- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.941
Canim ben netten gitti gidiyordan aldim akvaryumculardan aldigini yazan arkkadaslarda olmustu....
sıkma canını inşallah senın bır oğlun olduğunda daha ıı yetiştirirsin....hangımız keşke demıyoruz bazen herşeye cocuklarımız ıcın katlanıp adamın daha ıı olmasını dılıyoruz....yada hangımız tartışmıyoruzkı çok ılerı boyutlarda olmadığı surece bırbırınızı anlamaya calışıp sorunu konuşup ortak bır karar vermeye calışılmalı...
Cok uzuldum defnemhatta sok oldum sen onun icin evlat dusunuyrsun bu adamlar ne diyor nonkor bunlr bosanmak bitirmek son care cocugunz vsr sizin mesele ne bi
LMyrm ama Allah yardimcin olsun canim dua edecegm
Kizlar turnusol kagidi bulamadim nereye baktiysam yok ph olcmek icin nerde bulabilirim
O kadın nasıl yapmış acaba ? Ben üçüncü yu düşünemiyorum bile ben en çok annem için istiyorum hiç kiz torunu yok çok gözü kalıyor kiz,kiyafetinde esyasinda hep bi kiz istiyor bebekler aliyim ona diyor çok içinde kalmış kadının onunda muradi olsun
htc ile
Bademcangms kime yazdım cnm cm
htc ile
Sonunda misafirlerim gitti sizleri takip ettim ama cevap yazamadim tuba nasıl oldun arkadaşım toparlamayabildinmi biraz canım seni okudum ama diyecek bir şey bulamadım Hayırlısı böyleymiş bende yarın gideceğim bakalım doktor söyleyecek mi cinsiyetini banada kız diyecek diye bir his var içimde kısmet Sağlıklı olsunda ...bejnuba da yok galiba ortada eylül gün aşırı denemen güzel olacak sanki ablamda öyle yaptı 14.güne kadar oldu dedi oglu var iki tane ...gijnij sen nasılsın canım yarın sonuçları alacakmissin bakalım ne çıkacak tornado defne hüzün çiçeği sizleri nasılsınız hepinize selamlar yarın benim için dua edermisiniz ikili testim güzel çıksın cok heyecanlıyım
Kizlar turnusol kagidi bulamadim nereye baktiysam yok ph olcmek icin nerde bulabilirim
Tam sipariş veriyor dum ama iki uc cesidi var hangisini alacam
kızı yapmakta ne var bacım adet biter bitmez yap sık ilişki hep üstte ol ilişkiden hemen sonra duş al kesin kızın olur. ( eğer adet döngün 26 günde bir değilse)
Canim aksam yemek hazirlarken, bulasiklari kaldirirken istem disi hep seni dusunurken buldum kendimi. Ne yaptin gelisme varmi, esinle araniz duzeldimi, insallah sorunlari tez zamanda asarsiniz canim........
zeynom yazdığını anlayamadım ki canım yaaaaaaa
Tam sipariş veriyor dum ama iki uc cesidi var hangisini alacam
Maalesef 26 27 gün de bir oluyorum bu ay adetin 13.gününe geliyor yumos kafam iyice karıştı bence kiz daha zor :-(
htc ile
26 günde birse adetin bitecek 5 gün sonra ov testi yapacaksın eğer ov testi pozitifse çalışma yapma eğer negatifse 5. günden ov gününe kadar sık ilişki ve üste dene inş olur kızı yapmakta ne var kız sana 5 tane kız doğurayım
defnem al bendende o kadar...kız yapmak çoook kolay geliyor banada erkeği tutturmak zor! birde gün aşırı denemde kız olma ihtimali yükseliyormuş zeynom....26 günde birse adetin bitecek 5 gün sonra ov testi yapacaksın eğer ov testi pozitifse çalışma yapma eğer negatifse 5. günden ov gününe kadar sık ilişki ve üste dene inş olur kızı yapmakta ne var kız sana 5 tane kız doğurayım
canım inan hepimizde oluyor sorunlar o eş ailesiyle olan sıkntılar sorunlar yokmu....eşimle yoğun tartışmalarımız hep ondan oldu zaten. şimdi mesafeli davranıyorum kafam rahat, aynı şehirdede değiliz çok şükür......ayda yılda bir görüyorum onda bile inan çooook geriliyorum....ama ne yapacaksın ya devam edeceksin yada.... bana mantıklısı şu an davrandığım gibi devam etmekte geliyor. başkaları yüzünden huzurunu düzenini bozmaya değmez canım.... insanın zoruna giden eş tarafından anlasılamamak ve benim eşim kendi ailesine toz kondurmaz öyle devam ediyoruz işte napıcan.....sağlıkla kal canım....:)çok teşekkür ederim canım beni düşünmene sevindim şuan eşimle aramız iyi ama bizim kavgalar anlık oluyor anlık ama zor düzelen cinsten geçen sefer o suçluydu yinede gidip ben yanaştım haklıyken ben özür diledim napayım onca senenin kızımın hatrı için öyle bitirelim diyip bitirmek en kolayı düşünüyorum düşünüyorum bacım bir sonuca varamıyorum diyorum bir çocuk daha olsa her şey iyi mi olur yoksa çocuk harap mı olur yada çocuk evliliği asla kurtarmaz diyorum karışık düşünceler içindeyim.
Tmm gülo ben anladım az önceki yazını kime yazdiydin onu anlayamamistim anladım
htc ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?