Süper Anneler - 2011

Eğer erkek istiyorsa ne büyük hayal kırıklığı Allah kimseye yasatmasin

Sen bizi tanımıyosun ama biz geçmişi okuya okuya eskileri tanıdık vallahi sizin isminizi tekrar görünce heyecanlaniyorum inanki daha bi ümitleniyorum eskileri hepsi gelse keşke

kızlar bu dünkü ovu.testim beşten sonra bugünkinide göndereceğim dün yümurtlamışmıyım. yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $ouv.test1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 75
kızlar bu dünkü ovu.testim beşten sonra bugünkinide göndereceğim dün yümurtlamışmıyım. yorumlarınızı bekliyorum.

benimkide böyleydi canım...
böyle koyu çıktığı gün ilişki olmamıştı bizde ertesi gün olmuştu ve bir önceki gün...
ama imkanın varsa bugün ve yarın deneyin..

benimkide böyleydi canım...
böyle koyu çıktığı gün ilişki olmamıştı bizde ertesi gün olmuştu ve bir önceki gün...
ama imkanın varsa bugün ve yarın deneyin..

canım sen tutturabildinmi peki, ama ben bu ay sadece gözlem yapıyorum yum.nasıl oluyor diye ilk kez ovu. kullanıyorum, deneme yapmıycam bu ay canım

canım sen tutturabildinmi peki, ama ben bu ay sadece gözlem yapıyorum yum.nasıl oluyor diye ilk kez ovu. kullanıyorum, deneme yapmıycam bu ay canım

evet canım tuttu çok şükür
koyu çizginin bir önceki ve bir sonraki günü olması lazımmış bizim denk geldi o şekilde oldu..
denk gelmezse koyu çizgi olduğu gün ve ertesi gün olması lazımmış...

hamişmisin yani....ay hadi gözün aydın canım cinsiyeti bellimi? birde canım bu koyuluk çatlama anlamına geliyormu, 1. çizgideki kadar koyu değil farkettiysen.

hamişmisin yani....ay hadi gözün aydın canım cinsiyeti bellimi? birde canım bu koyuluk çatlama anlamına geliyormu, 1. çizgideki kadar koyu değil farkettiysen.

çok şükür hamileyim 13 haftalık daha cinsiyet belli değil benim testim böyleydi..
en koyu böyle çıktı...
bu 18. günün testi..
17 ve 19. günler ilişki oldu..

Son düzenleme:

koyuluk yumurtladın anlamına geliyor..
ertesi gün silik çıkarsa çatladı anlamına geliyor...

Kafam karıştı yaa canım sen hamilemisin erkek mi istiyorsun ben seni deneme yapacak zannediyorum bende 13 bitti 14 ü yaşıyorum

Kafam karıştı yaa canım sen hamilemisin erkek mi istiyorsun ben seni deneme yapacak zannediyorum bende 13 bitti 14 ü yaşıyorum

hamileyim erkek istemekle ne alaka onu anlayamadım..
ben burda yazılanları görünce denk geldim demin yazıyım bildiklerimi dedim..
yoksa daha önce bişey yazmamıştım...
kız erkek olması Allah'ın takdirine kalmış..

koyuluk yumurtladın anlamına geliyor..
ertesi gün silik çıkarsa çatladı anlamına geliyor...
canım bak ben bunları yeni öğreniyorum önce yumurtlama sonra çatlıyor ok.bakalım bugün nasıl olacak? ilişki yumurtlamadan sonra silik çıkınca çatlama anında yapılacak değilmi canım. sende erkek istiyorsun değilmi canım.

Burada genelde Ovulasyon testini kullananlar erkek bebek için uğraşıyor bir kaç arkadaşımızda kız için tam yumurtlama günü erkek bebek ihtimali fazlaymis bizlerin bunu denemesi tamamen deneme olup herkes biliyor hayatım Allahın takdiri geçmişi okursan yum takibi yapanda var ..Ovulasyon testi yapanda bizler şansımızı deniyoruz

canım ben zaten hamileyim şu anda...
sadece ovu testiyle ilgili bilmediğiniz şeyler olduğunu düşündüğüm için yardımcı olıyım dedim..
yani koyu çizgi çıkması yumurtladın anlamına geliyor..
ertesi gün silikleştiyse çatlamış yani döllenmeye hazır anlamına geliyor..
kız erkek konusunda bilgim yok...

anladım canım onu duymuştum ama bence denk gelmiştir...
nasip kısmet sonuçta...

ha birde belki işinize yarar bende şöyle bir şey duydum..
erkek 3-4 gün beklemiş olursa kız, 1-2 gün beklemiş olursa erkek ihtimali artıyormuş..
spermlerdeki y kromozomu daha dayanıksız olduğundan 3-4 gün bekleyemiyomuş...

Yok hayatım arkadaşımız hamilelik için yazmış ben geçen ay silikleşince denedim tutmadı ama pikyapmasını bekle t daha koyu olacak akşam 8 gibi bir test daha yap zaten bu ay deneme yapmayacağım diyorsun pik yapması catlamamis ama yakın zamanda catlayacak anlamına geliyor yani olgunlaşan yumurta tüplere gönderiliyor orada 24 saat döllenmeyi bekliyor tam o anı yakalamak gerek erkek için şans tabi

Bende araştırma içerisindeyim alkalı durumlar için. Bu forumda yumurtadan bahsedilmiş ve alkalı beslemenin de faydasını gören olmuş. Anladığım rahmi tam temizlenmiş olanlar ve yumurtlama zamanı tek ilişki yaşayanlar genelde iyi sonuç almış erkek bebek için. Tabi ki takdir Allah C.C.'nun, O takdir etmeyecekse hiç bir sebep, sonuca ulaşamıyor.

Inşallah doğrudur biz iki günlük perhizle denemiştik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…