Süper Anneler - 2011

Canim adet ten sonra kuru olursun sonra kremsi olur akintin sonra su renginde olur yumurtlamaya yakin sonra yumurta aki gibi olacak iste o zaman yhmurtan catladi catlayacak bitanem sadece ovulasyon testi yapma ateslede olc akinti kontrolü de yap

canım yaklaşık 3 haftadır ateşimide ölçüyorum ama onu çok sağlıklı yapapabildiğimi düşünmüyorum, çünkü kızım çok uyanıyor gece ve sabaha karşı hep yanımda üstümüzde açık....ve saatleri farklı oluyor,yinede ölçmeye devam ediyorum şimdilik ateşte şaşma yok sabit gidiyor sankim. sen nasıl ateş ölçüyorsun canım? birde akıntımı hissettim bugün. birde şunu merak ediyorum yumurtlamayı gördükten sonra ilişki nasıl olacak, hangi aşamasında?

canım ben normalde 32 günde bir oluyorum 18 nisanda olmuştum adet....
Bende ondukuzunda oldum canim benim adet biraz duzensiz bir iki gun atabiliyor testi ne zaman yapiyorsun sivi alimini azalt bu cok onemli hangi markayi kullaniyorsun hic doktora gittinmi yumurta takibi veya baska sey icin

canım ben normalde 32 günde bir oluyorum 18 nisanda olmuştum adet....

Bende ondukuzunda oldum canim benim adet biraz duzensiz bir iki gun atabiliyor testi ne zaman yapiyorsun sivi alimini azalt bu cok onemli hangi markayi kullaniyorsun hic doktora gittinmi yumurta takibi veya baska sey icin

Bak teyzemin gelini kizi torunu hep bu doktora geldiler Allahin izniyle erkek bebekleri oldu insaallah bizim de olur ovulasyon testi nde pozitifi gordukten sonra bile iliski yok uc saatte bir tekrarla siliklesmesi lazim canim o zaman iliski veriyor

canım testi akşam 5 civarında yapmaya calışıyorum, suyu 3- 4 saat almamaya çalışıyorum, laboquik markanın 30 lusunu almıştım bu ay ilk kez kullanmaya başladım, dr kontrolü yaptırmadım hiç (devletteki hariç) canım ama iyi dr kontrolü yaptırmadan denemelere başlamak istemiyorum. sen dr kontrolü yaptırıyormusun.... folbiol kullandım iki paket canım bunun dışında diyet yapıyorum süt ürünleri ve et yememeye çalışıyorum. kırmızı et haftada 1 yiyorum ama diğer beyaz et balık hiç yemiyorum....

Ayy kizlar haberlere bakiyorum bir yandan bir kiz cocugu kotu bir hastaliga yakalanmis Allah basa vermesin annesi nasil agliyor ALLAHIM ona sifa bizede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde versin AMINNNN

erkeği tutturmak bencede çok zor çünkü kız için ayda 8 gün şansımız varken erkek için sadece 1,5 günlük bir şansımız var düşünsene şansımız 31 de 1,5

ben ayıramıyorum canım bana çok yakın oturuyor kızımlada ilgileniyor sürekli gelip gittiği için bana huzur yok.

Son düzenleme:

Hakkında hayırlısı olsn canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Bitanem beslitre suya karbonat at o senin suyun olsun esinde icsin buda onemli senin vucudunu asitlikten alkaliye ceviriyor buda y lerin daha fazla yasamasini sagliyor X lerde oluyor kabartma tozu degil karbonat canimm dikkat et ona bilitreye yarim yemek kasigi

Kızlar şimdi geldim eve ikili test te ense kalınlığı çok ıyi dedi cinsiyetini sordum çok erken değişebilir dedi sonra üzülürsün söylemeyeyim dedi olsun söyleyin dedi tamam o zaman bir tahminde bulunayım dedi tam söyleyecekti eşim söylemeyin dedi tamam dedi 3 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleriz dedi yani söylemedi olsun ne yapayım sağlıklı ya bebeğim ama kocaman olmuş kafası solda ayakları sağda pcyi açınca resmini yüklerim telden yukleyemedim

sağ taraftan yumurtadıysan sağa yatınca hamilelik şansın artar hangi taraftan yumurtadıysan o tarafa yatınca şansın artar ben ona inanıyorum ama sağın solun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum canım

Oh cok sukur insallah tosundur ikili testin hcg sinde ne yaziyor ordan cinsiyet anlasilir bitanem

Doğru diyonda bacım ben herşeyi çok takıyorum aslında hiç sulu gözlü değilim ama sırf o kadın yüzünden ağlıyorum düşünsenize kızlar beni annem babam ağlatmıyor bu kadınn yüzünden sinirden ağlıyorum

reyhan sana kesinlikle katılıyorum tatlım benimde eşim sıcağa bayılır sözde kadınlar daha çok üşür ya yatakta iki yorganla yatıyor kaynar suda banyo yapıyor yemeği bile kaynar kaynar yiyor sonuç kız

Canim dur sen kiz cocugumu istiyorsun ben erkek cocugu icin tedavi yontemi verdim sana bitanem

ben testlere hiç güvenmiyorum canım bence sen kendi akıntını ve kasık ağrını takip et testlerin bir çoğu bozuk olabiliyor.

hadi gözün aydın canım inşallah cinsiyet yönündende rabbim yüzünü güldürsün resim eklede face e koyup cinsiyet yorumu alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…