- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.961
defnem al bendende o kadar...kız yapmak çoook kolay geliyor banada erkeği tutturmak zor! birde gün aşırı denemde kız olma ihtimali yükseliyormuş zeynom....
Gün aşırı mi sık mi deneme gülom çoğu kişi sık deneme diyor bana da çok zor gibi geliyor kiz bebis yok ya hiç ondan herhalde
htc ile
defnem al bendende o kadar...kız yapmak çoook kolay geliyor banada erkeği tutturmak zor! birde gün aşırı denemde kız olma ihtimali yükseliyormuş zeynom....
Gün aşırı mi sık mi deneme gülom çoğu kişi sık deneme diyor bana da çok zor gibi geliyor kiz bebis yok ya hiç ondan herhalde
htc ile
zeynom burda defnemden yardım istiyeceğim :) defnem benden çoook daha deneyimli ve eski....defnem sık ilişkiden kasıt zaten gün aşırı korunmasız ilişki değilmi.......
zeynom burda defnemden yardım istiyeceğim :) defnem benden çoook daha deneyimli ve eski....defnem sık ilişkiden kasıt zaten gün aşırı korunmasız ilişki değilmi.......
Çok sagol cnm bnm defnem baciiiiii geliveeeeer :-D
KİZ yöntemleri istiyoruummmmm s.o.s.
htc ile
Canim sen ne yapiyorsun nasilsin, yarin sonuclari aliyormusun, alinca bize yaz ccanim cok merak ediyorum....birde bejnubalimdan haberin varmi? Sanki bu ay topige girmeden deneme yapacak baksana hic girmiyor.......
Kızlar sonuçlar çıkmamış bir hafta sonra çıkacak. Yarın bir embriyolog ile randevum var niye gidiyorum onuda bilmiyorum. Ama sperm hızlandırıcı şeyleri sorucam bize fikir olsun. Onun haricinde tüm herşeyi çıkacak genetik sonuca göre ayarladım. Beklemedeyim. Bejnubal niye gelmiyor ya sınıfta kalacak en son. Forever bacım inşallah yarın gönlündeki muradın hayırlısı ile gerçek olsun.
İnşaallah sonuçlar temiz çıkar dualarim seninle cnmn
htc ile
Gunaydin canimm nasilsinnnkızı yapmakta ne var bacım adet biter bitmez yap sık ilişki hep üstte ol ilişkiden hemen sonra duş al kesin kızın olur. ( eğer adet döngün 26 günde bir değilse)
O Kayinvalideler yok mu hepsi ayni bacim uc sene omrum u yedi sonra evimi yolumu ayirdimda rahat ettim şimdi misafir olarak gelip gidiyorum cook iyi cok sukur baskalari icin sakin evin huzurunu bozma eslerimiz in annelerii neticede o yuzden onlara annelerii nin yanlislarini soyleyince zorlarina gidiyor takmayacaksin duymatacaksin bildigini yapacaksinKonu ne olabilir kızlar tabiki kayınvalidem zaten hep onun yüzünden çıkıyor tüm kavgalar. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Kızlar şimdi aklıma geldi yazayım dedim benim oglandan önce düşük yapmıştım temmuzdu 7+5 te düştü bebek ardından bir kez adet oldum dr a gittim dedim ben daha önce düşük yaptım tekrar hamile kalmak istiyorum beni muayene etti bir sorun yok ama kistin var doğum kontrol hapı kullan bu ay hamilelige temiz,başla dedi hap bitsin adet ol temizlen gel dedi hapı kullandım bitti köye gittim orda adet oldum aradan zaman geçti istanbula döndüm dr a gittim muayene olmaya batı dedi yumurtan çok guzel gelişmiş catlamak üzere SAĞDa idi yumurtam bugünden itibaren bir gün arayla ilişki veriyorum dediği gibi yaptık önce belinin altına yastık koydum 20 dk kadar durdum ardından sağ tarafa yattım yumurta sağda diye hep sağ tarafa dönüp yattım gündüzleri bile sağ tarafa yatiyordum sonuç erkek oldu canlar belki fikir olur size
htc ile
dusuklerden sonra cogunlukla erkek oluyor gibi. benim 2 kuzen dusuk yapti, birinin kizdi. simdi ikisinin de erkek. ayrica sizinki aslinda ovulasyon gunune denk gelmis. yumurta catlamak uzereymis, sans olmus.
kiz icinde eger 13-14. gun ovulasyon oluyorsa adet bitimi her gun iliski, ozellikle 1 gun once gunde 2 defa falan. yani 11. ve 12.gun sabah aksam iliski. kocisde hal kalmayacak yani
Canim nerdesin cok merak ettim hadi daha gelmedi nmiSonunda misafirlerim gitti sizleri takip ettim ama cevap yazamadim tuba nasıl oldun arkadaşım toparlamayabildinmi biraz canım seni okudum ama diyecek bir şey bulamadım Hayırlısı böyleymiş bende yarın gideceğim bakalım doktor söyleyecek mi cinsiyetini banada kız diyecek diye bir his var içimde kısmet Sağlıklı olsunda ...bejnuba da yok galiba ortada eylül gün aşırı denemen güzel olacak sanki ablamda öyle yaptı 14.güne kadar oldu dedi oglu var iki tane ...gijnij sen nasılsın canım yarın sonuçları alacakmissin bakalım ne çıkacak tornado defne hüzün çiçeği sizleri nasılsınız hepinize selamlar yarın benim için dua edermisiniz ikili testim güzel çıksın cok heyecanlıyım
Kızlar sonuçlar çıkmamış bir hafta sonra çıkacak. Yarın bir embriyolog ile randevum var niye gidiyorum onuda bilmiyorum. Ama sperm hızlandırıcı şeyleri sorucam bize fikir olsun. Onun haricinde tüm herşeyi çıkacak genetik sonuca göre ayarladım. Beklemedeyim. Bejnubal niye gelmiyor ya sınıfta kalacak en son. Forever bacım inşallah yarın gönlündeki muradın hayırlısı ile gerçek olsun.
Canim mesaj attim donmedin nerdesin26 günde birse adetin bitecek 5 gün sonra ov testi yapacaksın eğer ov testi pozitifse çalışma yapma eğer negatifse 5. günden ov gününe kadar sık ilişki ve üste dene inş olur kızı yapmakta ne var kız sana 5 tane kız doğurayım
Senin kactane cocukSonuçlar çıktıktan sonra embriyoloğa gitsen daha iyi olmaz mı boşuna para verme bence
birde kk da okudum l arginine le beraber klomen erkeğe verilirse sperm hızlandırıyor diye yazmislar
Forever den haber varmi kizlarrrr nerdesiniz
çokı haklısın kız daha kolay...26 günde birse adetin bitecek 5 gün sonra ov testi yapacaksın eğer ov testi pozitifse çalışma yapma eğer negatifse 5. günden ov gününe kadar sık ilişki ve üste dene inş olur kızı yapmakta ne var kız sana 5 tane kız doğurayım
hayırlısı ınşallah sonuçlarında temız cıkıcak....bejnubal yok bende merak edıyorum....Kızlar sonuçlar çıkmamış bir hafta sonra çıkacak. Yarın bir embriyolog ile randevum var niye gidiyorum onuda bilmiyorum. Ama sperm hızlandırıcı şeyleri sorucam bize fikir olsun. Onun haricinde tüm herşeyi çıkacak genetik sonuca göre ayarladım. Beklemedeyim. Bejnubal niye gelmiyor ya sınıfta kalacak en son. Forever bacım inşallah yarın gönlündeki muradın hayırlısı ile gerçek olsun.
Az sonra doktora gideceğim ikili test icin dua edin bana ilk firsatta heber vereceğim cinsiyeti bakalim söyleyecekmi 13+1 oldum çok merak ediyorum Allaha emanet olun
Bir Kızım varSenin kactane cocuk
Az sonra doktora gideceğim ikili test icin dua edin bana ilk firsatta heber vereceğim cinsiyeti bakalim söyleyecekmi 13+1 oldum çok merak ediyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?