- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.001
Canim benim az sabirli ol ben bir hafta dir yapiyorum anca belirdi ikinci çizgi ama tam koyu degil benim doktor her ay yumurtlama degisir diyor senin adet dongun nedir soylersen yorum yapabilirim doktordan ogrendigim kadar
Canim adet ten sonra kuru olursun sonra kremsi olur akintin sonra su renginde olur yumurtlamaya yakin sonra yumurta aki gibi olacak iste o zaman yhmurtan catladi catlayacak bitanem sadece ovulasyon testi yapma ateslede olc akinti kontrolü de yap
Bende ondukuzunda oldum canim benim adet biraz duzensiz bir iki gun atabiliyor testi ne zaman yapiyorsun sivi alimini azalt bu cok onemli hangi markayi kullaniyorsun hic doktora gittinmi yumurta takibi veya baska sey icincanım ben normalde 32 günde bir oluyorum 18 nisanda olmuştum adet....
canım ben normalde 32 günde bir oluyorum 18 nisanda olmuştum adet....
Bende ondukuzunda oldum canim benim adet biraz duzensiz bir iki gun atabiliyor testi ne zaman yapiyorsun sivi alimini azalt bu cok onemli hangi markayi kullaniyorsun hic doktora gittinmi yumurta takibi veya baska sey icin
Bende ondukuzunda oldum canim benim adet biraz duzensiz bir iki gun atabiliyor testi ne zaman yapiyorsun sivi alimini azalt bu cok onemli hangi markayi kullaniyorsun hic doktora gittinmi yumurta takibi veya baska sey icin
defnem al bendende o kadar...kız yapmak çoook kolay geliyor banada erkeği tutturmak zor! birde gün aşırı denemde kız olma ihtimali yükseliyormuş zeynom....
canım inan hepimizde oluyor sorunlar o eş ailesiyle olan sıkntılar sorunlar yokmu....eşimle yoğun tartışmalarımız hep ondan oldu zaten. şimdi mesafeli davranıyorum kafam rahat, aynı şehirdede değiliz çok şükür......ayda yılda bir görüyorum onda bile inan çooook geriliyorum....ama ne yapacaksın ya devam edeceksin yada.... bana mantıklısı şu an davrandığım gibi devam etmekte geliyor. başkaları yüzünden huzurunu düzenini bozmaya değmez canım.... insanın zoruna giden eş tarafından anlasılamamak ve benim eşim kendi ailesine toz kondurmaz öyle devam ediyoruz işte napıcan.....sağlıkla kal canım....:)
Kızlar sonuçlar çıkmamış bir hafta sonra çıkacak. Yarın bir embriyolog ile randevum var niye gidiyorum onuda bilmiyorum. Ama sperm hızlandırıcı şeyleri sorucam bize fikir olsun. Onun haricinde tüm herşeyi çıkacak genetik sonuca göre ayarladım. Beklemedeyim. Bejnubal niye gelmiyor ya sınıfta kalacak en son. Forever bacım inşallah yarın gönlündeki muradın hayırlısı ile gerçek olsun.
canım testi akşam 5 civarında yapmaya calışıyorum, suyu 3- 4 saat almamaya çalışıyorum, laboquik markanın 30 lusunu almıştım bu ay ilk kez kullanmaya başladım, dr kontrolü yaptırmadım hiç (devletteki hariç) canım ama iyi dr kontrolü yaptırmadan denemelere başlamak istemiyorum. sen dr kontrolü yaptırıyormusun.... folbiol kullandım iki paket canım bunun dışında diyet yapıyorum süt ürünleri ve et yememeye çalışıyorum. kırmızı et haftada 1 yiyorum ama diğer beyaz et balık hiç yemiyorum....
Çok sagol cnm bnm defnem baciiiiii geliveeeeer :-D
KİZ yöntemleri istiyoruummmmm s.o.s.
htc ile
canım gün aşırı 1 gün arayla demek sen kız için her gün yapmalısın
Hakkında hayırlısı olsn canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Kızlar şimdi aklıma geldi yazayım dedim benim oglandan önce düşük yapmıştım temmuzdu 7+5 te düştü bebek ardından bir kez adet oldum dr a gittim dedim ben daha önce düşük yaptım tekrar hamile kalmak istiyorum beni muayene etti bir sorun yok ama kistin var doğum kontrol hapı kullan bu ay hamilelige temiz,başla dedi hap bitsin adet ol temizlen gel dedi hapı kullandım bitti köye gittim orda adet oldum aradan zaman geçti istanbula döndüm dr a gittim muayene olmaya batı dedi yumurtan çok guzel gelişmiş catlamak üzere SAĞDa idi yumurtam bugünden itibaren bir gün arayla ilişki veriyorum dediği gibi yaptık önce belinin altına yastık koydum 20 dk kadar durdum ardından sağ tarafa yattım yumurta sağda diye hep sağ tarafa dönüp yattım gündüzleri bile sağ tarafa yatiyordum sonuç erkek oldu canlar belki fikir olur size
htc ile
Kızlar şimdi geldim eve ikili test te ense kalınlığı çok ıyi dedi cinsiyetini sordum çok erken değişebilir dedi sonra üzülürsün söylemeyeyim dedi olsun söyleyin dedi tamam o zaman bir tahminde bulunayım dedi tam söyleyecekti eşim söylemeyin dedi tamam dedi 3 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleriz dedi yani söylemedi olsun ne yapayım sağlıklı ya bebeğim ama kocaman olmuş kafası solda ayakları sağda pcyi açınca resmini yüklerim telden yukleyemedim
O Kayinvalideler yok mu hepsi ayni bacim uc sene omrum u yedi sonra evimi yolumu ayirdimda rahat ettim şimdi misafir olarak gelip gidiyorum cook iyi cok sukur baskalari icin sakin evin huzurunu bozma eslerimiz in annelerii neticede o yuzden onlara annelerii nin yanlislarini soyleyince zorlarina gidiyor takmayacaksin duymatacaksin bildigini yapacaksin
Bacim birde iliskiye girmeden sicak suda yatirBizim icin soguk su iyi diyorlar domestos döksek kizmi olur erkekmi aceba saka bir yana benim esim sicak suda yatmayi cok seviyor 3 kizim var darisi kiz isteyenin basina bizede gelsin pasalar Aminnnnn
canım testi akşam 5 civarında yapmaya calışıyorum, suyu 3- 4 saat almamaya çalışıyorum, laboquik markanın 30 lusunu almıştım bu ay ilk kez kullanmaya başladım, dr kontrolü yaptırmadım hiç (devletteki hariç) canım ama iyi dr kontrolü yaptırmadan denemelere başlamak istemiyorum. sen dr kontrolü yaptırıyormusun.... folbiol kullandım iki paket canım bunun dışında diyet yapıyorum süt ürünleri ve et yememeye çalışıyorum. kırmızı et haftada 1 yiyorum ama diğer beyaz et balık hiç yemiyorum....
kızlar bugün ovu.testimin 3.günü, bugünde çift çizgiyi göremedim......bugün görünmesini bekliyordum, çünkü dün kasıklarımda ağrım vardı......ve sabah akıntımda başlamıştı! ne zaman çift çizgi gösterecek bi fikriniz varmı?????? seyri normalmi sizdedemi böyle oluyor? çift çizgiyi ne zaman göreceğim.......
Kızlar şimdi geldim eve ikili test te ense kalınlığı çok ıyi dedi cinsiyetini sordum çok erken değişebilir dedi sonra üzülürsün söylemeyeyim dedi olsun söyleyin dedi tamam o zaman bir tahminde bulunayım dedi tam söyleyecekti eşim söylemeyin dedi tamam dedi 3 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleriz dedi yani söylemedi olsun ne yapayım sağlıklı ya bebeğim ama kocaman olmuş kafası solda ayakları sağda pcyi açınca resmini yüklerim telden yukleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?