Süper Anneler - 2011

Canim benim sana ne yasadigimi anlatsam inanamazsin dedigim gibi bitanemm kocana kesinlikle annesini kotuleme birsey oldugu zaman tatli birsekilde anlat eger esini kazanirrsan o da annesinin neler yaptigini gorebilir sen annesinin yaptiklarini soylesende inanmaz kendi gormesi lazim az sabir bitanem annem her zaman yastik degistirmeyle kader degismez der oyuzden evliligimizi mutlu bir hale getirmek bizim elimizde

Canim dur sen kiz cocugumu istiyorsun ben erkek cocugu icin tedavi yontemi verdim sana bitanem
yok birtanem bir kızım var zaten birde oğlum olsun istiyorum. o kız muhabbeti zeyno içindi....

Bak teyzemin gelini kizi torunu hep bu doktora geldiler Allahin izniyle erkek bebekleri oldu insaallah bizim de olur ovulasyon testi nde pozitifi gordukten sonra bile iliski yok uc saatte bir tekrarla siliklesmesi lazim canim o zaman iliski veriyor
canım bu bahsettiğin doktor kim nerede, hangi şehirde, adı ne? buradan yazamıyorsan özelden at lütfen......sen bu doktoramı gidiyorsun.

anlıyorum canım ama onlar için huzurunu ve düzenini bozmana değmez. birde şöyle birşey var çok fazla değer verme..... yani onların hal hareket ve sözlerini çok önemsemediğini senin için nötr olduklarını hissettir ki eşinlede huzuru bulasın. sen öyle hissedersen huzursuz olmazsın dolayısıyla buda eşinine aynı doğrultuda yansır.....

canım inşallah sağlıklı bir prensin olur, inşallah bu güzel haberi 3 hafta sonra bize verirsin. foreverım sen dr kontrolü yaptırdınmı?

Ozelden mesaj attim canim gedimi sen hangi sehir desin

Sağ sol işi garip bir çıkarım cinsiyetle alakası nedir araştırmak lazım baktığın zaman da millet oldu diyor ben yine önce bol dua ile Allah a ardından bilimsele dayaniyim çok çok sagol bacım yardımların için beni unutmayin haa Tmm

htc ile

Bence soylemeyeyim sonra değişirse uzulursun dediğine gore erkek olarak tahmin etti.kiz olarak gorseydi niye değişirse uzulursun desinki.erkek istediğini biliyor Dr.degilmi.nub teorisine koysana resmi..hakkında hayirlisi inşallah...

Varya du mesajini okurken okadar heyecanlandimki sanki hamile olan bendim bir ara agir cekimde yukariya cekip okuyordum.sonunda cinsiyeti .... Yazisini aradim ama... Hadi bakalim saglikliya.cok sukur 3 Hafta daha bekliyecek artik teyzeleri olarak haberini almayi

ben bazen kendimi çok kötü hissediyoryum bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum herşey önce sağlık ama gönlüm öyle istiyor mesela 1 kızı bir oğlu olanları görünce kıskanıyorum gibi geliyor ah ne şanslılar diyorum kıskançlık duymak hiç hoşuma gitmiyor ama öyle hissediyorum sizde öylemisiniz birde bana baıları sende oğlan anası tipi var diyorlar dahada deliriyorum :)

Canim hala merakla cevabini bekliyorum

canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.cinsiyet içinde 3 hafta daha bekleyecegız hep birlikte.

Oh cok sukur insallah tosundur ikili testin hcg sinde ne yaziyor ordan cinsiyet anlasilir bitanem
Kan testi sonuçlarını 10 gün sonra alacağım ense ölçümü ıyi dedi 1.2 gibi birsey dedi doldurduğu kağıdı da kan verdiğim yere verdim
hadi gözün aydın canım inşallah cinsiyet yönündende rabbim yüzünü güldürsün resim eklede face e koyup cinsiyet yorumu alalım
Amin canım .. face ye koydum erkek diyorlar Bir baksana sende
hayır yaptırmadım sadece bir kez kontrol amaçlı gitmiştim yumurtanın hazır olduğunu çatlamak üzere demişti 14.gün ertesi gün yani 15.gün ovi testi pozitif çıktı bende 14.15.16.günler ilişki olsu ve kaldım

Umutlanmakta istemiyorum yaa ama koydum hemen cevaplar aldım erkek diyorlar sizde bakın bir
Gerçi benim 13 haftalikken %90 erkek demişti.16haftalikken %100 kiz:))söylememesi iyi olmuş yani...
Aynen öyle ondan demedi zaten ama çok meraktan öleceğim
Bakalım haftaya devletteki doktorumada gideyim orada söylerler belki ..canım..öyle oluyor değilmi başkasından haber beklemek daha zor
Bende kıskanıyorum aslında kiskanmak değilde imrenme ne güzel diyorum Allah hepimize nasip eder inşallah

Yaaa bu üç dört mesajı birden nasıl alintiliyorsunuz ben yapamadım
Her mesajın altında üstten iki virgül artı var ona tıkla istediklerini işaretle konuya cevap ver okadar
htc ile

canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.cinsiyet içinde 3 hafta daha bekleyecegız hep birlikte.
Sağol canım benim biraz bekleyeceğiz galiba
Canim hala merakla cevabini bekliyorum
Neydi sorun canım göremedim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…