- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.901
Aynen bacim sana katiliyorum annem erkekler icin hep su lafi derdi "en iyisinin allah belasini versin" kaldiki babam cok iyi dusunceli bir insandir. Benimde son haftalarda esimle aramda problemler var bir ara cok hararetli kavgalar bile ettik bana bosanmak istiyorum dedi yine annem ah kizim ah sen bu adama cocuk dogurmaya kalkiyorsun dedi bilmiyorum kizlar bu ay denemelerimde oldu tartismalardan sonra bazen insallah hamile degilimdir bile diyorum ne yapacagimi sastim((
Aynen bacim sana katiliyorum annem erkekler icin hep su lafi derdi "en iyisinin allah belasini versin" kaldiki babam cok iyi dusunceli bir insandir. Benimde son haftalarda esimle aramda problemler var bir ara cok hararetli kavgalar bile ettik bana bosanmak istiyorum dedi yine annem ah kizim ah sen bu adama cocuk dogurmaya kalkiyorsun dedi bilmiyorum kizlar bu ay denemelerimde oldu tartismalardan sonra bazen insallah hamile degilimdir bile diyorum ne yapacagimi sastim((
epeydir uzak kaldım topikten ama kendimi toparlamay ihityacım vardı..
bende artık yöntemlerden vazgeçmiş durumdayım gün aşırı ilişkiyle devam edeceğim hayata :))
deneme yapmış yapacak olan herkese bol şans diliyorum...
Sagolasın cnm yöntem deneme şans arttiriyormu bilemiyorum ama beklentiyi arttırdığı kesin bu da aksi çıkınca yıkıma neden oluyor Allah ne takdir ettiyse sonunda o oluyor ama insan farklı meyveyide tatmak istiyor bunun için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır bizler bu yöntemleri denemeye devam edeceğiz ama takdiri Allah a bırakacağız hayırlısı neyse o olsun herkesin hakkında inşaallah
htc ile
Canim bende ayni seni gibiyim iki kizim var insallah birde oglum uz olur tubaelif cifcizgiyi gordugu aksam beraber olmus biliyorum yinede Allah in taktiri sen ne yapiyon ovulasyon testi ile mi
Sagolasın cnm yöntem deneme şans arttiriyormu bilemiyorum ama beklentiyi arttırdığı kesin bu da aksi çıkınca yıkıma neden oluyor Allah ne takdir ettiyse sonunda o oluyor ama insan farklı meyveyide tatmak istiyor bunun için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır bizler bu yöntemleri denemeye devam edeceğiz ama takdiri Allah a bırakacağız hayırlısı neyse o olsun herkesin hakkında inşaallah
htc ile
Ikna edebıldın mı canım eşini
Benımkı de kabul etmıyo
Bide kızımız olsaydı
Ben bu ara konu acmiyorum çok söyleyince daha kötü oluyor biraz unutsun
htc ile
hangi, marka ovulasyon testini öneriyorsunuz dijitaller hariç onşlar çok pahalı
Canim ben laboquik in 30lusunu almistim. 50lili olanlari iyi cikmiyor demisti arkadaslar aklinda bulunsun....
Doğru dıyosun bende acmıyorum pek ama duygularıma yenık dusuyorum
Sonrası malum
Küsüp duruyoruz cocuk gibi
Ben 40 li almıştım oda mi iyi değil
htc ile
Canim ben 30lusunu aldiktan sonra ogrendim50lisinin iyi cikmadigini, yani 400li hakkinda duymadim birsey, denneyen arkadaslar varsa yardim ederler .....sen ovu testine basladinmi nail gidiyor......denemelere basladinmi benim gibi henuz beklemedemisin.
Doğru dıyosun bende acmıyorum pek ama duygularıma yenık dusuyorum
Sonrası malum
Küsüp duruyoruz cocuk gibi
Sizin eşlerdemi sorun var benimkindemi çözemedim. Ben bir gün eşime şaka olarak 11 çocuk yaparız bir takım kadar adam garibim nasıl sevinmişti tarif edilemez. Her yıl bir çocuk doğursam asla hayır demez
Sizin eşlerdemi sorun var benimkindemi çözemedim. Ben bir gün eşime şaka olarak 11 çocuk yaparız bir takım kadar adam garibim nasıl sevinmişti tarif edilemez. Her yıl bir çocuk doğursam asla hayır demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?