- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.881
Calikusu ark in yaptigi teste gorede 26 gun du son iki adet dongum ve deneme yaptgim gun tam erkek gunune dek geliyor ne diyim napiyim ben simdi tum yontemler copte
herkese merhaba;
Ben yeni üye oldum. Bir kızım var, Allah'ım bağışlasın cümlemizinkini de. Allah'ımdan sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha istiyoruz. Gönlümüzden geçen erkek. Bir site buldum 2013 yılına kadar doğan çocukların cinsiyet tahmini ücretsiz. 2014 yılı ve sonrası için ücret istiyor. Bu topikte ve diğer topiklerde bazıları site isimleri vermeden benzer kontroller yapmışlar. Sizlerde çocuğunuz varsa rica etsem kontrol edebilir misiniz? Ben kızım için yaptım doğru çıktı.
http://mybabyboyorgirl.com/test-the-prediction/#.U2PqI9xrNdg (site linki vermek yasak olabilir bilemiyorum Google da Test the Prediction for Free yazın, my baby boy or girl olan sitede yine test the prediction olan sayfada))
ilk kısım babanın doğum tarihi
ikinci kısım sizin
alttaki kutucuk birden fazla çocuğunuz varsa (öyleyse işaretliyorsunuz)
3. kısım çocuğunuzun doğum tarihi
4 kısım gördüğünüz kodu giriyorsunuz.
en alttaki kutucuğuda işretleyip test prediction kısmına tıklıyorsunuz.
Eğer bir kişide bile tutmazsa para verip öğrenmek gereksiz olacak. Deneyenlere şimdiden teşekkürler.
Cemredeniz arkadaşın neyi oldu bilen var mi kiz denemis başarılı olmuş mu acaba
htc ile
Hepinize tek tek tesekkur ederim.azda olsa rahatliyor icim atlacagim insallah.belkide bu yontemlerden cok inandim ne bileyim tam 5 ay takip yaptim ovl testiyle ve hic sasmadan her ay ayni tarihte cift cizgi oldu.neyse diete cok uymasamda esim zaten iyi beslenir keciboynuzu falan o gun karbonatli dusuydu duasiydi kahvesiydi yani ne gerekiyorsa yaptim cunku bu bes ayda ne kadar bilgi varsa topladim yaptim yani cok onandim belkide bu kadat hayal kirikligim bu yuzden olmayinca olmuyor iste.dua edip bu kotu dusuncelerden kurtulurum umarim.
Insallah bu sinavi gecmeyi nasip etsin rabbim kac gundur namaz bile kilmiyordum ne oldu sana diyor esim Allah baska sikinti vermesin hepiniz oyle haklisiniz ama hamilelikten belki biri bisey dese hemen hazirim aglamaya.hormonlarim bide seytan birakmiyor yakami.simdi cikiyorum buraz dua okuyup rahatlarim umarim.sizde beni dualariniza katin nolur
Formülü ne acaba bu işlemin. Benim kızım da da doğru çıktı. Benim tam doğum tarihim belli değil, ay , gün olarak. Farklı kombinasyonlarla yaptım. Bizim için bu yıl erkek yılı gibi gözüküyor. İnşeAllah doğrudur bu test.yukardaki linkteki cinsiyet testi benim 3 kızda da doğru çıktı.
bu lınk bendede doğru çıktı...bu yıl deneme için nasıl bakılcak aceba....
bu lınk bendede doğru çıktı...bu yıl deneme için nasıl bakılcak aceba....
3. sıraya yani choose the date of birth'e 2013'ün son ay ve günü yazın. yada 2013 son aylarından bir tarih 2014 de gösteriyor.ne yazık ki bu kısım paralı. ücreti 8 dolar. 2 arkadaş baktı doğru çıkmadı, para vermeye değmez yani.
Canım neden genetik sonucuna göre doktorun sana bunu söylemek erken dediki sonuca göre bu belli oluyor zaten. Bizde şimdi sonuca göre ben ve eşim kromozom analizi yapıcaz senin genetikte birşey çıkmadıysa onu iste doktorundan. Yada istersen beni bekle çünkü ben çok derin bir araştırma. Yapıcam senide ona göre yönelendiririm. Benim üç Kızım var ve üç düşüğüm. Birde benim kıbrıs maceram var. Oradada erkek bebek embriyolarım bozuk çıktı. O yüzden araştırma yapmam şart
cnm benım allah yardımcımız olsun
lutfen ne yaparsan banada söyle bende ona göre arastırma yapayım,iyi haberlerini bekliyorum.
Kizlar benim yontemim ovulasyon gununden once sık iliski ama 27 mart ovulasyn gunumdu 26 marttada denedik ondan onceki gunlerde denedik nasip endiseliyim ama iliskiden 10 12 gun sonra kan testi yaptirim negatifti o yuzdengec dollenme olablrdedim fikirleriniz icin tesekkurler
Canim bende ayni seni gibiyim iki kizim var insallah birde oglum uz olur tubaelif cifcizgiyi gordugu aksam beraber olmus biliyorum yinede Allah in taktiri sen ne yapiyon ovulasyon testi ile miTubaelifim burda yeniyim
Ama arkadaslarla aradaki o paylasimsuper emin ol Senin Icin ve diger arkadaslar icin dua ediyorum hatta Senin bizat adini veriyorum
Bende seninle ayni 2 Kizim var inan bende erkek istiyorum ama taktir ilahi ne olacak bilemeyiz
Belki spermlerimiz feminist napalim
Suan senhamilelikle daha Stress oluyorsun.
bebeğim bizde damatlarımıza kucak acarız. Cahiliye devri insanları Rabbim ıslah etsin boş konuşuyorlar cok konusuyorlar.
Böylelerine cevap vericez yada ortamı terk et. Bana bir kocakari laf attı (2.kez tekrarlıyor) oğlan yapmazsan konusmA benimle, sadece kayn. Akrabası, görünce büyüğümdür diye merhaba der gecerim.canima minnet dedim içimden ama etrafta birsürü kadin.Günah öyle denmez dedi anlayan kim. Gecen yine geldi basladi konuşmaya bende bu boş bardakları mutfağa topluyum diye kalktim bozuldu hanım benden kaçıyor diye söyleniyor birde..napcaz bosver unutma kimse cocugunu secmez Allahtan gelen basimizin üstünde..
Bakalım benimki ne olacak isin gicigi esim bosver salla gitsin gelişi güzel ne olursa diyor.tabii oda istiyor ama inanmıyor stress yapıyorsun diyo
Tutmazsa hani senin formülün diyip durur.
Ayetel kürsi- felak Nas ve ihlas oku
Ve Cok salavat cek.duana Allahim peygamber efendimiz sav yüzü hürmetine ...... Kabul eyle Amin
(Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, dua yerine ulaşır.demis efendimiz)
Burdan duyan okuyan hamile arkadaslar sizin dualariniz Kabul olur ins dr yanlis görmüstür diyelim
nasıl bır toplumda yasıyoruz anlamadım bu ne yaa.
komsumun 3. oglan oldu duyan massallah 3 oglan dogurdu dıyor,ben 3.yu dusunuyorum deyınce yıne kız olursa neyapcan bosver dıyorlar bu nasıl bır zihnıyet arkadaslar oooy oy...
eşim bi kızımız daha olsun nıye bukadar takıyorsun dıyor nasıpte yoksa yok dıyor ama ıstıyor bılıyorum ben.
iki tanede dusuk yaptım sımdıde senın oglanlar durmuyor tüh dıyorlar, bıde bu çıktı.
hayırlısı rabbımden,allah yardımcımız olsun ...
valla doğar doğmaz başlıyo herşey kadın olmak zor her anlamda şimdiki yaşadıklarımızı ılerde kızlarımızın yaşamayacağı ne malum....cahıllık bıtmıyokı benımde eltım var 3.oğlanı doğurcak bı havası var gecılmez ey allahım sen göruyon dıyorum...Arkadslar evlat evlattir saglikli hayirli olduktan sonra kiz erkek ne fark eder ama gonul isterki her ikisininde tadina bakmak ama fikrim kiz evlat kadar kiymetlisi ailesine duskun merhametli fedakirda yoktur bosverin buda mi kiz zihniyetiyle yaklasan cahillere her yerimiz erkek dolu soz meclisten disari ama kacinin hayrini goruyrz toplumda sikintiyi cekenler hep kadinlar cinsiyeti belirleyen erkek lafi yiyen biz her turlu ezikligi ceken biz aslinda is erkekte bitiyor
Kızlar bu sağa,sola yatma işine ne diyorsunuz ben hamilelikle birlikte iki buçuk senedir soluma yatip uyuyorum alışkanlık oldu sola yatinca kiz olur diyorlar :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:
htc ile
Arkadslar evlat evlattir saglikli hayirli olduktan sonra kiz erkek ne fark eder ama gonul isterki her ikisininde tadina bakmak ama fikrim kiz evlat kadar kiymetlisi ailesine duskun merhametli fedakirda yoktur bosverin buda mi kiz zihniyetiyle yaklasan cahillere her yerimiz erkek dolu soz meclisten disari ama kacinin hayrini goruyrz toplumda sikintiyi cekenler hep kadinlar cinsiyeti belirleyen erkek lafi yiyen biz her turlu ezikligi ceken biz aslinda is erkekte bitiyor
Arkadslar evlat evlattir saglikli hayirli olduktan sonra kiz erkek ne fark eder ama gonul isterki her ikisininde tadina bakmak ama fikrim kiz evlat kadar kiymetlisi ailesine duskun merhametli fedakirda yoktur bosverin buda mi kiz zihniyetiyle yaklasan cahillere her yerimiz erkek dolu soz meclisten disari ama kacinin hayrini goruyrz toplumda sikintiyi cekenler hep kadinlar cinsiyeti belirleyen erkek lafi yiyen biz her turlu ezikligi ceken biz aslinda is erkekte bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?