- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.821
İnsallah cnm Allah gönlündeki muradini versin hayırlısıyla ben de pazar günü adet olucam evde ovulasyon testin var hemen yumurta takibine başlayacağım nasip kısmet bende kiz umuyorum takdir Allah tan sağlıklı hayırlı bereketli bebeklerimiz olsun insaallah
htc ile[/QUOTE
Canimmmm varya o doktor kiz icinde tedavi uyguluuorum dio bizim akrabalarin cogu gitti oraya ama dedigim gibi yumurta takibi yapiyor zannedersem kiz icin yumurta catlamadan iliski veriyor
Dr da takip yaptıracak durumum pek yok catladimcim mecbur evde yapicam testlerle ama bi dr a gidicem kontrol için orda bi sorarım onada belki birşeyler söyler
htc ile
nasılsınız yıne uzun zamandır gıremıyorum gecmısı pek okuyamadım,sizlere bırsey soracagım,kasımda hamıle kaldım 5 haftalık düşük yaptımbeklemeden ocakta tekrar hamıle kaldım,ondada bebegımın kalp atısları olmadıgı için subatta kürtaj oldum kayınvaldem kımının kızı kımının oğlu durmaz dedı senınde oglan çocukları durmayacak heralde dedı :18:siz böyle bişey duydunuzmu, bırdaha hamıle kalmaya korkuyorum.
buarada arkadasımla aynı ay hamıle kalmıstık onunda ıkı kızı var benımde ben erkek bebek ıcın herseyı denemeye calısırken o bana gulerdı oluruna bırak rahat ol dıye,benım bebıs durmadı ama arkadasım cınsıyetını ogrendı erkekonun için cok sevındım ama kafama takıldı burda erkek bebek ıçın yapılanların nerdeyse hepsının tersını yaptı o ben kesın kız dıyordum ama erkek .
kafam karıstı rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın .
Bu topikte benden ve tornado dan başka kiz isteyen varmı yada kiz için ugrasip yakalayan :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:
htc ile
Canim gijnij nickli arkadasiminizinda sana benzer problemleri var en son kaybettigi bebeginin cinsiyetini sali gunu ogrenecekmis eger erkekse fikir uretebilecegiz bakalim senin sorunu gijnij yanitlasin. Benimde erkek cocuklar durmuyor ya kalbi duruyor yada dusukle sonuclarniyor allah bir daha yasatmasin.
amin allahım yaşatmasın bırdaha
6 haftalık bı kürtajta cinsiyet ögrenılebılıyormu,benım butun tahlıller yapıldı hersey temız hıc bır proplem yok ama nıye böyle oluyor anlamadımbır dua varmıs onu takmamı söyledıler bebeklerı durmayanlar hamıle kaldıgını ögrenınce bu duayı üzerınde tasımalıymıs.
hayırlısı bakalım,bırde onu deneyeyım.
Ovulasyon gunude dahil mi cnm bu sık ilişkiye hangi günün de başladın tam
htc ile
Canim birsey soracagim neler yaptiniz cogunluk tuttumu yoksa tutmadi midemi
vallahı kız ısteyen ıkı arkadasımızın oglu oldu.erkek ısteyen ve cok yöntem deneyen arkadaslarımızda oldu ama kızları var sımdı.aslında bılemıyorum herseyı rabbım bılır.ınsallah senınde gönlundekını versın rabbım.ne desek boş tabii.gecen senede yöntem deneyerek hamıle kaıp kızı olan çok var.herseyın hayırlısı olsun.senın ıkıncımı olacak canım
Yani bu durumda tutturan olmadı gibi dimi
htc ile
Kızlar yeşilçay erkek diyetinde mi içiyorum normalde kesiyim varsa
htc ile
amin allahım yaşatmasın bırdaha
6 haftalık bı kürtajta cinsiyet ögrenılebılıyormu,benım butun tahlıller yapıldı hersey temız hıc bır proplem yok ama nıye böyle oluyor anlamadımbır dua varmıs onu takmamı söyledıler bebeklerı durmayanlar hamıle kaldıgını ögrenınce bu duayı üzerınde tasımalıymıs.
hayırlısı bakalım,bırde onu deneyeyım.
Canım kızda tutturmak daha zor. Eskilerden kız tutturan iki kişi var. Erkek tutturanda baya var aslında. Ama hepsi bebeği bulan gittiği için eskilerden baya okumak gerekiyor
Canım bendede öyle bir sorun var gibi görünüyor ama sonuçlar çıkmadan kesin birşey diyemiycem. Birde bebek genetiğe gitmeden bunu anlayamıyorsun. Sen burayı takipte kal ben sonuçları aldığımda yazıcam sanada fikir olsun. Bende ilk düşüğümde dua vardı taktım ama yine düştü ikincisinde takmadım şöyle düşündüm şimdi erkek bebek diyelim hastalıklı bir embriyo olarak oluşuyorsa ve rahim bunu dışarı atmaya çalışıyor. Dua ile onu orada tutturursam ya doğduğunda sakat özürlü olursa diye takmadım duayı. Allaha bıraktım Rabbim sen dilersen her şekilde nasip olur dedim. Bakalım genetik sonuca göre kendime bir yol çizicem
Benim iki kizim var canim yani tutturan olmadi oylemivallahı kız ısteyen ıkı arkadasımızın oglu oldu.erkek ısteyen ve cok yöntem deneyen arkadaslarımızda oldu ama kızları var sımdı.aslında bılemıyorum herseyı rabbım bılır.ınsallah senınde gönlundekını versın rabbım.ne desek boş tabii.gecen senede yöntem deneyerek hamıle kaıp kızı olan çok var.herseyın hayırlısı olsun.senın ıkıncımı olacak canım
Benim iki kizim var canim yani tutturan olmadi oylemi
Benim iki kizim var canim yani tutturan olmadi oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?