Süper Anneler - 2011

sıkma canını inşallah senın bır oğlun olduğunda daha ıı yetiştirirsin....hangımız keşke demıyoruz bazen herşeye cocuklarımız ıcın katlanıp adamın daha ıı olmasını dılıyoruz....yada hangımız tartışmıyoruzkı çok ılerı boyutlarda olmadığı surece bırbırınızı anlamaya calışıp sorunu konuşup ortak bır karar vermeye calışılmalı...

Cok uzuldum defnemhatta sok oldum sen onun icin evlat dusunuyrsun bu adamlar ne diyor nonkor bunlr bosanmak bitirmek son care cocugunz vsr sizin mesele ne bi
LMyrm ama Allah yardimcin olsun canim dua edecegm

epeydir uzak kaldım topikten ama kendimi toparlamay ihityacım vardı..
bende artık yöntemlerden vazgeçmiş durumdayım gün aşırı ilişkiyle devam edeceğim hayata :))
deneme yapmış yapacak olan herkese bol şans diliyorum...

Sagolasın cnm yöntem deneme şans arttiriyormu bilemiyorum ama beklentiyi arttırdığı kesin bu da aksi çıkınca yıkıma neden oluyor Allah ne takdir ettiyse sonunda o oluyor ama insan farklı meyveyide tatmak istiyor bunun için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır bizler bu yöntemleri denemeye devam edeceğiz ama takdiri Allah a bırakacağız hayırlısı neyse o olsun herkesin hakkında inşaallah

htc ile

Ikna edebıldın mı canım eşini

Benımkı de kabul etmıyo

Bide kızımız olsaydı

Canim bende ayni seni gibiyim iki kizim var insallah birde oglum uz olur tubaelif cifcizgiyi gordugu aksam beraber olmus biliyorum yinede Allah in taktiri sen ne yapiyon ovulasyon testi ile mi

Canim ovulasyon testi yaptim simdi paketimde 1 tane gülen yüz testim kaldi bu biraz tuzlu
1.Ay tutmadi
,2. Ayimda Kocam evde yoktu
3. Ayda testim olmuyacak tahmini yapmayi dusunuyorum.düzenli adet döngüsü ile günlere göre cinsiyeti tahmin eden bir site var.
Rabb'ime dualarım.kendimizi kaptirip daha büyük hayal kırıklığı olabilir.
2. Kizimda bizim büyük hanımlar bana kesin erkek diyordu. Karnının sekli öyle diye,tabi esim duyuyordu bu sôylentileri.birde ben yorumcuya baktım ordada erkek görülüyordu“(adetim düzensizdi)kizim baya geç belli oldu
Bizimkiler erkek diye havaya girmiş esim bile sok oldu bende.bilmiyorum belki odönem cok hassastim.yani anliyacagin elif arkadasi cok iyi anliyorum.şimdiki aklım iyiki 2 kizim oldu birbirlerinin destekçisi dert ortağı olurlar. Elbiseleride hiç israf olmuyor
Şimdide 3. Tabikide erkek istiyorum Rabbim sanada Banada isteyen diğer arkadaslarada erkek,kız istiyenede kız verir ins.

canım geçmişte adımı görmüşsündür zaten ben 2 yıla yakın zamandır bu işin içindeyim.1 yıldır da deneme yapıyorum bu süreçte 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim oldu.Ben o yüzden vazgeçtim..Gönlünüzü ferah tutan elinizden geleni yapın rabbim kısmet eder inş...

Kizlar ben dun ovu.testini denemeye basladim, hafif agrilarim oluyor ama henuz akintim olmadi, calikusumun baktiggi takvime gore yarin 6sinda yum.gunum....merak ve heyecan hissediyorummmmm

Ben dün adet oldum adetim bitsin ov testine baslicam günümü iyice bi ogreniyim ardından kocamı ikna turu var hazirana yetistitebilirsem deneme yapicam çok karışık benim vaziyet

htc ile

Doğru dıyosun bende acmıyorum pek ama duygularıma yenık dusuyorum

Sonrası malum

Küsüp duruyoruz cocuk gibi

Sizin eşlerdemi sorun var benimkindemi çözemedim. Ben bir gün eşime şaka olarak 11 çocuk yaparız bir takım kadar adam garibim nasıl sevinmişti tarif edilemez. Her yıl bir çocuk doğursam asla hayır demez

Sizin eşlerdemi sorun var benimkindemi çözemedim. Ben bir gün eşime şaka olarak 11 çocuk yaparız bir takım kadar adam garibim nasıl sevinmişti tarif edilemez. Her yıl bir çocuk doğursam asla hayır demez

Benimkinde ciddi sorun var hemde ilk cocuguda istememişti. mecburmuyuz çocuk yapmaya diyordu bir sene dil döktüm bebek için resmen şimdide çok masraf ne gerek var bakamayiz diyor ev alcakmis çocuk yapamazmis

htc ile

Bazen diyorum haberi olmadan yapiyim hakediyor çünkü çok kırıcı konuşuyor sonra vazgeçiyorum rızası olmadan olmaz,Allah tan korkarım diyip vazgeçiyorum

htc ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…