- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.981
sabırsızlıkla bekliyorum canımAz sonra doktora gideceğim ikili test icin dua edin bana ilk firsatta heber vereceğim cinsiyeti bakalim söyleyecekmi 13+1 oldum çok merak ediyorum Allaha emanet olun
TERAVETTEN ALINTI;
kus bakma geç yazıyorum. keçi boynuzu kürü mutlaka kullansın. ayrıca günde 1 adet solgar çinko-günde 3 adet arginmax ayrıca günde 1 adet solgar pycnogenol öneririm size.fazla sarımsaktan uzak dursun.
KIZLAR bunu bana geçen yıl teravet özelden yazmıştı takviye kullanmak isteyenler için paylaşmak istedim
birde bu takviyeleri kullanmadan önceki sperm degerleri ve hareketliliği cok düşüktü eşimin 2 aşılamamız oldugu için soyluyorum surekli erkek kısırlığı konularına bakıyordum genellikle eşi takviye kullananların hep oğlu oldugunu okuyordum onun için başından beri eşlerin kullanacağı takviyelere önem verin diyorum ben hiç diyet yapmadım aksine hep süt ürünleri yedim hamile kjaldığım zaman hiç ph ölçmedim
BİDE ÖNCEKİ SAYFALARDA YAZDIĞIM DUALARI ÇOK OKUDUM
destekleri tek tek kullandırmak daha fydalı bencede.yalnız e vıt cok uzun sure kullanmamalı cunku toksık etkı yapıp spermlere zarar verebılıyormus...largınını sabah ac karna alsın e vıt tok alsın 1 tane yeterli sanırım.kızlar az önce gittim eczaneden eşim için takviye aldim "evicap200ı.u" yazyor bu yeterlimi? çinko ve l- arjinini sonra alayım diyorum. çinko için zinco yu önerdi l-arjinin için 20 lik dedi sanırım bunlar iyimi alıyımmı kızlar? siz hangilerini aldınız bana yazın lütfen. ben tek tek kullandırtayım diyorum, ilacı sevmiyor diye, siz hepsini aynı anda mı verdiniz, günde kaç defa bende sanırım haziranda başlarım denemeye ama dr da denk gelirse, gijnijimin dr u yattı çünkü, kesinlikle bu nedenden dolayı kalkıp oralara gitmem diyor. bende burada bakayım bari!!!!
Sonunda misafirlerim gitti sizleri takip ettim ama cevap yazamadim tuba nasıl oldun arkadaşım toparlamayabildinmi biraz canım seni okudum ama diyecek bir şey bulamadım Hayırlısı böyleymiş bende yarın gideceğim bakalım doktor söyleyecek mi cinsiyetini banada kız diyecek diye bir his var içimde kısmet Sağlıklı olsunda ...bejnuba da yok galiba ortada eylül gün aşırı denemen güzel olacak sanki ablamda öyle yaptı 14.güne kadar oldu dedi oglu var iki tane ...gijnij sen nasılsın canım yarın sonuçları alacakmissin bakalım ne çıkacak tornado defne hüzün çiçeği sizleri nasılsınız hepinize selamlar yarın benim için dua edermisiniz ikili testim güzel çıksın cok heyecanlıyım
Bence en iyisi keçiboynuzu ama meyvenin kendisini yicek bir tanıdığımin eşi varikosel di 6 sene çocukları olmadı iki tüp bebek onlarca aşılama tutmadı dr sperm çok az mucize gibi sizin çocuk olması demiş ti kiz en son eşine kilo kilo keçiboynuzu yedirdi sonra duydukki doğal yoldan hamile kalmış bence çok etkili
htc ile
Canim sen birsey ler denemismiydin merak ettimAz sonra doktora gideceğim ikili test icin dua edin bana ilk firsatta heber vereceğim cinsiyeti bakalim söyleyecekmi 13+1 oldum çok merak ediyorum Allaha emanet olun
Canim sende ovulasyon testi kullaniyprmusun ben bu seylerden hiiic haberim yokken bir doktor un erkek cocugu icin tedavi yaptigini ogrenDim hatta akrabam iki tane erkek bebegi oldu doktora giderek neyse bende gittim doktora hic birsey bilmedigim icin ne zaman diyor sam o zaman iliski dedi sonra alttan muayene ile yumurtalarima bakti catlamamis dedi sonra yarin gel Dedi gittim catlamis bundan sonra iliski dedi peki sonra korunucakmiyim dedim yok dedi sonradan anladim ki yumurta takibi yapiyorBir Kızım var
Hadi hayırlısı inşallah paşadir
Benim hikaye uzunCanim sende ovulasyon testi kullaniyprmusun ben bu seylerden hiiic haberim yokken bir doktor un erkek cocugu icin tedavi yaptigini ogrenDim hatta akrabam iki tane erkek bebegi oldu doktora giderek neyse bende gittim doktora hic birsey bilmedigim icin ne zaman diyor sam o zaman iliski dedi sonra alttan muayene ile yumurtalarima bakti catlamamis dedi sonra yarin gel Dedi gittim catlamis bundan sonra iliski dedi peki sonra korunucakmiyim dedim yok dedi sonradan anladim ki yumurta takibi yapiyor
Benim hikaye uzun
Yumurta takibi yaptırmaktan yoruldum bu ay ne yapcam bilmiyorum
Sanirsam galiba bir süre bana selam bile vermeznasip kısmet
htc ile
Senin de tutmams o zaman cunku yumurta takibi nde catlamamis gozukuyor sonra eve gelene kadar catliyor yarın doktora gittigimizde tamam catlamis diyor iliski veriyor ama yumurta coktan olmus oluyor
Az sonra doktora gideceğim ikili test icin dua edin bana ilk firsatta heber vereceğim cinsiyeti bakalim söyleyecekmi 13+1 oldum çok merak ediyorum Allaha emanet olun
Kızlar sonuçlar çıkmamış bir hafta sonra çıkacak. Yarın bir embriyolog ile randevum var niye gidiyorum onuda bilmiyorum. Ama sperm hızlandırıcı şeyleri sorucam bize fikir olsun. Onun haricinde tüm herşeyi çıkacak genetik sonuca göre ayarladım. Beklemedeyim. Bejnubal niye gelmiyor ya sınıfta kalacak en son. Forever bacım inşallah yarın gönlündeki muradın hayırlısı ile gerçek olsun.
Iki defa çat iğnesi doktor kontrolü ama yumurta akı ile olduğundan tutmadı
üçüncü de yine kontrol yine iğne bu seferde iliski olmadı
şu doktor çatladığı ni gördükten sonramı iliski veriyo
Canim su ovulasyon testi ile bildigin seyler varmi soylermisin bu aradaa senin cocuk kac tane kiz erkekAllaha emanet ol bacim duymak istedigini duyup gelesin bizide mutlu edersin insallah Allah yar ve yardimcin olsun canim
Canim ovulasyon testi yaptim simdi paketimde 1 tane gülen yüz testim kaldi bu biraz tuzlu
1.Ay tutmadi
,2. Ayimda Kocam evde yoktu
3. Ayda testim olmuyacak tahmini yapmayi dusunuyorum.düzenli adet döngüsü ile günlere göre cinsiyeti tahmin eden bir site var.
Rabb'ime dualarım.kendimizi kaptirip daha büyük hayal kırıklığı olabilir.
2. Kizimda bizim büyük hanımlar bana kesin erkek diyordu. Karnının sekli öyle diye,tabi esim duyuyordu bu sôylentileri.birde ben yorumcuya baktım ordada erkek görülüyordu(adetim düzensizdi)kizim baya geç belli oldu
Bizimkiler erkek diye havaya girmiş esim bile sok oldu bende.bilmiyorum belki odönem cok hassastim.yani anliyacagin elif arkadasi cok iyi anliyorum.şimdiki aklım iyiki 2 kizim oldu birbirlerinin destekçisi dert ortağı olurlar. Elbiseleride hiç israf olmuyor
Şimdide 3. Tabikide erkek istiyorum Rabbim sanada Banada isteyen diğer arkadaslarada erkek,kız istiyenede kız verir ins.
Aldim bende canim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim ovulasyon testi hakkinda bilgin varmi canimcanım gittigidiyora girince gördüm mavi- kırmızıları ben alırken tek çeşitti........hemde 10 tl ye aldım ben
Callkusuuum nerdesin bugun hic yoktun nasilsin canim ne yaptin benim ovulasyon testi biraz koyulasti
kızlar bugün ovu.testimin 3.günü, bugünde çift çizgiyi göremedim......bugün görünmesini bekliyordum, çünkü dün kasıklarımda ağrım vardı......ve sabah akıntımda başlamıştı! ne zaman çift çizgi gösterecek bi fikriniz varmı?????? seyri normalmi sizdedemi böyle oluyor? çift çizgiyi ne zaman göreceğim.......
Aldim bende canim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim ovulasyon testi hakkinda bilgin varmi canim
Banada bakarmısın arkadaşım hamileyim ama bakalım tutacakmı son adet tarihim 4.2.2014 adet aralığı 28 gün yaşim 32
kızlar bugün ovu.testimin 3.günü, bugünde çift çizgiyi göremedim......bugün görünmesini bekliyordum, çünkü dün kasıklarımda ağrım vardı......ve sabah akıntımda başlamıştı! ne zaman çift çizgi gösterecek bi fikriniz vtarmı?????? seyri normalmi sizdedemi böyle oluyor? çift çizgiyi ne zaman göreceğim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?