Süper Anneler - 2011

Son düzenleme:
Canim sen ne yapiyorsun nasilsin, yarin sonuclari aliyormusun, alinca bize yaz ccanim cok merak ediyorum....birde bejnubalimdan haberin varmi? Sanki bu ay topige girmeden deneme yapacak baksana hic girmiyor.......

Kızlar sonuçlar çıkmamış bir hafta sonra çıkacak. Yarın bir embriyolog ile randevum var niye gidiyorum onuda bilmiyorum. Ama sperm hızlandırıcı şeyleri sorucam bize fikir olsun. Onun haricinde tüm herşeyi çıkacak genetik sonuca göre ayarladım. Beklemedeyim. Bejnubal niye gelmiyor ya sınıfta kalacak en son. Forever bacım inşallah yarın gönlündeki muradın hayırlısı ile gerçek olsun.

İnşaallah sonuçlar temiz çıkar dualarim seninle cnmn

htc ile

Kızlar şimdi aklıma geldi yazayım dedim benim oglandan önce düşük yapmıştım temmuzdu 7+5 te düştü bebek ardından bir kez adet oldum dr a gittim dedim ben daha önce düşük yaptım tekrar hamile kalmak istiyorum beni muayene etti bir sorun yok ama kistin var doğum kontrol hapı kullan bu ay hamilelige temiz,başla dedi hap bitsin adet ol temizlen gel dedi hapı kullandım bitti köye gittim orda adet oldum aradan zaman geçti istanbula döndüm dr a gittim muayene olmaya batı dedi yumurtan çok guzel gelişmiş catlamak üzere SAĞDa idi yumurtam bugünden itibaren bir gün arayla ilişki veriyorum dediği gibi yaptık önce belinin altına yastık koydum 20 dk kadar durdum ardından sağ tarafa yattım yumurta sağda diye hep sağ tarafa dönüp yattım gündüzleri bile sağ tarafa yatiyordum sonuç erkek oldu canlar belki fikir olur size

htc ile

Konu ne olabilir kızlar tabiki kayınvalidem zaten hep onun yüzünden çıkıyor tüm kavgalar. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
O Kayinvalideler yok mu hepsi ayni bacim uc sene omrum u yedi sonra evimi yolumu ayirdimda rahat ettim şimdi misafir olarak gelip gidiyorum cook iyi cok sukur baskalari icin sakin evin huzurunu bozma eslerimiz in annelerii neticede o yuzden onlara annelerii nin yanlislarini soyleyince zorlarina gidiyor takmayacaksin duymatacaksin bildigini yapacaksin

dusuklerden sonra cogunlukla erkek oluyor gibi. benim 2 kuzen dusuk yapti, birinin kizdi. simdi ikisinin de erkek. ayrica sizinki aslinda ovulasyon gunune denk gelmis. yumurta catlamak uzereymis, sans olmus.

kiz icinde eger 13-14. gun ovulasyon oluyorsa adet bitimi her gun iliski, ozellikle 1 gun once gunde 2 defa falan. yani 11. ve 12.gun sabah aksam iliski. kocisde hal kalmayacak yani

Sanirsam galiba bir süre bana selam bile vermez nasip kısmet

htc ile

Canim nerdesin cok merak ettim hadi daha gelmedi nmi

Sonuçlar çıktıktan sonra embriyoloğa gitsen daha iyi olmaz mı boşuna para verme bence
birde kk da okudum l arginine le beraber klomen erkeğe verilirse sperm hızlandırıyor diye yazmislar

Son düzenleme:
Canim mesaj attim donmedin nerdesin

Bence en iyisi keçiboynuzu ama meyvenin kendisini yicek bir tanıdığımin eşi varikosel di 6 sene çocukları olmadı iki tüp bebek onlarca aşılama tutmadı dr sperm çok az mucize gibi sizin çocuk olması demiş ti kiz en son eşine kilo kilo keçiboynuzu yedirdi sonra duydukki doğal yoldan hamile kalmış bence çok etkili

htc ile

çokı haklısın kız daha kolay...
hayırlısı ınşallah sonuçlarında temız cıkıcak....bejnubal yok bende merak edıyorum....
Az sonra doktora gideceğim ikili test icin dua edin bana ilk firsatta heber vereceğim cinsiyeti bakalim söyleyecekmi 13+1 oldum çok merak ediyorum Allaha emanet olun

hadı guzel hayırlı haberlerle gel bacım....sor tecrubelı bır doktorsa soyler bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…