- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.241
tamam cnm denıycem bu ıncır ağacını ınşallah...tşkler...bnde duyduqumu söyleyim inşallah işe yarar canm.incir aqacının yapraqının kalın sapını kırıyosun içinden beyaz süt gibi bişey çıkıo siqil olan yerlere sürüyosun bunu geçirdiqini duymuştum
tşkler cnm yınede .....allah şifa versin canım hiç bi fikrim yok
cnm baban bızım içinde okursa sevınırım..ben şırnakta oturuyorum.....Inanirmisin bilmem ama benim babam babam okuyor ninesinden el almış kime okuduysa geçiyor şimdi pişman daha çok şeyler ogrenmedigi için arkadaşım bütün doktora gittim geçmedi demişti bir gün babama okuttuk ellerini geçti yarın sorarım uzaktakilere nasıl yapılıyor mu diye siz nerde oturuyorsunuz
Filizcihan yazınca hatırladım. Sanırım ilkokul civarındaydım, benimde ayak bileğimde siğil çıkmıştı. Rahmetli babaannem siğilin kenarından jilette azıcık kan akacak kadar kesmişti. Sonra incir ağacı yaprağının dal kısmındaki sütü bir şeyler okuyarak kanayan yere sürdü. O yaprağı bir taşın altına koyup "Allah'ım izninle bu yaprak kuruyunca kızımın ayağındaki siğil de kuruyacak" demişti. Gerçekten süreyi hatırlamıyorum 1 hafta-10 gündür en fazla ayağımdaki siğil geçmişti, ben çok etkilenmiş olmalıyım ki geçer geçmez o taşın altına bakmıştım gerçekten yapraktan eser yoktu.
Hic sorma bacim hava yagmurlu ev beni bekliyor temizle diye annemle gezmeye gidecez bugun bilmiyoum nasil yapicam aksamda eltime gecmem lazim esim ordan nisana gidecekmis araba lazim getir diyor hangi birini yetistireceksem bu arada eltiminde uc kizi var garibim beni bekliyor yontemler tutarsa insaallah oda deniyecek
Vajinanın pHını yükseltme
Yumurta ile: 2-3 adet köy yumurtası buzdolabında 2 hafta bekletilir. (Sperm dostu madde üretir bu süre içerisinde) İlişkiden önce yumurtalar oda sıcaklığında 1 saat bekletilir. Akı sarısından ayrılıp pHsı ölçülür. Eğer ph 9 dan yüksek 10 dan düşükse yumurta akı vajinaya yerleştirilir. Kırılan yumurta en fazla 5 dakika içinde yerleştirilmeli, oda ısısında uzun süre bekletilmemelidir.
Ben notlarıma bu şekilde kaydetmişim. Ben yapmayı düşünmüyorum. Ama koyduktan hemen sonra ilişkiye girmelisin yoksa geri çıkar.
teşekkür ederim ..yani yıkamıycaz tekrar yumurtalı bi şekilde kalıcak yani:) denemek istiyorum .ben yıkımayı düşünüyordum yıkamıyım bari .çok teşekkür ederimmm
Bu havada nasıl yapcaniz kiz usutuvermeyinne garip dünya bak bende kız nasıl oldu diye meraklaniyorum hepimizin bir özlemi var inşaallah şu mübarek gunde dualarimiz geri cevrilmez hayırlısı neyse o olsun Allah dert verip derman aratmasin sağlıklı hayırlı evlatlar temiz nesiller insan etsin inşaallah bacım
htc phone ile
Gunaydin kizlarrr bak canim yine topigi biz kapattik biz actik ne olacak bizim sonumuz boyle :)
Caniimsin sana iyi geceler rabbim en kisa zamanda gondersin oglusunu sana bitaem. Bugun aksilikler oldu ovu.resmimi gonderemedim canim yarina tekrar cikarmi bilmem ama haber vericem gelismeleri canim allah rahatlik versin.....
Gunaydiiiiiiiiin cnm bnm buz gibi bir mayis sabahindan merhaba :-D
htc phone ile
kızlar tablette sorun var açamıyorum açayım göndereceğim.... resim tablette
Canlarim bugun isim cok bir ara girebiirsem dertlesiriz yarin doktora gidicem zaten yirmiucuncu gunum olacak insaallah birseyler anlayabiir haber ederim zaten insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademimeNe diyon kız sen
Aaa stress oluyoruz canim ya olucak olucak bebegimiz relax relax
Bende hangi ovulasyon testini alsam diye düşünüyorum ,nehire maya calacaz ya tutarsa
Rabbim duayla ayakkabı bağınızı bile benden isteyin demiş dua etmeliyiz güzelim ve birbirimizi rahatlamalıyız destek verip bu ısı basaricaz ins sende gelecek aya benle beraber çalısmalara başla ekip calışması gibi
Hem şükredelim halimize hiç kuzusu olmayan arkadaslarımız var elhamdülillah bizim baska cocuklarimizda var,bizimkiler kendini naza çekiyorlar diyelim veya kendilerini daha cok özletip kıymetlerini artıracaklar
Hayırlı sağlıklı ogluslarimiz olur ins
Geç olsun güç olmasın .rabbim evlatlarimizin acısını göstermesin
Simdi Rabb'imize şükür edelim dualarımıza devam edelim
Canlarim bugun isim cok bir ara girebiirsem dertlesiriz yarin doktora gidicem zaten yirmiucuncu gunum olacak insaallah birseyler anlayabiir haber ederim zaten insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime
defneme calikusuma ve bana Yakisikli bir prens nasip eder rabbim su mubarek gunde birbirimize dua edelim kabul olur insallah bak unutmayin beni duanizda Allahim izin verise bugun size ve tum isteyenlere dua edicem ben aksama kadar yokum aksam gorusuruz insaallahboyle ikiz tosunumuz olsun insaallah zeynomunda boyle ikizleri olsunda kocasi kafayi yesin
teşekkür ederim ..yani yıkamıycaz tekrar yumurtalı bi şekilde kalıcak yani:) denemek istiyorum .ben yıkımayı düşünüyordum yıkamıyım bari .çok teşekkür ederimmm
ya bişi daha sorabilirmiyim?bu ölçüm işlemini nasıl yapıyoruz?turnusol kağıdı okumuştum biyerde ama nerden alınır?ve turnusal kağıdıyla ölçüm nasıl yapılır yardımcı olabilirmsiiniz?
nasılsınız kızlar görüşmeyeli aramıza yeni katılanar var sizlerde hoşgeldiniz kusura bakmayın bazılarınızı hiç tanımıyorum dogal olarak hangi cinsiyette bebek istediginizide bilmiyorum .hakkınızda hayırlısı olsun .gönlünüzden ne geçiyorsa Allah size nasip etsin kızlar
Vajinanın pH’ını yükseltme
Yumurta ile: 2-3 adet köy yumurtası buzdolabında 2 hafta bekletilir. (Sperm dostu madde üretir bu süre içerisinde) İlişkiden önce yumurtalar oda sıcaklığında 1 saat bekletilir. Akı sarısından ayrılıp pH’sı ölçülür. Eğer ph 9 dan yüksek 10 dan düşükse yumurta akı vajinaya yerleştirilir. Kırılan yumurta en fazla 5 dakika içinde yerleştirilmeli, oda ısısında uzun süre bekletilmemelidir.
Ben notlarıma bu şekilde kaydetmişim. Ben yapmayı düşünmüyorum. Ama koyduktan hemen sonra ilişkiye girmelisin yoksa geri çıkar.
hoşgeldin filizcim kız bebek yapmaktan kolay bir şey yok adetin biter bitmez sık ilişki dene kesin kızın olur
öyle olmuyor işte defnem bana görede erkek bebeğin tutma ihtimali kolay :)
Peki nasıl yerleştiriyor? Şırınga ile mi? Yoksa puar mı kullanılıyor?KARAMAEL ciga kızlar sizi yum akı konusunda uyarmak isterim ben iki defa denedim ve kalamadım hamile kalmayı zorlaştırdığını kk da okumuştum ayrıca bende enfeksiyon yaptı antibiyotik fitil falan kullandım yine de siz bilirsiniz belki bende böyle olmuştur
öyle olmuyor işte defnem bana görede erkek bebeğin tutma ihtimali kolay :)
Evet Bencede kiz daha zor hangi gün yapcan ne kadar denicen belli değil yumurtaya denk gelirse püfffffff gitttiiii
htc phone ile
ben medikalden GM U-URS-10 ismindeki şeritli ölçek aldım. On farklı değer ölçüyor, glucose, ph gibi. Cetvelinden net anlaşılmıyor, prospektus de ingilizce. Bu idraradan baklıyor, 1dk şerit içinde kalıyor. Çeşitli deneyler yaptım ph için hem hangi kısmın ölçtüğünü anlamak için hem de ne nedir diye:ya bişi daha sorabilirmiyim?bu ölçüm işlemini nasıl yapıyoruz?turnusol kağıdı okumuştum biyerde ama nerden alınır?ve turnusal kağıdıyla ölçüm nasıl yapılır yardımcı olabilirmsiiniz?
Peki nasıl yerleştiriyor? Şırınga ile mi? Yoksa puar mı kullanılıyor?
KARAMAEL ciga kızlar sizi yum akı konusunda uyarmak isterim ben iki defa denedim ve kalamadım hamile kalmayı zorlaştırdığını kk da okumuştum ayrıca bende enfeksiyon yaptı antibiyotik fitil falan kullandım yine de siz bilirsiniz belki bende böyle olmuştur
Canlarim bugun isim cok bir ara girebiirsem dertlesiriz yarin doktora gidicem zaten yirmiucuncu gunum olacak insaallah birseyler anlayabiir haber ederim zaten insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime
defneme calikusuma ve bana Yakisikli bir prens nasip eder rabbim su mubarek gunde birbirimize dua edelim kabul olur insallah bak unutmayin beni duanizda Allahim izin verise bugun size ve tum isteyenlere dua edicem ben aksama kadar yokum aksam gorusuruz insaallahboyle ikiz tosunumuz olsun insaallah zeynomunda boyle ikizleri olsunda kocasi kafayi yesin
ay umarım erkek bebek isteyenlerde değildir zeynom senin gibi kız isteyenlerdendir, yoksa çok üzülmüştür.Şimdi bir yerde okudum kadın 38 haftalık hamile şimdiye kadar erkek demişler bu. Sefer değişik dr gelmis cinsiyeti biliyorsunuz herhalde demiş kadın biliyorum erkek deyince bunun neresi erkek bu kiz bunu nasıl erkege benzetirler demiş bi dr arkadaşıni çağırmış bak ben yanlısmi görüyorum bu kiz değilmi demiş oda kiz demiş kadın soklarda herşey mavi hobaaaa ben düşer bayilirdim herhalde
htc phone ile
kızım kucagımda durmuyor şuanda saçımı yoluyorsizler nasılsınız bakiyim
riseboz canım ne güzel araştırmışsın böyle denemeler yapmışsın, en alkalisi o zaman karbonat gibi görünüyor onun dışında varmı alkali yapacak yol yöntem canımben medikalden GM U-URS-10 ismindeki şeritli ölçek aldım. On farklı değer ölçüyor, glucose, ph gibi. Cetvelinden net anlaşılmıyor, prospektus de ingilizce. Bu idraradan baklıyor, 1dk şerit içinde kalıyor. Çeşitli deneyler yaptım ph için hem hangi kısmın ölçtüğünü anlamak için hem de ne nedir diye:
-Karbonatlı suyun 7.5 ve ya 8
-Sirkeli suyun 4 veya 5
-idrar 6 veya 6.5
-vajina 4 veya 4.5
- sperm sıvsı 8 veya 8.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?