Süper Anneler - 2011

tamam cnm denıycem bu ıncır ağacını ınşallah...tşkler...
allah şifa versin canım hiç bi fikrim yok
tşkler cnm yınede .....
cnm baban bızım içinde okursa sevınırım..ben şırnakta oturuyorum.....

tamam cnm deneyecem ınşallah anneme dıyım yapsın...duayıda öğrenırsen sevınırım....

Bu havada nasıl yapcaniz kiz usutuvermeyin ne garip dünya bak bende kız nasıl oldu diye meraklaniyorum hepimizin bir özlemi var inşaallah şu mübarek gunde dualarimiz geri cevrilmez hayırlısı neyse o olsun Allah dert verip derman aratmasin sağlıklı hayırlı evlatlar temiz nesiller insan etsin inşaallah bacım

htc phone ile

teşekkür ederim ..yani yıkamıycaz tekrar yumurtalı bi şekilde kalıcak yani:) denemek istiyorum .ben yıkımayı düşünüyordum yıkamıyım bari .çok teşekkür ederimmm

teşekkür ederim ..yani yıkamıycaz tekrar yumurtalı bi şekilde kalıcak yani:) denemek istiyorum .ben yıkımayı düşünüyordum yıkamıyım bari .çok teşekkür ederimmm

ya bişi daha sorabilirmiyim?bu ölçüm işlemini nasıl yapıyoruz?turnusol kağıdı okumuştum biyerde ama nerden alınır?ve turnusal kağıdıyla ölçüm nasıl yapılır yardımcı olabilirmsiiniz?

Gunaydin kizlarrr bak canim yine topigi biz kapattik biz actik ne olacak bizim sonumuz boyle :)

Caniimsin sana iyi geceler rabbim en kisa zamanda gondersin oglusunu sana bitaem. Bugun aksilikler oldu ovu.resmimi gonderemedim canim yarina tekrar cikarmi bilmem ama haber vericem gelismeleri canim allah rahatlik versin.....

Gunaydiiiiiiiiin cnm bnm buz gibi bir mayis sabahindan merhaba :-D

htc phone ile

kızlar tablette sorun var açamıyorum açayım göndereceğim.... resim tablette

Canlarim bugun isim cok bir ara girebiirsem dertlesiriz yarin doktora gidicem zaten yirmiucuncu gunum olacak insaallah birseyler anlayabiir haber ederim zaten insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime
defneme calikusuma ve bana Yakisikli bir prens nasip eder rabbim su mubarek gunde birbirimize dua edelim kabul olur insallah bak unutmayin beni duanizda Allahim izin verise bugun size ve tum isteyenlere dua edicem ben aksama kadar yokum aksam gorusuruz insaallah boyle ikiz tosunumuz olsun insaallah zeynomundaboyle ikizleri olsunda kocasi kafayi yesin

Şimdi bir yerde okudum kadın 38 haftalık hamile şimdiye kadar erkek demişler bu. Sefer değişik dr gelmis cinsiyeti biliyorsunuz herhalde demiş kadın biliyorum erkek deyince bunun neresi erkek bu kiz bunu nasıl erkege benzetirler demiş bi dr arkadaşıni çağırmış bak ben yanlısmi görüyorum bu kiz değilmi demiş oda kiz demiş kadın soklarda herşey mavi hobaaaa ben düşer bayilirdim herhalde

htc phone ile

Son düzenleme:

Anauuuuum ikiz,olursa benim herif kafasına huniyi takar :-D saka biyana inşaallah bacım hasretle bekliyoruz güzel haberler getir

htc phone ile

nasılsınız kızlar görüşmeyeli aramıza yeni katılanar var sizlerde hoşgeldiniz kusura bakmayın bazılarınızı hiç tanımıyorum dogal olarak hangi cinsiyette bebek istediginizide bilmiyorum .hakkınızda hayırlısı olsun .gönlünüzden ne geçiyorsa Allah size nasip etsin kızlar

Evet yıkamayacaksın, tahminimce ilişki sırasında çoğu dışarı çıkar zaten. Birde sanırım 1 tane yumurta akı yeterli olur. Diğerleri sadece ph sının en yüksek olanı seçmek amacıyla sanırım.
ph ölçerler var dijital ama onlar pahalı oluyor. ph renk indikatörlerinde renk sklasından karşılaştırarak ölçüm yapıyorsun. Turnusol kağıdı sadece asidik mi bazik mi onu gösteriyordu sanırım. Yani 8 ve üstüde bazik, 9-10 arasını net yakalayamazsın. Sen araştırırken ph kağıdı diye ara bence.

Birde bu topikte okurken yumurtlama zamanı ph zaten çok bazik oluyor. Diyet uygulamayan bir çok kişide ph yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum. Bence önemli olan ilişki zamanlaması.
Ben bu ay adetten hemen sonra ve yumurtlama gününde korunmasız ilişki düşünüyorum.

Hosbuldum cnm amin ınş ben kiz isteyenlerdenim

htc phone ile

KARAMAEL ciga kızlar sizi yum akı konusunda uyarmak isterim ben iki defa denedim ve kalamadım hamile kalmayı zorlaştırdığını kk da okumuştum ayrıca bende enfeksiyon yaptı antibiyotik fitil falan kullandım yine de siz bilirsiniz belki bende böyle olmuştur

Peki nasıl yerleştiriyor? Şırınga ile mi? Yoksa puar mı kullanılıyor?

ben medikalden GM U-URS-10 ismindeki şeritli ölçek aldım. On farklı değer ölçüyor, glucose, ph gibi. Cetvelinden net anlaşılmıyor, prospektus de ingilizce. Bu idraradan baklıyor, 1dk şerit içinde kalıyor. Çeşitli deneyler yaptım ph için hem hangi kısmın ölçtüğünü anlamak için hem de ne nedir diye:
-Karbonatlı suyun 7.5 ve ya 8
-Sirkeli suyun 4 veya 5
-idrar 6 veya 6.5
-vajina 4 veya 4.5
- sperm sıvsı 8 veya 8.5

yok canım ben denemeyi düşünmüyorum zaten, karamel sorunca ona yazdım.

Allahım kabul etsin dualarını dualarımızı canım....ay ne güzel olur ikiz bebek inşallah canım.... zeynom bir kızı kucağına alsın senin kociş o zaman görecek bir baba için kız çocuğun özelliğini ve güzelliğini :) sen hiç meraklanma bir şekilde yap bebişini.

ay umarım erkek bebek isteyenlerde değildir zeynom senin gibi kız isteyenlerdendir, yoksa çok üzülmüştür.

kızım kucagımda durmuyor şuanda saçımı yoluyor sizler nasılsınız bakiyim

mrb babymuck bizde iyiyiz ne olsun canım bazen stres bazen heyecan günler araştırmalarla sürüp gidiyor, senin kaç çocuk? yeni bebiş düşünüyormusun?

riseboz canım ne güzel araştırmışsın böyle denemeler yapmışsın, en alkalisi o zaman karbonat gibi görünüyor onun dışında varmı alkali yapacak yol yöntem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…