- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.021
Canim benim sana ne yasadigimi anlatsam inanamazsin dedigim gibi bitanemm kocana kesinlikle annesini kotuleme birsey oldugu zaman tatli birsekilde anlat eger esini kazanirrsan o da annesinin neler yaptigini gorebilir sen annesinin yaptiklarini soylesende inanmaz kendi gormesi lazim az sabir bitanem annem her zaman yastik degistirmeyle kader degismez der oyuzden evliligimizi mutlu bir hale getirmek bizim elimizdeDoğru diyonda bacım ben herşeyi çok takıyorum aslında hiç sulu gözlü değilim ama sırf o kadın yüzünden ağlıyorum düşünsenize kızlar beni annem babam ağlatmıyor bu kadınn yüzünden sinirden ağlıyorum
yok birtanem bir kızım var zaten birde oğlum olsun istiyorum. o kız muhabbeti zeyno içindi....Canim dur sen kiz cocugumu istiyorsun ben erkek cocugu icin tedavi yontemi verdim sana bitanem
canım bu bahsettiğin doktor kim nerede, hangi şehirde, adı ne? buradan yazamıyorsan özelden at lütfen......sen bu doktoramı gidiyorsun.Bak teyzemin gelini kizi torunu hep bu doktora geldiler Allahin izniyle erkek bebekleri oldu insaallah bizim de olur ovulasyon testi nde pozitifi gordukten sonra bile iliski yok uc saatte bir tekrarla siliklesmesi lazim canim o zaman iliski veriyor
anlıyorum canım ama onlar için huzurunu ve düzenini bozmana değmez. birde şöyle birşey var çok fazla değer verme..... yani onların hal hareket ve sözlerini çok önemsemediğini senin için nötr olduklarını hissettir ki eşinlede huzuru bulasın. sen öyle hissedersen huzursuz olmazsın dolayısıyla buda eşinine aynı doğrultuda yansır.....erkeği tutturmak bencede çok zor çünkü kız için ayda 8 gün şansımız varken erkek için sadece 1,5 günlük bir şansımız var düşünsene şansımız 31 de 1,5
ben ayıramıyorum canım bana çok yakın oturuyor kızımlada ilgileniyor sürekli gelip gittiği için bana huzur yok.
canım inşallah sağlıklı bir prensin olur, inşallah bu güzel haberi 3 hafta sonra bize verirsin. foreverım sen dr kontrolü yaptırdınmı?Kızlar şimdi geldim eve ikili test te ense kalınlığı çok ıyi dedi cinsiyetini sordum çok erken değişebilir dedi sonra üzülürsün söylemeyeyim dedi olsun söyleyin dedi tamam o zaman bir tahminde bulunayım dedi tam söyleyecekti eşim söylemeyin dedi tamam dedi 3 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleriz dedi yani söylemedi olsun ne yapayım sağlıklı ya bebeğim ama kocaman olmuş kafası solda ayakları sağda pcyi açınca resmini yüklerim telden yukleyemedim
yok birtanem bir kızım var zaten birde oğlum olsun istiyorum. o kız muhabbeti zeyno içindi....
canım bu bahsettiğin doktor kim nerede, hangi şehirde, adı ne? buradan yazamıyorsan özelden at lütfen......sen bu doktoramı gidiyorsun.
erkeği tutturmak bencede çok zor çünkü kız için ayda 8 gün şansımız varken erkek için sadece 1,5 günlük bir şansımız var düşünsene şansımız 31 de 1,5 :43
Ayyy hadi inşaallah herkesin gönlündeki hayırlısıyla sağlıkla olsun Allah hayırlısıni sagliklisini versin ınş.bana hep uzak geliyor niyeyse :-(
htc ile
canım gün aşırı 1 gün arayla demek sen kız için her gün yapmalısın
Sperm kalitesi düşmesin birşey olmaz dimi gülom hayırlısı Allah tan bakalım kısmet nasıl olacak
htc ile
sağ taraftan yumurtadıysan sağa yatınca hamilelik şansın artar hangi taraftan yumurtadıysan o tarafa yatınca şansın artar ben ona inanıyorum ama sağın solun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum canım
Yaaa bu üç dört mesajı birden nasıl alintiliyorsunuz ben yapamadım
htc ile
alıntı ile cevaplanın sağındaki linke bas sadece, en son alıntında ise "alıntı ile cevapla" ya basman gerek.
Kızlar şimdi geldim eve ikili test te ense kalınlığı çok ıyi dedi cinsiyetini sordum çok erken değişebilir dedi sonra üzülürsün söylemeyeyim dedi olsun söyleyin dedi tamam o zaman bir tahminde bulunayım dedi tam söyleyecekti eşim söylemeyin dedi tamam dedi 3 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleriz dedi yani söylemedi olsun ne yapayım sağlıklı ya bebeğim ama kocaman olmuş kafası solda ayakları sağda pcyi açınca resmini yüklerim telden yukleyemedim
canım ben normalde 32 günde bir oluyorum 18 nisanda olmuştum adet....
Kızlar şimdi geldim eve ikili test te ense kalınlığı çok ıyi dedi cinsiyetini sordum çok erken değişebilir dedi sonra üzülürsün söylemeyeyim dedi olsun söyleyin dedi tamam o zaman bir tahminde bulunayım dedi tam söyleyecekti eşim söylemeyin dedi tamam dedi 3 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleriz dedi yani söylemedi olsun ne yapayım sağlıklı ya bebeğim ama kocaman olmuş kafası solda ayakları sağda pcyi açınca resmini yüklerim telden yukleyemedim
Canim bende telden giriyorum telefonun soluna tikla masa ustu gorunumunu isaretle o zaman yapiyorsunKuzu ben telden giriyorum o seçenek yok bende demek ondan yapamadım
htc ile
Kan testi sonuçlarını 10 gün sonra alacağım ense ölçümü ıyi dedi 1.2 gibi birsey dedi doldurduğu kağıdı da kan verdiğim yere verdimOh cok sukur insallah tosundur ikili testin hcg sinde ne yaziyor ordan cinsiyet anlasilir bitanem
Amin canım .. face ye koydum erkek diyorlar Bir baksana sendehadi gözün aydın canım inşallah cinsiyet yönündende rabbim yüzünü güldürsün resim eklede face e koyup cinsiyet yorumu alalım
hayır yaptırmadım sadece bir kez kontrol amaçlı gitmiştim yumurtanın hazır olduğunu çatlamak üzere demişti 14.gün ertesi gün yani 15.gün ovi testi pozitif çıktı bende 14.15.16.günler ilişki olsu ve kaldımanlıyorum canım ama onlar için huzurunu ve düzenini bozmana değmez. birde şöyle birşey var çok fazla değer verme..... yani onların hal hareket ve sözlerini çok önemsemediğini senin için nötr olduklarını hissettir ki eşinlede huzuru bulasın. sen öyle hissedersen huzursuz olmazsın dolayısıyla buda eşinine aynı doğrultuda yansır.....
canım inşallah sağlıklı bir prensin olur, inşallah bu güzel haberi 3 hafta sonra bize verirsin. foreverım sen dr kontrolü yaptırdınmı?
Umutlanmakta istemiyorum yaa ama koydum hemen cevaplar aldım erkek diyorlar sizde bakın birBence soylemeyeyim sonra değişirse uzulursun dediğine gore erkek olarak tahmin etti.kiz olarak gorseydi niye değişirse uzulursun desinki.erkek istediğini biliyor Dr.degilmi.nub teorisine koysana resmi..hakkında hayirlisi inşallah...
Aynen öyle ondan demedi zaten ama çok meraktan öleceğimGerçi benim 13 haftalikken %90 erkek demişti.16haftalikken %100 kiz:))söylememesi iyi olmuş yani...
Bakalım haftaya devletteki doktorumada gideyim orada söylerler belki ..canım..öyle oluyor değilmi başkasından haber beklemek daha zorVarya du mesajini okurken okadar heyecanlandimki sanki hamile olan bendim bir ara agir cekimde yukariya cekip okuyordum.sonunda cinsiyeti .... Yazisini aradim ama... Hadi bakalim saglikliya.cok sukur 3 Hafta daha bekliyecek artik teyzeleri olarak haberini almayi
Bende kıskanıyorum aslında kiskanmak değilde imrenme ne güzel diyorum Allah hepimize nasip eder inşallahben bazen kendimi çok kötü hissediyoryum bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum herşey önce sağlık ama gönlüm öyle istiyor mesela 1 kızı bir oğlu olanları görünce kıskanıyorum gibi geliyor ah ne şanslılar diyorum kıskançlık duymak hiç hoşuma gitmiyor ama öyle hissediyorum sizde öylemisiniz birde bana baıları sende oğlan anası tipi var diyorlar dahada deliriyorum :)
Yaaa bu üç dört mesajı birden nasıl alintiliyorsunuz ben yapamadım
Her mesajın altında üstten iki virgül artı var ona tıkla istediklerini işaretle konuya cevap ver okadar
htc ile
Sağol canım benim biraz bekleyeceğiz galibacanım bebeğinin iyi olmasına sevindim.cinsiyet içinde 3 hafta daha bekleyecegız hep birlikte.
Neydi sorun canım göremedim kusura bakmaCanim hala merakla cevabini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?