- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.921
Bazen diyorum haberi olmadan yapiyim hakediyor çünkü çok kırıcı konuşuyor sonra vazgeçiyorum rızası olmadan olmaz,Allah tan korkarım diyip vazgeçiyorum
htc ile
Çok doğru tek çocuk hiç çocuk benceNormaldede sevmezmi çocukları? Kaza ile yap gitsin tek çocukta çok az ya. İnanın ben bugüne kadar tek çocuk yapıpta pişman olmayanı görmedim.
Normaldede sevmezmi çocukları? Kaza ile yap gitsin tek çocukta çok az ya. İnanın ben bugüne kadar tek çocuk yapıpta pişman olmayanı görmedim.
Çok doğru tek çocuk hiç çocuk bence
Hangi bilgileri istiyor .vereyim bakin birara 4 çocuğum için tutacakmiyukardaki linkteki cinsiyet testi benim 3 kızda da doğru çıktı.
Hiç çocuk severken görmedim değişik bir adam benimki kaza da olmuyor ki çok usta o konuda maalesef bilmiyorum nasıl içinden cikicam gijnijim kafam karışık
htc ile
Ben dün adet oldum adetim bitsin ov testine baslicam günümü iyice bi ogreniyim ardından kocamı ikna turu var hazirana yetistitebilirsem deneme yapicam çok karışık benim vaziyet
htc ile
Canım babalık duygusu yok diye değil bazılarının karakteri öyle. Yalnız şunu unutma kalpleri çeviren Allahtır sen duanı et eşini ikna etmek içinde ya vedüd oku faydasını görürsün inşallah
eşine takviye veremiyor musun o zaman. birde sen neler yapıyorsun takviye yada diyet...
Kardeşimin iş arkadaşının iki oğlu varken, bir de kızım olsun istedi. Eşi sakın çocuk yapma yoksa seni boşarım demişti. Geçen bizimkilerle pikniktelermiş, babası kızı kucağından indirmiyormuş. Annem de seviyorsun kızını artık deyince "hee iştee seviyorum" demiş.Eşim duzenli beslenir zaten gülom vitamin veremiyorum çocuk istemiyor ilacı hiç içmez ki :-( ben takviye bi tek folic plus içiyorum diyet te bol yeşillik süt ürünleri yiyorum bide sirkeli suya basladim bu sabah bildiğiniz birşey varsa banada söyleyin kızlar
htc ile
Kardeşimin iş arkadaşının iki oğlu varken, bir de kızım olsun istedi. Eşi sakın çocuk yapma yoksa seni boşarım demişti. Geçen bizimkilerle pikniktelermiş, babası kızı kucağından indirmiyormuş. Annem de seviyorsun kızını artık deyince "hee iştee seviyorum" demiş.
kızlar az önce gittim eczaneden eşim için takviye aldim "evicap200ı.u" yazyor bu yeterlimi? çinko ve l- arjinini sonra alayım diyorum. çinko için zinco yu önerdi l-arjinin için 20 lik dedi sanırım bunlar iyimi alıyımmı kızlar? siz hangilerini aldınız bana yazın lütfen. ben tek tek kullandırtayım diyorum, ilacı sevmiyor diye, siz hepsini aynı anda mı verdiniz, günde kaç defa bende sanırım haziranda başlarım denemeye ama dr da denk gelirse, gijnijimin dr u yattı çünkü, kesinlikle bu nedenden dolayı kalkıp oralara gitmem diyor. bende burada bakayım bari!!!!
Ben 40 li almıştım oda mi iyi değil
htc ile
canım eger erkek bebek istiyorsan sana tavsiyem solgar marka çinko, gnc arginmax mens birde benim eşim solgar folik asit kullandı tam uç ay kullansın sonra denemeye basla arginmax alırsan sabah 2 akşamda 1 tane günde 3 tane içir birde sabah aç karnına bir tatlı kaşıgı keçi boynuzu pekmezi yedir
benim eşimde ilaçları kullanmayı kesinlikle istemiyordu diyetisyene gitmişti o yazdı vitamin degerlerin düşük diye mecbur içti
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Kizlar turnusol kagidi bulamadim nereye baktiysam yok ph olcmek icin nerde bulabilirim
Amin baharim....insallah sende saglikla kucagina al bebisini
Benim 1 kizim var birde erkek bebek istiyorum canim, evicapi yazmamissin onu kullandirayimmi gunde kac defa alsin, keci boynuzunu iki haftadir kullaniyor, iyi geliyormusarjinmaxi eczaci bilemedi depoyu aradi oda yok dedi merk. Eczaneye gideyim ben onlar icin.
TERAVETTEN ALINTI;
kus bakma geç yazıyorum. keçi boynuzu kürü mutlaka kullansın. ayrıca günde 1 adet solgar çinko-günde 3 adet arginmax ayrıca günde 1 adet solgar pycnogenol öneririm size.fazla sarımsaktan uzak dursun.
KIZLAR bunu bana geçen yıl teravet özelden yazmıştı takviye kullanmak isteyenler için paylaşmak istedim
birde bu takviyeleri kullanmadan önceki sperm degerleri ve hareketliliği cok düşüktü eşimin 2 aşılamamız oldugu için soyluyorum surekli erkek kısırlığı konularına bakıyordum genellikle eşi takviye kullananların hep oğlu oldugunu okuyordum onun için başından beri eşlerin kullanacağı takviyelere önem verin diyorum ben hiç diyet yapmadım aksine hep süt ürünleri yedim hamile kjaldığım zaman hiç ph ölçmedim
BİDE ÖNCEKİ SAYFALARDA YAZDIĞIM DUALARI ÇOK OKUDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?