Süper Anneler - 2011

Tedaviden sonra hamile kaldım aslında, 9 haftalıkken kaybettim. Her hamilelik ne yazık ki anneye kalmıyor. Şimdi hangi arkadaşla karşılaşıp konuşsam, ikimisi iki çocuktan, ikimisi 3 çocuktan sonra da olsa düşük yaşamış. Ben bir çocuktan sonra yaşadım.
Şimdi ov. testi yaptım, yumurtlamadan sonra bir hafta oldu sayılır. Maalesef çizgi çok silik. Gebelik ihtimali var mı acaba diye düşünüyorum. Sizin ki koyu olarak devam ettiyse, çok ümitlenmesem iyi olacak. Herşeyin hayırlısı.

Ay bacim ne bileyim ya daha onceki hamislerimde kan testi yapiliyor sonra hemen ultrasondan bebis gozukuyordu bu sefer gorunmeyecak kadar degerim dusuk ondan istedi sanirim. Alla alla maydonoz ve nane ne alaka anlayamadim canim :)

Belli olmaz canim hemen uzulme bak dedigim gibi herkesin yapisi farkli herkesin hormonlari farkli calisiyor belkide senin lh hormonun sonradan salgilanmaya baslayacak sebeplere cok takilip kiyaslama yapma kafandan hamilelik fikrini at bol bol dua et gonlundeki gobusunde olsun insallah.

3 tane pirlanta gibi evladin her dedigini yapan melek gibi kocan var bacim kendini sanssiz gorme bazi seyler olmuyorsa zamani vardir pes etme. Kalbini kirmak istemem ama rabbim feryadini duymus ki karnindaki kiz bebegin dogmasina izin vermemis. Iyi tarafini dusun 4. Kizini kucagina alip daha da cok kendini tuketebilirdin bacimm nolur birakma kendini.

Doğuştan niye şansız olasınız. Ben de hep şansızlığımdan yakınırdım, kişisel gelişimciler iyi düşünün iyi olsın diyorlar. Kötüyü biz çağırıyoruz biraz da. Ya da kendi adıma sebepleri çok mu zorluyoruum diye sorguluyorum bazen. Hayatta şunu öğrendim, bazı kişiler rahat olduğu için imtihanları kolay geçiyor, bazılarının da çok istediklerinden öyle zor imtihan oluyorlar ki, sabr taşı olmak lazım başarılı olmak için. Neyi çok istediysem sürünmeden, uğraşmadan, ağlamadan, sızlamadan elimize geçmiyor. Ya çok istememek lazım (tam bir teslimiyet ve itirazsız kadercilik)ya da büyük savaşlara boyun eğmek gerek. İşte bazen bazı isteklerimiz teryağından kıl çeker gibi olduğu için, çok istediğimiz şeylerde zorlukla karşılaşıyorsak isyan etmeye hakkımız kalmıyor.

Teşekkür ederim. Farklı bazı sıkıntılarım olduğu için , insan hamileliğine de takıyor, bir de çeşitli topiklerde vakit geçirilince, çeşitli duygulardan etkileniyoruz. Bazı isteklerimiz biran önce olsun istiyoruz. Hani Yaradan, Ayşe'ye Fatma'ya vermiş ya, bize de hemen versin istiyoruz. Bazen Yaradanın vermek zorunda olmadığını, dilediğini, dilediğine vereceğini unutuyoruz. Sadece bu dünyayaı düşünüyoruz ya, işte bütün çabamız o yüzden sekteye uğruyor. Ama biliyoruz ki O, asla duamızı boş çevirmez. İsteyin vereyim diyor Yaradan. Ben istersem OL demem yeter diyor.

Ay bacim ne bileyim ya daha onceki hamislerimde kan testi yapiliyor sonra hemen ultrasondan bebis gozukuyordu bu sefer gorunmeyecak kadar degerim dusuk ondan istedi sanirim. Alla alla maydonoz ve nane ne alaka anlayamadim canim :)

Bacım ben şimdi çıkıyorum evden nane maydonoz cooook nadirde olsa dusuge neden olabiliyor ne olur me olmaz yeme bu ara

Bu dr un cinsiyet meselesiyle ilgilendiğini duymadım ben ama bi azar isitiriz ne var ya ilgileniyorsa yada birşey biliyorsa kacirmiyim çok azarlarsa gitmeyiveririm bi daha :-D :-D hadi ben kaçtım dönüşte Gorusuruk

htc phone ile

Tamam zeynocum bi sansini dene o zaman bizi haberdiz birakma hadi isin gucun rast gitsin

belkide duam kabuk oldu ama nedense içimde bir sıkıntı var. Rabbim dilerse her şekilde verir. O kızı bana erkek olarakta nasip ederdi. Ama demekki bazı şeyleri anlayabilmemiz için zaman gerekiyor sanırım

Gerçekten çevreme bakıyorum bazı insanların sınavı çok daha ağır oluyor. Belkide Rabbim ona daha fazla bağlanmamız için bu sıkıntıları veriyor. Neticede hayat imtihan dünyası. Geçmişe dönüp baktığımda okadar acılar çekmişimki ama hepsi gelip geçmiş. Buda gelip geçecektabi bu zzamana kadarda bakalım bizden neler götürecek

Canım inan sok oldum bebeğinin kız oldugunu okuyunca ve tabi ettiğin duayıda sonrasını ne diyim bilemedim allahım çok büyuk çabalarını biliyorum inan yasadıkların çok zor ben yapamazdım kıbrıs sonrası doktor takipleri aklım almıyor insallah birgün dualarının karsılığını alırsın fazlasıyla.....

Defnem canim fikrini ddegistirmene nasil sevindim anlatamam, dun cok moralim bozuldu, esimede anlatamiyorum gerildim durdum oda noluyo sana diyo garibim biseyden habersiiz. Opuyorum seni bizi yanliz birakmayin......

Canimcim dun bende topikteydim bi ara seni goremedim zeynoyuda, farkli saatlerde girdik demekki, kirilma cnm nolur dun okuduklarimdan sonra allak bullak oldum, zaten cok duzenli giremiyorum cunku kizim huysuzluk yapiyor bende o uyuyunca girmeye calisiyorum dun gecmis sayfalari okumak icin bile girmedim o kadar cnm sikildi

Haklisin birtanem ozur diliyorum senden yukarda yazdim nedenlerini opuyorum seni......

Amin canım çok sağol. Zaten kıbrıstan kesin sonuç alamadığımız için bu yola girdim şimdi hepside fos çıkınca ne yapıcam bilemiyorum

Rabbim icini ferahlatsin ins bacim sıkma canini dedigim gibi belliki zamani var..

Gerilme canim benim soyledigim gibi pireye kizip yorgani yakmayacagim sizi birakir miyim hic kuzularim seviyorum sizi

Canim haadi guzel haberlerle don insallah dr un erkek bebek icin sana bilgi verir dr unun ismini daha once veren arkadaslar olmustu sanirim seninde vermende sakinca olmaz.

Ama ovu testi yapmayi kesme cnm cunku cumaya kadar ya catlama olur biterse, cift cizgiyi gorursen hemen dr una kosarsin cnm. pc in varsa resmi ordan atsana merak ettim cnm

Canim dualarim hepimiz icin insallh hayirli zamanda alirsin prensini kucagina. Gijnijim sen adini vermistin ya faceden ekliyeyim diye cikmiyor adin.......

Canim bende telden giriyorum telefonun orda onizlrme yaziyor uc nokta yooook bacim

Bacım marka model değişiyor demekki ama mutlaka vardır sen bir kurcala telefonu daha bebis fotosu koycan bulmam lazım

htc phone ile[/QUOTE]

Canim telefonum s2 bilmiyorum bulmaya calisiyorum insaallah prensin fotograf ini koyarim doktor dan gelince haber et bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…