Süper Anneler - 2011

Bazen diyorum haberi olmadan yapiyim hakediyor çünkü çok kırıcı konuşuyor sonra vazgeçiyorum rızası olmadan olmaz,Allah tan korkarım diyip vazgeçiyorum

htc ile

Normaldede sevmezmi çocukları? Kaza ile yap gitsin tek çocukta çok az ya. İnanın ben bugüne kadar tek çocuk yapıpta pişman olmayanı görmedim.

Sonunda misafirlerim gitti sizleri takip ettim ama cevap yazamadim tuba nasıl oldun arkadaşım toparlamayabildinmi biraz canım seni okudum ama diyecek bir şey bulamadım Hayırlısı böyleymiş bende yarın gideceğim bakalım doktor söyleyecek mi cinsiyetini banada kız diyecek diye bir his var içimde kısmet Sağlıklı olsunda ...bejnuba da yok galiba ortada eylül gün aşırı denemen güzel olacak sanki ablamda öyle yaptı 14.güne kadar oldu dedi oglu var iki tane ...gijnij sen nasılsın canım yarın sonuçları alacakmissin bakalım ne çıkacak tornado defne hüzün çiçeği sizleri nasılsınız hepinize selamlar yarın benim için dua edermisiniz ikili testim güzel çıksın cok heyecanlıyım

Normaldede sevmezmi çocukları? Kaza ile yap gitsin tek çocukta çok az ya. İnanın ben bugüne kadar tek çocuk yapıpta pişman olmayanı görmedim.

Hiç çocuk severken görmedim değişik bir adam benimki kaza da olmuyor ki çok usta o konuda maalesef bilmiyorum nasıl içinden cikicam gijnijim kafam karışık

htc ile

Hiç çocuk severken görmedim değişik bir adam benimki kaza da olmuyor ki çok usta o konuda maalesef bilmiyorum nasıl içinden cikicam gijnijim kafam karışık

htc ile

Canım babalık duygusu yok diye değil bazılarının karakteri öyle. Yalnız şunu unutma kalpleri çeviren Allahtır sen duanı et eşini ikna etmek içinde ya vedüd oku faydasını görürsün inşallah

kızlar az önce gittim eczaneden eşim için takviye aldim "evicap200ı.u" yazyor bu yeterlimi? çinko ve l- arjinini sonra alayım diyorum. çinko için zinco yu önerdi l-arjinin için 20 lik dedi sanırım bunlar iyimi alıyımmı kızlar? siz hangilerini aldınız bana yazın lütfen. ben tek tek kullandırtayım diyorum, ilacı sevmiyor diye, siz hepsini aynı anda mı verdiniz, günde kaç defa bende sanırım haziranda başlarım denemeye ama dr da denk gelirse, gijnijimin dr u yattı çünkü, kesinlikle bu nedenden dolayı kalkıp oralara gitmem diyor. bende burada bakayım bari!!!!

Canım babalık duygusu yok diye değil bazılarının karakteri öyle. Yalnız şunu unutma kalpleri çeviren Allahtır sen duanı et eşini ikna etmek içinde ya vedüd oku faydasını görürsün inşallah

Ben çok dua ediyorum gijnijim adetten temizlenip ya vedüd okumayada başlıcam inşaallah inadından doner böyle hakkımızda hayırlısı cnm bnm

htc ile

eşine takviye veremiyor musun o zaman. birde sen neler yapıyorsun takviye yada diyet...

Eşim duzenli beslenir zaten gülom vitamin veremiyorum çocuk istemiyor ilacı hiç içmez ki :-( ben takviye bi tek folic plus içiyorum diyet te bol yeşillik süt ürünleri yiyorum bide sirkeli suya basladim bu sabah bildiğiniz birşey varsa banada söyleyin kızlar

htc ile

Son düzenleme:
Kardeşimin iş arkadaşının iki oğlu varken, bir de kızım olsun istedi. Eşi sakın çocuk yapma yoksa seni boşarım demişti. Geçen bizimkilerle pikniktelermiş, babası kızı kucağından indirmiyormuş. Annem de seviyorsun kızını artık deyince "hee iştee seviyorum" demiş.

O kadın nasıl yapmış acaba ? Ben üçüncü yu düşünemiyorum bile ben en çok annem için istiyorum hiç kiz torunu yok çok gözü kalıyor kiz,kiyafetinde esyasinda hep bi kiz istiyor bebekler aliyim ona diyor çok içinde kalmış kadının onunda muradi olsun

htc ile

canım eger erkek bebek istiyorsan sana tavsiyem solgar marka çinko, gnc arginmax mens birde benim eşim solgar folik asit kullandı tam uç ay kullansın sonra denemeye basla arginmax alırsan sabah 2 akşamda 1 tane günde 3 tane içir birde sabah aç karnına bir tatlı kaşıgı keçi boynuzu pekmezi yedir

benim eşimde ilaçları kullanmayı kesinlikle istemiyordu diyetisyene gitmişti o yazdı vitamin degerlerin düşük diye mecbur içti

Allah gönlündekini nasip etsin inşallah

Ben 40 li almıştım oda mi iyi değil

htc ile

Amin baharim....insallah sende saglikla kucagina al bebisini
Benim 1 kizim var birde erkek bebek istiyorum canim, evicapi yazmamissin onu kullandirayimmi gunde kac defa alsin, keci boynuzunu iki haftadir kullaniyor, iyi geliyormus arjinmaxi eczaci bilemedi depoyu aradi oda yok dedi merk. Eczaneye gideyim ben onlar icin.

canım evicapı ben bilmiyorum eşim kullanmadı ama arginmax ı GNC diye alışveriş merkezlerinde magaza var ordan alıcaksın çinkoda günde 1 tane bide pharmaton diye bi multivitamin vardı onuda kullandı ama hamile kalmadan 3 ay önce falandı dur özele bakıyımda eskilerden teravet vardı o yazmıştı bana silmemişsem onu kopyalayım buraya ama acele etme en az 3 ay kullansın

yer fıstıgı kuru incir badem ama adama dayayıp tiksindirecek kadar yapma meyveyi azaltın tatlı yedir

TERAVETTEN ALINTI;
kus bakma geç yazıyorum. keçi boynuzu kürü mutlaka kullansın. ayrıca günde 1 adet solgar çinko-günde 3 adet arginmax ayrıca günde 1 adet solgar pycnogenol öneririm size.fazla sarımsaktan uzak dursun.

KIZLAR bunu bana geçen yıl teravet özelden yazmıştı takviye kullanmak isteyenler için paylaşmak istedim

birde bu takviyeleri kullanmadan önceki sperm degerleri ve hareketliliği cok düşüktü eşimin 2 aşılamamız oldugu için soyluyorum surekli erkek kısırlığı konularına bakıyordum genellikle eşi takviye kullananların hep oğlu oldugunu okuyordum onun için başından beri eşlerin kullanacağı takviyelere önem verin diyorum ben hiç diyet yapmadım aksine hep süt ürünleri yedim hamile kjaldığım zaman hiç ph ölçmedim
BİDE ÖNCEKİ SAYFALARDA YAZDIĞIM DUALARI ÇOK OKUDUM

Allah sennden razi olsun guzel arkadasim cok guzel bilgiler bunlar sagolasin..... takviyeleri bitirince deneme yappicam o zaman cnm tamam, ben en basindan beri yaz bitimi diye dusunuyodum cnm denemeleri esim aklimi celdi bebek yaza gelmesin sicaklarda iyi olmaz diye..... acele ediyor.... hatta ad.bitimini 10.gunuydu korunmadi, ay neye ugradiimi sasirdim yahu bebek fikrini yeni kabullenen adama bak sen dur dedim emeklerimi bosa cikaracaksin. Seni stresten kurtariyorum demezmi!!!! Almiyayimsagol dedim
Kizlar ben sanirim bu ay gec yumurtluyorum, akintim yooook, cift cizgi gunu yarin bakalim cikacakmi. Baharimsen dr kontrolu yaptirdinmi yoksa kendi gozlemlerinlemi tek iliski oldu....
Tatliyi ona yaparsam ben dayanamam ki baharim ben ondan cok seviyorum tatliyi ve sonu kilooooooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…