Süper Anneler - 2011

herkese merhaba;

Ben yeni üye oldum. Bir kızım var, Allah'ım bağışlasın cümlemizinkini de. Allah'ımdan sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha istiyoruz. Gönlümüzden geçen erkek. Bir site buldum 2013 yılına kadar doğan çocukların cinsiyet tahmini ücretsiz. 2014 yılı ve sonrası için ücret istiyor. Bu topikte ve diğer topiklerde bazıları site isimleri vermeden benzer kontroller yapmışlar. Sizlerde çocuğunuz varsa rica etsem kontrol edebilir misiniz? Ben kızım için yaptım doğru çıktı.
http://mybabyboyorgirl.com/test-the-prediction/#.U2PqI9xrNdg (site linki vermek yasak olabilir bilemiyorum Google da Test the Prediction for Free yazın, my baby boy or girl olan sitede yine test the prediction olan sayfada))
ilk kısım babanın doğum tarihi
ikinci kısım sizin
alttaki kutucuk birden fazla çocuğunuz varsa (öyleyse işaretliyorsunuz)
3. kısım çocuğunuzun doğum tarihi
4 kısım gördüğünüz kodu giriyorsunuz.
en alttaki kutucuğuda işretleyip test prediction kısmına tıklıyorsunuz.

Eğer bir kişide bile tutmazsa para verip öğrenmek gereksiz olacak. Deneyenlere şimdiden teşekkürler.

Neden yadırgayalım her ne kadar üzülme desek de seni çok iyi anlıyoruz
sen yinede hiç çocuğu olmayanları düşünüp şükretmeye çalış o zaman Allah da belki sana oğlan müjdesi verir belli olmaz doğana kadar kız deyip oğlan doğuranlar var

Ben yaptim simdi ilk kizim icin erkek diye yazdi.zaten bu siteler neye gore anlamıyorum. Inanmayin.yorumcu diye bir sitede de hem ucret aliyor bide kesin diyor neye gore ??? Eger yum zamaniysa burda kac kisi bende dahil yine Allahin takdie ettigi oldu.adet dongusu saati bilmem ne stresten bile gunun sasarken akintin gelmezken bu siteler nerden bilecek...neyse...en dogrusu kendini dinle bence boyle yerlere para yatirip uye olmayalim.

Senin yazdıklarını okuyunca 3kızımda yaşadıklarım aklıma geliyor abimin hanımıyla aynı hamileydik onun 2 ci oglan benden cinsiyetinibile saklamışlardı benim yine kız diye neden bilmem herkes aynı kaderi yaşar kız evlat kötü olsa peygamberimizin olmazdı böyle düşün kimseye ezik düşürme kendini sonra çok pişman olursun benim çok pişmanlıklarım var bu konuda hayat meleklerinle güzel olsun sana

Canım neden genetik sonucuna göre doktorun sana bunu söylemek erken dediki sonuca göre bu belli oluyor zaten. Bizde şimdi sonuca göre ben ve eşim kromozom analizi yapıcaz senin genetikte birşey çıkmadıysa onu iste doktorundan. Yada istersen beni bekle çünkü ben çok derin bir araştırma. Yapıcam senide ona göre yönelendiririm. Benim üç Kızım var ve üç düşüğüm. Birde benim kıbrıs maceram var. Oradada erkek bebek embriyolarım bozuk çıktı. O yüzden araştırma yapmam şart

Benim 1 kızı erkek gösterdi. Acaba hamile kaldığımız ayımı yazmamız lazım?

Kızlar yarın akşam kuzenimin taktiğini deniyorum eğer hamile kalırsam erkek bebek müjdesinide veririm inşallah. O ve arkadaşları bu yöntemi deneyip oğulları oldu yinede tabiki herşey allahtan. Adetin 15. Günü yöntemi bu. App store uygulamalarındada aynısı var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim Merhaba banada bakarmisin neleri yazmam gerekiyor

Amin canim insaallah seninde gonlune gore versin ben yumurta takibi yaptirdim iki ay bir inde 14unde catladi digeri17 sinde yani belli olmuyor doktor da oyle demisti duzenlide olsa gec catlaya biliyor yumurtan mesela doktora gelen bir kisi adet dongusu 28hic sasmaz ama senin dedigi ne gore 14 unde catlamasi lazim ama kadini 18inde bile catladigi oluyor mus bitanem yinede sagol sen adet dongusunden 14cikartarak bulmaya calisiyorsun ama iste herzaman ayni catlamiyormus o yumurta lar neyse hersey Allahın taktiri

Canim sana birsey soracagim sen yumurta takibi yaptirdinmi veya testlerde takip ettinmi cunku sanki yumurtan catlamadan iliskiye girmissin gibi geldi zaten senin yumurta en az 14 unde catliyor bu artada biliyor testlerde kirmizi cizgi cikinca degil kirmizi cizgi birdahaki teste siliklesmesi lazim o zaman catlamis oluyor neyse taktir Ilahi boyleymis belki bir oglum uz hayirsiz olurdu rabbim herseyin hahirlisindan versin

Kizlar merak edenler icin soyle anlatayim adet dongum 27 gun tam 5 ay ovlsyon testi yaptim hic deneme yapmadan hemde 11.gunden en son tek cizgiyi gorene kadar bazen 26 gun surdu bazen 27 ama her ay 12.gunde hem cift cizgi hem agri hem akinti oldu ve son iki ay belki stresten akinti olmadi ama agri ve cift cizgi oldu gene sasmadan.zatenn riske atmamak icin bu kadar bekledim.son ay deneme yaptigim gun agri ve sabah cift cuzgi aksam siliklesti ve deneme ertesi gun gene yaptim cizgu kaybokyr gibiydi ve diger gun tek cizgi.tum bunlara gire bu kadar siki takibe neyse ne yapsakta kaderden kacamiyoruz demekki...

Calikusu ark in yaptigi teste gorede 26 gun du son iki adet dongum ve deneme yaptgim gun tam erkek gunune dek geliyor ne diyim napiyim ben simdi tum yontemler copte

Allah in takdiri ışte arkadaşım hayırlısı böyleymiş sağlıklı evlatlarin var şükür Allah ağır imtihanlara sokmasin bizi gerisi öylede böyle de oluyor benim izmirde bi tanıdığım vardı çok olgun bir kadın di ikinci kızı doğdu hiiiic uyumazdi kızcağız uykusuzluktan perisandi sakinleştirici bile vardiler kıza uyumadi öyle kadın çok uzuluyordu uyumuyor diye Allah bir anda bi hastalık verdi yavruya,45 gün komada kaldı ardından melek oldu annesi yıkıldı tabi ama asla isyan etmedi çok olgun aklıbaşında bir kadın kim çocuğum uyumuyor dese getirin ben 24 saat beklerim diyordu çok yandi ciğeri Allah süpriz bir şekilde bir evlat daha nasip etti oda kiz oldu şimdi yerini doldurmaz,ama biraz daha iyi şimdi iki kızı için ayakta biz o olaydan sonra cocuklar ne yapsa şikayet etmedik

htc ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…