- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.841
Iyi aksamlar olsun hanimlar...gorumcem bugun dogum yapti zaten 11 hftlikken falan cinsiyeti ogrenir ogrenmez beni aramisti oglum olacak diye.ben gitmedim gastaneye gidemedim esime bir bahane bul hasta de kusuyor yatiyor falan.herkes orda tum erkek tarafi ve benim bebegim yine kiz bununla yuzlesmeye hala hazir degilim kendi annem babam bile konuyu actikca hemen gozlerim doluyor aglamakli ses tonum.nasil gececek bu hamilelik bilmiyorum.belki sizlerde yadirgiyisuz beni ama birtek buraya icimi dokuyorum bide esime.ama artik onunlada konusmasam iyi olacak bu konuyu ben agladikca oda uzuluyor onunda pskolojisini bozuyorum.birkac gundur kizlara hediye aliyor opuyor surekli on tane oglana degismem diyor bunun gibi laflar.beni rahatlatmak icin ugrasiyor ama ben neden hala boyleyim
Iyi aksamlar olsun hanimlar...gorumcem bugun dogum yapti zaten 11 hftlikken falan cinsiyeti ogrenir ogrenmez beni aramisti oglum olacak diye.ben gitmedim gastaneye gidemedim esime bir bahane bul hasta de kusuyor yatiyor falan.herkes orda tum erkek tarafi ve benim bebegim yine kiz bununla yuzlesmeye hala hazir degilim kendi annem babam bile konuyu actikca hemen gozlerim doluyor aglamakli ses tonum.nasil gececek bu hamilelik bilmiyorum.belki sizlerde yadirgiyisuz beni ama birtek buraya icimi dokuyorum bide esime.ama artik onunlada konusmasam iyi olacak bu konuyu ben agladikca oda uzuluyor onunda pskolojisini bozuyorum.birkac gundur kizlara hediye aliyor opuyor surekli on tane oglana degismem diyor bunun gibi laflar.beni rahatlatmak icin ugrasiyor ama ben neden hala boyleyim
sanırım senınle aynı kaderı yasıyoruz rabbım yardımcımız olsun senın kac cocuk var cnm
benımde genetık felan butun sonuclar temız cıktı dr hıc bı sorun yok dedı,erkek cocuklarmı durmuyor yoksa dedım bunu söylemem ıcın çok erken dedı.
neyı beklıyorsak.moralım bozuldu ya aklıma geldıkce canım sıkılıyor burdan bırbırımıze destek olalım takıbı bırakmam artık.
herkese merhaba;
Ben yeni üye oldum. Bir kızım var, Allah'ım bağışlasın cümlemizinkini de. Allah'ımdan sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha istiyoruz. Gönlümüzden geçen erkek. Bir site buldum 2013 yılına kadar doğan çocukların cinsiyet tahmini ücretsiz. 2014 yılı ve sonrası için ücret istiyor. Bu topikte ve diğer topiklerde bazıları site isimleri vermeden benzer kontroller yapmışlar. Sizlerde çocuğunuz varsa rica etsem kontrol edebilir misiniz? Ben kızım için yaptım doğru çıktı.
http://mybabyboyorgirl.com/test-the-prediction/#.U2PqI9xrNdg (site linki vermek yasak olabilir bilemiyorum Google da Test the Prediction for Free yazın, my baby boy or girl olan sitede yine test the prediction olan sayfada))
ilk kısım babanın doğum tarihi
ikinci kısım sizin
alttaki kutucuk birden fazla çocuğunuz varsa (öyleyse işaretliyorsunuz)
3. kısım çocuğunuzun doğum tarihi
4 kısım gördüğünüz kodu giriyorsunuz.
en alttaki kutucuğuda işretleyip test prediction kısmına tıklıyorsunuz.
Eğer bir kişide bile tutmazsa para verip öğrenmek gereksiz olacak. Deneyenlere şimdiden teşekkürler.
Cemredeniz arkadaşın neyi oldu bilen var mi kiz denemis başarılı olmuş mu acaba
htc ile
Canim hamileligini 28 gün olarak aldim hamilelik sansin 5 ile 11 subat arasi
Kiz cocuk 6 subat
Erkek ve ovulasyon 9 subatmis
Canim ortadaki gunde yapmissin %50
Stress e koyma kendini..
Bebegine,kendine aci yazik Sana
Aglarsan stress yaparsan Bebisin dogdugunda Uyumaz sinirli Olur
Ins.dr yanlis gôrmûstür
Canim Merhaba banada bakarmisin neleri yazmam gerekiyor
Son adet tarihinin ilk günü
Adet döngüsünü canim
Son adet tarihinin ilk günü
Adet döngüsünü canim
19 nisan adetim cok duzenli degil 30 33 gun arasi canimm
Canim dôngü cok önemli 30 diye aldim seninkini
Hamilelik sansi 1-7 mayis arasi
Kiz bebek. 2 mayis
Erkek bebek ve ovulasyon :5 mayis
Döngünün arttigi hergun Icin +1 ekle
Örn\ Kiz bebek :3 mayis
Rabbim gönlüne göre versin hepimizin ins.
Tubaelif yumurta takibi yaptimi cok mrak ettim Allahim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin amin
Kizlar merak edenler icin soyle anlatayim adet dongum 27 gun tam 5 ay ovlsyon testi yaptim hic deneme yapmadan hemde 11.gunden en son tek cizgiyi gorene kadar bazen 26 gun surdu bazen 27 ama her ay 12.gunde hem cift cizgi hem agri hem akinti oldu ve son iki ay belki stresten akinti olmadi ama agri ve cift cizgi oldu gene sasmadan.zatenn riske atmamak icin bu kadar bekledim.son ay deneme yaptigim gun agri ve sabah cift cuzgi aksam siliklesti ve deneme ertesi gun gene yaptim cizgu kaybokyr gibiydi ve diger gun tek cizgi.tum bunlara gire bu kadar siki takibe neyse ne yapsakta kaderden kacamiyoruz demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?