Süper Anneler - 2011

foreverım sanırım ben bu işi tek başıma yapamıycam, çok teferruatı var. tamam garantisi yok ama üstün körü bilgilerlede riske atmak istemiyorum. ben dün çift çizgi çıkınca tamam ilişki bugün olmalı diye biliyordum, ama değilmiş, çizgi silikleşince gündüze denk gelirse, adamı ele geçiremezsem......

kızlar ben yumurta akını tavsiye etmiyorum geçen ay bende denedim hamile kalamadım bu ay ne karbonatlı duş nede yumurta akı yaptım yine hamile kalamadım yada kaldımda hiç belirti yok en geç bi haftaya kesinleşir. Bir çok deneyen arkadaşla hem fikiriz yumurta koyunca hamile kalmak zorlaşıyor tavsiyem zor hamile kalıyorsanız şansınızı iyice düşürmeyin ceket atsa hamile kalan arkadaşlar birde yumurta akıyla şansını denesin yinede zor ama allahın taktiri belli olmaz

canım benim demek tutturdun yaaa tebrik ederim bende bu ay koyu çizginin çıktığı gün bir öncesi ve bir sonrası deneme yaptım ama yine hamile kalamadım sanırım hiç bi belirti yok sende belirti var mı gerçi seninki ilerlemiş ilişkiden kaç gün sonra belirtilerin oldu?

adetimden 1 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı..
belirti falan yaşamadım canım...
canım tam çatlama anını tuttursan bile hamile kalma ihtimali %20ymiş o yüzden pes etme..

adetimden 1 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı..
belirti falan yaşamadım canım...
canım tam çatlama anını tuttursan bile hamile kalma ihtimali %20ymiş o yüzden pes etme..

geçen ay tek ilişki oldu canım bide benim kistim var o yüzden tutmadı. bu ay üst üstte denedim bakalım şuan hiç bir belirti yok adet öncesi gibi kuruluk var 1 gün öncesi ov testi mi yaptın gebelik testi mi yaptın canım? birde eğer tuttuysa ovulasyon testi pozitifi göstermeye devam ediyor diyorlar sence doğru mu?

Dünkü testin nasıldı benim tavsiyem bu ay dene bir fikir sahibi ol birdahaki aya aynı zamanlarda tekrar test yap o zaman daha iyi yorumlarsın kendini her kadında da farklı oluyor bunu unutma kimi hemen çatlar kimi rahat geç pozitif çıktıktan 14gün sonra adet olman lazım

canım sen tutturabildinmi peki, ama ben bu ay sadece gözlem yapıyorum yum.nasıl oluyor diye ilk kez ovu. kullanıyorum, deneme yapmıycam bu ay canım

benim 3 kızım var canım.galiba çocuk sayfasını kapattım tabi bir kazaya ugramazsam 3 çocukla baş etmek çok zor kızlar yanımda destek olanda olmayınca daha zor oluyor .geçenlerde bir rüya gördüm küçük bir kız çocugu yanıma geliyor göbeğini aç diyor bana açtım bende bakıyor ve aynen şöyle senin 6 cısı hemen erkek olacak diyor yani bu rüyadan sonra asla düşünmüyorum kızlar

Sen bizi tanımıyosun ama biz geçmişi okuya okuya eskileri tanıdık vallahi sizin isminizi tekrar görünce heyecanlaniyorum inanki daha bi ümitleniyorum eskileri hepsi gelse keşke

canım ben çocuklardan fırsat buldukça giriyorum .bazen uzaktan okuyorum yani merak etmeyin takipteyim sizi kızlar sen erkek mi istiyordun :26:

ah ah bacım o rüyalar yok mu o rüyalar bende bin tane rüya görüyorum hepside dileğine kavuşacaksın diyor ama bebek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…