- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.301
tuttu yanee, güvenebilir miyiz şimdi biz buna, o zaman mayıs ayına bakabilecek misin zuzum, mayısın kaçında yapaakk biz bebişierkek olması için
yaniiii
peki 19 u 20 ye bağlayan geceee 20 ,günün ilk saatlariiii hamile olurmuyummm olmam dfie düşünyom o y7üzdennn korunmayalım diorumm
bio için tesekkürler canımmm napalım kavın valdem pancar capası diodu şimdi ya nisan ya mayıss çok konuştuk bayramdaa unutmuş kadncazz eşim ayaklarımı tavana dikmeseydi x ler gitmezdi adetiminde 13, gesi ozaman 26 ekim sat o tarihte ben yılardır adetlerimi yazarım bekerkendennn
ozaman kadının biosu değil erkeğinki tutuyoo bende erkekmiş kızım olduuuu aaaa oda da yalan olduu bio yanii görüonmuu allahımmmm
kızım yola çıktı desene
siklusun kaçtı o zamanlar orkişşşşşşşş
evt cnm coraya giderimde ne bu sekermi,yani cay kahve icin buarada ii demi cay kahve sutsuz tabiii,sen nerdensin ben paristeyim,,,
olabilir cnımmm adetin 19 ile 20 olan gecesi gebe kalabilirmiyim dedim orkideye cevabenn birde eşimin doğum tarihine ona demiştimki 21 nisan la 21 mayıs arası doğmuş ama hangi gün belli değil bu bayram eşimin annesine sorduk nezaman doğdu die oda pancar çapası falan dedi en sonda o tarih arası dedi orkidem kesin zaman diyince ona cevaben yazdım kızıma hamiş olduğum zamanki bioma bakmış erkek günü çıkmışş dedimki o zaman bioda tutmuyoo oda yalan olduu erkeğin biosu tutuyo galiba kadının değlbu arada bi yandan benim kız gelip gidio bişe soruyo ondan hızlı yazdım kopuk olmuşşturr özürr...yazını 3 kez okudum ahanda şimdi 4. kez okuyorum, hiç birşey anlamadım, acaba iiyice uykum mu geldi ki :111: :111:
kızım yola çıktı desene
siklusun kaçtı o zamanlar orkişşşşşşşş
ayyy guldurdun benii kizz
benim tutmadi gulnevamin tutmadi kizlarimiza erkekk dedi
kiz bu cin takvimi yinede bakarim istersen
yavuz vermisti linkini
bio konusunda kiminki tutuyo bilmiyorum cnm bencede erkegin diyeyim cunki kizima kaldigimda erkek gunundeymisim
eger oyleyse ocak ayi denemelerim baslar benim ocak ayi esim erkek ben kizayyyy zor isler bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gebelik konusuna gelince cnm ben gec yumurtlamistim sanirimm ama senin 2 gun daha atmis riskin cok az gibi ama bellide olmaz
eylüle
antepteki hangi doktor?
ne demişti?
ya bu kemal bayindir i duymustum esimle ona gittik,valla adam kibris dedide ben istemedim,sizin yontemleriniz varsa dedim esime bolbol kavrulmamis findik ve badem ye dedi,stres yok dedi esime ve bana bisey demedi yani anlicaginiz erkekte bitiyo dedi,vede esime evicap verdi
bak şimdi yaaaa :111: aklım yine iyice allak bullak oldu, erkeğin ve kadının biyoritmi farklımıymış, ee biz neye göre davranacağız ? erkeğinkine göre mi benimkine göre mi ?? ( çin takvimiyse boşver canım yaa ben baktım çin takvimi temmuza kadar oğluş yok diyor bana, emmuzda da hamile kalırsam bebek ters zamanda doğuyor, benim nisan mayıs haziran da hamile kalmam gerek )
ya bu kemal bayindir i duymustum esimle ona gittik,valla adam kibris dedide ben istemedim,sizin yontemleriniz varsa dedim esime bolbol kavrulmamis findik ve badem ye dedi,stres yok dedi esime ve bana bisey demedi yani anlicaginiz erkekte bitiyo dedi,vede esime evicap verdi
nancy tarafindayim cnm parise yakin
seker evet yani tatlandiricii bitkisel canderelin bu urun ben kullaniyorum
evet cay kahve icin
cinliler ne anlar allah askinaa
onlara takilma bencede
su bio yaa kim baskin onu bende cozemedim cnm yavv bi bilen ciksaaaa hanii
himmm kavrulmamis findik ve badem demek
evicap da hazirr
snrada tevekkull
bakin kizlar bugun muharrem ayinin ilk gunu ne olur birbirimize dua edelimmm
dua cok onemlii unutmayin benidee kizlarrr lutfennnnnnn
bi tek gobek marul serbest onuda kirkta yilda alirsak yiyorum ben genelde havuc salatasi yapiyorum bol limonlu hafif yag katarak esim yogurtlu seviyo ona bazen yogurtlu
baskada yessiillik yemiyorum hatta taze fasulye cok kafa karistiriyo kizdada var erkektete o yuzden onuda yemiyorum
kahvaltida bol domatesli kup kup dogranmis patates yiyorum
duba gibi olcam yakinda
canım yaa bu kıbrısta fiyatlar ne kadardır biliyor musun ? duyumun var mı ? eşim arada bir takılıyor da bana , bu kadar uğraşmaktansa giidverelim kıbrısa diye, olur ya belki gerçekten söylüyordur
hahahahaaaa kizz nolduuuuuu yavv tutamadinizmiii
benim 28 29 du o zamanlarr
böyle oldu bacım
anlatabildim umarım
philips kitabında havuç kız bebek menüsünde geçiyo
evicap nedir ?? bir de erkek bebk için dimi bu ??
aybuke yavrummm
6 bin eurocuk un varmii
o kadarcikmis iste bide tutmamasi tutupta tutunamamasi varr
okadar irdelemeyelim hayirlisi olsun aslinda gunahmi ki acep:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?