Süper Anneler - 2011

Zeynom tabiki oyle canim bastada dedinya yadirgamayin beni evladimin eli acisa benim icim yanar ama cok istedim iste ikinci kizimda da oyle cok agladim yontem denemefim rabbime sigindim hersekilde verir dedim ne dualar okudum haftalik evradlar okudum yine zor bir imtihan gecirdim olmadi tevekkul ettim simdi yine ayni....ne bileyim o hamilelimde de hep uzgun bunalindim hatta kaplicaya tatillere selalere gittim oyle boyle dogdu simdi cok istedinm yine olmadi yine ayni seyler gucum kalmadi

Tabi insan bu kadar emek verince bir sonuç bekliyor bu çok normal daha erken haftadasin dimi bekle biraz daha olmazsada olmaz senin ve evlatlarinin canı sağolsun Allah huzur mutluluk versin birşey diye olursa yapistir cevabını boşalt ne varsa icinde rahatlarsin sen üzülecegine o boş konuşanlar patlasın dünya güzel herşey güzel yaşamak guzel Allah başka keder vermesin cnm bnm banada hiç kızım olmayacakmış gibi geliyor olsun hayırsız olacaksa sagiklsiz olacaksa olmasın ne yapayım diyorum Allah neylerse güzel eyler

htc ile

Asla yadirgamiyorum haddim değil insanların duygularına saygı duyarım düzelecek herşey sen iyi ol inşallah

htc ile

Cemredeniz arkadaşın neyi oldu bilen var mi kiz denemis başarılı olmuş mu acaba

htc ile
Sanırım o istediği cinsiyete sahip olamadı ama sorarım. Birde facede bilge var. Nubdada mutlaka görmüşsündür o yöntemle kızı buldu onunla konuş sana yardımcı olur

Canım kimse seni yargılayamaz. Şuan çok hassassın öyle şeyler düşünme. Evet çok çok zor bir durum benimde üç Kızım var ve son Kızımda yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Ve doğacak bebek kızda olsa erkekte olsa biz onu her şekilde yine sevicez o bizden bir parça. Sadece şuan bir sınav bu ve lütfen hayırlısı ile geçmek için uğraş. Kıyamette bizi yadırgayan bizi üzen kimse olmayacak biz amellerimizle başbaşa orada olacağız. Onun için sen şimdi bu zor döneminnasıl daha hafif ve yara almadan ve günaha girmeden atlatırım bunun için çözüm bul. Ha şunuda unutma isyan etmek demek lafla sözle isyan tek değildir. Ağlamak sürekli hayattan soyutlamak kendini bunlarda fiili isyandır. Son olarakta şunu anlatayım. Anmem 5. Çocukta kız olduğunu öğrenince günlerce ağladı çok üzüldü yaşı ilerlemişti babam öldüğü için Amcam ile evlenmişti kendinden yaşça küçük biri mecbur kalmıştı biz ortalıkta kalmayalım diye ve amcamında bir oğlu olsun genç adam erkek çocuğu bahane edipte başka kadın almasın diye. Neyse sonra kardeşim doğdu annem 42 yaşında yine hAmile kaldı ve son şansıydı cinsiyet zamanı doktor kız dedi hiç üzülmedi bu sefer nasibimde yok demekki diye artık olacak tüm olasılıkları kabullenerek bekledi ve doğuma yakın doktora gitti aslında bebek erkek dedi. Kardeşim şuan 9 yaşında. Yani anlatmak istediğim ne kadar üzülürsek isyan edersek edelim bizim zararımıza ama herşeye rağmen şükür edip kabullenirsek işte ozaman kaderin değişeceği yerdir.

Insallah bu sinavi gecmeyi nasip etsin rabbim kac gundur namaz bile kilmiyordum ne oldu sana diyor esim Allah baska sikinti vermesin hepiniz oyle haklisiniz ama hamilelikten belki biri bisey dese hemen hazirim aglamaya.hormonlarim bide seytan birakmiyor yakami.simdi cikiyorum buraz dua okuyup rahatlarim umarim.sizde beni dualariniza katin nolur

Haklısın canım başka bir topik de yada sayfada en garantili cinsiyet yöntemi gibi şeyler yazılınca merak ettim. Denediğin için teşekkürler.

15. gün taktiğini biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz rica etsem.

Canım ben tam anlayamadım çift çizgiyi gördükten kaç saat sonra birliktelik oldu acaba?. Bu ay sıcaklık takibine başladım, adetlerim düzenli olduğu için gelecek ayda hem sıcaklık hem ovulasyon testi ile doğru zamanı bulmayı planlıyorum.
Bu arada Allah evlatlarına sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin. İnançlı birisin diye düşünüyorum. Ne olur isyan etme aşağıdaki hadisleri okuyup şükret canım.

"Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır." (Ebu Davud, Edep, 120, 121)

"Kimin üç kızı ve üç kız kardeşi veyahut da iki kızı veya iki kız kardeşi olup da geçimlerini güzel sağlar, onlar hakkında Allah'tan korkarsa, o kişi için cennet vardır." (Tirmizi, Bir 13)

"Her kim iki kız çocuğunu yetişkinlik çağına gelinceye kadar büyütüp terbiye ederse, kıyamet günü o kimseyle ben şöyle yanyana bulunacağız." (Müslim, Bir, 149; Tirmizi Bir, 13)

"Her kim kız çocukları yüzünden bir sıkıntıya uğrar da onlara iyi bakarsa, bu çocuklar onu cehennem ateşinden koruyan bir siper olurlar." (Buhârî, Zekât, 10, Edeb, 18; Müslim, Bir, 47 Ayrıca bk Tirmizî, Bir, 13)

Canim Stress yapma
Senin Icin cinsiyet farketmiyordu yanilmiyorsam.ovulasyon arasi sikca iliskide bulun.bu Hafta öncesi 2-4 gun arasi perhiz Yap. Insallah tutmustur canim,tutmazsi lazim Stress yapma olmazsa gelecek Ay yilmak yok dualarimiz Yaradanimiza herkesin kucagini gönlümüze doldurmassi dilegiyle

Kizlar gecen sayfalarda yazmistiniz ama uzerinden bayagi gectigi icin sormak istiyorum eger bebek varsa denemeden kac gun sonra kan testinde cikar?

canım stres yapmıyorum ya Allah hayırlısını biliyor
ben ne dersem boş
evet cinsiyet önemli değil
bugün perhizdeyiz o zaman salıya kadar devam perhize

Sevgili arkadslarim gec dollenmede kiz ihtimali mi yuksek yoksa erkek ihtimalimi fikirlerinizi bekliyorum

Bilmiyorum ama mantık yürütunce kiz ihtimalini arttırması lazım inşaallah kızdır seninki burda Month diye bir arkadasta tutturmuş kızı onunda çok bulantısı şikayeti olmuş sendede öyle dimi

htc ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…