- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.261
yok canım ben denemeyi düşünmüyorum zaten, karamel sorunca ona yazdım.
Şimdi bir yerde okudum kadın 38 haftalık hamile şimdiye kadar erkek demişler bu. Sefer değişik dr gelmis cinsiyeti biliyorsunuz herhalde demiş kadın biliyorum erkek deyince bunun neresi erkek bu kiz bunu nasıl erkege benzetirler demiş bi dr arkadaşıni çağırmış bak ben yanlısmi görüyorum bu kiz değilmi demiş oda kiz demiş kadın soklarda herşey mavi hobaaaa ben düşer bayilirdim herhalde
htc phone ile
nasılsınız kızlar görüşmeyeli aramıza yeni katılanar var sizlerde hoşgeldiniz kusura bakmayın bazılarınızı hiç tanımıyorum dogal olarak hangi cinsiyette bebek istediginizide bilmiyorum .hakkınızda hayırlısı olsun .gönlünüzden ne geçiyorsa Allah size nasip etsin kızlar
kızlar bu dünkü ovu.testim beşten sonra bugünkinide göndereceğim dün yümurtlamışmıyım. yorumlarınızı bekliyorum.
benimkide böyleydi canım...
böyle koyu çıktığı gün ilişki olmamıştı bizde ertesi gün olmuştu ve bir önceki gün...
ama imkanın varsa bugün ve yarın deneyin..
canım sen tutturabildinmi peki, ama ben bu ay sadece gözlem yapıyorum yum.nasıl oluyor diye ilk kez ovu. kullanıyorum, deneme yapmıycam bu ay canım
evet canım tuttu çok şükür
koyu çizginin bir önceki ve bir sonraki günü olması lazımmış bizim denk geldi o şekilde oldu..
denk gelmezse koyu çizgi olduğu gün ve ertesi gün olması lazımmış...
hamişmisin yani....ay hadi gözün aydın canım cinsiyeti bellimi? birde canım bu koyuluk çatlama anlamına geliyormu, 1. çizgideki kadar koyu değil farkettiysen.
hamişmisin yani....ay hadi gözün aydın canım cinsiyeti bellimi? birde canım bu koyuluk çatlama anlamına geliyormu, 1. çizgideki kadar koyu değil farkettiysen.
evet canım tuttu çok şükür
koyu çizginin bir önceki ve bir sonraki günü olması lazımmış bizim denk geldi o şekilde oldu..
denk gelmezse koyu çizgi olduğu gün ve ertesi gün olması lazımmış...
Kafam karıştı yaa canım sen hamilemisin erkek mi istiyorsun ben seni deneme yapacak zannediyorum bende 13 bitti 14 ü yaşıyorum
canım bak ben bunları yeni öğreniyorum önce yumurtlama sonra çatlıyor ok.bakalım bugün nasıl olacak? ilişki yumurtlamadan sonra silik çıkınca çatlama anında yapılacak değilmi canım. sende erkek istiyorsun değilmi canım.
koyuluk yumurtladın anlamına geliyor..
ertesi gün silik çıkarsa çatladı anlamına geliyor...
Burada genelde Ovulasyon testini kullananlar erkek bebek için uğraşıyor bir kaç arkadaşımızda kız için tam yumurtlama günü erkek bebek ihtimali fazlaymis bizlerin bunu denemesi tamamen deneme olup herkes biliyor hayatım Allahın takdiri geçmişi okursan yum takibi yapanda var ..Ovulasyon testi yapanda bizler şansımızı deniyoruzhamileyim erkek istemekle ne alaka onu anlayamadım..
ben burda yazılanları görünce denk geldim demin yazıyım bildiklerimi dedim..
yoksa daha önce bişey yazmamıştım...
kız erkek olması Allah'ın takdirine kalmış..
canım bak ben bunları yeni öğreniyorum önce yumurtlama sonra çatlıyor ok.bakalım bugün nasıl olacak? ilişki yumurtlamadan sonra silik çıkınca çatlama anında yapılacak değilmi canım. sende erkek istiyorsun değilmi canım.
Burada genelde Ovulasyon testini kullananlar erkek bebek için uğraşıyor bir kaç arkadaşımızda kız için tam yumurtlama günü erkek bebek ihtimali fazlaymis bizlerin bunu denemesi tamamen deneme olup herkes biliyor hayatım Allahın takdiri geçmişi okursan yum takibi yapanda var ..Ovulasyon testi yapanda bizler şansımızı deniyoruz
Teşekkürler cevap için.Ikisi de olur ama şiringa olarak çocuklara ilaç verilen ignesiz şiringa varya o olacak
Burada genelde Ovulasyon testini kullananlar erkek bebek için uğraşıyor bir kaç arkadaşımızda kız için tam yumurtlama günü erkek bebek ihtimali fazlaymis bizlerin bunu denemesi tamamen deneme olup herkes biliyor hayatım Allahın takdiri geçmişi okursan yum takibi yapanda var ..Ovulasyon testi yapanda bizler şansımızı deniyoruz
Yok hayatım arkadaşımız hamilelik için yazmış ben geçen ay silikleşince denedim tutmadı ama pikyapmasını bekle t daha koyu olacak akşam 8 gibi bir test daha yap zaten bu ay deneme yapmayacağım diyorsun pik yapması catlamamis ama yakın zamanda catlayacak anlamına geliyor yani olgunlaşan yumurta tüplere gönderiliyor orada 24 saat döllenmeyi bekliyor tam o anı yakalamak gerek erkek için şans tabicanım bak ben bunları yeni öğreniyorum önce yumurtlama sonra çatlıyor ok.bakalım bugün nasıl olacak? ilişki yumurtlamadan sonra silik çıkınca çatlama anında yapılacak değilmi canım. sende erkek istiyorsun değilmi canım.
Allahım kabul etsin dualarını dualarımızı canım....ay ne güzel olur ikiz bebek inşallah canım.... zeynom bir kızı kucağına alsın senin kociş o zaman görecek bir baba için kız çocuğun özelliğini ve güzelliğini :) sen hiç meraklanma bir şekilde yap bebişini.
ay umarım erkek bebek isteyenlerde değildir zeynom senin gibi kız isteyenlerdendir, yoksa çok üzülmüştür.
mrb babymuck bizde iyiyiz ne olsun canım bazen stres bazen heyecan günler araştırmalarla sürüp gidiyor, senin kaç çocuk? yeni bebiş düşünüyormusun?
riseboz canım ne güzel araştırmışsın böyle denemeler yapmışsın, en alkalisi o zaman karbonat gibi görünüyor onun dışında varmı alkali yapacak yol yöntem canım
ha birde belki işinize yarar bende şöyle bir şey duydum..
erkek 3-4 gün beklemiş olursa kız, 1-2 gün beklemiş olursa erkek ihtimali artıyormuş..
spermlerdeki y kromozomu daha dayanıksız olduğundan 3-4 gün bekleyemiyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?