Süper Anneler - 2011

Canim aramiza hosgeldin Allah gönlüne göre verir insallah

Kucuk kizim elini yikarken kolunun sistigini gordum bocek isirigi gibi hemen hastaneye kostuk bocegin isidigi yer bile belli yavrum benim iyi olcam anne ben demesi var gorceksiniz igne yaptilar herhangi birsey olursa ates filan acile gidicez dua edin kizlar suan iyi cok sükür

Aramıza hoşgeldin canım insaallah gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Rabbim

Iyi geceler herkese...moraller nasil? Defnem gijnij forewer nasilsiniz.sen nasilsin ozellikle gijnij . Zeyno ? Catkadim sen napiyon yum catlamadimi okudum birazda anlamadim deneme varmi yokmu.dr gitmek belkide en iyisi.

Aramıza hoşgeldin canım insaallah gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Rabbim

Aminnn Rabbim önce sağlıklı ve hayırlı sini versin inşallah. .. çok geçmiş olsun canım çocuklarımız bizim en kiymetlilerimiz Allahım yokluklarini ve acılarını vermesin inşallah. Kızına acil şifalar dilerim...

Iyi geceler herkese...moraller nasil? Defnem gijnij forewer nasilsiniz.sen nasilsin ozellikle gijnij . Zeyno ? Catkadim sen napiyon yum catlamadimi okudum birazda anlamadim deneme varmi yokmu.dr gitmek belkide en iyisi.

Canim benim yarın gidicem doktora benim kizi bocek sokmus bugun yukarda yazdim canim onla ugrastim sen ne yaptin gittinmi doktora benim halama kiz demislerdi sonradan oglu olacağını ogrendi umut iste bizimkisi bide reyhan im ruyasinda seni gormus okudunmu bilmiyorum oglun olacak mis insaallah oyle dir canim ama yinede cok sukur bugun hastaneye gittigimizde deselerki kizini alalim oglun olsun inan yuzlerce oglana degismem Allah acilarini gostermesin

Hayat ne garip herkesin farklı dertleri sıkıntıları var rabbim duasını sevdiği kulunun istedigini en son verirmiş rabbimin sevdiği kullarından olmak dileğiyle iyi geceler

Canım defnem senin adına okadar sevindim ki tarif edemem hayırlı uğurlu sağlıklı bir gebelik olur inşallah... Göbüşündekide inşallah oğluşundur...

Geçmiş olsun Inşallah en kısa zamanda geçer

canım bu kadar masraflı olacağını düşünmemiştim , ben buralarda bir dr bulacağım sen iğne yaptırmayı düşünüyormusun cnm dua et cnmcım bana bende iyi bir dr bulayım.....

canım korka pozitif düşün herşey çok güzel olacak ve çıkacak inş.
Günaydın canım aslında bejnubalın doktoru gün saat bile veriyordu keşke gelse detayları ondan öğrenirdin ama çoktan sınıfta kaldı
canım bejnubal bana dr unun bilgilerini vermişti isteyen olursa özelden atarım....

Iyiyiz canım sen geçtiğimi bulantıların şikayetlerin ..ben çok şişiyorum nefes alamıyorum kalbim kelebek gibi yatinca da kalbim sıkışıyor sanki karnım şimdiden kocaman oldu ..eski fit günlerimi özledim .
Ne oldu bugun size bir gecmis olsun bile demediniz ask olsun kirildmmm
iyi dileklerimi yazdıktan sonra gördüm valla alınmıyorum üstüme ...benim kızım da hasta yattı bütün akşam . Pek giremedim topige..

hoşgeldin canım benimde bir kızım var birde oğlum olsun diyenlerdenim.....

canım yarın görüşme sonucunu merakla bekliyoruz hemen bize bildirirsen çok menmun olurum. güzel haberler alırsın inşallah.....

Canlarım geldim doktordon değerlerimde artış var doktor görür görmez ooo çok güzel dedi 5 gün sonra ultrasona gel dedi içim çok rahatladı bir oh çektim

hadi gözün aydın defnem çok sevindim herşey yolunda gidecek allahın izniyle sağlıkla oğluşun olacağı haberinide verirsin bize inşallah.....

Aynen bacim benimde oyle temizlik yaptim bende Allah tan kadin aldim da beraber yaptik pazartesi tekrar gelecek malum yarın doktora gidicem cumartesi nisan var pazar esim evde oyuzden pazartesi devam temizlige sizler ne yaptiniz[/QUOTE]

canım senin çatlaman olmadımı hala kontrol ediyorsun dimi......belirtilerin varmı ağrı falan.

sende hoşgeldin canım hepimize dilediğim gibi inş.sende sağlıkla tosun bir prens alırsın kucağına

Ne oldu bugun size bir gecmis olsun bile demediniz ask olsun kirildmmm

canım çooook geçmiş olsun ne olduğu hakkında bilgi verdimi dr u gerçekten böcek ısırığımıyymış.....

Biliyorum canim sana demedim zaten biliyorum sen kizla ilgileniyorsun simdi nasil iyimi bacim zeynoya bademe reyyaneha isimde veriyor um insan sevdigine kirilir gerci cok sukur iyi simdi

Insaallah canim bulursun iyi bir doktor ama dedigim gibi butun kadin dogumcular yapiyor yumurta takibi bu arada sana kizginligim gecmedi bacim cok sukurki kizim iyi sagol bacim saka tabi ben size kirilabilirmiyim

Son düzenleme:

foreverım bu sıkıntılar için erken dimi daha .... tuzlu yemeye alıştında tuzumu kaçırıyorsun yoksa neden şişlik, daralma gibi sorunlar yaşıyorsun ki merak ettim dr una mutlaka söyle cnmcım. sen kaç haftalıktın cnm daha cinsiyeti bilem öğrenemedikki:44: kızınada çok geçmiş olsun cnm inşallah çabucak toparlar....

canlarım nolur bana kızmayın gündüzleri düzenli giremiyorum, girince geçmiş sayfalarıda okuyasım geliyo benim kız yaygarayı koparıyooooooo o yüzden o ve kociş uyuyunca rahat rahat girem istiyorum o zamanda kimsecikler kalmiyyyy

Yok bacim ne kizmasi nazire yaptım sadece bu gece bendede uyku yol yarin doktora gidicem igne verecek muhtemelen pazar sabah ta iliski olur heralde dua et sende git artik birdoktora bak ben en iyisi nede gittim simdide kucuk bir hastaneye gidiyorum ayni sey farkli birsey yok anlayacahin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…