- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.601
Evet Canimmmm ordan belli oluyornerden belli oluyor canım hcg hormonundanmı
Direk kapattı konuyu birşey diyemedim demekki karışmıyor böyle şeylere pofff annem gene diyor kim kiz dogurursa yaşadı herşeyi benden :-\
Erkek olsunda ben kiyafet filan istemiyorum canim insaallah kavusursun Prensesine bizde prenslerimize
Aminnnn canim Allah ailelerine sabir versinsabahtan beri haberlere ağlıyorum kolay değil 232 eve ateş düştü allah yakınlarına sabır mekanlarını cennet eylesin.
inşallah canım inşallah er yada geç alırız prenslerimizi kucağımıza ama ben deneme yapmadım bu ay...
Neyse birdaki ay deneme yaparsin bacim doktora git herhangi bir kadin dogumcuya yumurta takibi yaptirmak istiyorum de birdaha cocuk istiyorum de takibi yapiyor sonra igne veriyor igneden 36 saat sonra iliski veriyor erkek bebek istiyorum demene gerek yok canım
bizde seni seviyoruz canım gijnijin bebeğinin cinsiyeti hepimizi sarstı, demekki hepimiz çok eminmişiz ki bu kadar etkilendik... yılmak yok kızlar yola devam.....
çalıkuşum çok sevindim kuzuşunun durumunun iyi olmasına inşallah bir daha yaşamasın canım.... somada olanlar hepimizin içini yaktı canım allahım ailelerine sabır versin.....232 aile ne demek allahım yardımcıları olsun.....
Canimmmm yol arkadasim benim Sorun degil dun hepimiz gerildim gijnijim in haberini alinca sen bu ay deneme yaptinmi lutfen yaptim de beraber alalim kucagimiza insaallah prenslerimiz i
canım maalesef ben bu ay deneme yapmadım......:44:
Napiyorsun uz nasilsiniz Kizlarrr uzgun oldugunuzu biliyorum selevat getiriliyor topluca sizde getirin kzlar calikusum kizin nasil canim
Canım biliyorum ben onu bugün birde daha konuşmuştuk o meseleyi 50 altı erkek mis ama ben onu çok oldu araştıralı dogru çıkmıyor pek en kesin bilgi doktor ve ultrason başka hiç bir sekilde öğrenemiyoruz malesefCanimmmm ya yanlis bilgiymis o elliden az cikip kizi olanda var elliden yuksek cikip erkek olanda var yani elliden az erkek cok olursa kiz diyor lardi malesef yanlis
aynen cnm sorma çok büyük bir felaket allahım ailelerine sabır versin tüm ulusun başı sağolsun, hepimizin acısı.....Blog bile siyah olmus Allah im en cok duygulandigim an kurtariliyor ambulansa aliniyor sedye pislenmesin diyor Allahim yutkunamadim bile Allah ailelerine sabir versin Rabbim mekanlarını cennet eylesin insaallah
Zeynom acmayinca ben acayim dedim nasilsin iz kizlar bademim erkek için bebek istiyorum desende ayni seyi yapiyor o yuzden dedim ben iki doktora da gitttigim icin biri ayni gijnijim in doktor u gibi herseyi konusuyor ama yaptiklari sey yumurta catladiktan sonra iliski vermeleri ve ben bir ay lik takipte 600liram gidiyor du birde tutsa tutmuyor da uzak birde bana gidip gelene kadar catliyor oluyor bile yakinlarda bir doktor buldum cok sukur yumurta takibi yapiyor iyi bir doktor onlar vesile olur Rabbim de nasip eder insaallah birde kuzum igneden 36 saat sonra iliski veriyor yani yumurta takibi yapiyor ayni sey anlayacahin yinede sen bilirsin canim tecrubelerimi anlatmak istedim
Kızlar günaydın bugun doktora gideceğim benim için dua edin değerim yükselsin inşallah kimyasal yada boş gebelik değildir. ben hala hamile olduğuma inanamıyorum hiç bir belirtim yok olumsuz bir sonuç alacağım çok korkuyorum içimden hastaneye gitmek gelmiyor..
Canim sen icini ferah tut Allahin izniyle birseyin yoktur ve bebegin seninledir insaallah kacta gidiyor sun doktora
Selam ben 10.06.1989 eşim 01.09.1983 doğumlu bır oglum var 12.12.12 doğumlu çın ve rusi takvime gore Kasım Aralık kız görünüyor ağustosta diyete baslıycam Eylül'de Ankara'dan babychoıceden takvım alıcam eğlenden hemen sonra sıkı ilişki dıye bılyom baska bılgınız bırsey var. Mı arkadaslar bunları deneyıp sonuc dogru çıkan oldu mu
Slm kizlar
Yarin Eve gidebiliriz kizimla,
Evde dinlenecek.
Kizlar bu arada adet olmadim belirtisi bile yok ,yaaaa yine düzenim bozuldu Off,hamile degilim simdiden diyorum
Ay ins bugun adet olurum tahmini yumurtlama gününe göre doktordan randevu aldim ve bugun adet olmam lazimdi offfffff
Bademim senin ne mazeretin var dun kendimi uzdum bacim nerdesiniz diye zeynomu bile etkilediniz o topigi sabahin korunde acardi nerde yok ne oldu Defneeeemmm kim nederse desin bizi nereye birakiyonda gidiyon calikusum a birsey demiyorum o hastanede reyhan sen niye umitsizlik e dusuy on bu arada ruyan cok etkiledi beni reyyaneha m sagol bacim sen olmasan kendi kendime mesajlasiyorum diyorum lutfen birlik olalim duamizda birbirimizi unutmayalim biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten benim guzel yol arkadaslarim sizi en guzel emanetciye emanet ediyorum
Canım açıkçası bende ne yapacağımı bilmiyorum. Bende tutmadı belki ama başkasında tutar onu bilemiyorum. Ben kendimi Allaha bıraktım eylüle kadar ara verdim inanıyorum ozamana kadar Rabbim bana bir kapı açacaktır. Çok dua edin ve teslim olun. İnşallah rüyan gerçektir ve tubanın oğlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?