- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.041
Sağol canım benim biraz bekleyeceğiz galiba
Neydi sorun canım göremedim kusura bakma
Canim su ovulasyon testi ile bildigin seyler varmi soylermisin bu aradaa senin cocuk kac tane kiz erkek
canim benim 3 tane prensesim var Allah bagislarsa ovulasyon testini 3 cü kizimda kullandim yumurta akina benzeyen akintim gelmisti test yaptim iki cizgi cikmisti o aksamda iliski oldu ama catlamamis yumurtam demekki arkadaslarin dedigine göre iki cizgi siliklesmeye basladiginda iliski olsun dediler en dogrusu bence doktor takibi birdaha denersem öyle yapmayi düsünüyorum canim,,
Kan testi sonuçlarını 10 gün sonra alacağım ense ölçümü ıyi dedi 1.2 gibi birsey dedi doldurduğu kağıdı da kan verdiğim yere verdim
Amin canım .. face ye koydum erkek diyorlar Bir baksana sende
hayır yaptırmadım sadece bir kez kontrol amaçlı gitmiştim yumurtanın hazır olduğunu çatlamak üzere demişti 14.gün ertesi gün yani 15.gün ovi testi pozitif çıktı bende 14.15.16.günler ilişki olsu ve kaldım
Umutlanmakta istemiyorum yaa ama koydum hemen cevaplar aldım erkek diyorlar sizde bakın bir
Aynen öyle ondan demedi zaten ama çok meraktan öleceğim
Bakalım haftaya devletteki doktorumada gideyim orada söylerler belki ..canım..öyle oluyor değilmi başkasından haber beklemek daha zor
Bende kıskanıyorum aslında kiskanmak değilde imrenme ne güzel diyorum Allah hepimize nasip eder inşallah
Allah bagislasin bitanem ben doktor a erkek bebek istiyorum dedim ve zaten kendisi yumurta catladiktan sonra iliski dedi ikiay gittim olmadi heralde doktor dan ciktiktan sonra catliyor ertesi gun doktora gittigimde catladigini goruyor ama yirmi dort saat gecmis ve yumurta olmus oluyor birazda tuzlu yuzelli tl muayene bir aliyor bir almiyor ama hergun gidiyor sun
Canim Allah iyiligini versin aksam akşam guldurdun beni sagol bitanem insaallah Gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin rabbimBacim sen doktora gittiginde yalniz gitme esinide al yanina catlamak üzere dediginde en yakin otele at kocayi :) Insallah Allah gönlümüze göre verecek sadece biraz sabir lazim bacim
ben bazen kendimi çok kötü hissediyoryum bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum herşey önce sağlık ama gönlüm öyle istiyor mesela 1 kızı bir oğlu olanları görünce kıskanıyorum gibi geliyor ah ne şanslılar diyorum kıskançlık duymak hiç hoşuma gitmiyor ama öyle hissediyorum sizde öylemisiniz birde bana baıları sende oğlan anası tipi var diyorlar dahada deliriyorum :)
Canlarimmm topigi acanin yani gurbetguzelinin neyi oldugunu bilen varmi coook merak ettim bahara soracaktım bayadir kayip
Kızlar şimdi geldim eve ikili test te ense kalınlığı çok ıyi dedi cinsiyetini sordum çok erken değişebilir dedi sonra üzülürsün söylemeyeyim dedi olsun söyleyin dedi tamam o zaman bir tahminde bulunayım dedi tam söyleyecekti eşim söylemeyin dedi tamam dedi 3 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleriz dedi yani söylemedi olsun ne yapayım sağlıklı ya bebeğim ama kocaman olmuş kafası solda ayakları sağda pcyi açınca resmini yüklerim telden yukleyemedim
Canim Allah iyiligini versin aksam akşam guldurdun beni sagol bitanem insaallah Gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin rabbim
Kan testi sonuçlarını 10 gün sonra alacağım ense ölçümü ıyi dedi 1.2 gibi birsey dedi doldurduğu kağıdı da kan verdiğim yere verdim
Amin canım .. face ye koydum erkek diyorlar Bir baksana sende
hayır yaptırmadım sadece bir kez kontrol amaçlı gitmiştim yumurtanın hazır olduğunu çatlamak üzere demişti 14.gün ertesi gün yani 15.gün ovi testi pozitif çıktı bende 14.15.16.günler ilişki olsu ve kaldım
Umutlanmakta istemiyorum yaa ama koydum hemen cevaplar aldım erkek diyorlar sizde bakın bir
Aynen öyle ondan demedi zaten ama çok meraktan öleceğim
Bakalım haftaya devletteki doktorumada gideyim orada söylerler belki ..canım..öyle oluyor değilmi başkasından haber beklemek daha zor
Bende kıskanıyorum aslında kiskanmak değilde imrenme ne güzel diyorum Allah hepimize nasip eder inşallah
Kızlar ya çok moralim bozuk adetime 8 gün var yine kup kuru olmaya başladım bu ay göremicem çift çizgiyi(((( kasık ağrım var biliyorum ki psikolojik geçen ay kasık bel ağrısı mide bulantısına kadar her şey vardı bu ay tık yok yine kurudum benim oğluş hayalleri yine başka aylara kaldı
Bacım yumurtan mi olmuyor bi ilaç falan kullaniyormusun yada başka birşey yada hamileligi mi kastediyorsun kuzu
htc ile
canım gurbetın 1 kızı 2 oglu var.
hamile kalamıyorum canım ya geçen ay da kalamadım. yumurtluyorum kasık ağrım ve akıntım oldu ov testinde çift çizgiyide gördüm denemelerimi yaptım eşimin takviyelerinide düzenli kullandırdım ama yok tık yok hamile kalamıyorum(( ( sol yumda kist var bu arada)
Stresssssss beton duvar gibi engel oluyor gulom hiccc sorunu olmayanlar hamile kalamıyor hem düzenine devam et hem aralarda bi uğraş edin en etkilisi saksılar da sebze yetiştirmek gram stres kalmıyor dene bi kafan rahatlasin kuzu şıp diye orta katı kiraya verirsin :-D ben stres olunca bu tabiri kullanırım hamile kelimesini zihnime hatirlatmamak için
htc ile
haklısın canım ama benim stresim hamile kalmaktan daha çok eşim ve kaynanamla alakalı bu aralar beni strese sokan onlar hamilelik 2. planda şuanda. Dediğin gibi stressiz olmam lazım ama böyle kaynanayla ne mümkün!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?