- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.281
Yok hayatım arkadaşımız hamilelik için yazmış ben geçen ay silikleşince denedim tutmadı ama pikyapmasını bekle t daha koyu olacak akşam 8 gibi bir test daha yap zaten bu ay deneme yapmayacağım diyorsun pik yapması catlamamis ama yakın zamanda catlayacak anlamına geliyor yani olgunlaşan yumurta tüplere gönderiliyor orada 24 saat döllenmeyi bekliyor tam o anı yakalamak gerek erkek için şans tabi
kızım kucagımda durmuyor şuanda saçımı yoluyorsizler nasılsınız bakiyim
kızlar bu dünkü ovu.testim beşten sonra bugünkinide göndereceğim dün yümurtlamışmıyım. yorumlarınızı bekliyorum.
Inşallah doğrudur biz iki günlük perhizle denemiştik ...
canım ben zaten hamileyim şu anda...
sadece ovu testiyle ilgili bilmediğiniz şeyler olduğunu düşündüğüm için yardımcı olıyım dedim..
yani koyu çizgi çıkması yumurtladın anlamına geliyor..
ertesi gün silikleştiyse çatlamış yani döllenmeye hazır anlamına geliyor..
kız erkek konusunda bilgim yok...
anladım canım onu duymuştum ama bence denk gelmiştir...
nasip kısmet sonuçta...
canım benim demek tutturdun yaaa tebrik ederim bende bu ay koyu çizginin çıktığı gün bir öncesi ve bir sonrası deneme yaptım ama yine hamile kalamadım sanırım hiç bi belirti yok sende belirti var mı gerçi seninki ilerlemiş ilişkiden kaç gün sonra belirtilerin oldu?
adetimden 1 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı..
belirti falan yaşamadım canım...
canım tam çatlama anını tuttursan bile hamile kalma ihtimali %20ymiş o yüzden pes etme..
Dünkü testin nasıldı benim tavsiyem bu ay dene bir fikir sahibi ol birdahaki aya aynı zamanlarda tekrar test yap o zaman daha iyi yorumlarsın kendini her kadında da farklı oluyor bunu unutma kimi hemen çatlar kimi rahat geç pozitif çıktıktan 14gün sonra adet olman lazımforeverım sanırım ben bu işi tek başıma yapamıycam, çok teferruatı var. tamam garantisi yok ama üstün körü bilgilerlede riske atmak istemiyorum. ben dün çift çizgi çıkınca tamam ilişki bugün olmalı diye biliyordum, ama değilmiş, çizgi silikleşince gündüze denk gelirse, adamı ele geçiremezsem......
Allahım kabul etsin dualarını dualarımızı canım....ay ne güzel olur ikiz bebek inşallah canım.... zeynom bir kızı kucağına alsın senin kociş o zaman görecek bir baba için kız çocuğun özelliğini ve güzelliğini :) sen hiç meraklanma bir şekilde yap bebişini.
ay umarım erkek bebek isteyenlerde değildir zeynom senin gibi kız isteyenlerdendir, yoksa çok üzülmüştür
Eğer erkek istiyorsa ne büyük hayal kırıklığı Allah kimseye yasatmasin
İlk bebegiymis erkek olmasına uzulmemis ama kiz dediler diye sevinmiş ınş kızdır diyor
Ah ah bizim adam bir razı olsaaaaaaaa hemen Allah im sen hayırlısıni ver Yarabbim
htc phone ile
canım sen tutturabildinmi peki, ama ben bu ay sadece gözlem yapıyorum yum.nasıl oluyor diye ilk kez ovu. kullanıyorum, deneme yapmıycam bu ay canım
hoşgeldin canım iyiyiz allaha şükür sen nasılsın?
Sen bizi tanımıyosun ama biz geçmişi okuya okuya eskileri tanıdık vallahi sizin isminizi tekrar görünce heyecanlaniyorum inanki daha bi ümitleniyorum eskileri hepsi gelse keşke
aaa ne o terketmeyin tabii nereye bırakmayız..
orkdm sen ne zaman planlıyon, doğumgünleri yaklaştı bizim kıssların:)
zaten anlamam kız mı erkek mi ama, ben burada bebişi göremedim:26:
benim 3 kızım var canım.galiba çocuk sayfasını kapattım tabi bir kazaya ugramazsam3 çocukla baş etmek çok zor kızlar yanımda destek olanda olmayınca daha zor oluyor .geçenlerde bir rüya gördüm küçük bir kız çocugu yanıma geliyor göbeğini aç diyor bana açtım bende bakıyor ve aynen şöyle senin 6 cısı hemen erkek olacak diyor yani bu rüyadan sonra asla düşünmüyorum kızlar
ah ah bacım o rüyalar yok mu o rüyalar bende bin tane rüya görüyorum hepside dileğine kavuşacaksın diyor ama bebek yok
Allah çok bekletirse en iyisini verir bitanem ümidini kesme insan yoruluyor beklemekten haklısın sabır etmeye dua etmeye devam
htc phone ile
bugünki testim kızlar dünden daha koyu... yumurtlamışmıyımEki Görüntüle 1108286
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?