Süper Anneler - 2011

Az sonra doktora gideceğim ikili test icin dua edin bana ilk firsatta heber vereceğim cinsiyeti bakalim söyleyecekmi 13+1 oldum çok merak ediyorum Allaha emanet olun
sabırsızlıkla bekliyorum canım

canım bızde de hareket problemı cıktı başladık takviyelere bakalım inş bizde de işe yarar.
destekleri tek tek kullandırmak daha fydalı bencede.yalnız e vıt cok uzun sure kullanmamalı cunku toksık etkı yapıp spermlere zarar verebılıyormus...largınını sabah ac karna alsın e vıt tok alsın 1 tane yeterli sanırım.

canım kısmet artık rabbım ne yazdıysa o olacak..

Çok sert ya yenilir gibi değil ama Saraçoğlu da sadece ve ısrarla bunu öneriyo

Bir Kızım var

Hadi hayırlısı inşallah paşadir
Canim sende ovulasyon testi kullaniyprmusun ben bu seylerden hiiic haberim yokken bir doktor un erkek cocugu icin tedavi yaptigini ogrenDim hatta akrabam iki tane erkek bebegi oldu doktora giderek neyse bende gittim doktora hic birsey bilmedigim icin ne zaman diyor sam o zaman iliski dedi sonra alttan muayene ile yumurtalarima bakti catlamamis dedi sonra yarin gel Dedi gittim catlamis bundan sonra iliski dedi peki sonra korunucakmiyim dedim yok dedi sonradan anladim ki yumurta takibi yapiyor

Benim hikaye uzun
Yumurta takibi yaptırmaktan yoruldum bu ay ne yapcam bilmiyorum

Benim hikaye uzun
Yumurta takibi yaptırmaktan yoruldum bu ay ne yapcam bilmiyorum

Senin de tutmams o zaman cunku yumurta takibi nde catlamamis gozukuyor sonra eve gelene kadar catliyor yarın doktora gittigimizde tamam catlamis diyor iliski veriyor ama yumurta coktan olmus oluyor

Sanirsam galiba bir süre bana selam bile vermez nasip kısmet

htc ile

Bacim birde iliskiye girmeden sicak suda yatir Bizim icin soguk su iyi diyorlar domestos döksek kizmi olur erkekmi aceba saka bir yana benim esim sicak suda yatmayi cok seviyor 3 kizim var darisi kiz isteyenin basina bizede gelsin pasalar Aminnnnn

Senin de tutmams o zaman cunku yumurta takibi nde catlamamis gozukuyor sonra eve gelene kadar catliyor yarın doktora gittigimizde tamam catlamis diyor iliski veriyor ama yumurta coktan olmus oluyor

Iki defa çat iğnesi doktor kontrolü ama yumurta akı ile olduğundan tutmadı
üçüncü de yine kontrol yine iğne bu seferde iliski olmadı
şu doktor çatladığı ni gördükten sonramı iliski veriyo

Bacim Allah yar ve yardimcin olsun hersey istedigin gibi olurda sonucunda oglusunu kucagina alirsin insallah

Iki defa çat iğnesi doktor kontrolü ama yumurta akı ile olduğundan tutmadı
üçüncü de yine kontrol yine iğne bu seferde iliski olmadı
şu doktor çatladığı ni gördükten sonramı iliski veriyo

Evet Canimmmm benimde ilk ay kendi catladi ama gec kalmistik ikinci ay catlatma ignesi ama buseferde idrar yolu enfeksiyonu yani anlayacagin nasip bende bu ay ovulasyon testi ile deneyecegim insaallah hamile olurum birde oglum olur insallah siz isteyenlerinde Allah gonlune gore versin testler hakkinda bilgisi olan yokmu

Callkusuuum nerdesin bugun hic yoktun nasilsin canim ne yaptin benim ovulasyon testi biraz koyulasti

kızlar bugün ovu.testimin 3.günü, bugünde çift çizgiyi göremedim...... bugün görünmesini bekliyordum, çünkü dün kasıklarımda ağrım vardı......ve sabah akıntımda başlamıştı! ne zaman çift çizgi gösterecek bi fikriniz varmı?????? seyri normalmi sizdedemi böyle oluyor? çift çizgiyi ne zaman göreceğim.......

Canim benim az sabirli ol ben bir hafta dir yapiyorum anca belirdi ikinci çizgi ama tam koyu degil benim doktor her ay yumurtlama degisir diyor senin adet dongun nedir soylersen yorum yapabilirim doktordan ogrendigim kadar

Aldim bende canim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim ovulasyon testi hakkinda bilgin varmi canim

canım ovulasyon testin elindeyse prospektüsü oku orda çok güzel açıklıyor neyi nasıl yapacağını. ama ben bildiğim ve uyguladığım kadarını anlatayım, benim döngüm 32 gün bazen 1 yada 2 gün sarkadabiliyor, 15 te ovu testlerine başlamam gerekiyordu, aksilik oldu pazar günü başlayabildim, testi prospektüste yazdığı gibi uyguluyorum canım, son yaptığımda bugün 2.çizgi hafif silik gösterdi ama çok silikti yarına ne olacak merakla bekliyorum.....ben bu ay deneme yapmıycam yumurtlama gününü tespit etmeye çalışıyorum.sen ne zaman denemelere başlıyorsun canım?

Canim adet ten sonra kuru olursun sonra kremsi olur akintin sonra su renginde olur yumurtlamaya yakin sonra yumurta aki gibi olacak iste o zaman yhmurtan catladi catlayacak bitanem sadece ovulasyon testi yapma ateslede olc akinti kontrolü de yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…