Süper Anneler - 2011

Canimmmm ordamisin oyle gozukuyor sun ama yoksa kendi kendime mesajlasiyorum

burdayım cnm bende uyku geldi ama direniyorum kız benide gaza getirıyon ha bak acele etmeyi düşünmüyodum yaz için planlarımız vardı ağırdan ağırdan ilerlemeyi düşünüyorduk bacım sen ha bire gaz verip duruyon bana sonunda gazına gelicem gibi gözüküyo.... ama dr umu bulam ondan sonra....

Tamam Canim birde benim doktor un muayene ucreti coktu ve bir aliyor bir almiyor mesela beni birkere dortgun ustuste cagirdi ikikere muayene ucreti aldi dusun kibrisa gitsem daha ucuza olacakti birde tutmuyor hadi birdaki ay farkli birsey de yok yumurta catladiktan sonra iliski veriyor yani yumurta takibi yapiyor baska birsey yok yinede sen bilirsin canim

yok canım bende dr takibiyle hamilelik istiyorum, bakalım. kuzumda az büyüdü biraz rahatladım ya ondan da herhalde fağırdan alıyorum, herşey sil baştan olacak

Herkese iyi geceler kuzum iyi cok sukur gozleim kapaniyor herseyin en hayirlisi ni en guzelini bizlere gelsin insaallah

Gunaydin canlarim bugun doktora erken gideceğim insaallah yumoslar buyumustur igne vurulacagim icin erken gideceğim

Günaydınlarrrrr bacilarim çatladım cnm bnm çok geçmiş olsun prensese bacım kusuruma bakma babaannemgile maaş baglatiyoruz ona koşturdum dün
evde değildim bugünde birazdan cikicam rehabilitasyon merkezine gidicem birazdan ondan pek giremedim gelince görüşmek üzere canlarim benim :-* :-* :-* :-*

htc phone ile

Gecmis olsun canim iyimi prensesin yumurtalarin ne durumda Allaha emanet ol bacim

Ne plani bacim ya bizim de var planlarımiz ama insaallah ogullarimiz olsun da bozsun planlari hem niye bozacakki biz denize gidecez hamile kalsamda gideriz girerim de kizlarda da girdim kayak kaymaya nile gidilir ama kayamiyon onu pek tavsiye etmem:)) ya gercekten bir doktora git bacim artik beraber alalim kucagimiza insaallah prenslerimizi simdi bugun en yakin tercihen kadin bir doktora gidiyorsun ben yumurta takibi yaptirmak istiyorum de birdaha cocuk istiyorum de takibi yapiyor sonra igne veriyor igneden 36 saat sonra iliski veriyor yani yumurta takibi yapiyor anladn baci. Gijnijim in doktor uda catlayinca iliski veriyor benim doktor dA oyleydi insaallah olur neyi bekliyor sun kiziyorum ama bam bugun gidiyor sun canim

Güzel haberlerle gel bacim bekliyoruz

htc phone ile
Canim geldim yumurta sagda catlatma ignesi vuruldum bugun soldada bir kucuk yumurta var ondan hamile kalmazsin kalirsan sagda ki yumurta yla hamile kalirsin dedi simdi korkuyorum sagdaki yumurta tutmazsa soldaki yumurta tutarmi ne bileyim kafam karisti

Hangisi olgunlasirsa o çatlar diğeri korelir kuzum ufak yumurta gerilicek demekki dr öyle demiş sen rahat ol hayirlisiyla prensin gelir inşaallah şimdi keyif yap biraz yumosu uzme Tmm bitanem hem sağda oluşmuş ne güzel hadi gözün aydın şimdiden

htc phone ile

Son düzenleme:
Kizlar kusura bakmayin bugun size gec gunaydin diyorum sabahtan beri gordugum ruyanin etkisindeyim. Ruyamda kucagimda erkek bebek vardi ruya tabirlerlerinde hamile bayan ruyasinda erkek gorurse kizi olacagina delalet eder diyor sabahtan beri agliyorum (((

Sacmalama canim benim annnem erkek kardesimi ruyasinda gordu hatta gozun aydin desene pasamiz yolda bunun gibi bir cok ornek hic oglan gorup kiz doguran gormedim simdi hepsini sayamiyorum hatta bir tanidiga kiz dediler olamaz ben ruyamda gordum erkek ti dedi ve sonuc erkek gozun aydin bitanemmm yuppi cook sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…