Süper Anneler - 2011

Canim su ovulasyon testi ile bildigin seyler varmi soylermisin bu aradaa senin cocuk kac tane kiz erkek

canim benim 3 tane prensesim var Allah bagislarsa ovulasyon testini 3 cü kizimda kullandim yumurta akina benzeyen akintim gelmisti test yaptim iki cizgi cikmisti o aksamda iliski oldu ama catlamamis yumurtam demekki arkadaslarin dedigine göre iki cizgi siliklesmeye basladiginda iliski olsun dediler en dogrusu bence doktor takibi birdaha denersem öyle yapmayi düsünüyorum canim,,

Canlarimmm topigi acanin yani gurbetguzelinin neyi oldugunu bilen varmi coook merak ettim bahara soracaktım bayadir kayip

Allah bagislasin bitanem ben doktor a erkek bebek istiyorum dedim ve zaten kendisi yumurta catladiktan sonra iliski dedi ikiay gittim olmadi heralde doktor dan ciktiktan sonra catliyor ertesi gun doktora gittigimde catladigini goruyor ama yirmi dort saat gecmis ve yumurta olmus oluyor birazda tuzlu yuzelli tl muayene bir aliyor bir almiyor ama hergun gidiyor sun

am,n inşallah evet imrenme ama duygularımda kıskançlıkta hissediyorum

Bacim sen doktora gittiginde yalniz gitme esinide al yanina catlamak üzere dediginde en yakin otele at kocayi :) Insallah Allah gönlümüze göre verecek sadece biraz sabir lazim bacim

Bacim sen doktora gittiginde yalniz gitme esinide al yanina catlamak üzere dediginde en yakin otele at kocayi :) Insallah Allah gönlümüze göre verecek sadece biraz sabir lazim bacim
Canim Allah iyiligini versin aksam akşam guldurdun beni sagol bitanem insaallah Gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin rabbim

Bende tam bu durumdayım kafam çorba gibi bunaliyorum bazen :-(

htc ile

Bencede bu dr erkek gördü yoksa değişince niye uzulesin çok şükür sağlıklıymis gerisinede Allah kerim

htc ile

gördüm canım bence erkek

Kızlar ya çok moralim bozuk adetime 8 gün var yine kup kuru olmaya başladım bu ay göremicem çift çizgiyi (((( kasık ağrım var biliyorum ki psikolojik geçen ay kasık bel ağrısı mide bulantısına kadar her şey vardı bu ay tık yok yine kurudum benim oğluş hayalleri yine başka aylara kaldı

Bacım yumurtan mi olmuyor bi ilaç falan kullaniyormusun yada başka birşey yada hamileligi mi kastediyorsun kuzu

htc ile

Son düzenleme:
Bacım yumurtan mi olmuyor bi ilaç falan kullaniyormusun yada başka birşey yada hamileligi mi kastediyorsun kuzu

htc ile

hamile kalamıyorum canım ya geçen ay da kalamadım. yumurtluyorum kasık ağrım ve akıntım oldu ov testinde çift çizgiyide gördüm denemelerimi yaptım eşimin takviyelerinide düzenli kullandırdım ama yok tık yok hamile kalamıyorum (( ( sol yumda kist var bu arada)

Stresssssss beton duvar gibi engel oluyor gulom hiccc sorunu olmayanlar hamile kalamıyor hem düzenine devam et hem aralarda bi uğraş edin en etkilisi saksılar da sebze yetiştirmek gram stres kalmıyor dene bi kafan rahatlasin kuzu şıp diye orta katı kiraya verirsin :-D ben stres olunca bu tabiri kullanırım hamile kelimesini zihnime hatirlatmamak için

htc ile

Son düzenleme:

haklısın canım ama benim stresim hamile kalmaktan daha çok eşim ve kaynanamla alakalı bu aralar beni strese sokan onlar hamilelik 2. planda şuanda. Dediğin gibi stressiz olmam lazım ama böyle kaynanayla ne mümkün!!!!

Çok haklısın bitanem Allah ıslah etsin onu bu insanlar niye böyle kaba ve acımasız çok çok oku kuzum gijnij bana tavsiye etti ya vedüdül camîî günde 207 kere faziletlerini okudum çok iyi inşaallah çare bir tek Allah tan yakın oturuyorsaniz daha beter oluyor böyle şeyler Allah doğrunun yardimcisidir

htc ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…