamile kaldigim zaman ki gibi uzayan şeffaf akinti ve Vazgeçtim deneme yapmaktan zaten sirtimda agri vardi bir gün öncesi yumurtlamak geç oluyordu demek ki dongum uzamisti çünkü cesaret edemedim boylece tam kiyisindan döndüm vardir bunda da bir hayir....

sanırım senınle aynı kaderı yasıyoruz rabbım yardımcımız olsun senın kac cocuk var cnm
benımde genetık felan butun sonuclar temız cıktı dr hıc bı sorun yok dedı,erkek cocuklarmı durmuyor yoksa dedım bunu söylemem ıcın çok erken dedı.
neyı beklıyorsak.moralım bozuldu ya aklıma geldıkce canım sıkılıyor burdan bırbırımıze destek olalım takıbı bırakmam artık.

Benim iki kizim var canim yani tutturan olmadi oylemi

Benim iki kizim var canim yani tutturan olmadi oylemi

oldu tabi oglu olanda var olmazmı.ama onlar gelmıyolar.mesela egem vardı heıdı vardı.ecrin vardı.ama artık gelmıyolar.bırde yumurtlama takıbıyle oglu olan vardı.doktor kontrolunde takıp yaptırmıstı oglu oldu

Iyi aksamlar olsun hanimlar...gorumcem bugun dogum yapti zaten 11 hftlikken falan cinsiyeti ogrenir ogrenmez beni aramisti oglum olacak diye.ben gitmedim gastaneye gidemedim esime bir bahane bul hasta de kusuyor yatiyor falan.herkes orda tum erkek tarafi ve benim bebegim yine kiz bununla yuzlesmeye hala hazir degilim kendi annem babam bile konuyu actikca hemen gozlerim doluyor aglamakli ses tonum.nasil gececek bu hamilelik bilmiyorum.belki sizlerde yadirgiyisuz beni ama birtek buraya icimi dokuyorum bide esime.ama artik onunlada konusmasam iyi olacak bu konuyu ben agladikca oda uzuluyor onunda pskolojisini bozuyorum.birkac gundur kizlara hediye aliyor opuyor surekli on tane oglana degismem diyor bunun gibi laflar.beni rahatlatmak icin ugrasiyor ama ben neden hala boyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…