Süper Anneler - 2011

Aynen benimde boyle oldu canimm degerim 270lerde cikti ama doktor iki gun sonra yine gel artis var mi bakalim dedi niye oyle dediki vallahi strese girdim acaba yastan dolayi mi oyle dedi ((

sağlıklı gebeliklerde iki katı artarmış bendende istemişti iki katı arttı takma kafana yani doğru bir şey yapmış doktorun herkesten istiyorlar yani ..

Kizlarrr biryere ayrilmayin simdi ovulasyon testi yapayim resmi size gostereyim bekleyin hemen geliyor um

Kizlarrr ilk defa belirginlesen bir cizgi nasil yolllarim resmi

akşam üstü tekrar yap testini markası ne testinin ben galenik kullanmıştım t koyu olacak unutma ve ertesi günü silikleşebilir ve sabah yaptığın test te c ve t aynı koyuluktaysa akşama yaptığın testte t koyu çıkabilir ki bende öyle olmuştu canım keşke resim yükleyebilsen ..pc yokmu canım..

Kizlar Merhaba
Kizimin durumu iyi cok sükür bizi Merak etmeyin.
Haberlere baktim Tr somada ne olmus öyle ya Icim Yandi. Facia ya
Allah yakinlarina sabir,ölenlere rahmet etsin

Tesekkur ederim canim insalllahhh allah tamamina erdirir tosun pasami kucagima alirim :)))

Defnem hayırlı olsun bebeğin cnm. Çok sevindim. Seninle sol yumurtalık ksti hakkinda konuşmuştuk hatirlarsan :)
Sürprizli hikayeni de okudum. Kendime pozitif çıkmış gibi sevindim.
İnsallah gönlündeki gibi olur

Son düzenleme:
Kizlar Merhaba

kızının iyi olduğuna sevindim tekrar Allah acil şifalar versin...somada göçük altında kalanlara hepimiz çok üzüldük..

Yok bitanesi dun hepimiz gerildik canimm benim gijnijim in haberini alinca sen bu ay deneme yaptinmi lutfen yaptim de beraber alalim kucagimiza insaallah prenslerimiz i
Şu an sıra bekliyorum dr hastane ismi vermek serbestmi burda heyecan tavan yaptı :-\

htc phone ile

Amin canım çok sağol. Zaten kıbrıstan kesin sonuç alamadığımız için bu yola girdim şimdi hepside fos çıkınca ne yapıcam bilemiyorum

Tesekkur ederim canim insalllahhh allah tamamina erdirir tosun pasami kucagima alirim :)))

benden ilk defa böyle bir şey istendi o yüzden stres yaptım canım çok teşekkür ederim

Kizlar Merhaba
Sorma canim arkadasim Allah yardimcilari olsun inşallah kizin icin coook sevindim op benim icin onu

Kızlar geldim dr dan annemdeyim şimdilik okuyamadım sayfayı dr uğraş şahin adı iyi memnun kaldım bir sorunum yokmuş gayet iyisin dedi cinsiyet meselesini sordum o kon uya girmiyor hayırlısı dedi geçiştirdi bende ısrar etmedim ama sevdim dr u

htc phone ile

çatladim canım yok gitmedim daha 22 mayısta randevum cuma özeldeki doktoruma ikili test sonuçlarımı almaya gideceğim bir rica edeceğim bakalım diye ama ben diyordum 16.haftadan önce söylemiyor diye

Kizlar Merhaba
Aminnnn bacim kizina cook sevindim op benim icin onu canim sen bu ay deneme yaptinmi
çatladim canım yok gitmedim daha 22 mayısta randevum cuma özeldeki doktoruma ikili test sonuçlarımı almaya gideceğim bir rica edeceğim bakalım diye ama ben diyordum 16.haftadan önce söylemiyor diye
Aaa canim varya ikili teste sonuc belli oluyor sen testi iste eve gelince ben sana soylerim insaallah bende ogun doktora gidicem dua edelim birbirimize kabul olur insallah
Canim keske biraz israr etseydin neyse hayirlisi benim doktor cinsiyet tedavisi yapiyorum diyor sen soylemeden o soyluyor oglun varsa birde kiz yapalim kizin varsa birde oglan yapalim insaallah dio diyor ama yaptigi yontem yumurta takibi yapiyor catladiktan sonra iliski veriyor bu kadar yani bizim burda yaptigimiz seyi yapiyor

Canimmmm sana mesaj attim gormedin zannedersem bu ay deneme yaptinmi lutfen yaptim de beraber alalim kucagimiza insaallah prenslerimiz i

Direk kapattı konuyu birşey diyemedim demekki karışmıyor böyle şeylere pofff annem gene diyor kim kiz dogurursa yaşadı herşeyi benden :-\

htc phone ile

kızlar kafam iyice karıştı. Bu topikle birlikte ateş ölçme topiğini de takip ediyorum. ilk sayfada verilen siteye üye oldum. Orada erkek bebek sahibi olanların grafiklerini inceledim. İnceleme şansınız oldu mu bilmiyorum ama çoğu sık ilişki ile erkek bebek sahibi olmuşlar. hele bir kişinin eşinin bir ayda sperm rezervi tamamen tükenmiştir diye tahmin ediyorum Bir kaç tane rastgele ekledim. Tablonun altındaki BD bölümleri ilişki yapılan günleri gösteriyor. X ilişki herhangi bir zamanda, pm akşam, am sabah yapılmış ilişkiyi, XX günde birden fazla olanı gösteriyor. Sizin yorumunuz nedir artık yorum yapamıyorum. Bu ay deneme yapacaktım ama işte ama...............

Eklentiler

• $Adsýz3.webp
    6 KB · Görüntüleme: 25
  • $Adsýz2.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $Adsýz1.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 31
mesela bu kişide bilinçli olarak erkek bebek yapmış . OPK= ovulasyon testi yapılan günleri gösteriyor. İkinci pozitifte 2 ilişki ile erkek bebek sahibi olmuş

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 32
Gerilme canim benim soyledigim gibi pireye kizip yorgani yakmayacagim sizi birakir miyim hic kuzularim seviyorum sizi
bizde seni seviyoruz canım gijnijin bebeğinin cinsiyeti hepimizi sarstı, demekki hepimiz çok eminmişiz ki bu kadar etkilendik... yılmak yok kızlar yola devam.....

Kizlar Merhaba
çalıkuşum çok sevindim kuzuşunun durumunun iyi olmasına inşallah bir daha yaşamasın canım.... somada olanlar hepimizin içini yaktı canım allahım ailelerine sabır versin.....232 aile ne demek allahım yardımcıları olsun.....

Canimmmm yol arkadasim benim Sorun degil dun hepimiz gerildim gijnijim in haberini alinca sen bu ay deneme yaptinmi lutfen yaptim de beraber alalim kucagimiza insaallah prenslerimiz i
canım maalesef ben bu ay deneme yapmadım......:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…