- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.861
Zeynom tabiki oyle canim bastada dedinya yadirgamayin beni evladimin eli acisa benim icim yanar ama cok istedim iste ikinci kizimda da oyle cok agladim yontem denemefim rabbime sigindim hersekilde verir dedim ne dualar okudum haftalik evradlar okudum yine zor bir imtihan gecirdim olmadi tevekkul ettim simdi yine ayni....ne bileyim o hamilelimde de hep uzgun bunalindim hatta kaplicaya tatillere selalere gittim oyle boyle dogdu simdi cok istedinm yine olmadi yine ayni seyler gucum kalmadi
Zeynom tabiki oyle canim bastada dedinya yadirgamayin beni evladimin eli acisa benim icim yanar ama cok istedim iste ikinci kizimda da oyle cok agladim yontem denemefim rabbime sigindim hersekilde verir dedim ne dualar okudum haftalik evradlar okudum yine zor bir imtihan gecirdim olmadi tevekkul ettim simdi yine ayni....ne bileyim o hamilelimde de hep uzgun bunalindim hatta kaplicaya tatillere selalere gittim oyle boyle dogdu simdi cok istedinm yine olmadi yine ayni seyler gucum kalmadi
Calikusu ark in yaptigi teste gorede 26 gun du son iki adet dongum ve deneme yaptgim gun tam erkek gunune dek geliyor ne diyim napiyim ben simdi tum yontemler copte
Sanırım o istediği cinsiyete sahip olamadı ama sorarım. Birde facede bilge var. Nubdada mutlaka görmüşsündür o yöntemle kızı buldu onunla konuş sana yardımcı olurCemredeniz arkadaşın neyi oldu bilen var mi kiz denemis başarılı olmuş mu acaba
htc ile
Sanırım o istediği cinsiyete sahip olamadı ama sorarım. Birde facede bilge var. Nubdada mutlaka görmüşsündür o yöntemle kızı buldu onunla konuş sana yardımcı olur
Bilge face de mi çok sağol gijnijim bi konusayim onunla da month unda kiz olmuş ama yöntem denememis oyyy gerçekten zor işler daha bide eş ikna edicem nasıl içinden cikacaksam vardır Allah in bir dediği
htc ile
Haklısın canım başka bir topik de yada sayfada en garantili cinsiyet yöntemi gibi şeyler yazılınca merak ettim. Denediğin için teşekkürler.Ben yaptim simdi ilk kizim icin erkek diye yazdi.zaten bu siteler neye gore anlamıyorum. Inanmayin.yorumcu diye bir sitede de hem ucret aliyor bide kesin diyor neye gore ??? Eger yum zamaniysa burda kac kisi bende dahil yine Allahin takdie ettigi oldu.adet dongusu saati bilmem ne stresten bile gunun sasarken akintin gelmezken bu siteler nerden bilecek...neyse...en dogrusu kendini dinle bence boyle yerlere para yatirip uye olmayalim.
Kızlar yarın akşam kuzenimin taktiğini deniyorum eğer hamile kalırsam erkek bebek müjdesinide veririm inşallah. O ve arkadaşları bu yöntemi deneyip oğulları oldu yinede tabiki herşey allahtan. Adetin 15. Günü yöntemi bu. App store uygulamalarındada aynısı var.
Kizlar merak edenler icin soyle anlatayim adet dongum 27 gun tam 5 ay ovlsyon testi yaptim hic deneme yapmadan hemde 11.gunden en son tek cizgiyi gorene kadar bazen 26 gun surdu bazen 27 ama her ay 12.gunde hem cift cizgi hem agri hem akinti oldu ve son iki ay belki stresten akinti olmadi ama agri ve cift cizgi oldu gene sasmadan.zatenn riske atmamak icin bu kadar bekledim.son ay deneme yaptigim gun agri ve sabah cift cuzgi aksam siliklesti ve deneme ertesi gun gene yaptim cizgu kaybokyr gibiydi ve diger gun tek cizgi.tum bunlara gire bu kadar siki takibe neyse ne yapsakta kaderden kacamiyoruz demekki...
günaydın tecrübeli anneler ve anne adayları...
çalıkuşu dün senin tavsiyene uydum yumurtlama gününe kadar hergün diyorduk ama dün gece ilişki olmadı. salı gece olmuştu çarşamba olmadı bugün yumurtlama günüm ve bu sabah oldu. Sence şansım nedir gün aşırıya devam edeyimmi yoksa bu akşamı bir kez daha değerlendirelimmi.
artık suyun içinde yosun tutmaktan korkuyorum ne zormuş bu bebek yapma işi
Kizlar gecen sayfalarda yazmistiniz ama uzerinden bayagi gectigi icin sormak istiyorum eger bebek varsa denemeden kac gun sonra kan testinde cikar?
Canim Stress yapma
Senin Icin cinsiyet farketmiyordu yanilmiyorsam.ovulasyon arasi sikca iliskide bulun.bu Hafta öncesi 2-4 gun arasi perhiz Yap. Insallah tutmustur canim,tutmazsi lazim Stress yapma olmazsa gelecek Ay yilmak yok dualarimiz Yaradanimiza herkesin kucagini gönlümüze doldurmassi dilegiyle
Ben varım canım 2 oğlum var
Esim isterse bu ay deneme yapacam hayırlısı inşallah
Hepimizin gönlündeki olur umarım
Kizlar gecen sayfalarda yazmistiniz ama uzerinden bayagi gectigi icin sormak istiyorum eger bebek varsa denemeden kac gun sonra kan testinde cikar?
12.gun dıye bılıyorum ama emın değilim cnm...
Sevgili arkadslarim gec dollenmede kiz ihtimali mi yuksek yoksa erkek ihtimalimi fikirlerinizi bekliyorum
Sevgili arkadslarim gec dollenmede kiz ihtimali mi yuksek yoksa erkek ihtimalimi fikirlerinizi bekliyorum
Valla defnemcim ben yeni hamileyim iliskiden 13 14 gun sonra kanda baktirdim gebelik yok dediler sonra adetim gecince kesinlesti kisiye goredegisir yada gec dollenme falan meseleleri bilmemki
Eğer catlatma iğnesi yoksa 12.gun çıkıyo diye biliyorum ama iğne varsa 15.gunden önce yaniltiyoKizlar gecen sayfalarda yazmistiniz ama uzerinden bayagi gectigi icin sormak istiyorum eger bebek varsa denemeden kac gun sonra kan testinde cikar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?