Süper Anneler - 2011

Calikusu ark in yaptigi teste gorede 26 gun du son iki adet dongum ve deneme yaptgim gun tam erkek gunune dek geliyor ne diyim napiyim ben simdi tum yontemler copte

Tubaelifim burda yeniyim
Ama arkadaslarla aradaki o paylasimsuper emin ol Senin Icin ve diger arkadaslar icin dua ediyorum hatta Senin bizat adini veriyorum
Bende seninle ayni 2 Kizim var inan bende erkek istiyorum ama taktir ilahi ne olacak bilemeyiz
Belki spermlerimiz feminist napalim
Suan senhamilelikle daha Stress oluyorsun.
bebeğim bizde damatlarımıza kucak acarız. Cahiliye devri insanları Rabbim ıslah etsin boş konuşuyorlar cok konusuyorlar.
Böylelerine cevap vericez yada ortamı terk et. Bana bir kocakari laf attı (2.kez tekrarlıyor) oğlan yapmazsan konusmA benimle, sadece kayn. Akrabası, görünce büyüğümdür diye merhaba der gecerim.canima minnet dedim içimden ama etrafta birsürü kadin.Günah öyle denmez dedi anlayan kim. Gecen yine geldi basladi konuşmaya bende bu boş bardakları mutfağa topluyum diye kalktim bozuldu hanım benden kaçıyor diye söyleniyor birde..napcaz bosver unutma kimse cocugunu secmez Allahtan gelen basimizin üstünde..
Bakalım benimki ne olacak isin gicigi esim bosver salla gitsin gelişi güzel ne olursa diyor.tabii oda istiyor ama inanmıyor stress yapıyorsun diyo
Tutmazsa hani senin formülün diyip durur.

Ayetel kürsi- felak Nas ve ihlas oku
Ve Cok salavat cek.duana Allahim peygamber efendimiz sav yüzü hürmetine ...... Kabul eyle Amin
(“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, dua yerine ulaşır.demis efendimiz”)
Burdan duyan okuyan hamile arkadaslar sizin dualariniz Kabul olur ins dr yanlis görmüstür diyelim

yanlis cikti. parali veya parasiz boyle testlere inanmayin

Cemredeniz arkadaşın neyi oldu bilen var mi kiz denemis başarılı olmuş mu acaba

htc ile

oglu oldu.

hayal kirikliginda cok haklisin. insan baskasinin oluyorda benim neden olmuyor sorusunu cok soruyor? yontem denemesen icinde kalacakti. sakinlesmeye calis ki kizlrinda uzulmesin.

gebelik basliginda bu topigin 2 ustunde baska topik var. oglu olacagini ogrenen biri yazmis. SIK iliskiyle oglu olmus. ki biz bu metotla kiz diyorduk

Canim Oncelikle insaallah doktor lar yanilmistir birde yumurtan catlamadan iliski olmus olabilir ovulasyon testi nde cizgi gordukten sonra bile ucgun sonra catlayan var teste cizgi gordukten ne zaman sonra iliski oldu bitanem

yukardaki linkteki cinsiyet testi benim 3 kızda da doğru çıktı.
Formülü ne acaba bu işlemin. Benim kızım da da doğru çıktı. Benim tam doğum tarihim belli değil, ay , gün olarak. Farklı kombinasyonlarla yaptım. Bizim için bu yıl erkek yılı gibi gözüküyor. İnşeAllah doğrudur bu test.

muhtemelen tavufuk olmuştur tutan tarihler, kadınlar için umut işte. Ne gelirse Allah'tan. Gaybı kimse bilemez sonuçta.

cnm benım allah yardımcımız olsun
lutfen ne yaparsan banada söyle bende ona göre arastırma yapayım,iyi haberlerini bekliyorum.

Kizlar benim yontemim ovulasyon gununden once sık iliski ama 27 mart ovulasyn gunumdu 26 marttada denedik ondan onceki gunlerde denedik nasip endiseliyim ama iliskiden 10 12 gun sonra kan testi yaptirim negatifti o yuzdengec dollenme olablrdedim fikirleriniz icin tesekkurler

nasıl bır toplumda yasıyoruz anlamadım bu ne yaa.
komsumun 3. oglan oldu duyan massallah 3 oglan dogurdu dıyor,ben 3.yu dusunuyorum deyınce yıne kız olursa neyapcan bosver dıyorlar bu nasıl bır zihnıyet arkadaslar oooy oy...
eşim bi kızımız daha olsun nıye bukadar takıyorsun dıyor nasıpte yoksa yok dıyor ama ıstıyor bılıyorum ben.
iki tanede dusuk yaptım sımdıde senın oglanlar durmuyor tüh dıyorlar, bıde bu çıktı.
hayırlısı rabbımden,allah yardımcımız olsun ...

cnm benım allah yardımcımız olsun
lutfen ne yaparsan banada söyle bende ona göre arastırma yapayım,iyi haberlerini bekliyorum.

Canım salı günü hem genetik sonuçlarım çıkacak hemde embriyolog ile görüşmem var bir sorun çıkmazsa yazarım sana takipte kal.

Tornadom inşallaah gönlündeki olsun dualarim seninle sende bana dua et sağlıklı hayırlı birer kizcemiz olsun

htc ile

Kızlar bu sağa,sola yatma işine ne diyorsunuz ben hamilelikle birlikte iki buçuk senedir soluma yatip uyuyorum alışkanlık oldu sola yatinca kiz olur diyorlar :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:

htc ile

Canim bende ayni seni gibiyim iki kizim var insallah birde oglum uz olur tubaelif cifcizgiyi gordugu aksam beraber olmus biliyorum yinede Allah in taktiri sen ne yapiyon ovulasyon testi ile mi

Arkadslar evlat evlattir saglikli hayirli olduktan sonra kiz erkek ne fark eder ama gonul isterki her ikisininde tadina bakmak ama fikrim kiz evlat kadar kiymetlisi ailesine duskun merhametli fedakirda yoktur bosverin buda mi kiz zihniyetiyle yaklasan cahillere her yerimiz erkek dolu soz meclisten disari ama kacinin hayrini goruyrz toplumda sikintiyi cekenler hep kadinlar cinsiyeti belirleyen erkek lafi yiyen biz her turlu ezikligi ceken biz aslinda is erkekte bitiyor

valla doğar doğmaz başlıyo herşey kadın olmak zor her anlamda şimdiki yaşadıklarımızı ılerde kızlarımızın yaşamayacağı ne malum....cahıllık bıtmıyokı benımde eltım var 3.oğlanı doğurcak bı havası var gecılmez ey allahım sen göruyon dıyorum...

ben ınaıyorum o olaya...

anne hıc evlat ayırırmı kız erkek farkedermı hıc oyle bırşey yok kadının dunyasında ama bazılarında varkı oğlu olmayana lafı cakıp duruyo....

Aynen bacim sana katiliyorum annem erkekler icin hep su lafi derdi "en iyisinin allah belasini versin" kaldiki babam cok iyi dusunceli bir insandir. Benimde son haftalarda esimle aramda problemler var bir ara cok hararetli kavgalar bile ettik bana bosanmak istiyorum dedi yine annem ah kizim ah sen bu adama cocuk dogurmaya kalkiyorsun dedi bilmiyorum kizlar bu ay denemelerimde oldu tartismalardan sonra bazen insallah hamile degilimdir bile diyorum ne yapacagimi sastim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…