- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.621
Canım doktorumla görüştüm yani ne diyebilirki zaten %80 şans vardı ben doğuştan şansız biri olduğum için %20 'nin içinde kaldım. Nasip herşey. Ama ben şunu söyleyeyim kıbrıstaki embriyolardan yola çıkarsam benim eşimin y ler ve x ler aynı hızda. Cuma günü genetikçi ile randevum var ekstradan birşey öğrenirsem yazarım. Allah şahidim kendim kadar sizinde olsun isterim hepimiz bu yolun yolcusuyuz.
belkide duam kabuk oldu ama nedense içimde bir sıkıntı var. Rabbim dilerse her şekilde verir. O kızı bana erkek olarakta nasip ederdi. Ama demekki bazı şeyleri anlayabilmemiz için zaman gerekiyor sanırım
Gerçekten çevreme bakıyorum bazı insanların sınavı çok daha ağır oluyor. Belkide Rabbim ona daha fazla bağlanmamız için bu sıkıntıları veriyor. Neticede hayat imtihan dünyası. Geçmişe dönüp baktığımda okadar acılar çekmişimki ama hepsi gelip geçmiş. Buda gelip geçecektabi bu zzamana kadarda bakalım bizden neler götürecek
Kızlar günaydın bugun doktora gideceğim benim için dua edin değerim yükselsin inşallah kimyasal yada boş gebelik değildir. ben hala hamile olduğuma inanamıyorum hiç bir belirtim yok olumsuz bir sonuç alacağım çok korkuyorum içimden hastaneye gitmek gelmiyor..
Gittinmi canım doktora haberlerini bekliyoruzRandevu almadim canim kacta gidersem. Hic icimden gelmiyor gitmek
Aramıza hoşgeldin canımSelam ben 10.06.1989 eşim 01.09.1983 doğumlu bır oglum var 12.12.12 doğumlu çın ve rusi takvime gore Kasım Aralık kız görünüyor ağustosta diyete baslıycam Eylül'de Ankara'dan babychoıceden takvım alıcam eğlenden hemen sonra sıkı ilişki dıye bılyom baska bılgınız bırsey var. Mı arkadaslar bunları deneyıp sonuc dogru çıkan oldu mu
Dur bitanem benim gibi olsan ne yapacaksın bir 28 gun suruyor bir otuz gun bu ayda kirksekiz gun oyuzden bir iki gun gecmis neki canimSlm kizlar
Yarin Eve gidebiliriz kizimla,
Evde dinlenecek.
Kizlar bu arada adet olmadim belirtisi bile yok ,yaaaa yine düzenim bozuldu Off,hamile degilim simdiden diyorum
Ay ins bugun adet olurum tahmini yumurtlama gününe göre doktordan randevu aldim ve bugun adet olmam lazimdi offfffff
Canim kusura bakma dün giremedim misafirim vardi aksamda calistim gec geldim isten durumun ne neyaptin insallah istedigine kavusursun ben cok kötüyüm toparlanmam zaman alacak galiba Allahim hepimizin güzünü güldürür insallah buraya giremesemde aklimdasiniz kizlar duam da siniz is ve bebek beni biraz zorluyor o nedenle firsat buldukca girerim artik
Allahim insallah hepimizin güzünü güldürür ümitsizlikte cok kötü ben cok ümitlenmisim senin oglun olacagini benimde olur demistim hatta ikinciyi beraber yapacaktik hayallerim vardi ama olmadi insallah doktorun yardimci olurda seninde bir oglun olur bacim allah herseye kadirdir icimizde korku eksik olmuyacak iste kizmi olur aceba diye sen neyol cizeceksen kendine bende o yolda olacam bacim bizim son sansimiz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Canim sanssizim deme bacim Allah bize 3 kiz vermis insallah bir pasa bana iki pasada sana verir iyiki anne olduk en önemlisi anneligi tatmak zaten Allah bebeyi olmayanlarada versin duamdasim bacim Allaha emanet ol
Bacim bende senin gibiyim nasil o kötü dönemleri atlattiksa budurumdanda kurtulacaz pasalarla insallah ben tirnaklarimla gedim simdiki yasantima cok zor günler gecirdim simdiki imtahanda cok baska ben duanin gücüne inaniyorum bir cok duam kabul olmustur bebeyim dogdugunda saskinligim vardi neden duam kabul olmadi olur sanmistim saskindim doguma kadar inanamadim zamanla anladimki Allah benim yalvarisimi ona yönelmemi dua etmemi istiyor insallah sonunda pasamizada kavusuruz bacim üzülme
Hayırlısıyla git gel ..kötü düşünme iyi düşün iyi olsun..bir şey çıkmayacak merak etme sen..belirtilerin olmaması normal.kafana takma bu kadar .canım
Gittinmi canım doktora haberlerini bekliyoruz
Aramıza hoşgeldin canım
Dur bitanem benim gibi olsan ne yapacaksın bir 28 gun suruyor bir otuz gun bu ayda kirksekiz gun oyuzden bir iki gun gecmis neki canim
Onemli degil canim ama arada ugra bos birakma buralari Cesaretini topla basla artik calismalar a Allahin izniyle erkek bebegi n olur bizim de insaallah
Canlarım geldim doktordon değerlerimde artış var doktor görür görmez ooo çok güzel dedi 5 gün sonra ultrasona gel dedi içim çok rahatladı bir oh çektim
Cnm bnm çok sevindim gözün aydın olsun inşaallah gönlünce olur herşey Allahbsagsalim kucağına,almayı nasip etsin :-*
htc phone ile
Amin canim benimmm darisi butun isteyenlerin basina :))) keseyide gorseydik darisi keseye insallah :)
İnsaallah cano keseydi bebeydi pipiydi bi bakmisin doğmuşs
:-D
htc phone ile
Yubbi bugun aldigim en guzel haber Allah tamamina erdirir tosun pasani kucagina alirsin aliriz insaallahCanlarım geldim doktordon değerlerimde artış var doktor görür görmez ooo çok güzel dedi 5 gün sonra ultrasona gel dedi içim çok rahatladı bir oh çektim
Can bacilar ne yaptınız sayfayı okuyamadım bugün dışarda isim coktu eve yeni geldim tabanlarim sizliyor yemek yiyip kendimi yere ativercem
htc phone ile
Çok sevindim gözün aydın canım arkadaşım keseyidi görürsün merak etme herşey güzel olacak inşallah...Canlarım geldim doktordon değerlerimde artış var doktor görür görmez ooo çok güzel dedi 5 gün sonra ultrasona gel dedi içim çok rahatladı bir oh çektim
Defnem Benim kizimdada kesecik ultrasyonda görulmedi dis Gebelik,bos kese neler dendi. Bende Bisey olmuyacak hersey normal sadece gec dollenmedir demustim nitekim biraz zaman gecti Sonra Benim cimcimem dipcik gibi Masallah .Canlarım geldim doktordon değerlerimde artış var doktor görür görmez ooo çok güzel dedi 5 gün sonra ultrasona gel dedi içim çok rahatladı bir oh çektim
İnsaallah cano keseydi bebeydi pipiydi bi bakmisin doğmuşs
:-D
Yazdiklarina bayildim ne guzel yazmissin,siir gibi mubarek darisi bizimde basimiza istermisin cift Pipi ciksin ortaya :)
htc phone ile
Çok zamandır topigi takip ediyorum. önceki yazıları ve sizin yazılarınızı hergün okuyorum ne kadar güzel paylaşımlariniz var bende artık aranıza katilmak istedim. Allahım bagislasin bir kızım var birde nasip olursa oğluş diyoruz ama hak ne yazdiysa neyi layık gördüyse Hamdolsun... sizlerle tanışmak istedim:))) aslında nereden yazıldığını (tlf giriyorum) tam olarak bilmiyorum ama deneme yanılma yoluyla bi şeyler yapmaya çalıştım inş olmustur:)) .
Selam ben 10.06.1989 eşim 01.09.1983 doğumlu bır oglum var 12.12.12 doğumlu çın ve rusi takvime gore Kasım Aralık kız görünüyor ağustosta diyete baslıycam Eylül'de Ankara'dan babychoıceden takvım alıcam eğlenden hemen sonra sıkı ilişki dıye bılyom baska bılgınız bırsey var. Mı arkadaslar bunları deneyıp sonuc dogru çıkan oldu mu
Canlarım geldim doktordon değerlerimde artış var doktor görür görmez ooo çok güzel dedi 5 gün sonra ultrasona gel dedi içim çok rahatladı bir oh çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?