- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.661
Yok bacim ne kizmasi nazire yaptım sadece bu gece bendede uyku yol yarin doktora gidicem igne verecek muhtemelen pazar sabah ta iliski olur heralde dua et sende git artik birdoktora bak ben en iyisi nede gittim simdide kucuk bir hastaneye gidiyorum ayni sey farkli birsey yok anlayacahin
Canimmmm ordamisin oyle gozukuyor sun ama yoksa kendi kendime mesajlasiyorum
Canim birde benim doktor un muayene ucreti coktu ve bir aliyor bir almiyor mesela beni birkere dortgun ustuste cagirdi ikikere muayene ucreti aldi dusun kibrisa gitsem daha ucuza olacakti birde tutmuyor hadi birdaki ay farkli birsey de yok yumurta catladiktan sonra iliski veriyor yani yumurta takibi yapiyor baska birsey yok yinede sen bilirsin canimcanlarım nolur bana kızmayın gündüzleri düzenli giremiyorum, girince geçmiş sayfalarıda okuyasım geliyo benim kız yaygarayı koparıyooooooo o yüzden o ve kociş uyuyunca rahat rahat girem istiyorum o zamanda kimsecikler kalmiyyyy
Tamam
Canim birde benim doktor un muayene ucreti coktu ve bir aliyor bir almiyor mesela beni birkere dortgun ustuste cagirdi ikikere muayene ucreti aldi dusun kibrisa gitsem daha ucuza olacakti birde tutmuyor hadi birdaki ay farkli birsey de yok yumurta catladiktan sonra iliski veriyor yani yumurta takibi yapiyor baska birsey yok yinede sen bilirsin canim
Herkese iyi geceler kuzum iyi cok sukur gozleim kapaniyor herseyin en hayirlisi ni en guzelini bizlere gelsin insaallah
Kucuk kizim elini yikarken kolunun sistigini gordum bocek isirigi gibi hemen hastaneye kostuk bocegin isidigi yer bile belli yavrum benim iyi olcam anne ben demesi var gorceksiniz igne yaptilar herhangi birsey olursa ates filan acile gidicez dua edin kizlar suan iyi cok sükür
hanzade sen nerelerdesin deneme yaptinmi bacim:26:Canım defnem senin adına okadar sevindim ki tarif edemem hayırlı uğurlu sağlıklı bir gebelik olur inşallah... Göbüşündekide inşallah oğluşundur...
burdayım cnm bende uyku geldi ama direniyorumkız benide gaza getirıyon ha bak acele etmeyi düşünmüyodum yaz için planlarımız vardı ağırdan ağırdan ilerlemeyi düşünüyorduk bacım sen ha bire gaz verip duruyon bana sonunda gazına gelicem gibi gözüküyo.... ama dr umu bulam ondan sonra....
Gunaydin canlarim bugun doktora erken gideceğim insaallah yumoslar buyumustur igne vurulacagim icin erken gideceğim
Suan yoldayim reyhanim varmak uzereyim gelince gorusuruz optummmm hepiniziGünaydin canim Allaha emanet ol git gel bakem bekliyoruz seni
Suan yoldayim reyhanim varmak uzereyim gelince gorusuruz optummmm hepinizi
Canim geldim yumurta sagda catlatma ignesi vuruldum bugun soldada bir kucuk yumurta var ondan hamile kalmazsin kalirsan sagda ki yumurta yla hamile kalirsin dedi simdi korkuyorum sagdaki yumurta tutmazsa soldaki yumurta tutarmi ne bileyim kafam karistiGüzel haberlerle gel bacim bekliyoruz
htc phone ile
Canim geldim yumurta sagda catlatma ignesi vuruldum bugun soldada bir kucuk yumurta var ondan hamile kalmazsin kalirsan sagda ki yumurta yla hamile kalirsin dedi simdi korkuyorum sagdaki yumurta tutmazsa soldaki yumurta tutarmi ne bileyim kafam karisti
Sacmalama canim benim annnem erkek kardesimi ruyasinda gordu hatta gozun aydin desene pasamiz yolda bunun gibi bir cok ornek hic oglan gorup kiz doguran gormedim simdi hepsini sayamiyorum hatta bir tanidiga kiz dediler olamaz ben ruyamda gordum erkek ti dedi ve sonuc erkek gozun aydin bitanemmm yuppi cook sevindimKizlar kusura bakmayin bugun size gec gunaydin diyorum sabahtan beri gordugum ruyanin etkisindeyim. Ruyamda kucagimda erkek bebek vardiruya tabirlerlerinde hamile bayan ruyasinda erkek gorurse kizi olacagina delalet eder diyor sabahtan beri agliyorum (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?